Sometimes you just don't know..

Heej..

jaa ibland är det bara så, man vet inte vad nästa steg i livet ska bli, vilken väg ska man välja? Höger eller vänster? eller ska man bara fortsätta framåt i full fart? Måste snart bestämma mig för hur jag ska göra nästa år med pluggandet åh så... att jag ska plugga är redan klart, men frågan är bara vad åh vart.. är tillräckligt mycket att fundera på det! Jag som alltid har svårt för att bestämma mig.. veligare än veligast! men som det känns så är det dags att lämna den här Hålan (som nån så fint kallade det för! =P) fast man vet ju aldrig det kanske finns nåt/nån som håller mig kvar här när den dagen kommer.. Hur ska man kunna veta det? Det som gör allt så svårt! Fast jag har i och för sig sagt att jag inte ska göra saker för andra utan för mig själv, om jag ska fortsätta med den inställningen, så kommer jag antagligen flytta vilket fall som helst! Meen, egentligen, vem vet, det kanske dyker upp nåt jag skulle kunna tänka mig att plugga här i stan också! Så då blir jag ju ändå kvar här.. Äh, bara att fundera vidare på det där tror jag! =) Förr eller senare så har jag mitt svar på hur jag ska göra!

Snart ett nytt år också.. med nya äventyr! =) blev ju några stycken det här året.. Sthlm är fortfarande höjdpunkten! =P Vem vet vad nästa års äventyr blir? ;) den som lever får se helt enkelt! Gatufesten var i och för sig inte så dumt det heller! =) Med Pyret, Lustig, Andreas Lundin åh så vidare! HAHAHA om det är nåt vi har gjort det här året så är det att skämma ut oss! Det med Andreas Lundin är nog fortfarande värst, men är man full så är man! ;P Skoj var det som sagt iaf! Synd bara att Ernst hängde med fel personer då, åh missade det mesta roliga! =P Hanna åh Jag hittade ju en massa roliga människor när vi sprang runt där! hehe.. ojojojoj.. är nästan så att man längtar lite till Gatufesten nu! =)

Nyår förresten, vet fortfarande inte hur jag ska göra, får se vad jag känner för, har ju varit på systemet iaf utifall att jag vill festa! Man måste ju vara förberedd! Men som sagt det löser sig.. vad det än nu blir! Måste snacka med lite personer också.. ahja =P

Men men, om jag inte skriver nå mer innan sönda så får jag väl säga Gott Nytt År på er alla! Gör inget som inte jag skulle göra! ;) Ta det lugnt med raketerna åh pussa på nån ni tycker om! =)


Sliten..

hallå hallå!!

jaha, så var julen slut för i år, man väntar hur länge som helst, sen är det över på ett litet kick! det blev ganska bra till slut ändå, men less har jag varit! inte direkt nå jätte bra humör! men men, så kan det vara ibland..

åh, förbannad, irriterad och less var jag igår iaf! man gör bara inte som en viss person gjorde, då har man verkligen gått för långt! vad tror hon kommer hända nästa gång när det är på riktigt? alla kommer tro att hon spelar igen, åh inte bry sig! allt för lite uppmärksamhet! så jävla dålig stil! åh jag tänkte inte låta henne förstöra min kväll, inte när jag hade sett framemot att gå ut, juldagen är ju ändå bästa dagen på hela året! så jag sket till slut i henne, jag orkade bara inte bry mig! jag sa innan att jag inte tänkte ta hand om henne, åh det står jag fast vid! räckte med att torka hennes spyor! =( usch! i mina skor dessutom, äckligt värre!

