Helg!

Jaa grymt skönt, första helgen av 3 i rad som jag är ledig och det känns grymt skönt! Kommer kännas i plånboken men det gör mig inget, tror jag behöver den här ledigheten.. är ju ganska långt kvar till semestern.. V30 blir min första vecka, känns som en evighet! =)

annars så gick det förresten bra i tisdags, var sjukt jävla nervös, men Madde var med mig och det var skönt det.. kände mig som ett asplöv.. men det släppte ganska fort, pappa hade redan erkänt så jag fick bara beskriva min syn på vad som hände i princip! Men som det låter så kommer han bli dömd till en psykologisk utredning, precis som vi ville! För då har han inget val, han måste gå igenom den helt enkelt!

Ikväll blir det grillning med Hanna och gänget ute på Alnö! Skoj skoj! Var längesen nu, uppladdning inför granön kanske?? =)) Just ja, undra om jag är ledig då förresten.. jag jobbar garanterat! Men det löser sig!

Annars tror jag på en spännande vår, med nya bekantskaper! ;) Skoj skoj!!

Åh förresten nästa helg blir jag faan gammal.. helt sjukt men jag fyller 25! hur gick det här till??? Jag fyllde nyss 20 tycker jag.. lika förvånad blir jag varje gång jag frågar leg på folk som handlar och dom är födda 93 och får handla.. går ju inte ihop när jag bara är 20?? ;) ahja.. halvvägs till 50! Spännande! Undra vad de kommande 25 åren har att erbjuda då? =)

Kram på er!

10.50

Jaa kl 10.50 då är det min tur.. nervös som jag vet inte vad.. jag hatar när man inte vet vad som kommer hända.. hur det ska gå till, jag vet ingenting! Men jag hoppas att det blir något resultat av det här! Att han blir dömd till någon slags vård, vad som helst.. fängelse eller böter känns ju inte aktuellt! Han har ju inte en krona ju...

men snart kommer Madde, ska gå igenom polisrapporterna och så ska hon peppa mig.. känns att jag behöver det just nu! Shit vad jag fick ont i magen.. =( Det är som jag sa till Yvonne det är tur att det är på förmiddagen iaf, hade nog inte pallat att vänta hela dan!

Jag uppdaterar och berättar vad som händer ikväll eller imorrn bitti! Vi får se hur jag känner mig! Jag vill bara att det ska vara över, typ nu!


Nervös...

Jaa, imorrn är det dags, sådär 1 år senare efter att allt har hänt... vet inte hur jag ska förbereda mig, om jag borde göra det.. vad kommer dom ställa för frågor? Vad kommer hända sen? Jag har aldrig varit på en rättegång förut, har ingen aning om vad jag ska förvänta mig liksom.. Trodde aldrig att det här skulle hända heller i och för sig.. Förra sommaren var den jobbigaste någonsin, jag tänkte njuta av min semester istället vågade jag knappt sova hemma utifall han kom.. stackars mamma, det var dit han gick... Tydligen så ska pappa vara uppe i rätten i 2 dagar, så dom verkar ha skramlat ihop mycket mot honom.. Och jag vet antagligen inte ens om hälften!

Tur jag har mina fina vänner som stöttar mig! Madde du betyder så grymt mycket! <3 Så skönt att veta att du kommer vara med mig hela dagen! Få mig på andra tankar!

Nääe, göra lite nytta innan jobbet kanske.. och så samla styrka tills imorrn!