18/8-11

Shit, vart tog sommaren vägen?? =)
Haft så mycket att göra i sommar att jag knappt hunnit tänka känns det som..

Först jobbade jag som en galning i 4 veckor, medan dom andra hade semester.. sen den 25 juli gick jag på en 4 veckor lång och underbar semester! På måndag är det tillbaka till allvaret igen! Men gissar på att efter 2-3 timmar så har man glömt att man haft semester och är inne i allt igen! =)

Varit till nya läggan idag och börjat packa upp lite.. Bara möblerna kvar i gamla i princip nu.. Känns sjukt konstigt på ett sätt.. har ju bott här i 3½ år.. men dags att gå vidare! Ska bli så grymt skönt att komma till något större!
Och jag får väl tacka Johan och Johanna för att dom kom med förslaget att jag skulle hyra av dom! <3 Finaste paret någonsin!!

Annars började semestern med en rätt lugn vecka, iaf i några dagar.. sen åkte jag till mamsen på torsdagen kokade ihop 4 kg köttfärssås.. Åkte på fredan vidare till Hudik och systeryster för att fira henne på hennes 33 årsdag! Blev en utgång i hudik på kvällen då, sen på lördag kom Madde, Marcus och Johannes och hämtade mig med en fullproppad bil! For vidare till Leksand och Rättvik, för en veckas bara varande och cruisande! Underbar vecka med dom bästa! <3 Vad skulle jag göra utan dom! Madde, Elin med familjer! Såååå skoj!! =)

Kom hem natten mot lördag en vecka senare, sov packade om väskan och for ner till sthlm med grabbarna grus.. Kristoffer och Jens! Shit! käkade i sthlm på kvällen, sov några timmar i läggan och sen vidare till Arlanda och Barcelona! haha.. hade det superbra! Men måste faan åka dit igen.. känns som jag missade hälften! =P Sen är det ju så att det som hände i Barcelona, stannar i Barcelona! ;)

var min semester och här är jag nu.. med 3 dagar kvar.. men kan absolut inte klaga! Har varit så många människor som förgyllt min semester i år! <3 tack för det mina fina!

Nu ska jag ta och krypa ner och pilla mig i naveln en stund!

Ha det! Kram på er!