men, aah jag kom ju ut iaf.. 360, som vanligt känns det som? träffade Niche när jag kom dit, så blev bjuden på en drink, tack för det! sen träffade jag Emma, var grymt längesen, så det var skoj! fast jag var i och för sig ganska lullig själv! haha, kunde inte riktigt prata som man ska! =) meen, är det fest så är det fest! jag vet iaf mina egna gränser! blev dock inte så länge på krogen, träffade Roger lille, haha, åh vi fick för oss att vi skulle gå därifrån, så vi gick bort till MAX åh käka, sen var vi in på Shell en sväng, och tror alla taxichaufförer stod där inne åh fikade just då! dom var säkert 10 st.. såg ganska roligt ut! men iaf, vi åkte iaf hem till Roger sen, klockan var knappt 12 =P meen så kan det gå! haha, vi hade ju skoj ändå vi! ;) hihi!  åh som vanligt blev man utkörd idag! ;) HAHAHA! taskigt värre.. =P nääedå.. jag skulle ändå på stan så det var lika bra det, annars hade jag väl aldrig kommit hem! =)

men trött åh sliten är man idag iaf! (undra vems fel det är? ;)) HAHAHA! nästa gång ska jag säga till lite tidigare kanske.. men jag tänkte liksom inte på det idag! =P

nääe, nu får det vara bra! =)

hej så länge gullungar! Puss Puss!

Orka bry sig??

Ååh, jag blir så less på mig själv! varför blir jag så här för?? det är så typiskt mig, jag tänker en sak åh gör en annan.. men jag kan faan inte låta bli! tyvärr! måste tro jag är knäpp eller nåt, eller jag känner mig knäpp, jag vet inte! men jag gör alltid likadant, fast jag vet att det inte gör saken bättre! varför ska jag bli så påverkad för, tar allt personligt! känner mig bara bortglömd.. bra början på julafton.. hmm nej!

ääh, nu orkar jag inte bry mig! vill man inte så vill man inte, jag kan ju inte göra så mycket åt det.. men jag tänker inte leva mitt liv efter nån annans villkor! jag har testat det, åh det funkade inte.. jag blev bara olycklig, åh det vägrar jag bli igen! Från åh med nu, ska jag bara göra saker som jag vill, när jag vill.. inte bara när det passar andra!

förresten, trodde jag skulle klara det här, men det gör jag nog inte, börjar redan känna mer än vad jag trodde jag skulle göra, åh det kanske inte är så lyckat.. vad vet jag?? jag är bara förvirrad igen..

ääh, bäst att jag inte säger för mycket..

God Jul på er!

Hatar det här!!!!!

Hatar det här! Hatar dig! Varför ska du förstöra allt för? Julen är förstörd, kommer inte kunna vara glad, vill inte låtsas vara glad! Är det så jälva svårt att hålla sig nykter en ynka liten dag?? Vi hade ju bestämt att vi skulle fira tillsammans idag, åh så förstör du det genom att supa dig full! Jag kan inte låtsas att det är okej, för det är inte okej! Pallar inte längre! Jag ger faan upp snart! Jag såg till åh med framemot att spendera dagen med dig, åh det första du gör är att dricka! Fy faan för dig! :'( Åh så blir du sur på mig för att jag inte vill göra nåt! Men konstigt då! Vem faan vill umgås med dig när du gör som du gör? Rätt svar: INGEN!!! det är inte konstigt att alla runt omkring dig har försvunnit, att din syster inte längre pratar med dig! att dom som du brukar umgås med inte längre ringer! du gräver din egen grav!


ÄH skit samma!! det är ingen God Jul!

Julpynta? ;)

Tjoho!
haha, julafton på sönda, men jag har inte julpyntat än, eller jag har satt upp en ljusstake i fönstret (fast egentligen har jag bara tänt den, orkade aldrig ta ner den sen förra julen =P) men det kan i och för sig också bero på att jag inte har nå mer julpynt, jag gillar när det är enkelt, massa prydnadssaker är inte riktigt min grej! fast en liten tomte stör ju inte i och för sig, men nu har jag ändå ingen så det spelar ingen roll! =)

