har annat för mig...

..jaa har annat för mig än att skriva blogg! såå, det kommer väl kanske inte bli så mycket skrivande framöver, sitter ju knappt framför datorn så! =) Är med min älskling, eller så jobbar jag! mitt liv just nu =P Mitt väldigt bra liv!

Sååå, jaa det var allt jag hade åh säga! =)

Bye!

Jobb helg..

Jaa, jobb jobb! =) hela helgen blir ju konstig när jag stängde igår, stänger ikväll åh typ öppnar imorrn! men men, pengar blir det ju iaf.. ska bli intressant åh få lön till veckan, var ju nästan 20 timmars lön, som jag inte fick på förra lön som jag kommer få nu! lite extra pengar inför jul! =)

Muppot har nyss gått härifrån, han skulle ju iväg den jäkeln! =P vi som hade det så mysigt.. ;) Fast jag vet inte vad det är med mig kittlig överallt just nu verkar det som!  men men, du ska ju bara jäävlas! =P

Fått julschemat också.. veckan innan jul jobbar jag 6 dagar, nästan 50 timmar.. =) jippi! meen ledig jul iaf! =D 3 dagar! Wooohoo! Kommer bli så jäkla skönt.. =)

Verkar förresten som jag kommer få vara ledig varannan helg framöver.. =) skönt det också, fast det är helgerna som ger nå pengar! =P

Åh jag kan gå på hockey till veckan, har ju bara varit på 3 hemmamatcher hittills, men nu kan jag gå på båda! =D *nöööjd* ska försöka få med mig Muppot också, även om han hatar Timrå! ;)

Nääe, en dusch blir det nu, sen pallra sig till jobbet.. =)

Tjaarå!

Så var helgen över igen..

Jaaa, fattar inte att det ska gå så satans fort! =P Skulle ha varit en ledig helg för min del, men var in åh jobbade några timmar idag! =) kan ju inte säga nej, åh det ger väldigt bra pengar att jobba en söndag! Men fick ju gå hem tidigare iaf.. sådär en 4 timmar! hehhe.. ahja.. gjorde ju inget! =)

Snöar gör det också, åh jag vet vem som kommer få ligga i snön! Joooohan! =D Haha, jag kommer få ner dig, envisast i stan är ju jag det så! ;) ska passa på åh mula dig också när jag ändå håller på! =)

annars så var jag ut i fredas, eeh, åter igen fick jag bevis på att jag inte kan dricka när jag inte har ätit nå! =P det blev ju som det blev, men men, skoj var det iaf! =) Men drack inget mer den kvällen efter jag varit hos Hanna! =P

Åh  har mycket mer att berätta men just nu så orkar jag inte! =) får kanske ta det imorrn, eller nåt, nån dag när jag är ledig kanske!

Livet går åt rätt håll för en gångs skull för min del iaf! =)

Trivs grymt bra på jobbet! Härligaste människorna!  Åh Trivs grymt bra vid sidan av jobbet också, tack vare en söt liten sak! ;) Nu fattas det bara att jag kommer från den här lilla hålan Njurunda, sen skulle jag vara supernöjd! =)

nääe, nu ska jag fortsätta skicka sms med knäppisen min! =) Muppo!

Puss åh kram skumbanan!

Vill ha dig!

Jaa Muppo!  Vill ha dig.. =)

Tror inte jag har skrattat så mycket med nån som jag gör med dig! =)

Min lilla krambjörn! ;)

---------------

Ledig idag, sen blir det jobb 4 dagar, sen första lediga helgen sen jag började på MAXI! =D Undra vad man ska hitta på för skoj dårå! =P Vara med Muppot kanske!  ;) Åh träffa lite kompisar man inte hunnat träffa på hur länge som helst! Nice värre!

Hanna kom ju hem i helgen, hehe, henne har man mycket att prata om med! =P så det måste jag ju göra.. Festa lite, om hon orkar efter några  månader med drickande på Mallis! =)

----------------

Lyssnar på Ständut Blakk, haha, tar fram ganska mycket minnen från Gatufesten! =) Det var SKOJ! =D

----------------

Nu promenad med Molle! =)

Herrå herrå!

Muppo! =P

Åh jag är förresten inte knäpp! ;) ska nog få dig att inse det! =P Du som är knäppisen ju! Skrattar åt mig hela tiden! taskigt värre =P Mupp!

Vill ha dig här förresten! ;) Heeeela tiden.. =) men det kommer det  åh ;)

Var längesen jag skrattade så mycket med nån, som jag gör med dig! tycker inte vi gör annat än åh skrattar =) men det är ju så det ska vara! =) Grymt!

Fick ju lite massage igår också, tack för det! =) grymt skönt, behövde det.. =P fast jag skulle nog behöva det varje dag! ;) hihi =D

Äsch skriver mer en annan dag! ;)

Natti natti =)

(har förresten drömt nå sött om dig! ;P)