Bloggen tar ett uppehåll..

Japp, har absolut ingen lust att skriva längre, så därför läggs bloggen på is, hur länge får vi se!

Bara  så att ni vet..

Jag åh lite vänner! =)

           

  

        


AIK - Trubaduren..

haha, jaa.. sitter åh lyssnar på AIK-Trubaduren nu.. nyss var det Bye Bajen.. =) sitter här åh sjunger högt för mig själv! Nu blev det.. "Vår klack, tar en bira - inget tjack, vår klack!" haha, bra musik det här.. Eye of the Tiger (AIK versionen) är också bra, men bäst är ändå Hata Göteborg, undra hur länge man har lyssnat på den låten? måste vara 4-5 år? kan det vara så mycket.. lääänge iaf..

förresten, så kommer man på sig själv att sjunga AIK ramsor.. sista matchen mot Malmö förra säsongen så sjöng ju hela Råsunda typ samma låt hela matchen... den tycker jag om! =) kan ni den? eller ska jag lära er? =P den går så här iaf: "Hand i hand - Idrottsklubben AIK, Vi är överallt - Men det är inte ni, för ni är djurgårdsjävlar.." Melodi? Magnus Ugglas Hand I hand! Grymt var det, man fick gåshud fast man satt hemma framför tv:n! dock har jag aldrig fattat varför man sjöng den ramsan när man mötte Malmö, men det är väl inte meningen att jag ska förstå allt! =) jag ska väl ha nåt åh klura på! =P

------------------------------------------

till nå annat, jag vet inte om det kanske låter värre än vad det är ibland när jag skriver, men samtidigt så är jag så grymt lättpåverkad, allting kommer tillbaka för små saker.. all den osäkerhet man hade under grundskolan, behövs bara nåt ord eller en handling så är jag tillbaka till alla tankar om mig själv som jag hade då.. jag är ju en sån människa som alltid tänker på alla andra före mig själv, det har ju gjort att jag blivit utnyttjad, framför allt då under grundskolan, men då såg jag det inte så.. då var jag bara blåögd åh dum! trodde att det var för att dom ville vara med mig, men det var alltid så att dom ville ha nåt av mig, det var då jag dög liksom.. när jag kunde ge dom nåt dom behövde! Värst var väl ändå när jag hjälpte en person bli tillsammans med en kille som jag ville ha, bara för att hon skulle gilla mig och acceptera mig.. men det hände ju aldrig! Så var jag när jag var i den åldern.. hemskt! så vill jag aldrig mer vara.. jag vill att folk ska acceptera mig för den jag är! men ärligt talat så jag tänker fortfarande på alla andra först, så kommer jag nog alltid vara.. Jag klarar ju mig alltid.. tror jag, men så är det ju inte egentligen..

först åh främst så känner jag mig bara ensam.. alla har bara förändrats.. förut var alla i min kompiskrets singlar, men nu är det typ bara jag som är det.. åh det är ingen som längre har tid att träffas.. pojkvännerna går ju alltid först, tråkigt nog! Vi sa för några år sen, att vi alltid skulle ha tid för kompisar, även om vi hade pojkvänner.. men ärligt talat så är det ingen av er som har hållt det! så nu är det bara ensamt!

-------------------------------------------

nu blev det en till bra AIK-trubadur låt.. =) " Ta mig med till norra stå - där vill jag döö, för AIK - Våra sånger, mot deras batonger - AIK, spark och slå.."

äh, nu blir det promenad, behöver fundera lite, så jag inte gör det ikväll när jag ska sova! =) det har jag iaf slutat med, tänker på dagarna, sover på nätterna!

herrå herrå!





Why?