haha, var en som skrev en kommentar till mig, på förra bloggen jag skrev, hon skrev att jag skulle krama nån! =) åh det är precis vad jag har gjort! Sötis! tycker om att kramas med dig! bara så att du vet! fast det har du ju i och för sig redan märkt! *leer* men jag kan inte hjälpa det! är bara så att det är grymt mysigt att kramas med dig! åh, förresten blev det inte så mycket hjälp med julpyntandet, eftersom du flyttade på dom tomtar som jag hade ställt dit! ;) men men, så kan det gå.. alltid bäst att göra saker själv (när det gäller sin egen lägenhet åh så) så får man det precis som man vill! ;) ÅH vi kom ju fram till att knäck är gott! så där hade jag faktiskt rätt! hihi.. *nööjd* Även att jag sov väldigt gott när jag kom hem imorse, tror jag sov till runt 12.30 eller nåt.. stackare som måste jobba! =) inte lätt! =P  meeen, du fick sova liiiite längre än vanligt imorse iaf, för att jag var snäll åh skjutsa dig! ;)

annars, så ska jag handla en julklapp imorrn, den enda som jag ska köpa! =) haha, skönt att slippa oroa sig över sånt i år faktiskt, roligare att ge bort det jag ska ge bort! Syrran kommer bli glad iaf.. frågan är bara hur många jag gör till henne! Åh jag måste hitta korten så mamma också blir nöjd! Sen ska jag fundera på vad brorsorna vill ha för musik! Dom är ju hårdrockare båda 2 (är nog därifrån jag fått mitt intresse=)) meen Tobbe gillar ju gammal musik också, typ Elvis, åh Anders han är lite allätare!! meen, jag ska nog hitta nåt som passar dom också.. har ju en hel del musik, väldigt blandat dessutom!

btw, snaaart klar med säsong 3!!! =) ÄNTLIGEN!!!! hihi, lär ju börja på säsong 4 om nån dag sådär, men det är ju en grymt bra serie, så egentligen vill jag inte se klart den, fast det är så spännande så jag måste se klart! kan faan inte sluta kolla! åh gråter det gör man till varje avsnitt! eller hur då Ernst? =)

ahja, ska fortsätta pyssla på nu! heeej så länge!!

Puss Puss.. åh så kramar till dig då! ;)

Kramsjuk! =)

tjoho!!!

haha, jaa jag har varit väldigt kramsjuk på sistone! =P undra vad det kan bero på? hihi, men det är ju som sagt mysigt.. tur att jag har hittat nån åh kramas med också.. ;) kanske är därför jag har varit kramsjuk typ nästan varenda dag den senaste tiden? för att jag har nån åh kramas med! =) MYSIGT!!!!! hihi.. förresten, ska vi ta åh fika nån dag?! ;P HAHAHAHA, är nog bara Ernst som förstår vad jag menar.. eller kanske några fler också, beroende på om ni har hört låten.. men iaf, jag har absolut inget emot att ta en fika! =D det är grymt skoj faktiskt, mysigt också... hehehe...

har haft några mysko drömmar den senaste tiden också, om vad ska jag nog inte gå in på, kan tolkas fel åh det vore ingen bra idé.. men men, konstigt man kommer typ aldrig ihåg drömmar, men dom ggr man gör det så vill man oftast inte komma ihåg! iaf inte jag..

åh vet ni vad, 1 gång är ingen gång, 2 är lika med noll! ;) sååå, saker har egentligen aldrig hänt! =) man kan göra massa dumt hur många ggr man vill, för man börjar ju bara om åh räkna liksom! man kommer aldrig längre än till 2 åh det är ju lika med noll! =) smart va??

åh, mänskliga behov har vi ju allihopa.. =) hihihi, sånt snackade Ernst åh jag om förra veckan.. ;) massa intressanta saker.. hehe, killar åh sex! meen, vi kanske inte gick in så mycket på detaljer.. alla tjejer gör faktiskt inte det! =P Så det så! =D men det var skoj iaf! ;) byta liiiite erfarenheter! *leer*

men men, nu ska jag fortsätta kolla på OTH! =) måste ju se klart säsong 3!!!

ska fixa lite julklappar sen också, ska ju inte köpa några i år.. men man kan ju ge bort andra saker! ;) jag fick en riktigt bra idé idag så.. ska syssla lite med den när jag har tid!

