Det funkade! =P

Tjoho!

HAHAHAHAHA, jaa det funkade! Jag sa att jag skulle göra nå dumt i helgen, jag har dagt till folk att jag skulle ut åh ragga, åh då gjorde jag inte det! =P hihi, var ju tvungen åh testa, för alltid annars när jag säger att jag inte ska göra nå dumt, så gör jag ju det! =) typ omvänd psykologi eller nåt! *nöööööjd* så kan det gå! riktigt stolt över mig själv faktiskt, för jag har ju kommit fram till att det kanske inte är så smart att göra dumma grejer jämt! ;) åh i längden kan det bli pinsamt jobbigt!

Jag vet faktiskt inte hur många jag har hånglat med på krogen, det är ett X antal iaf! =P men, från att gå från att hångla till något mer, det händer typ inte när det gäller mig, de ggr det har hänt, har det varit med killar jag på nåt sätt haft kontakt med innan liksom! =) Sthlm är ett undantag, men i Sthlm var det ingen som kände en, ingen som kunde dömma en, så det blev det en helt annan situation! men det skulle aldrig kunna hända i den här stan, den är alldeles för liten för det! En ormgrop skulle man kanske kunna säga? =P Aah, tror Sundsvall är en riktig liten ormgrop..

Player förresten, jag sa i igår att jag lät som det.. jag vet inte egentligen, beror på vad man anser vara en player, Alex kallar mig för player, men han vet i och för sig inte så mycket om mig egentligen, han vet bara att jag brukar hångla med killar ibland, vad som händer sen (alltså ingenting) vet han nog ingenting om! är man en player även om man "bara" hånglar med killarna? hmm, är det så, så kanske man kan kalla mig en player, men om man måste ha sex för att kallas för player, så är jag absolut inte det! som sagt min lista på killar jag haft sex med är inte ett dugg lång.. kan i och för sig bero på vem man jämför med, men nääe, den är inte lång! Vill inte att den ska vara lång heller.. huua, nääe, jag är nöjd som det är! =)

Har kompisar vars lista sträcker sig till 1 kille, några har haft några fler sen har vi en som har lyckats med en jävla massa, åh så många vill jag aldrig i hela mitt liv nånsin ha varit med! blir jobbigt när folk börjar dömma en för det, men samtidigt som man bädda får man ligga! har man varit med " för många" får man räkna med att det pratas om en, så är det bara..

ääh, nog snackat om sex för en kväll! kanske har kommit på nå nytt till imorrn.. =) vem vet..

Godnatt!


Ernst Snäll åh jag!