Jaa, varför är det alltid jag som blir sårad? varför tar jag allting personligt.. det gör ju bara att jag mår dåligt.. känns som om jag gått igenom allt förut, vägrar göra det igen.. grundskolan är en tid jag helst bara vill glömma.. med tanke på hur jag mådde under dom åren.. med tanke på alla som utnyttjade mig! Jag är värd bättre än så, men varför känns det då som om allting händer igen??

telefonen är tyst, ingen som hör av sig.. =(  man känner sig faktiskt ensamast på jorden! Känns som ingen bryr sig.. allt är bara, usch!  =/

förresten så är det för sent att fundera på om man inte borde höra av sig..  nu gjorde du det,  åh det blir bara jobbigt om vi inte pratar med varann..  just nu känns det bara som att jag är i vägen, tränger mig på.. är det så?

ääh, jag måste iväg!

bye!

Nöjd!!

Yes, Niklas åh mina fönster blev såå snygga till slut! efter mycket om och men.. mycket ändrande, men det färdiga resultatet blev kanon!! åh jag tror båda Agneta blev nöjda! till slut kom man in i det rätta tänket.. =) Glad att jag jobbade med Niklas hade jag varit med Ylva hade jag nog blivit tokig, vi har ganska olika smak när det gäller kläder åh så.. det räcker att jobba med henne när det gäller projekt arbetet! det var också kul att jobba med herrkläderna, dom tittar man ju inte på så ofta, mer än när dom sitter på så att säga! =P

imorrn skulle alla vara i blomaffärn får se hur det går med det.. blir nog ganska trångt skulle jag tro, men det får väl gå det också! åh då lär vi bli  fler också alla var ju inte med idag, såå då blir det ännu värre, men men!

Ica ringde förresten imorse, men det missade jag eftersom jag inte hade ljudet på, slår ju alltid av det när jag ska sova (för att inte bli väckt, men det hjälper inte alltid!) men jag glömmer också att sätta på ljudet sen på morgonen, kanske inte det smartaste, men man kan ju inte tänka på allt heller! =P Åh det verkade som det hade löst sig ändå utan mig idag! Haha, var nyss på ICA, där skulle Ted lille snacka engelska med en kund, gick inte så jätte bra.. med tanke på att grabben läser SPIN och har haft alla ämnen på engelska de 3 senaste åren, så borde man ju kunna kräva lite mer! =P hehe, meen jag åh Ica killens lillebror (vet inte vad han heter) fick oss ett gott skratt iaf! =)

hmm, ska väl gå åh lägga mig framför tv.n eller nåt, är alltid så trött på kvällarna, igår somnade jag i soffan typ runt 20..  vilket liv, skolan/praktiken sen åker man hem ¨åh somnar! =P måste ta åh skärpa till mig lite! hehe.. =)

nu kom jag på en sak jag ska göra.. bränna en skiva! =) Måste ha lite ny musik i bilen!

herrå herrå!


Yrast i stan!

jaaa, det är jag det.. iaf igår.. =) vet inte vad jag höll på med egentligen, skickade sms till fel personer.. åh var helt säker på att Giffarna hade hemma match ikväll, men det var inte förrän på månda! Såå, om ni fått nåt konstigt sms av mig, bry er inte om det! =P

just nu sitter man åh äter frukost! liten sovmorgon idag, börjar 9.15 i kvissle, så jag slipper åka in till stan! =D skööönt, vi håller på åh skyltar om i 2 butiker där, jag är på Agnetas dam och herr! Det är faktiskt svårare än vad man tror, massor att tänka på.. men samtidigt ganska kul! men jag tycker inte om våran lärare! hon heter också Agneta, jag gillar inte människor som henne som tror att dom vet allt och är störst bäst åh vackrast! meen, jag får väl stå ut helt enkelt!

inge jobb den här helgen som det verkar! skönt, behöver vara lite ledig känner jag, vi ska nog ut åh käka i Galtström, som vanligt när jag fyller år, vi får dock se vilken dag det blir! skulle tippa på fredag.. lördag lär man ju ha annat för sig, typ eurovisionsongcontest! =) heja Ola heja The Ark!

dumt att man fyller år på en tisdag det är ju liksom ingen dag man kan fira på, mer än att äta tårta åh sånt!

verkar förresten som jag är ensam i helgen!! =D jippi!! lugnt åh skönt kommer det då vara, ingen man behöver bli förbannad på eller så! det ser jag framemot till! =)

annars är det ju bara tisdag åh alldeles för tidigt att planera helgen.. det gör man ju när det är helg! =P

åh vet ni vad jag är, kramsjuk! Jag hatar att vara kramsjuk när man inte har nån åh kramas med.. helt värdelöst är det! ÅH, jag tycker inte om att vara ensam! jag vill ha nån som tycker om mig.. nån som kan röva bort mig härifrån eller nåt!