puss puss så länge! ;)

Nöjd? =)

Tjeena!
wooho, det funkar! har försökt sen igår att skriva här, men har liksom inte gått särskilt bra! =P men nu så! =)

Vad har hänt sen senast? jadu, hade omtenta i lördas gick inge vidare tror jag.. men jag får väl hålla tummarna, sen var det hockey gick lika illa det, så jäkla dåligt dom spela! jag blev så grymt frustrerad! träffade Roger  åh hans pappa Arne på hockeyn också! =P hehe, trevligt värre! var ju bara tvungen att gå åh hälsa liksom, tror det var nån som blev lite förvånad! ;)

sen for jag iväg till Marie för lite partaj, vi drack åh snacka en massa skit, dummade oss en hel del! =P eller snarare jag kanske, för jag var ju som sagt grymt kramsjuk då, åh Marie märkte det ganska tydligt tror jag.. jag var ganska öppenbar åh hyfsat knäpp! som alltid alltså! =) sen, så for vi iväg ner till stan, krogen, men det var ganska tomt på folk där, men Marie åh jag har ju skoj ändå så! Marie ville ragga på bartendern.. haha, kan hålla med om att han är fin! =P men, hur ofta händer inte det? att nån vill ragga på bartendern, är väl i princip jämt skulle jag tro! På Coppers, där finns det några riktigt fina bartenders, det märkte jag åh Marie när vi var där för några veckor sen..hihi.. men bäst åh bara titta tycker jag! =)

seen, så fick jag sms av Roger, kan säga att det hela slutade med att jag sov hos han i lördas! =P jag var väl inte direkt svårövertalad, skulle säga att han behövde inte övertala mig överhuvudtaget.. ;) men som sagt jag var ju kramsjuk, åh det var ju han också! hehe.. =) tur att man kan hjälpa varandra! *leer* seen, blev jag ju kvar där över söndan också.. blev bjuden på mat! det var riktigt gott, potatisgratäng åh fläskfilé.. inte ofta man träffar en kille som kan åh tycker om att laga mat, så det är + poäng! =) extra + poäng med tanke på att jag inte är så haj i köket, visst jag kan en del.. meen, man vill ju inte äta pasta åh korv varje dag! =P vi kollade på lite film, jag var lite trött under ena, så jag typ halvt somna! meeen, höll mig vaken under American Pie 5 iaf! rolig faktiskt, min sorts humor! =) haha.. sen blev det månda, åh Roger skulle iväg åh jobba, så jag pallrade mig hem! HAHAHA, första pappa sa när jag kom hem var "jaha så flyttfågeln hittade hem iaf" sen så undrade han om jag hade varit ute åh friat.. =P

sen, lyckades jag ju bli sjuk, så jag låg hela dagen igår, lite piggare idag iaf.. men aah, det är som det är!! hatar att va snuvig! blääääääää! =/

hmm, undra vad man ska hitta på ikväll då? orkar inte sitta hemma, kanske åker lite bil eller nåt.. =) det löser sig, om det är nån som vill umgås med mig! =P hihi..

ääh, hej så läääänge!

Puss puss på er mina små gullungar!

Confused...

Jaa, känner mig lite som det faktiskt, vet inte vad jag känner, om jag borde känna nåt överhuvudtaget? Jag vet inte vad jag vill heller, det gör det ännu jobbigare.. Känns bara som att jag måste ta en sak i taget just nu, ett steg i taget.. Först åh främst ta reda på vad jag vill, men det är ju inte alltid så lätt som det borde vara.. Nån som förstår vad jag pratar om? Inte? Vad bra! =) man ska inte förstå allt..