HAHAHA förra bloggen blev ju inte så bra, jag menar jag ser ju knappt vad jag har skrivit, fast jag vet ändå liksom! så jag tänker det är väl bäst jag skriver en ny som kanske inte är lika jobbig att läsa! ;) förra handlade iaf om mig åh Ernst Snäll åh vårat lilla äventyr till Gävle.. hihi vi hade iaf riktigt riktigt skoj! åh vi är lite yra också som vanligt! =) bestämde iaf runt 13.30 i måndas att vi ska åka, så det var bara att fixa biljetter, åh sen åka ner, vi kom iväg runt 15.. så ska vi tanka i Gnarp, gick ju bra, tills Ernst kort inte fungerar, så jag får betala bensinen också.. meen, det är ju löst nu så! =P så efter mycket om åh men, så kan vi åka från Gnarp eller "civilisationen" HAHAHA! Efter det var det raka vägen till Gävle, vi blev lite less på folk som inte kör så fort! =P men vi kom ju ner, åh utan att köra vilse! det är faktiskt fantastiskt för att vara oss, vi brukar ju liksom lyckas med allt när vi är ute åh leker! Men iaf så är vi nere till 17.30 åh matchen börjar 19.00 så vi hade lite tid att fördriva i Brynäs nya arena.. så vi checkar läget, första vi gör är typ att se 2 timråhalsdukar, åh grabbarna som hade dom var inte så dumma dom! =P hehe, dom fick värsta leendet, åh det kan jag säga att Ernst åh jag också fick! =) hihi, inte ofta man möter Timråsupportar,
som ser bra ut! det har nog nästan aldrig hänt förut faktiskt! =P iaf så går vi vidare, kollar lite efter dom! vi ser dom igen när vi ska gå åh sätta oss på våra platser, då visar det sig att dom är på ståplats.. så vi sitter åh kollar på dom, åh dom kollar upp på oss! HAHA! det var lite pinsamt, men skoj iaf! =) seeen, börjar ena killen vinka till oss (den sötaste av dom, hihih!) han vill att vi ska komma ner till dom på ståplats.. efter 3 nedvinkningar, åh en hel del diskuterande så går vi iaf ned! =P vi har ju bestämt att vi ska skaffa oss mer kontakter så! Det var ju en bra början iaf.. Vi ställer oss bredvid dom, men säger inte så mycket, sen när matchen börjar, så kommer Arne åh Åke, inte nyktra kan säga, men vi får nåt att skratta åt iaf! =) Arne var riktigt rolig, fast han luktade inte gott kan jag säga! =P vi är tydligen han som vinkade ner oss tjejer också, han blev impad av att vi hade åkt enda från Timrå! =P  iaf vi står där åh småsnackar lite, Timrå gör en riktigt bra match, men orkar inte hela vägen.. efter matchen så börjar vi gå därifrån, den ena killen går ut nånstans, men inte han som vinkade ner oss..  han fortsätter med oss.. så till slut så står vi utanför åh ska säga hejdå, fast det blir inte så, utan vi står åh snackar, säkert 30-40 min, vi får veta att han heter Fredrik till slut iaf.. =P själv så står jag mest åh funderar på om jag ska ge han en kram eller inte.. men det blir aldrig så, vilket jag ångrar nu! han var ju så söt, fast han är liten liksom! =) en riktig Gullunge! såå nu håller jag åh Ernst tummarna för att han kommer upp när Timrå möter Brynäs den 27/12, då ska vi skrika ännu mer med dom! åh då kan jag lova, då kommer han få en kram! Jag blev ju helt "betuttad" i han.. HAHAHAHA =)=) som sagt jag åh Ernst Snäll på äventyr blir alltid skoj alltså! =P

annars har väl det mest varit lugnt den här veckan, tisdas film hos Roger, jag som hade bestämt att jag skulle hem, men tror ni att det blir så? =P nääääe! typiskt mig faktiskt.. Jag ska inte göra nå "dumt" men det är ändå det jag gör.. haha, men ahja, sånt som händer faktiskt! =) Sen igår så, var jag en sväng på stan med Ernst, handla lite på systemet åh så, åh idag var det ju Hockey, med Ernst igen! =) åh helgen blir det Party Party, både freda åh lörda har jag tänkt.. =) skoj skoj! får se om jag lyckas göra nå "dumt" nu också?! ;) haha, jag skulle ju inte direkt bli förvånad, jag på fyllan brukar inte sluta så bra jämt, eller det beror på vad man menar med bra i och för sig! =P men så fort jag säger att jag inte ska göra nåt, så gör jag precis tvärtom, så undra vad som händer om jag säger att jag ska göra nåt?! =) HAHAHA vi märker väl?!

nääe, nu dags att sova, så man är fräsch i helgen! ;)
Baj baj!

Some things on my mind..

Jaaaaa... jag tänker för mycket jag vet! =) men kan inte hjälpa det, jag kan tänka på saker som jag skulle velat gjort annorlunda, saker som jag skulle ha sagt men aldrig fick chansen att säga, saker som jag vill göra, jag tänker som sagt på det mesta! =P

Har suttit åh kollat på en massa bilder.. jag tror jag lyckas med det mesta på bild faktiskt! =) dom som är värst är faktiskt dom jag är nykter på, onykter så lyckas jag oftast se hyfsat bra ut! men nykter, huuua, dom bilderna kommer jag nog aldrig visa för nån! HAHA tyvärr så finns det ju andra personer som också har dom bilderna, men det får jag leva med! hihi.. =) mycket roligare att kolla på bilder man blir bra på ju! eller det är roligt på ett annat sätt, man känner sig inte så ful då iaf! men dom bilderna som jag ser förjävlig ut på, så jaa, man kan ju säga att man får sig ett gott skratt när man ser dom! Jag vet inte riktigt vad jag håller på med ibland, men jag lyckas iaf få till världens fulaste grimaser! Åh ibland så bara dummar jag mig.. det är väl ändå värst, när man gör det medvetet.. men men! =P har man tråkigt nån dag är det bara att plocka fram dom korten åh kolla, man får alltid sig ett gott skratt! Eller hur Ernst? ;)