ääh, nu måste jag fixa till mig..

herrå herrå!

Grease! =D

Haha, först åh främst så måste jag säga, att det står nåt i den förra bloggen, den är inte helt svart! =) ni får markera texten bara så syns det vad jag har skrivit, om ni inte har komnmit på det själva alltså! =P

sen så bara måste jag säga att Grease var hur bra som helst, shit va jag skratta! Sonny var totalt överlägsen, utan honom så skulle det inte ha varit samma sak.. alla hans kommentarer åh jaa allting! =) sen var det mycket skönsång också.. alla kunde verkligen sjunga.. =) sen att man inte kunde texterna på svenska, det gjorde inte så mycket.. jag satt där åh sjöng på engelska!

Ni skulle ha sett mamsen förresten, helt jävla livrädd! Det är väldigt branta läktare i E:On Arena och vi hade platser på rad 15.. nästan uppe i taket kändes det som! mamma satt iaf åh höll i sig i mig, åh höll krampaktigt i handväskan åh allt.. Hon såg ut ungefär som när Tobbe åkte Berg och Dalbana! ;) jag skrattade bara jag, man är väl van vid det där så! fast jag ska väl erkänna att jag också hade problem med att det var så högt åh brant från början när ishallen var ny ombyggd! men nu är det inte alls några problem! =)

trött var jag igår också, åh ont i skallen.. så efter Grease for vi hem, jag gick åh la mig somnade på 10 min.. sen runt 3 tiden blev man väckt! av nån som inte verkade vilja nåt? =P jag vet inte.. jag kunde inte somna på ett tag iaf, tror jag låg vaken till runt 4, innan jag äntligen somnade igen.. sen sov jag hör åh häpna till 10.30 längesen för mmig det! =P

jobbade igår också, tjäna lite extra pengar! Det säger man inte nej till! =) Ica firade ju 90 år igår, så dom bjöd på tårta åh kaffe, det var Peter åh en annan kille som höll i det där, vet tyvärr inte vem den andra killen var, men jag kan ju säga så mycket som att han var jäkligt fin! =P Bitte sa sen att han hade kollat mycket på mig när jag gick iväg.. vem vet? det kanske var så?! =)

Förresten Ica killen, var in på Ica igår, han har inte jag sett sen typ december nån gång, men grabben måste faktiskt ta åh klippa sig, åh raka sig.. fast hans flickvän har säkert inget emot att han ser ut sådär! =P Dom var dessutom på Grease igår kväll också.. haha, jag ser allt jag! =)

Johan Andersson (Timråspelare) var också där med sin flickvän! meen, sen såg jag inget mer känt folk.. tråkigt nog! var mest tjejer/damer/kvinnor där i och för sig! =)

ääh, det här går inte, jag åh mamsen ska väl snart åka iväg till (kändisen! ;)) Galtström! =)

herrå herrå så länge!

Lite så ni lär känna mig! =)

 Tänk på att jag svarade på dom här frågorna igår, så vissa svar stämmer inte riktigt, men orkar inte ändra!


Tio första

 

  • Första bästa kompis: Hanna

  • Första bil: Golf Manhattan

  • Första kärlek: haha, var på dagis, Markus! =P

  • Första husdjur: Måste ha varit nån katt.. Putte kanske?

  • Första semester: Räknas när man låg i magen? I så fall Rhodos!

  • Första jobb: Extra på Kronsaft

  • Första köpta skiva: Oj, ingen aning!

