Sjuuker..

Jaa man ska tydligen inte säga att man mår bra, slår till direkt! feber i 2 dagar, sjukt tröttsamt! Ledig dag imorrn, får se vilken ork jag har, men less på att ligga i soffan nu!

Sett en jävla massa Greys vill jag lova! Nu är det bara säsong 8 och 9 kvar.. undra vilken jag ska börja på sen? =) OTH kanske eller Beverly Hills.. lite nostalgi! Eller har ni andra förslag??

Såna här dagar när jag ligger ensam, så blir det lätt att jag funderar en massa.. På livet, framtiden, på det som har varit.. Vad mycket jag egentligen har gått igenom de senaste åren..
Allt med pappa har verkligen tagit på mig, även om jag kanske inte visar så mycket utåt så är det en pers varje dag.. även om det nu är lättare än vad det har varit!

Svårt att få folk att förstå att jag alltid var pappas flicka, det var han och jag.. sen började jag växa upp och stod på mina egna ben.. vilket han inte accepterade!

Det tog mååånga år innan jag berättade för mina närmsta vänner att pappa var alkoholist.. Jag kommer så väl ihåg den kvällen.. Det var en utav dom första kvällarna jag själv drack och jag skulle snart fylla 18.. Vet inte när pappa började dricka som han gjorde, om jag var 15 kanske.. men under flera år höll jag god min, hade alltid ett leende på läpparna.. Men oron fanns alltid där, att mina vänner skulle komma på mig.. förstå att allt bara vara en fasad..

Jag slutade ta hem vänner.. För jag visste aldrig när jag kom hem om pappa skulle vara nykter eller ligga däckad nånstans hemma.. Till slut blev jag helt avtrubbad, slutade bry mig.. Det var då mamma och mina syskon blev det viktigaste i mitt liv..

Försökte sååå länge finnas där för pappa, men varje gång gjorde han mig besviken.. vet inte hur många jular jag brytit ihop.. Då vi bestämt att vi skulle äta middag tillsammans men när jag kom hem låg han helt utslagen.. Så många ggr som vinet var viktigare än mig..

Efter några år lär man sig mönstren.. Så min tillflyktsort blev mammas soffan och så hockeyn! Hockeyn är det viktigaste som hänt mig, det är alltid där jag fått släppa ut alla mina känslor, svära över domaren var mitt sätt att få skälla på pappa och vad han gjorde mot mig.. Jag trodde aldrig att jag skulle förälska mig så i hockeyn, men fortfarande så betyder det allt.. Det är min fristad det är där jag är hemma...


Underbara helg!

Snaart är helgen slut.. Jaa jag har fortfarande helg fast det är måndag, men är man ledig så är man! ;) Helt underbart måste jag säga att vara ledig lör-mån, den där extra dagen gör sååå mycket!

Speciellt när jag som igår låg bakis som ett as hela dagen i soffan! Personalfest var det visst i lördags, galet skoj måste jag säga! Jag jobbar med ett stort gäng härliga människor! <3 Champagne på bussen upp till Bodaborg och sen är visst gratis gott! ;) Lovely!

Idag har jag haft mysdag med min fina Madde! <3 åh så lilla busfröet då som inte är så liten längre.. 2 år går fort har jag märkt! =) Vill lova att jag blir galet sugen på egna barn när jag är där och leker.. meen jaa jag måste ju hitta en karl först, gör ju saker och ting lite lättare om inte annat! ;)

Åh jag ligger för övrigt lågt med där med karlarna, ingen idé att stressa, jag trivs så bra själv på nå vis även om det vore mysigt att komma hem till nån på kvällarna! =) Men vem vet, en dag så kanske MR Right står där framför mig! Jag lovar att jag är öppen för det om det skulle vara så! ;)

Något jag lärt mig genom åren är att man inte ska hålla för hårt i det förflutna.. Släppa och gå vidare är det bästa nånsin! Det tog mig 4 år att släppa in någon så nära som A det kommer inte gå 4 år till innan jag släpper in någon annan, jag lovar! Men jag vägrar bli sviken igen! Även om det är svårt att veta på förhand! =)

Nääe krypa ner om drömma sött! Och jaaa Claudia jag ska kramas med täcket/kudden! BARA för din skull! ;)

Massa skoj!

åååh, jag har så mycket roligt att se framemot nu att jag bara längtar!!

6 dec åker jag och Becca till Egypten! 1 vecka med mat och dricka och bara slappa!! Ska bli såååååå skönt!!! =D

Sen i feb ska jag på Aveny och se mitt älskade Stiftelsen! <3

Maj blir det lång weekend i sthlm! Bon Jovi och Pink! Kan den helgen bli nå bättre??? =D

innan det är klart hoppas jag på att jag prickat in massa mer bus och skoj!

Underbart skönt att lägga all energi på sig själv! Åh unna sig det man verkligen vill göra utan den där jääääääävla ångesten! Går inte att beskriva hur skönt det är att slippa det, vill verkligen inte behöva känna så igen! Ingen ska få mig att känna så igen! Det är inte värt det!

Men nu är jag lycklig igen! <3 och jag tycker jag har rätt att vara lite ego och unna mig det jag vill!