Laddar!!

Åååh, vi har inte vädret med oss ikväll iaf.. shit! =( blåser som faan och mulet, bara det inte börjar regna!! frågan är hur jag ska klä mig då?? Full mundering kanske?? =)

Dags för vårruset ikväll alltså.. men blir nog inte så mycket rusa för min del med tanke på min förkylning, men promenera i lugn takt med tjejerna på jobbet och surra en massa skit ska jag nog kunna lyckas med iaf!! ;)

Idag då, joo vaknade 7, klev upp 7.30 tänkte hoppa in i duschen, vred på den.. men näääe inge vatten.. tänkte jaha? vad gör jag dårå.. håret stod åt alla håll och kanter, men skit samma.. försökte fixa håret så gott det gick, borstade tänder utan vatten och sådär.. det går ju det åh... sen när jag är på väg hemifrån runt 8.20 då kom det vatten igen, men det var så dags då när jag precis var på väg ut genom dörren..

Ut till Birsta med bussen, men det tog ju sin lilla tid.. kommer ner till stan och förstår varför jag inte hade nå vatten hemma.. vattenläcka!! shit vad vatten det var, bussen var ju så klart tvungen att ta sig igenom det, tog sats, det gick bra, men kom in en hel del vatten in i bussen och någon stackars människa hade fastnat med bilen i allt vatten..

åker ut till Birsta träffar maddo och oliver, stackarn har ju fått vattkoppor!! =( kliar som tusan på han.. vet precis hur det känns jag har också haft det.. iaf så började vi med frukostbuffe på ikea, sen en sväng på Birsta och ÖB, glass på Maxi, skopunkten... ååååååh vad jag vill ha dom där skorna!! sen till Willys för Madde skulle storhandla.. =) tog en sväng in till stan och gick på Donken, sen fick jag skjuts hem av min fina vän!! =) Åh magen henne börjar synas nu.. =)=)=) halva tiden har gått! jag lääääääängtar!!

sen hem och slänga sig i soffan, vaknade som sagt 7 imorse, somnade runt 2 inatt.. så var lite halvt död.. men låg och dagdrömde eller vad man säger igår kväll!! ;) gick verkligen inte att somna.. Gissa vem jag tänkte på?? =) ååh, jag vill träffa han nu nu nu!!

meen nu ska vi se  om duschen kanske funkar, eller sova en stund till kanske går det också? =)

tja på er!!

Me Like!!

=)=)=)=)=)

ååh, jag vill bara ha!!!

kan säga att jag hade en väldigt bra kväll igår.. tänk att det kan vara så lätt att prata med någon, öppna upp sig för någon som jag aldrig gjort så fort förut.. Kan ha berott på att vi har väldigt mycket gemensamt! Men det kändes så bra kan jag säga!!

Jag bara hoppas vi ses snart igen.. =)

Sjuk igen..

...för miljonte gången de senaste åren eller nåt... såå less!!
Kommer kännas i plånboken också, mycket fina pengar som bara försvann idag!! =(
Ska göra allt för att kunna jobba imorrn iaf.. så är det bara 1000 kr mindre...

åh var så laddad inför gårdagskvällen, skulle träffa Peter, men blev ju inte så då, vi bokade om till imorgon istället, men det beror väl på hur jag mår dock... känns inte så kul och träffa han när jag bara snorar!! meen samtidigt så vill jag ju träffa honom, så det är både och det där..

Har inte berättat nå om förra helgen, då det var min födelsedag och allt, hade det underbart med familjen i sommarvädret som var! Massa god mat och mys! =) Var helt perfekt måste jag säga!!

Annars så ska jag nog krypa upp i soffan igen och försöka bli lite friskare så jag kan jobba och träffa Peter imorrn!!

Hej så läänge!

Blev kär idag...

.. I ett par skor på skopunkten!! Vill ha Vill ha Vill ha!!! =)

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Pumps?art=253281

endast 9,5 cm klack.. kommer ju typ aldrig kunna gå i dom, men vill haaaaa!! =)

Ont ont ont!!