  • Första riktiga kärlek: Riktig åh riktig, men borde väl vara Johan

  • Första piercing: Öronen

  • Första konsert: Men ska man komma ihåg sånt?

 

Nio senaste:

 

  • Senaste alkoholdrycken: Var nog en piggelin på Aveny i lördas

  • Senaste bilfärd: Idag, hem från stan med Marie

  • Senaste filmen du såg: Systrar i Jeans.. riktigt bra! =)

  • Senaste ringda telefonsamtal: Var nog till pappa tidigare idag..

  • Senaste bubbelbadet: Bubbelbad?? ööh, bra fråga..

  • Senaste spelade cd: CD, hmm måste varit nån jag bränt själv i bilen!

  • Senaste kyss:  hmm, var nog Emil!

  • Senaste gången du grät:  I tisdags när jag var förbannad på pappa!

  • Senaste måltiden: Taco tallrik med Marie på stan! 

 

Åtta har du nånsin:

 

  • Dejtat en av dina bästa kompisar: nääe, det skulle nog inte funka!

  • Blivit arresterad: haha.. nej nej.. faktiskt inte!

  • Blivit kär vid första ögonkastet: Ja trot eller ej! =P

  • Fastnat med blicken i någons urringning?: haha, lätt att jag har! =)

  • Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nääe, det är ju inget man bara säger så där så..

  • Haft ett one night stand: eeh, svar ja!

  • Busringt till någon: har inte alla det? =)

  • Fått mitt hjärta krossat: Ja, flera ggr till åh med!


7 saker du skulle göra för 1 miljon:

  • Resa jorden runt

  • Utbilda mig till något jag verkligen vill göra

  • Köpa en riktigt flashig bil

  • Skaffa mig en lägenhet

  • Köpa en helt ny garderob (kläder alltså, inte själva garderoben)

  • Åka på safari i Afrika

  • Hoppa fallskärm

 

Sex saker du gjort idag:

 

  • Varit i skolan

  • Käkat kina mat

  • Skrivit ihop nåt om Galtström

  • Åkt bil

  • Dräglat över Peter Regin! =P

  • Duschat

 

Fem favoritsaker utan rangordning:

 

  • Min säng, perfekt för lilla mig! (även om det skulle få plats en till!)

  • Datorn 

  • Mobilen

  • Min bil, vad skulle jag göra utan den?

  • Kameran

 

Fem saker du har på dig just nu:

 

  • Mina extremt för långa byxor..

  • En T-shirt..

  • Trosor..

  • Strumpor 

  • åh till sist, ett liiiitet hårspänne!


Fyra personer du kan berätta allt för:

 

  • Petra 
  • Mamma
  • Ernst
  • Tobbe

 

 Tre val:

  • Blått eller rött? Blått

  • Sommar eller vinter? Lätt sommar, man fryser ju på vintern!

  • Choklad eller chips? Choklad


Två saker att göra innan du dör:

  • Se Detroit Red Wings spela live!

  • Surfa i Australien

     

En sak du ångrar:

  • Eh, en sak.. men det berättar jag inte här!



Fyra personer som du vill ska göra samma blogginlägg:

  • Ernst, kom igen nu!

  • Petra

  • Sunqis

  • Tobbe.


Blir inte alltid som man tänkt sig..

Nääe, det blir ju inte det, skulle ju skriva blogg igår kväll, men då ville det inte alls fungera, så alla frågar som jag svarade på igår får jag skriva in här sen.. kanske ni lär känna mig lite bättre?! vem vet! =)

är på skolan nu iaf, ska snart redovisa lite om Galtström börjar bli lite nervöst, men det kommer gå bra! Jag vet ju precis vad jag ska säga iaf.. det är ju nånting jag kan!! Åh älskar.. Meeen, det är så jäkla kallt i klassrummet, man sitter åh huttrar bara.. den ende som inte fryser åh Linh Loc, åh han tycker det är konstigt att alla andra fryser! =P

Jo, kollade in Nam Nam Nam igår iaf.. han gjorde ju mål till åh med, han är så fin grabben, men det var nån som hade gjort illa han, det är inte snällt! man ska va snäll med honom, han är ju så liten! =)

OTH hade förresten kommit, men hann aldrig kolla på det igår, så får göra det idag, lär väl få kolla på avsnitt 15 också så man kommer ihåg vad som har hänt, var ju flera månader sen man tittade senast!

