Mysdag med fina!

Tänkte sova länge, men blev väckt av ett sms kl 9.. =) Låg kvar i soffan (där jag somnat igår) och kollade lite tv en stund innan jag hoppade in i duschen och for iväg för att träffa Maddo! <3 lite fika på stan och bara mys! Sen en sväng på Birsta för lite kaffe med Barbro också.. =)

For iväg och fixa håret hos darlingen Sara! (vad skulle jag göra utan dig??) lite middag och sen iväg på jobbet, på min lediga dag och lediga kväll... Personalmöte!

Nu myser jag i soffan och inser att det kliar i fingrarna! Och shit vad jag saknat den känslan.. Men det är en känsla som jag verkligen älskar, så mina vänner.. Håll tummarna! ;)

Lyckligare än på väldigt länge! Och det tackar jag alla fina människor runt omkring mig som varje dag får mig att inse att jag kunde inte ha gjort ett bättre val! =) Som får mig att inse att jag är faan värd så jäääävla mycket bättre! Bara så att ni vet! =)

Ge mig sommar!

Ge mig sommar, cruising, snygga klänningar och underbara bilar! <3

Stannar hemma!

På lördag åker mamma, brorsorna och Bitte till värmen.. och för första gången på 5 år följer jag inte med.. sjukt frustrerande att det skulle sluta så.. Men jag kan inte trolla med knäna och tyvärr biter det mig i arslet nu att jag ställde upp och var alldeles för snäll! =( känns så jävla pissigt!

Är så underbart skönt att åka iväg med dom och bara vara en vecka! Inge stress ingenting.. Men livet är inte alltid rättvist! Och förhoppningsvis så orkar mamma åka fler gånger framöver! Jag hoppas för allt i världen att jag får chansen igen att åka med henne! <3

Nyfiken!

Ler varje gång telefonen piper! eller jaa eftersom jag inte har ljudet på varje gång den vibrerar! ;) Fröken är nyfiken nu! Bara så att ni vet! =)

Annars mår jag som en räka för tillfället... hostar, har ont i halsen sen toppar vi det med lite feber! Men siktar på att bli frisk imorrn när jag är ledig.. vila upp mig lite!

Äh mår som en räka men jag är glad ändå! ;)

Dags att sluta vara snäll!

Samtidigt som jag haft några underbara dagar har jag varit sjukt förbannad över att vissa inte kan hålla vad dom lovat och sen dessutom ljuger en rakt upp i ansiktet! Så jävla fegt så det är nästan pinsamt! Men nu får det vara nog med att vara snäll och hålla käften! Och fixar inte han att sköta det han lovat så löser jag det på ett annat sätt.. vilket jag nu gjort! sen får han säga vad han vill om det, skiter jag faktiskt fullständigt i!

Coldplay!

Åååh haft några underbara dagar i sthlm med nya vänner och gamla! <3 njutit av solen, åkt karusell tills min nacke och rygg sa ifrån! men det var det värt bara så att ni vet! ;) Kände mig som barn på julafton igen! =)

sen underbara torsdag med mys i Gamla stan med Hanna och sen Coldplay på stadion! <3 enda som saknades där var någon att hålla om.. men jag njöt ändå! =)

fredag blev en lång spel/surrdag på centralen.. regnet öste ner och ingen hade lust att släpa massa väskor på stan! men tack vare nya vänner gick dom där timmarna undan rätt bra! ;)

Gör jag mer än gärna om! Så hojta nästa gång så far vi! =)