Hahah, Ernst åh jag åkte runt stan i lördas eller, aah, MAX, köpmangatan, MAX, Köpmangatan! =P hihi, det kan faktiskt va ganska kul, titta på massa människor som gör dumma saker, åh snacka en jäkla massa skit! jag förstår inte, Ernst åh jag måste vara världsbäst på det vi! =) Men vi har skoj iaf! viktigast det hihi.. =)

Annars så ska jag klippa mig imoorn! =D hihihi, äntligen! huua, det har blivit långt nu, det funkar inte med mitt hår, det blir bara platt åh jäkligt! meen, vi får se hur mycket jag klipper bort, kanske ska raka av mig allt när jag ändå håller på? =P Ingen som bryr sig om det ju! åh så slipper man hålla på åh fixa det åh greja, åh så kan man inte ha dåliga hårdagar, såna har jag ganska ofta har jag kommit fram till! hehe..

Annars är det mest lugnt, myssugen som tusan idag.. åh då menar jag att jag vill ha nån att kramas med.. inget annat! =) jag får väl göra som Ernst säger skaffa en KramKompis istället för KnullKompis KK som KK! HAHA åååh jag är ett flum, men kan inte hjälpa det, bara sån jag är!

Fast jag har faktiskt en seriös sida också, även om folk kanske inte tror det jämt! =P Fast det kanske beror på vem man frågar förresten, vissa skulle nog säga att jag är mer seriös än ett flum, andra skulle säga tvärtom.. men man beter sig liksom som dom man är med, annars skulle det nog inte riktigt funka, eftersom man umgås med så många olika sorters människor! 

Tydligen så kallar Wella mig för Mamma Mask, undra vart han har fått det ifrån? Marre Mask okej, men vart kommer Mamma ifrån? tycker han att jag är så tråkig? meen, han vet i och för sig inte så mycket om mig, eller? Om folk känner mig så förstår man, varför jag föredrar att inte supa ner mig, att ta hand om andra och så.. Rädslan är på nåt sätt för stor...

I och för sig så har jag druckit väldigt mycket mer än vad jag brukar den senaste tiden, har släppt på nån spärr där tror jag, fråga mig inte varför, men jag har haft grymt kul iaf! =D hihi, åhh jag kan inte hjälpa att jag blir extra myssugen då, tur att det finns folk som kan hjälpa en med det! senast var det ju Johan, Flashback från Gatufesten även.. HAHA, jaa, vi hade det trevligt iaf! Både på gatufesten åh senast! hehe, även om det kanske hände mer under Gatufesten.. *skratt* Vad som hände då ska vi kanske inte riktigt gå in på men ändå! Gatufesten var en speciell helg, ungefär som Sthlm, fast Sthlm blev ju lite "värre" om man tänker på den biten! Hehe.. =P Äh, ska som sagt inte gå in på detaljer här! =)

Bäst jag slutar skriva innan jag försäger mig! fast, vad spelar det för roll egentligen? Jag hade ju inte tänkt att träffa nån i Sthlm, så vad jag gjorde den helgen det är liksom, jaa nåt som jag kanske inte skulle göra i vanliga fall.. men nu blev det som det blev..

ÄÄh, Herrå herrå!

Gott åh Blandat..

Tjoho!

hihi, varit på ams idag, infomöte.. =) tycker inte om att kliva upp på morron, men vad ska man göra lilksom? jobb vill man ju ha iaf! hihi..

