Min Knäppis!

Jaa, det är han, Johan lille! =) Han försöker få mig att gå med på att det  är jag som är hans knäppis, men han är min! =) Jag är väl ändå inte knäpp liksom? eller jo det kanske jag är, meen, det är ändå han som är knäppisen! =) fast jag skulle ju inte erkänna för honom att jag är lite knäpp, då skulle jag ju förstöra allt det roliga! ;) Envisast i stan?! Det är jag det! =)

Han har ju varit här hos mig i helgen, eller aah fredag åh lördag kväll, en annan jobbar ju liksom på helgerna också! =P Han åkte iaf hem 05.30 imorse, såå jag har varit hyfsat seg idag.. =) han åkte väl hem vid 2-3 nån gång i fredags också! hehe, men det har gått bra att jobba ändå.. tur att jag inte börja förrän 16 idag! =) Blir lite sova nuförtiden men det är det helt klart värt!

Vi var åh hämta mamma  åh Bitte hos Annelie igår kväll, så då fick Johan träffa Tyson, Annelies "lilla" rottis! haha, tror Johan blev förvånad när han insåg hur stor den där hunden egentligen är, det är tur att han är så grymt snäll! meen, Tyson väger ju 60 kg, så när han ska ligga i knät på en så känns det kan jag säga! Man försvinner bakom han också! =) Johan vill ju nämligen ha en Rottweiler.. =P Så länge dom är snäll som Tyson så går det ju bra iaf! =) nästa gång jag skaffar hund, så ska jag ta en som är lugnare än Molle iaf! =P

Johan har iaf börjat lösa allt nu, det kommer ju inte lösa sig över en natt, men han måste ju börja nånstans, åh det har han gjort ikväll! =) Stackarn, det kan inte vara lätt hemma nu, meen aah vi/han har satt oss i den här situationen så då får man ta att det inte är så lätt allting!

------------------------

Åh Giffarna gick upp till Allsvenskan igår! =D Trodde inte det var sant när Pär kom  åh sa att dom hade vunnit, hyfsat osannolik match dessutom, dom ligger under med 2-0 efter första halvlek, gör 2-1, sen får dom Lustig utvisad, åh efter det så lyckas dom ändå sätta 3 mål till! helt makalöst! =D

------------------------

Jag borde sova, meen känner inte för att gå åh lägga mig.. =) Så jag väntar ett tag till! =P

Natti Natti säger jag väl här iaf! ;)

You make me smile!

Jajjamen, har fått tillbaka pirret i magen.. =) trodde det skulle dröja länge innan det hände igen, men Johan har gjort att det finns där! =) Meen, som vanligt är det massa saker som måste lösas, innan jag vågar känna för mycket, vill verkligen inte bli bränd igen, räcker med det för i år!

Åh snart, så vill jag inte höra ordet "Snart" igen! Dags att göra det du har sagt att du ska! Åh det tänker jag säga sen också, när du kommer hit ikväll.. =)

Killar verkar vilja äta kakan men samtidigt ha den kvar.. Det gällde framför allt Tobbe! jag hoppas inte det blir samma sak med Johan..

Nääe, nu ska jag vidare... Bye!

Roadtrip!

Jaaa, det var längesen nu, så äntligen! =) Jag åh Ernst ska fara söderut, till Gävle om jag ska vara mer exakt! =) Hockey förstås, vad annars?! Hehe, eftersom jag missar så många hemma matcher, så får jag väl fara på bortamatcher istället då, helt enkelt! =) Johan åh Ida bangade dock, tråkmånsar! Ahja, Ernst åh jag kommer ha desto roligare! Snacka en massa skit, åh sjunga sååå vackert! =)

Just faan det var det jag skulle göra, bränna en skiva! Måste ju ha lite ny roadtrip musik.. =) Eller så kanske vi ska lyssna på den vi hade sist vi åkte ner till Gävle, den gick iaf runt, runt, runt! =P

Johan jaa.. var här i helgen, eller aah i lördags natt åh så på söndan då! =) haha, vi klev inte upp ur sängen förrän 15.50, åh då var det för att bussen gick 16.10 =P Men mysigt värre hade vi det.. ville verkligen inte kliva upp, trots att det var 100 grader varmt på mitt rum! En viss person började även ringa 06.30 då på söndan.. men sånt får jag väl ta antar jag, när jag ger min in i den här situationen! IGEN! Meen, den här gången så har jag satt lite press iaf.. =) Men vi ska prata ordentligt om det imorrn, antar jag!

