resfeber!!!!

jaaa, shit.. det har gått så jävla fort.. dom här senaste månaderna.. jag som tyckte det var så länge kvar, men nu är det faan dags! det ska bli så grymt jävla roligt! =)

ska försöka hålla er uppdaterade medan jag är borta, men det är väl inte direkt prio 1! ;) såå, ni får hålla tillgodo med det som hinns med!

nääe nu måste jag fortsätta tvätta...

hejdå!

Åh så var det slut..

Blää, det är så grymt tråkigt, vi hade ju ett sånt grymt läge, åh så slarvar vi bort det.. =(

ahja.. vi kommer igen nästa säsong, då jävlar!!


Som det ska vara...

JAA! Igår var det precis som det ska vara i en slutspelsmatch, tätt, jämnt, grinigt, skitmål, sudden.. matchen hade nog det mesta, åh jag trodde faktiskt att jag skulle få hjärtinfarkt eller nåt i förlängningen.. Faan jag pallar det egentligen inte, meeen när matchen slutar som igår, med Timrå seger kan jag ta det.. men går det åt andra hållet är det rent utsagt förjävligt!

för er som inte var där.. gå in på den länken, scrolla ner till ljudklippet där Styf avgör åh bara njut!! jag får iaf rysningar gång på gång på gång...
http://www.sr.se/cgi-bin/Radiosporten/nyhetssidor/artikel.asp?nyheter=1&programid=2688&Artikel=2687493

nääe nu njuta vidare... så godnatt!

Nu är det dags..

JAAA! ikväll gäller det! Ikväll måste vi vinna! Ikväll måste vi på läktarna göra allt allt allt för att stötta Timrå... brukar vara en fanatisk stämning i slutspelet, lär inte bli nån skillnad ikväll.. Faktiskt så är det, det bästa som finns! det går inte åh förklara för nån som aldrig varit på en match i Eon, man måste ha stått där på apberget  för att verkligen förstå hur fantastiskt det är! ÅÅÅH jag är så laddad!!!!!!

Tjarå!