Jaa, jag fattar inte vad det är som har hänt med min häl jävel!! hade ont förra veckan, sen blev det bra igen, var iväg och tränade ikväll och då började det göra ont igen och nu kan jag knappt stödja på foten.. blir spännande hur det går imorrn när jag ska till Lea, lär ju bryta ihop när hon börjar trycka och massera mig lite överallt.. =P

jobbat hela dagen också.. sjukt mycket folk, vilket tydligen inte cheferna räknat med, för var en vanlig onsdagsbemanning, vilket betydde att man fick slita ihjäl sig från början till slut.. var så skönt när klockan blev strax före 18 och jag kunde smita iväg.. =)

meen, har inte träffat Peter idag på jobbet, tyvärr.. så var ju tvungen att skicka sms till han efter träningen! haha, han är ju så söt!! =) Men gjorde mig dock rätt nervös i måndags, när han aldrig svarade.. men till slut kunde jag andas ut jag också!! =) Då blev jag glad igen!!

men nu ska jag krypa upp i soffan och vänta på lite sms.. =D

kram på er!!

Trött!!

Trött, meen glad!! =) hihihi, hade det jätte trevligt igår! Personalfest åh allt.. började tidigt med att Sara kom och hämta mig och vi åkte och handlade lite mat! For hem till mig och började göra oss iordning! Sara lånade min klänning, supersnygg var hon i den!! Fixade käk och tryckte i oss den, sen började vi dricka.. klockan hade då knappt slagit 14.. =) laddade singstaret och väntade på resten, men resten blev bara Anna.. =P och Andreas i typ 20 min! men trevligt ändå!!

For upp på Södra, började med möte i 1½ timme, höll på att dö för jag var så jävla kissnödig.. men orkade inte kliva upp och störa mitt i allt.. så satt fint och väntade på att mötet skulle ta slut.. =)

Sen gick vi ner till restaurangen, Sara och jag satte oss med Ola, Svennis, Greger och Johan.. eller Micke, Peter, Daniel och Johan om ni vill veta deras riktiga namn.. ;) tror inte det är nån kille på jobbet som blir tilltalad med sitt riktiga namn.. =P var trevligt, ingen höjdar mat, men det gick ner! Tror jag fick i mig 2 eller 3 glas vin under middagen plus en baileys till kaffet!

Sen var det ju dags för den stora showen, Niklas Strömstedt! Wooohooo! Trodde jag skulle bryta ihop, sjukt tråkigt var det att sitta på en läktare typ som en aula/biosalong och lyssna på han sjunga sin mes musik.. Dessutom var ju Sara och jag så smart att vi satte oss med cheferna på jobbet, vilket betydde att vi inte direkt kunde smmita därifrån på något diskret sätt.. =) meen till slut, så frågade Sara Rickard om det var okej att vi gick därifrån, hade aldrig pallat att sitta kvar där hela showen, så jag, Ola och Sara smet ut.. men då hade typ hälften av våra kära kollegor redan gått därifrån.. vi gick ner till baren istället, mycket trevligare! Satt och surrade med Svennis och Ola, dansade lite också med Sara! =P 

Vi bestämde oss sen för att lämna Södra Berget och åka ner mot stan, jag, Sara, Svennis och Ola gjorde sällskap.. betalade in oss på memento, sjukt dyrt igår.. men gick först ner en sväng på Svänssons för Svennis skulle träffa några kompisar, tog en cider där, tänkte stå och surra med dom på uteserveringen, men det gick ju tydligen inte för sig för vakten.. "finns det inga lediga stolar så får ni gå in igen" Då vart vi hyfsat le, med tanke på att det knappt gick att vara där inne för det var så trångt, så vi svepte i oss drickat och gick ut igen, tillbaka till Memento.. vad som hände där var iaf det bästa på hela kvällen! =)

Kan bara säga att jag hade det mysigt värre!! det får jag väl tacka Svennis för.. ;) Me Like!!

idag har jag inte gjort så mycket, pillat mig i naveln sen dom åkte härifrån idag.. =) men hade gärna fortsatt kramats lite till.. men jag kan väl kanske inte få allt? =P

nu ska jag försöka sova lite till i soffan.. ladda inför morgondagens jobb.. =)

kram på er!!