Jobbhelgen över..

..men inte ledig imorrn för det.. 14-21 imorrn! Så först blir det träning.. Komma igång IGEN, inte tränat på 2 veckor pga en himla envis jävla hosta! Så nu jävlar ska det köras!

Fyllt upp kylskåpet idag också.. fanns ungefär en ½ liter mjölk innan, så tyckte det var dags att handla lite! =) måste börja försöka laga lite mat också! Hyfsat less på allt som finns på jobbet, dvs korv eller frysmat! Nyttigt värre! Eller inte..

Blev aldrig nån utgång för mig igår.. var så trött efter jobbet och kände inte för att umgås med massa fulla människor, blev nog med det i torsdags! men men, vad ska jag säga, har man inte träffats på 1½ år så tycker man ju att det borde finnas viktigare saker än att supa ner sig.. men det kanske bara är i min värld?! Orkar faktiskt inte engagera mig nå mer nu.. Att skylla på en dålig dag känns inte heller helt rätt!

Ahja, nu ska jag krypa ner i soffan, ladda inför imorrn för då jävlar!

Go natt!

Åland tur och retur!

Jaaa.. "överraskade" Petra med en kryssning till Åland fram och tillbaka.. hon har ju fyllt år sötisen så vi tyckte att vi skulle hitta på nå skoj! =) Så Hanna och jag "planerade" sen hämtade vi Petra och for i torsdags! Dagen började riktigt bra med Asti och några cider runt 10 snåret! Bussresan var både rolig och seg.. Men en massa Njurundafolk på bussen gjorde det hela mycket trevligt... Jag säger bara Erssons!! =P

Till slut efter ungefär 6½ timme  på en buss var vi nere i sthlm och fick kliva ombord Cinderella! Ni vet, "Färjan" båten! =)) såg några kändisar faktiskt! HAHA!

Började med att gå till hytten, fixa till oss lite efter en hel dag på en buss.. sen gick vi ner till middagen och dagens julbord! Mumsigt värre! =) Träffade också Tobbe och Wella på vägen.. var väl 1½ år sen sist ungefär! Buffen var maffig, sjukt jävla mätt och med en huvudvärk utan desslike så gick det inte ner så mycket mat som man hade velat, men men! =P

Sen var det taxfreen som hägrade, handlade lite till kvällen och tills man kommer hem! Gick till hytten och öppnade en cider, skulle försöka få tag i Tobbe och Wella, vilket nästan var omöjligt eftersom det var väldigt få ställen mobilen hade täckning på, men det löste sig till slut! =) Tog några drinkar i funclub.. sen lite kortspel i hytten! Sen började man bli lite lullig! Ner till Funclub igen, lite drinkar, några shots senare och Tobbe var full som ett ägg! Hmm.. ska nog inte kommentera det mer..

meen, iaf blev en hel del dans, många skratt åt Erssons och så vidare! En lyckad resa måste jag säga! Även om vi var jävligt sega igår och antagligen kunde ha sovit heeeeela dan!

Men men, nu ska jag iväg till jobbet och stångas med alla kunder!!

Ha det gott!

Köp ett hus!

Jaa, köp ett hus vet jag! ;) Köp pappas hus! =P  Han har äntligen bytt mäklare så nu hoppas jag på vändning! mycket fina bilder faktiskt.. ser fräscht ut! Wooow!

http://www.erasweden.com/sv/Kontor/Sundsvall/Objektlista/Objektpresentation/?tab=photos&GID=OBJ28587_1002521508&cords=0,44

Har förresten fått tillbaka mina pengar som jag lånade ut till honom för några månader sen.. det är skönt! jag trodde inte jag skulle få se dom nå mer.. men han sålde bussen i söndags så det första han gjorde var att betala tillbaka till mig! =)

Varit på hockey ikväll efter jobbet, seger igen! =))) vi börjar närma oss lagen framför.. meen känns ändå långt dit! vi är fortfarande näst sist, 3 poäng till 10an, men vi är på G iaf! Åh MoDo tappade poäng idag igen så det kan inte bli så mycket bättre! =D

Nääe nu ska jag krypa ner i soffan.. har en grym jävla träningsvärk.. får se hur jag ska kunna sova.. =P

Men god natt iaf!!

kram på er!

Rullar på...

.. jaa livet gör det på nå konstigt sätt.. jobb, hem åh sova, jobb, hem åh sova, träna, jobba, träffa kompisar, sova.. låter det skoj?! =) mitt liv just nu iaf..

orkar inte engagera mig i så mycket annat.. är inte festsugen längre, var ut förra helgen men var inte alls taggad! Inte ens sugen på att dansa, det har nog aldrig hänt mig förut.. Börjar jag bli vuxen, eller vad är det? Ville bara åka hem och lägga mig och sova.. Skulle i och för sig upp och jobba, kanske hade med saken att göra.. men det har aldrig stoppat mig förut.. men men..

på fredag är det firmafest iaf.. av alla kvällar på hela året så var dom tvungen att lägga det precis när Takida ska spela i stan.. typiskt... så det var bara att välja.. Blir firmafest, inte varje dag vi blir bjuden på casinot och 3 rätters middag så det är bara att njuta.. =)

Men hade sååå gärna sett mina älsklingar också, men det får bli en annan gång.. tyvärr.. =(

nääe nu ska jag ladda inför träning.. kommer ha sjuk träningsvärk imorrn efter kvällens skivstångs pass, men det är det faan värt, nu ska fröken Mary komma i form! =))

kram på er!