Klaustrofobi?

Jaa, alltså, hade jag haft det så hade det här varit en jobbig kväll.. men nu har jag ju inte det.. fast hade jag blivit kvar där inne ett tag till så vettefaan om jag inte fått... =P

Nu kanske ni undrar var jag surrar om, men det var så här.. jag sitter inne på Kassakontoret och räknar kassor, ska sen gå ut i butiken igen, men kommer inte ut.. går inte att öppna dörren.. första tanken var att nästa dörr inte är riktigt stängd, för då går inte den inre dörren att öppna, så ringer på Josie, men det visar sig då att den dörren inte går att låsa.. vilket medför att dörren in till mig inte går att öppna.. så där satt jag! Ringer till Micke som också kommer, han försöker fixa dörren, det går inte.. ringer till Verro och Johan, som säger att vi behöver en nyckel för att låsa dörren, testar dom nycklarna det ska vara.. men det funkar inte, så klart!

Det slutar med att både Johan och Verro kommer in på jobbet, jätte roligt för dom, sådär en fredagkväll! Johan tar fram en annan nyckel från chefens kontor. WOHOO! den funkade.. =) Då hade jag varit inlåst där i över 1 timme.. trodde allvarligt talat att jag skulle få sova där inne.. Josie åh Micke tänkte skicka in proviant i rörposten.. =P haha, dom är så söta så! Glad att Josie var där iaf, så jag hade nån åh prata med i telefon, fast det bara var en dörr emellan.. =) hade blivit väldigt mycket jobbigare att vara där inne om jag inte haft nån åh prata med..

men men, slutet gott allting gott.. =) jag kom ju ut! huvudsaken! ;)

nääe, nu ska jag försöka sova.. kanske drömmer mardrömmar?! =P

najti najt!

Back to work..

..jaa efter 1 veckas ledighet är det dags igen.. jobb, jobb, jobb..

ser framemot måndag, då är det dags igen, inte för jobb, men för ISPREMIÄR!! =)))) jag vet ni tycker jag är galen, meen kan inte släppa hockeyn, inte lika fanatisk som för några år sedan, meen ändå! =)

nääe, nu fixa håret...

sen bege sig! =)

kramkramkram

Jag börjar imorrn!

haha, jag vet jag vet, jag sa att jag skulle börja idag.. meeen som min kloka arbetskamrat sa, så länge du är ledig får du frossa.. Åh jag börjar ju inte jobba igen förrän imorrn, så då börjar jag! =)

var på Bite Line åh käka pizza igår med Hanna, mycket gott.. mycket surr om framtida resor! =) vi blir nog borta lääääänge nästa gång! weeeeeei!

nääe nu ska jag göra mig snygg åh gå på fotboll!! =)

tjaarå!

Hallelujah...

..åh gråter fortfarande varje gång jag hör den..  så grymt jävla vacker! =)

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

helgen eller snarare hela veckan har varit intensiv.. hunnit med både det ena och det andra, sthlm, granön.. men har varit roligt som faan! =) känner nu dock att det är dags igen att vara nykter ett tag.. shit fredan var inte nådig! Skickade ett X antal sms som jag kanske inte borde ha gjort.. men tror i och för sig Patrik inte hade nåt emot dom, men ändå.. =)

Nu ligger jag i soffan åh frossar i chips och cola.. imorrn börjar dieten igen, inge godis, dricka, chips osv.. så lika bra att frossa ordentligt idag.. ;)

borde egentligen vara ute idag, solen skiner.. men har varit ute i 2 dygn, så känner att jag inte riktigt orkar idag..

nääe, nu tillbaka till soffan, ska bara gråta lite till..  4 norska karlar som sjunger som gudar! =)

kram på er!

Himlen är blå..

..åh jag är ledig idag, helt galet! =)

ska träffa systeryster, shoppa lite kanske åh lägga sig på en strand..

sen är det jobb i några dagar till, innan jag är ledig 1 vecka, då blir det huvudstaden åh granön! =)

det var väl allt, väldigt kort sammanfattat! =P

kram på er!

Vad tiden går..

haha, sjukt att det är nästan 1 månad sen jag skrev sist, tiden går fort när man har roligt sägs det ju.. fast jag, jag jobbar mest, vet inte hur kul det är egentligen! =P

har hunnit med gatufesten också.. var en rolig vecka, full i 4 dagar nykter 2... (jobbet kallade).. lördan slutade väl inte riktigt som jag tänkt mig, men så är det när man inte kommit över Johan.. helt sjukt egentligen med tanke på hur länge sen det är, men ändå.. jag kan inte förklara varför!

ska snart åka till Sthlm! 21 juli.. börjar närma sig nu.. bokade buss igår och hotell idag.. ska bli sååå skönt åh bara få komma bort! =) Gå på skansen, grönan.. äta god mat, shoppa lite! (om jag har några pengar kvar, är ju innan lön!)

nääe, nu till jobbet.. 15-22, idag igen.. =)

kram på er!