Vill ni veta en sak som jag verkligen blir irriterad på?! Det är när folk inte svarar, det kan vara när man ringer, sms eller mail, vad som helst.. Då blir jag grinig! Åh så känner jag mig bara påträngande.. Så vill man att jag ska vara glad, då kan det vara en bra idé att svara! =)

nääe det här går inte, nu ska jag lyssna åh prata!

herrå så länge..

Shopping..

Yes! Har varit ute åh shoppat idag igen, måste snart skärpa mig.. =P har egentligen inte råd, men var tvungen att köpa det där linnet.. var såå fint! =) köpte några glas också.. kan man aldrig få för mycket utav! =P träffade Marie på stan också.. var åh käka på Åhlens, snackade lite skit åh så! som vanligt alltså!

måste snart göra en grej till skolan imorrn, vi ska presentera nånting för klassen.. jag har valt att berätta lite om Galtström, så ska väl snart ta åh skriva ihop nåt  intressant!

Meeen först hockey, måste ju spana in Nam Nam Nam! HAHAHAHA Bara Ernst åh jag som förstår.. =) Åh det är för övrigt ingen i det svenska laget.. bara så att ni vet!

ååh, undra om OTH har kommit.. måste jag kolla.. =P världens bästa serie, med världens snyggaste kille! en sån pojkvän som han spelar i serien skulle man ha, så vore man nöjd! Helt jävla perfekt! =)

äh det här går ju inte.. hockey nu!

skriver mer sen..

A....

Jaaa.. jag kom inte på nå bra att kalla den här bloggen för.. =P så det fick bli A.... =)

Är grymt kramsjuk just nu.. inte kramats på hur länge som helst.. vill kramas nu! Så kom åh kramas med mig! bara kramas! =) Okej? ;)

Är på bättre humör idag än igår.. igår var ingen bra dag.. fick inte sova, hade  en grym jävla huvudvärk, sen pappa på det.. då kan man inte annat än skriva arga bloggar! trodde jag skulle få sova ut, men inte då.. ICA ringde åh väckte mig kl 9.00.. var tydligen kris där.. (då hade jag sovit hela 3! timmar..) men jag hade så jäkla ont i skallen att det var bara att tacka nej.. men sen var det förstås helt omöjligt att somna om.. såå vaken var man.. åh trött! 12 ringer dom igen, den här gången är det Ted, men jag sa samma sak till honom, att jag mådde skit! Såg totalt jävla död ut igår.. åh det menar jag verkligen, orkade inte hålla ögonen öppna.. men jag kunde ändå inte sova!

annars har jag blivit grymt bra på att slockna direkt när jag går åh lägger mig.. ligger inte ens vaken 20 min... förut kunde man ligga vaken flera timmar, men nu bara sover jag! grymt grymt skönt! =) Jag funderar inte lika mycket längre.. ;) meen, jag gillar ändå att fundera på nåt sätt, annars skulle ju inte jag vara jag! =P men nuförtiden gör jag det på dagarna åh inte när jag ska sova!

Träffade Edblom på stan idag, hon hade fått en liten Arvid för 5 veckor sen! han var faktiskt bedårande söt.. =P meen sen så sov han ju också.. alla ungar är väl söta när dom sover?! =)

nääe det här går inte, nu ska jag sova också.. försöka att inte tänka på att jag egentligen bara vill kramas! =)

natti natti!

Gaah, jag blir tokig!

Fy faan va jag hatar det här, varför gör du så här mot mig? har jag nånsin gjort nåt hemskt mot dig eller? är det bara för att jävlas? Är det så jävla svårt att hålla sig nykter? Fy Faan för dig! Jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig! Jag vill bara bort härifrån, bort från dig, så långt bort som,möjligt.. aldrig mer behöva svara i telefon när du ringer.. slippa alla trakasserier.. Slippa se dig överhuvudtaget.. Jag orkar faan inte!

