Midsommar

 Försökte mig imorse på att göra ett inlägg från telefon, blev visst ingen höjdare!
 
Men men! Glad midsommar på er!

Börjar lägga sig...

Frustrationen och allt börjar lägga sig, fortfarande sjukt jobbigt och jag saknar honom nå så fruktansvärt, men jag börjar inse sakta men säkert att det kanske är till det bästa för oss båda 2 i längden! Även om det är svårt att lämna någon man älskar så galet mycket! Men nån gång i livet ska väl jag tänka på mig själv i första hand och det verkar vara just nu i det här tillfället!

Åh tack alla mina fina vänner för er stöd betyder sjukt mycket! <3

kram kram

Frustrerad!

Varit en jobbig natt, igen! Sovit som en kratta och vaknade gråtandes vid 5 tiden.. kan inte hjälpa det, jag älskar honom fruktansvärt mycket men tyvärr räcker det inte alltid! Jag önskar så att allt vore annorlunda men inte ens jag kan få mirakel att ske och ändra på någon som bestämt sig för att han inte vill! Men jag ville så gärna visa honom att han kan lita på mig och att jag fanns för honom vad som än hände... Men till slut så måste jag tänka på mig själv i första hand och att min framtid inte ska barka iväg åt skogen..

Sjukt sorgligt och jag kommer vara en ledsen tjej ett bra tag framöver, men vet att jag har världens finaste vänner som finns där för mig och tro mig jag behöver er mer än nånsin! <3

Hitta ett boende blir första grejen att göra på listan, är inge sugen på att köpa en lägenhet, så om nån vet någon som hyr ut en lägenhet nånstans hojta gärna till mig!

Kram på er!

Vad gör jag för fel?

Uppenbarligen så är det nå fel på mig, när karlar säger att jag är underbar och världens finaste men ändå så stannar dom inte hos mig.. Jag är tydligen inte värd det.. Så då frågar jag ju mig va faan jag har gjort för att förtjäna det?? Måste ha gjort något riktigt jävla hemskt i mitt förra lov som hemsöker mig nu..

FAAAAAAN!