Less..

jaa, fattar inte att han fortfarande påverkar mig så jävla mycket och inte på ett positivt sätt.. jag blir bara ledsen varje gång jag ser han.. Börjar alltid fundera på varför det blev som det blev och vad jag gjorde för fel.. För det har jag aldrig nånsin fått veta.. Hade känns mycket lättare om jag fått veta varför, men fick aldrig nån förklaring!

Ahja, kör en deppdag i soffan! =(

Träning..

Jaa. har ju varit lat i över 1 månad nu, så nu jävlar är det skärpning!!

Blir ett lunchpass idag, sen får vi se resten av veckan vad jag kan pallra mig på.. =P det är så mycket svårare att motivera sig själv när inte Hanna är med, då hade vi ju bestämt varje dag då kunde jag inte ändra mig, nu när jag är själv så blir jag bara lat och skiter i det! Meen nu ska det faan bli ändring! =)

kram på er!

Lite att fundera på..

jaa.. jag vet inte riktigt hur jag ska göra längre... Köpa ny bil eller inte? Köpa lägenhet eller inte? Eller så det alternativet jag funderar mest på just nu är att skita i båda 2 och flytta in till stan och göra som många andra åka buss till jobbet.. =)

Det är nämligen så att dom håller på att göra iordning 2 lägenheter precis där Hanna bor i stan och det vore sjukt intressant måste jag säga! Fick se ritningar på hur det kommer se ut och jag tror det skulle passa mig perfekt.. visst det blir högre hyra än vad jag har nu, men där ingår elen tex.. dessutom, om jag skulle flytta dit så väljer jag nog att inte ha bil.. då sparar jag in 2500 där och lägger kanske max 1000 kr på ett busskort i månaden.. så det jämnar ut sig kostnadsmässigt! Men jag fick aldrig veta när dom skulle bli klara.. måste höra med Hanna så ingen annan tar dom före mig! =P

Visst så skulle det kännas konstigt att vara utan bil.. men till jobbet går det ju bussar utan problem, det är när jag ska ut till Njurunda som det blir mer besvärligt.. Eller jaa, det går ju bussar dit också.. men tar ju sån jäkla tid! =P

Vi får se, jag ska fundera lite till.. måste ju veta när det är kalrt och sådär också först! =)

kram på er!

Rysningar..

Jag har sagt det förut och jag säger det igen! Shit vilken röst karln har! Dessutom är han sjukt snygg också! ;) yummi!!! Man kanske ska ta en tripp till USA igen?! =P Nu kanske ni undrar vem jag menar, men det är så klart Eli Mattson! Kolla in youtube eller myspace...  =) Det är rysningsvarning på varje låt!!

annars så är det väl bra med mig, körde in i en traktor imorse, så bilen mår inte så bra, men det är sånt som händer! Skit samma.. =) Kanske jag får tummen ur arslet och köper en ny bil nån gång! ;)

Var ut i helgen med Tjockisen och Petra! mycket skoj, blev lite full bara.. kan bero på att jag inte åt särskilt mycket i lördags, jag blir alltid dålig när jag dricker och inte äter som ajg ska.. men men, jag hade skoj tills jag åkte hem iaf! Fick för mig att jag skulle på Oscar också.. Haha, meen kanske lika bra att jag aldrig gick dit, vem vet vad som hade hänt då?! =P jag kanske hade fått en karl med mig hem.. hade varit lite jobbigt med tanke på hur jag mådde på söndan.. Där kan vi kalla trött i skallen! men men, jag kanske träffar han nå mer gång.. vem vet?! =) Me like iaf!

Förresten så jobbade "snygg" Emil på memento i lördags.. sjukt fin är karln och att han har raggat på mig en gång i tiden känns lite halvt galet! ;) men det var roligt då.. =P aldrig varit med om nå liknande, när han gick förbi mig på dansgolvet, hälsade, och sen 1 min senare var tillbaka och bara surrade en massa! =) Skoj var det iaf!

Nääe nu kanske dags att sova..  tänkte träna igen imorrn! =)

kram på er!

Turbulent dygn...