Marie är på väg till Skåne nu, ska hälsa på Wella i helgen.. hoppas att det går bra, dom har ju inte träffats på 3 månader, åh ärligt talat så trodde jag nog inte dom skulle göra det heller, men saker blir inte alltid som man tror! =P

Satu (Ernst =P) åh jag är inte så bra på det här med dörrar märkte vi idag! HAHAHA eller hur då Ernst?! ;) hihi fint namn hon har fått va, tänkte kalla henne för Greger, men så kom jag ju på att jag redan har nån jag kallar för det så då fick det bli Ernst istället! =)

Åh, jag har iaf lyckats prata med en kille som anser att mysa, är att kramas åh ta det lugnt åh så, inte ha sex! fantastiskt, jag blev faktiskt helt chockad! =P men alla killar kanske inte är likadana.. Alla kanske inte bara är ute efter sex, för det har jag kommit fram till att alla killar jag har träffat den senaste tiden (typ de senaste månaderna, åren egentligen) är ute efter, åh då menar jag verkligen alla! Men är det sex killar söker när dom är på mig, så har dom iaf träffat fel tjej! =PMen det kanske finns undantag.. jag hoppas det iaf.. =)

har drömt en massa konstigt också.. inatt vaknade jag av att jag grina =/ bråkade en jäkla massa med en viss person i drömmen, vem jag bråkade åh om vad ska jag nog inte gå in på, med tanke på att den personen läser det här.. en utav dom få som gör det..

annars har jag drömt en del skoj också, bland annat om en kille från i fredas (då jag för övrigt inte var ett dugg nykter, så jag ber om ursäkt åter igen för alla sms, som jag inte ens fattade varför jag skickade, dessutom så kommer jag inte ihåg vad jag skrev i dom, men jag får skylla på att jag var full, åh jag gillar att skicka sms när jag är full, men varför det blev just till dig har jag ingen om!) åh jag vet inte ens vad killen heter, det är irriterande, varför ska jag vara så jäkla feg för? det är ju bara att gå fram till han åh börja snacka, men så kommer alla konstiga tankar tillbaka typ som att jag är ful, åh så vidare.. men han var iaf bland det snyggaste jag sett på riktigt riktigt länge! Åh jag som inte ens brukar kunna tycka att blonda/ljushåriga killar är snygga, söta kan dom vara, men att dom ärsnygga har jag liksom aldrig kunna se, men jag har fasiken bytt smak! =P men jag har iaf drömt en del saker om honom.. haha, i drömmen vågade jag prata med honom iaf, tänk om allt kunde vara så enkelt i verkligheten också! =)


Förresten så är jag lite småsur på en person, kan ju svara på mitt mail åtminstone, men det kanske är för mycket begärt, vad vet jag? det kanske är jätte jobbigt åh tänka på mig överhuvudtaget, det kanske framkallar ångest? eller hur det nu var.. men jag tycker inte det är för mycket begärt att bara svara på ett mail, det ska inte ens behöva vara jobbigt!
¨
ahja,jag ska hålla käft innan jag säger nåt jag kommer få ångra!

så herrå herrå!

Mysa eller Mysa?

Tjo! =)

Jaa, mysa eller mysa? har kommit fram till att det ordet betyder olika för människor, kanske framförallt mellan tjejer åh killar, jag menar när jag säger mysa, då menar jag att bara ligga åh kramas åh så, för det är bland det bästa som finns! men killar, när dom säger att dom vill mysa, så vill dom ha sex.. undra varför det är så för? Varför är sex så viktigt egentligen? Visst det är skoj, men varför kan man inte bara kramas en helt natt för? Får jag välja så myser jag hellre, det ger mig mer på nå sätt, om ni förstår vad jag menar? Visst ibland så kanske man myser så mycket, att man verkligen vill ha sex! men måste det leda till sex varje gång? räcker det inte bara med att hålla om varandra? ger egentligen inte det mer? kanske bara är min åsikt vad vet jag! =) skulle vara kul att höra en killes syn på saken..