annars så var det Julgalan i fredas, hur skoj som helst! speciellt när brorsan skulle upp på scen åh sjunga, fast han gjorde inte det, utan skrattade bara! HAHA, han kom sist i tävlingen! =P sen blev det krogen med Niche åh det gänget, blev inte riktigt som planerat, men Niche var som sagt inte särskilt nykter.. =P åh Hon Hanna var inte liiiiiiite desperat heller.. huuva! Men men, det blev som det blev.. skoj hade jag iaf, åh det är väl det som räknas? =)

sen blev det lördag, hockey, fick gå själv den här gången, var riktigt riktigt tråkigt måste jag säga! speciellt när Timrå förlorade igen.. men men, halva laget är ju borta så! jag begär inte  så mycket av dom just nu, vi tar igen det sen efter jul! sen efter hockeyn så åkte jag hem en sväng, men vägrade vara kvar hemma (pallar bara inte längre) så jag bestämmer mig för att gå på bio, först hade jag tänkt gå själv, meen jag får med mig Roger eller Lillskiten.. ;) såå, vi ser Bond filmen, riktigt bra faktiskt.. fast kan ju inte jämföra med dom andra, för jag har ju inte sett dom! HAHAH Även att typ halva Timrålaget var där, tror typ halva bion kände igen dom, mig inräknad! =) inte så svårt att känna igen dom privat heller! man vet ju det man vill veta! eller hur Ernst?! ;) Sen efter bion skjutsade jag hem Roger, tänkte det var bäst att jag själv åkte hem, jag sover ju liksom inte när jag är där! =P i och för sig så sover jag typ aldrig när jag är hos andra, vet dock inte varför, men det är ganska jobbigt! meen, man vänjer sig väl kanske? eller? =) Ernst sa nåt om att jag inte känner mig trygg, åh det kan ju stämma.. meen som sagt det ska nog lösa sig, om man vill att det ska lösa sig!

sen blev det sönda, träffade syrran (inte särskilt ofta nurförtiden, men hon bor ju i Glada Hudik så!), kollade på Idol (lyckades ju missa det i fredas när jag var på Julgalan), var en sväng på julskyltningen med Marie, sen åkte jag tillbaka till mamma åh umgicks lite mer med syrran åh brorsorna! mamma fick sin födelsedagspresent, 1 dag för tidigt, meen vad gör det? Doftljus, mamma älskar att tända ljus! =) så det passar henne bra.. var kvar hos mamma hela kvällen i princip.. åkte hem åh sov! =) eller förresten, satt en stund på msn först.. nån som blir förvånad? Näääe, trodde väl inte det! =)

såå, då var det idag då, mammas födelsedag (det är också Nathalies födelsedag, så jag har tänkt lite extra på henne också, RIP!) var på stan med Petra, köpte nya örhängen, måste ju passa på när det är 4 par för 100! =) käkade på Donken eller ska jag säga Gyllene Måsen? ;) snackade en del skit, var ju länge sen, det måste vi ändra på! träffas oftare är det som gäller! Lite senare for jag till mamma, kollade på film, väntade på att bli bjuden på mat =) mamma är grym på det där med matlagning! seen lagom till tårtan kom några arbetskamrater till mamma med en present! HAHAHHAHAHAHHA, guuu vad vi skrattade! jag trodde jag skulle storkna faktiskt.. lilla mamsen fick nämligen en rosa DILDO!!!! även att den satt fast som en näsa i ett kålhuvud, som hade peruk åh ögon åh mun åh grejer! den såg så jäkla rolig ut! =) Det blev sedan kvällens stora snackis! ååh, jag tror alla skrattade tills dom fick ont i magen! jag ska se om jag kan fixa en bild på mästerverket, så ska ni få se! =) hihi.. ni kommer skratta ni också! jag lovar! =)

jaa, det var väl de senaste dagarna det.. =) lite snabbt återberättat typ! =P

haha, läste du mina tankar ikväll eller? jag satt åh tänkte på dig, åh så får man ett sms.. =) Så då blev jag glad! jag tycker nämligen om att få sms! såå, fortsätt skicka vet jag! =D

anyway, ska väl kanske kolla lite på OTH innan jag somnar.. imorrn ska jag inte ha väckarklockan på iaf! =D skööönt, ska sova läänge!

Natti Natti!! Have Fun!! Take Care!! ;)