Första snön...

Jaaa, helt plötsligt så ser jag att det snöar, där på jobbet.. det är vitt ute! helt sjukt va allt blir förändrat av lite snö.. en helt annan stämning.. en bättre, mysigare stämning..

tänkte inte riktigt att det skulle vara kallt när jag åkte till jobbet idag, hade sommarskorna på mig.. fick en chock när jag kom ut åh insåg att jag var tvungen åh skrapa rutorna på bilen.. jag som lämnade vantarna hemma..

meen men, imorrn blir det vinterskor på! åh vantar! =)

nu.. sova kanske.. börjar 7 imorrn.. ska frysa i mejeriet! =P

najti najt!

min enda lediga dag...

jaa, åh jag ska faan inte göra ett skit! =) jag ska ju slita ihjäl mig på jobbet resten av veckan så idag förtjänar jag att inte klä på mig åh kramas med täcket heeeeeeeela dagen!

var på bio igår, rallybrudar! en KÖNG film! hur jävla rolig som helst, skratta från minut 1 till den sista! =)

nääe, nu ska jag slöa vidare.. hihihihihihihihihi! =)

Väntar..

..men jag väntar inte länge till.. så det är tid att höra av sig nu..

har förresten fått värme i lägenheten nu, så nu slipper jag springa runt fullt påklädd + täcke när jag är hemma.. nu räcker det med täcket! =P haha, men det är bara för att det är så mysigt! =)

mamma åh brorsan var här i måndags, satte upp ljuslampetter på väggen, blev så bra! har alltid tyckt att det fattas nåt där, men nu är det som det ska vara! =)

jobbar som en galning också.. 5 dagar den här veckan (ledig helgen, weeeei!) 6 dagar nästa vecka.. kommer var ahyfsat slut.. men jag vill ju jobba mycket så!! =) det är alltid lika skönt när lönen kommer.. fick förresten lönebeskedet idag, åh jag blev nöjd, hade jobbat mer än jag trott.. såå, det blir inga problem med räkningarna iaf.. =) jag kommer kunna leva som jag vill, + kanske spara till USA resan..

USA resan jaa, vi har iaf bestämt nu att vi ska åka i april, för då kan jag ju ta ut semester, vilket betyder att jag får betalt för att åka till USA, åh det är inte helt fel! =) sen har vi några månader till på oss att spara ihop en massa pengar.. man vill ju kunna leva gott när man är där, inte behöva tänka på vad man spenderar! =P

nääe, nu ska jag fortsätta vänta.. meen, jag antar att jag får fortsätta med det..

natti natti..

trött..

hade skrivit en hel massa, meen raderade allt..

dags att gå vidare!

natti!


Saknar värmen...

....från mycket.. skulle inte vara så dumt åh fara till utlandet igen, åh få lite färg som försvinner alldeles för fort.. =P eller värmen från en annan människa, för det finns verkligen ingenting bättre än att ligga i nåns armar åh bara vara.. sen ska det ju vara rätt person också.. vem som helst duger inte.. =) det är dags för mig att hitta den där personen... egentligen har jag väl redan gjort det, men jag tänker inte hoppas på nåt som kanske aldrig kommer att hända..

satt åh kollade på Ugly Betty för nån kväll sen, åh helt plötsligt så visste jag precis hur hon kände sig.. det är sjukt, jag är i samma situation som i en serie på tv.. vi får väl se hur min serie slutar..

nääe, jag borde tvätta.. men känns så segt åh göra det.. kläderna kommer ändå aldrig torka.. för kallt för det! =P faast det finns ju torkskåp åh så.. så jag har egentligen ingenting åh skylla på..

fick elräkning igår också.. jippi! varför kommer alltid dom värsta räkningarna samma månad för? så kom fram till att jag har räkningar på runt 7000.. får verkligen hoppas att jag får bra lön! =)

nääe, nu ska jag försöka masa mig upp åh tvätta.. jag MÅSTE!

bye!


Sjuuuk..

Jaaa, det är väl alltid nåt va.. på allt så skulle jag gå åh bli förkyld.. det är så himla typiskt! jag hoppas bara att det släpper snart för det finns inge värre än åh vara sjuk.. bara snorar åh snorar.. jag åh Hanna som verkligen hade kommit igång med promenerandet åh så, sen blir hon sjuk åh nu jag.. så jävla typiskt!!

hade dock en bra helg ändå, trots förkylningen, var hos Hanna åh partaja i lördags.. ingen utgång dock.. ville tydligen ha annat för mig.. =) men men, sånt som händer.. Åh jag hade det ju jävligt skoj.. ;) skulle vara ännu bättre om det hände oftare... but I guess I can't have it all.. =P

nääe, sova i soffan blir det nu.. så grymt kramsjuk.. men men =)

najti najt!

Så jävla less..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Jag blir galen, varför ska allt gå åt helvete för?? Svinkallt i lägenheten åh omöjligt att få tag på hyresvärden.. 2 parkeringsböter på bara några dagar, så nu har jag ingenstans att parkera längre när jag ska vara hemma i lägenheten.. åh bilen den bara kostar mig en jävla massa pengar.. =( Skrev ju över mig som ägare på den nu, vilket betyder nästan 200 kr till i försäkringskostnader.. sen det där jävla lånet, vill inte veta hur mycket räntan gått upp.. antagligen så är det några tusen till åh betala där, efter allt som händer med ekonomin i världen..

Så nu funderar jag allvarligt talat på att säga upp lägenheten åh flytta nån annanstans, vilket är skittråkigt för jag trivs grymt bra här egentligen.. men jag kan inte bo i den här kylan.. sen får jag väl sälja bilen eller nåt åh köpa nåt som är billigare åh ha.. för som det är nu betalar jag över 3000 i månaden på den där bilen, åh snart kommer väl skatten också! bara där är det 3000 till.. usch usch usch usch..

ingenting går som jag vill just nu..

god natt..

Mätt..

Mätt är jag.. belåten?? njaa.. behöver något mer just nu känner jag.. fasaden är alltid glad, vad som händer inuti kan däremot vara en annan.. så mycket som snurrar runt nu, vet inte vad som kommer hända med pappa åh så vidare.. hur jag ska göra med bilen åh lägenheten.. allt var så himla bra, nu känns allt bara som kaos..

ääh, jag behöver bara nån åh hålla om just nu.. meen det är så klart för mycket begärt..

bye!

vilket jävla väder...

usch!! det här är det värsta med hösten regn, regn, regn åh ännu mer regn.. september var ju helt underbar.. nu vkerar det som om det vädret är över.. får se hur det blir med våra promenader nu.. ska jag gå i regnet måste jag nog köpa lite nya kläder..

nyss kollat på OTH, för övrigt världens bästa serie! åh jag fattar inte att jag gråter till varenda avsnitt.. åh den här gången blev jag faan rädd.. hoppa rakt upp i luften.. men men.. =)

hockey igår med Hanna, men vi började med en drink hemma hos henne, sen ner på Victoria åh åt, 2 rätters åh så en cider till det.. sen hockeybussen till matchen, riktigt trevligt hade vi det.. kom fram till att vi ska åka till Australien också.. men först åh främst USA.. när alla pengar är ihop sparade! =)

Nääe nu sova i soffan..

Natti Natti!