Slagsmål...

Jaa, helt jävla galet! Att folk ska bli helt skogstokiga så fort det är bra pris på godis... okay 0,98 kr hg är grymt billigt men ändå.. att gå så långt att man börjar slåss?????? det måste nånting riktigt ha släppt i hjärnan.. missade dock själv det inträffade, en kund kom till Sofia i fastfooden åh var helt förstörd.. Alltså hur knäppt är det inte att man slåss över GODIS???? Undra vad det var för konstiga typer..

Annars har det varit en riktigt bra dag.. ville inte gå till jobbet imorse, men dan gick fort när jag väl var där.. sen åkte jag till stan åh träffade upp Sara åh Johan, käkade pizza, innan vi for ner till bion och såg Baksmällan, sjukt rolig film! Shit, jag gjorde faan inget annat än garva.. =)

men nu är jag trötter, ska sova så jag orkar jobba imorrn.. igen..

natti natti!

Jobb jobb..

Jaa, som sagt, blir en riktig jobb sommar i år.. =) meen det blir bra pengar på sparkontot sen!

Har varit på en 2 timmars promenad idag, mycket skönt! har bestämt mig för att ta en sån varje dag jag börjar 15.. vilket betyder några ggr i veckan i sommar.. =P måste faan komma igång igen nu..

nääe det här har jag inte tid med, sminka sig lite sen till jobbet!

Köpte dom!

Jaaa jag köpte skorna, hade på mig dom igår kväll.. slutade med att jag hade sjukt ont i fötterna innan kvällen var slut.. meeen snygg som faan var jag i  dom! =) glad att jag fick skjuts ner till stan (tack söta Hanna!!!) åh tog taxi hem.. det var värt alla pengarna.. trots att vi fick vänta säkert 30 min!

annars så hade jag skoj igår.. lyckades ha sönder min lampa ännu mer.. gardinerna rev vi nästan ner också.. men det löööste sig! =P

åh nu, soooova!

Förresten..

..funderar på att köpa nya skor.. frågan är om jag kan gå i dom..

http://www.dinsko.se/Dam/Modeller/Pumps.aspx?art=242647

vad tycker ni?? =)

Trötter...

..jaa börjar kännas nu att jag klev upp tidigt imorse, jobbade ju 8-16 för en gångs skull.. har int hänt många ggr sen jag börja på maxi... meen man får njuta av dom ggr det händer!! =) ska jobba det på lördag också.. jobbar extra, är ju min lediga helg.. ledig helg jaa.. kommer inte bli många i sommar! vecka 27 (gatufesten) har jag sett till att jag är ledig lördag åh söndag, men annars blir det nog inte mycket till ledighet.. Vecka 28 blir ju skoj, ska köra stängning 4 ggr då, sen 2 mornar.. men men, det blir bra pengar! =P åh sen hinner man ju göra saker innan jobbet, om man orkar kliva upp i tid!

Ska åka till sthlm med la familia också.. om jag är ledig nån gång.. =) har ju blivit tradition med Allsången nu.. så ska klämma in en sån vecka också.. men tror bara vi blir borta tis-ons!

Nääe nu sussa kanske, om jag får för Micke! =P

Tja tja!

Someone I haven't thought about for a while..

But he still makes me feel the same way inside..

Jag måste bara komma på ett bra sätt att få träffa honom,  för nu var det läääängesen.. åh när jag väl träffar honom måste jag faan våga prata med honom också! Meen jag blir nervös av honom på ett konstigt sätt.. Han är så grymt fin.. (iaf i min värld, åh den är inte som alla andras..)

ahja, nästa gång jag träffar honom (när det nu än blir) ska jag faan ta chansen! nu är det skärpning Marie! =)

God natt!

Jag ler alltid.. =)

HAHAHA, Hanna åh Madde klagar på mig för att jag alltid ler på kort, men jag kan inte låta bli.. så tråkigt åh se sur ut på kort ju! =) mycket finare med värsta smajlet!! Hur mycket jag än kan försöka åh inte le, så slutar det alltid åt andra hållet iaf.. men jag tycker om att le! så är det bara.. =P

 
             




Jag åh falken hos Becka i lördags!! =)

Tänk om jag hade sett sur ut, hade ju förstört bilden helt!!


Nääe BYE!