Allt handlar bara om pengar när det gäller dig, hur mycket du lägger ut.. BLA BLA BLA.. Hallå?! vem faan bryr sig om pengar.. det är inte viktigast i det här livet, men för dig är det verkligen det.. det är därför du är så jävla ensam! Därför  ingen bryr sig.. därför som ingen ringde åh sa grattis när du fyllde 60 ingen som kom åh hälsade på, för det enda du bryr dig om är pengar.. jag har sagt det förut åh jag kan säga det igen, du gräver din egen grav!

Jag vill aldrig träffa en människa som dig, som bara bryr sig om pengar åh hur mycket den personen har lagt ut för det åh det..det är ganska komiskt egentligen, du säger att du inte har råd att tanka bilen.. men du har råd att handla vin för över 600 i veckan.. "du måste ju få unna dig nåt du också" eller vad vad det nu du sa?

ääh, det är väl mitt öde helt enkelt!


Förvirrad!

Jaa, nu börjar jag bli förvirrad igen, vet inte vad jag ska känna, tänka, tycka.. vet ingenting! vad förväntas det av mig? det enda jag vet är att du gör mig glad.. men vad händer sen? aah, jag blir knäpp!!

men ska jag vara ärlig så har jag verkligen saknat dig, vet inte hur många ggr jag har varit på väg att ringa eller skicka sms.. (sms har det ju blivit en del på fyllan men ändå..) men jag har stoppat mig själv för att jag vill inte störa, inte tränga mig på.. eftersom jag inte vetat vad du vill egentligen.. vi skulle ju bara vara kompisar, men man känner inte så här för en kompis.. man saknar inte en kompis på det här sättet!

dessutom så blir man påmind om dig hela hela tiden, så det är svårt att glömma..eller det är helt totalt omöjligt, fast det är just det också, vill jag verkligen glömma? inte som det känns nu iaf.. fast nu är ju situationen annorlunda.. vart är vi på väg?

jag har nämt en del killar i min blogg den senaste tiden, men ärligt talat så betyder dom ingenting.. dom har varit ett sätt för mig att inte tänka på dig, men inte ens det har dom lyckats med eftersom det ändå slutar med att jag är på väg åh skriva sms eller ringa till dig..

jag längtar verkligen till varje gång man ska öppna sin mail, ibland har det inte kommit nåt åh man blir så besviken, men när du har skickat så är mungiporna uppe  vid öronen! =)

du frågade vad skillnaden var mellan dig åh Roger, du fick väl aldrig nåt riktigt bra svar.. men grejen var att efter dig så kände jag verkligen att jag behövde nån, nån åh håll om.. för närhet åh att kramas är så viktigt för mig, det är det bästa som finns.. åh i min hjärna så var Roger ett sätt att komma över dig.. visst fick jag känslor för Roger det vet väl alla om, men inte på samma sätt som det var (är?) med dig.. när det tog "slut" med Roger så var det ganska tungt ett tag.. men jag kom över det också.. men dig har jag fortfarande inte kommit över.. dig tänker jag fortfarande på åh undrar hur det skulle kunna  vara.. vad som hade hänt om vi fortsatt träffas..

det kanske låter jätte flummigt jag vet inte.. men det enda jag vet är att du gör mig grymt glad, åh jag tycker verkligen om att prata med dig.. åh nu känns det bara som att vi måste träffas.. åh inte om 2 månader utan snart! ska vi ge det en chans, eller ska vi låta bli? det kan vi nog bara bestämma om vi träffas.. =)

förresten en tjej kan inte heta Clint! ;) kanske en kille.. men det är bara kanske! =) jag ska komma på några bättre namn, så ska du få se! =P

nu ska ju  ut med Molle sen lägga mig igen, så får vi se om jag kan sova några timmar till..