Sen har jag funderat på en annan grej, eller ord kanske mer.. Strul, vad räknas som strul egentligen? Räcker det med att hångla med nån på krogen eller är sex också inräknat till strul.. om jag säger att jag har strulat med nån, tror folk då att jag har haft sex med den personen? För jag menar jag har hånglat med en hel del killar på krogen, men från att gå från det till att följa med dom hem, är steget oftast jäkligt långt... men dom jag bara har hånglat med, räknas dom som strul? eller vad ska jag kalla dom för? kroghångel? =P haha, nääe det känns konstigt.. =)

finns många såna där ord som kan betyda olika för olika personer, det kan liksom ställa till problem ibland, jag säger en sak, men personen jag pratar med tolkar det som en helt annan! =) tänk om nån skulle tro att jag har haft sex med alla jag säger att jag strulat med, oh shit, då skulle min lista bli ganska lång, vilket den i verkligheten inte är! som de flesta nog redan vet vid det här laget! =P

haha, varför är det så intressant att diskutera sex åh killar åh allt sånt egentligen? varenda förfest eller fest eller efterfest, så är det sånt man pratar om! fast jag ska villigt erkänna, att det är ganska skoj att höra vad alla andra har för erfarenheter.. fast jag vill helst inte berätta om mina! =P Genom Sanning åh konsekvens har man iaf fått reda på väldigt mycket om sina kära vänner.. ;) haha, speciellt i sthlm åh om Marie! =) men vad man fick reda på ska vi nog inte gå in på tror jag! =) ganska flummigt att vara på ett hotellrum åh klockan 6 typ på morron köra sanning åh konsekvens, men sånt som händer när man festar i Sthlm! hihi..

ääh, jag tror jag fortsätter den här diskussionen en annan gång! =)
men det vore skoj åh få höra era tankar på att mysa åh strul! =P
så kom igen nu! berätta.. =)

Bye Bye, puss åh kram!


Jag lyckas med allt! =P

haha, jaa! jag fattar inte vad jag håller på med ibland, varför gör jag saker först åh tänker efteråt när det redan är försent? =P ahja, jag bara hoppas att konsekvenserna inte blir samma igen.. för det pallar jag bara inte.. ååh, varför säger jag en sak innan åh sen när jag väl kommer till den situationen så skiter jag fullständigt i vad jag själv har sagt? ahja. jag får väl skylla på att jag var full som ett jäkla mähä! =P har lite minnesluckor åh grejer, typ så kommer jag inte ihåg att dom knäppte kort på mig, Roger åh Marie.. det märkte jag inte förrän jag såg bilden.. hehe.. meen, man kan inte vara nykter jämt, fast det vore ju bra om man inte klantade till det när man är onykter! ååh, huua jag tror inte jag kunde prata riktigt i lördas, kändes som jag bara sluddrade åh sluddrade.. fast jag var på bra humör iaf! =) haha, tydligen så tyckte Björn att jag åh Roger borde skaffa ett rum, eller som han sa.. "Get a room" jag förstår inte? =P jag menar vi myste ju lite bara.. *hmm* hihi... =) eller som Roger sa på svar på min grannes fråga (Marie Johansson, för övrigt! =P) "vi är ett par för ikväll" den tyckte jag var klockren.. hahahaha, vad mer behöver man egentligen? haha, som alla vet så blir jag ju myssugen på fyllan, så då var det väl tur att jag hade Roger.. ;) fast, jag brukar faktiskt inte bitas, men på det humöret var jag också i lördas.. *leer* undra om det gjorde ont?! =) haha,   åhh jag är knäpp! det kan hända mycket på MAX en lörda kväll/natt när jag är där på fyllan! haha, kunde ju inte ens mitt eget telefonnummer i lördas även, åh det gick inte så jätte bra när jag skulle försöka skriva upp Rogers nummer på telefonen, meeen till slut så gick det.. fingrarna ville inte göra som jag ville! =P

hihi har kollat på bilderna från 360 från i fredas också, kanske var tur att jag inte var där då.. en himla massa gamla strul var det där iaf.. =P hade blivit lite pinsamt jobbigt det.. meen, på lördan var det ju ingen, för jag hade ju inte strulat med Roger innan.. (bara typ kramats =P) åh Christian, han raggade ju på mig då den kvällen på kåren, meen jag lät han inte göra nå mer, åh i lördas så var jag ju med Roger så.. låter det yrt? =) det är yrt, jag är en yr människa..

hockey ikväll också.. Vi ska krossa Aporna från Djurgårn! =D

meen, nu måste jag fortsätta med psykologin, tentan är imorrn ju! =P huvva!

ääh, fortsätter berätta om helgen senare! när jag har klarat av tentan  åh allt det.. =)

puss åh kram på er sötisar! =P