Jobbar gör jag mest hela tiden.. =P Bara kvällar den här veckan dessutom! Men igår var en bra dag iaf.. Regin åh Sundh kom ju åh handlade.. Åh så skulle jag ju precis stänga den kassan dom stod i.. Sundh frågade "Måste jag också byta kassa?" åh så såg han sådär grymt söt ut,  så jag kunde inte säga annat än att han kunde stå kvar där! Måste ju vara snäll med mina Timrå spelare! =) Åh så är han ju 86:a också, då är det klart att jag ska vara ännu mer snäll! men vilket fall som helst så kom ju Inger åh bytte av Claudia, så efter ett bra tag så fick Regin åh Sundh också handla! =) hoppas dom kommer tillbaka snart! =P


Nääe, kanske man ska bränna den där skivan, åh sen fixa till sig! =)

måste ju se respektabel ut nu när jag ska träffa gullungen! HAHAHAHA =)

Åh jag är sjuk i huvudet! Jag vet! =)

Men det är iaf Johan som är en Knäppis! ;)

Tjaarå!


Lite åh göra! =P

1. När gick du upp idag?

09.25

2. Diamanter eller pärlor?

Pärlor ;)


3. Senaste filmen du såg på bio

öhm, var nog "Se upp för dårarna"


4. Favorit-TV- program?

One Tree Hill! =D


5. Vad åt du till frukost?

3 hårdbrödmackor med leverpastej åh smörgåsgurka!


6. Vad är ditt andranamn?

Kristin


7. Din favoritmat?

Spaghetti med Köttfärssås


8. Vilken mat gillar du inte?

Surströmming..


9. Favoritchips?

sourcreme & onion


10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?

Takida - Bury The Lies


11. Vilken bil kör du?

Ford Scorpio..


12. Favoritmacka?

taco på baugetterian ;)


13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?

oärlighet.. så säg som det är!


14. Vilka är dina favoritkläder?

jeans och nåt linne eller tunika! =)


15. Om du fick åka vart du ville på semester?

Till Australien och surfa så klart! 


16. Favoritklädmärke?

Puma.. ;) 


17. Var vill du dra dig tillbaka?

Oj, så långt har jag inte tänkt..


18. Favorittid på dagen?

mellan 20-22.. när man börjar varva ner! (oftast iaf)

19. Var är du född?

BB i Sundsvall


20. Vilken är din favoritsport att se på?

Hockey - Live, Handboll - TV

21. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?

haha, jaa, jag snodde den ju av nån, åh inte faan orkar jag skicka vidare! =P 


22. Vem tror du skickar tillbaks först?

samma som ovan, tog listan av Ida


23. Coca Cola eller Pepsi?

Coca Cola


24. Fotboll eller ishockey?

hockey


25. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Ingetdera nuförtiden, trött på morron åh på kvällen! =P


26. Pedikyr eller manikyr?

eeh, nej tack! =P


28. Vad ville du bli när du var liten?

popstjärna eller veterinär! =)


29. Bästa barndomsminnet?

haha, jaa vettefaan faktiskt.. =)


30. Varit i Afrika ?

nej, men nån gång så! =P


31. Nånsin rullat in någon i toapapper?

haha, tror inte det iaf! =) 


32. Varit med om en bilolycka?

jaa, flera stycken till åh med!


33. Favoritdag i veckan?

Åh, söndag kanske.. för att det är en slappar dag! =)


34. Favoritrestaurant?

Åh nån utav dom där kina restaurangerna :P


35. Favoritblommor?

hmm, rosor kanske..

37. Favorit-snabbmatsrestaurant

Max! =)


38. Äger du en cykel?

japp´, fast det funkar inte så bra!


39. Vem fick du senaste mailet från?

tror det var Petra! =P


Myys!

Aah, mer behöver inte sägas! =D MYYYYYYYS!

faan att du var tvungen att åka hem, men som vanligt hittar jag killar som det är "komplicerat" med!

nu sov dags, fast jag inte är ett dugg trött! går väl på nåt slags rus! =)

Natti Natti!

Förkyld!

Jaa, nån som blir förvånad?! det måste faan vara nåt fel på mitt immunförsvar..däckade igår.. åh idag har varit tung, dock jobbat ändå.. glad att jag var i självscanningen.. lugnt åh skönt! =) ledig imorrn så då får jag vila upp mig!

Ser framemot onsdag.. varför håller jag för mig själv! ;) Men kan säga så mycket som att jag hade väldigt trevligt med en viss person i helgen! =) sen får vi se vad det lider till.. men jag ligger lågt! ett steg i taget.. som vanligt så är det komplicerat med allt! =P jaja..

Var som sagt ut i helgen, fredas med Hanna, Petra åh det gänget.. (grabbarna grus!) =P i lördas med syrran.. skoj värre hade jag iaf.. men kan ju ha berott på sällskapet i och för sig!

Jag har alltid sagt att jag lyckas med allt, åh nu är det återigen bevisat! Klämde handen i bildörren igår :P så nu är den lite blå åh så.. gör lite ont, åh jag är lite halv stel.. ;) ungefär som min fot, som fortfarande inte är bra! =/ men, det går väl till sig får jag hoppas!

nääe, nu ska jag surfa vidare..

sjunga lite mange schmidt! ;)