Snart nytt år..

Helt sjukt egentligen vad tiden går fort.. Åh jag hinner inte med mig! =) Varit ett händelserikt år måste jag säga..

Trodde jag hade hittat killen i mitt liv, flyttade ut i skogen och trivdes som fisken i vattnet! Men så en dag kom verkligheten ikapp mig och jag gjorde årets bästa val att flytta tillbaka till stan! Man lär så länge man lever! Undra hur allt hade sett ut om jag vetat då det jag vet nu?

Trivs såååå galet bra i min lägenhet! Så skulle jag nån gång under 2013 träffa en ny karl får han nog flytta in hit.. iaf för ett tag! =) Känns som jag flyttat tillräckligt senaste tiden! Men jag är grym på att packa så! =)

Drömkillen skulle förstås vara en lika stor sportnörd som jag! Vet inte om jag skulle fixa vara tillsammans med någon som inte kan tänka sig att spendera en hel dag framför tvn under OS eller VM.. Känns som det skulle bli en rejäl krock där!

Sen är det ju ett + om han skulle gilla hockey, samtidigt som det är min "egentid" där jag kommer bort från allt.. men nån som förstår hur jag kan ställa mig där match efter match fast det går åt helvete och nån som kan förstå att jag är grinig ibland när jag kommer hem... Precis som jag kan vara sprudlande glad! Men hockeyn är nr1 i mitt hjärta! Som jag skrivit förut så har det räddat mig såå många ggr från att helt gå under... Men det är ren och skär lycka när grabbarna kan spela en riktigt bra match och publiken är med, då njuter jag som aldrig förr!

Sen finns det Vissa saker gör mig fruktansvärt irriterad just nu och jag försöker vara ärlig och säga som det är, men av nån anledning verkar det inte gå fram? Eller så vill man inte förstå... Det gör bara att jag skiter i det fullständigt, orkar inte engagera mig helt enkelt..

Äsch nu blev det bara massa förvirrat så här mitt i natten.. men aah skitsamma...

Jul jul strålande jul..

Jaa, helt sjukt vad tiden går, kommer så väl ihåg förra julen, då var jag galet kär och saknade A så det gjorde ont.. Nu kan jag inte vara gladare över att vara singel! =P

Tänk så fort det kan vända! Trivs så sjukt bra med livet just nu att jag inte ens vet om jag vill att det ska förändras.. För träffar jag någon så gör ju livet det.. på ett eller annat sätt! Det är en svår balansgång det där.. men det är klart skulle den rätte dyka upp någon dag så skulle jag ju inte tveka! Än finns han dock inte i mitt liv iaf! =)

Varit hemma från semestern 1 vecka nu och jag saknar verkligen värmen men framför allt Mustafa! Finare människa får man leta efter! Jag önskar jag kunde packat ner honom och tagit med han hem.. =) Han var den ende kille som inte raggade på oss under veckan utan han var bara genuint snäll! Sällan man träffar på såna människor idag och kanske framför allt just där i Egypten! Men vi har hans nummer så skulle vi åka dit igen så åker vi dit han är.. =P

Och idag har jag spenderat kvällen med en utav mina närmsta vänner! <3 vet inte vad jag skulle göra utan dig gumman! Så skönt att få prata av sig om livet och allt! =) Ska blii såå roligt och se när Oliver och Johannes öppnar sina paket!

Men nu ska jag sova och ladda inför 8 dagar med jobb! som sagt Jul jul strålande jul... ;)