Jaa, jag vet inte ens vart jag ska börja någonstans.. Var ledig igår, tänkte ha världens mysdag först hos pappa och mamma, sen hos Sara med film åh massa surr! Meen kom aldrig så långt, kom bara till mamma.. Vi skulle åka och köpa mat på kiosken, går nerför trappen och ut till bilen.. (det är max 50 m) på den biten blir mamma sjukt andfådd, lät nästan som hon sprungit ett maratonlopp, så hon sätter sig i bilen och bara kippar efter andan..

vi åker till affärn så hon får köpa hostmedicin (varit förkyld några dagar) när hon sedan tar 2 klunkar av den blir det nästan ännu värre, hon fick ingen luft.. kliver ut på parkeringen vid kiosken och hon försöker ta djupa andetag men jag ser att hon inte får nån luft, frågar om hon har sin astmaspray, men den är slut.. så undrar om vi ska åka till vårdcentralen, det ville hon så vi sätter oss i bilen igen och börjar åka, då kommer hon på att dom nog har stängt,  så hon säger direkt "Ring ambulans, ring ambulans" och säger min mamma så, då är det illa.. riktigt illa! Så jag stannar bilen, ringer 112 och förklarar vad som hänt.. dom är på väg, medan vi väntar försöker jag lugna ner henne, har aldrig sett sån panik i hennes ögon förut! men eftersom vi är i Njurunda så dröjer ju ambulansen ett tag.. men som tur är så blir det lite lättare för henne att andas efter en stund! Så då blev jag lite lugnare..

Ambulansen kommer, och mamma tycker inte att hon ska åka med, men både jag och ambulanspersonalen övertalar henne och säger att det är nog bäst att kolla iaf.. Så mamma får åka ambulans igen och jag åker i bilen efter.. Kommer in på akuten där dom tar en massa blodprover, ekg både 1,2 och 3 ggr.. kollar blodtrycket hur många ggr som helst, blodtrycket skyhögt (som vanligt) sen är ekgt inte riktigt som det ska, så när vi har suttit där och väntat i 2 timmar får hon veta att hon måste stanna över natten så dom får kolla ordentligt att det inte är någon fara! Så vi får vänta 1½ timme till innan hon får komma upp på en avdelning, väl där fick hon sjukt massa mediciner! Dom sa att dom behandlade henne som en hjärtinfarkt innan dom ens vet om det är det..

Vilket fall som helst, jag åker hem lugn som en filbunke hon mådde bra när jag åkte därifrån.. Jag åker till jobbet idag, när jag kommer dit ringer syrran och säger att mamma har fått en liten hjärtinfarkt och kärlkramp och att hon blir kvar 4-5 dagar på sjukhuset! Då blev jag orolig kan jag säga, trodde jag nästan skulle bryta ihop på jobbet.. gick iaf ner och pratade med Erica, hon skickade hem mig direkt.. (jag hade inte klarat av att jobba, tårarna forsade hela vägen ut till Njurunda!) åker hem till mamma för att hämta lite kläder och tandborste och sånt hon kan behöva under 5 dagar på sjukhus.. Korsord och lite annat att göra! Pratar med syrran och brorsan.. Pratar med mamma som säger att dom ska göra en ballongvigdning idag och att jag kan komma när det är klart! den skulle hon få göra 14 eller 15 och skulle ta typ 1½ timme, kan säga att dom där timmarna var nog dom längsta i mitt liv, när jag bara väntade på att hon skulle ringa..

Men när hon väl ringde, fick jag det skönaste beskedet på länge! Det var ingen fara med henne, ingen hjärtinfarkt ingenting och hon skulle få åka hem imorgon! Puuuh! Det kändes verkligen som 10 kg bara försvann där.. Men det känns ändå sjukt konstigt att dom kan ge ett sånt besked och sen är det inte så.. jag är bara förvirrad!

Jag och syrran var dit ikväll iaf, mamma pigg som vanligt och hostar som en tok som vanligt! Blodtrycket fortfarande högt 157 låg det på nu helst ska det ligga runt 130, men det ska sägas att när mamma kollade blodtrycket på jobbet förra veckan så låg det på 220, så hon tyckte själv att 157 var lågt.. Dock höll inte sköterskan med om att 157 var lågt.. Så det blir till att äta mer blodtrycksmedicin för mammas del! Det måste verkligen ner!

Ska dit och hämta henne imorrn iaf, skööönt! =) Var en riktig nervpers idag, så sjukt jävla orolig har jag varit.. går inte ens att beskriva.. tårarna har kommit med jämna mellan rum! men nu får jag vara lugn igen.. 

nu ska jag krypa ner i soffan och försöka slappna av lite iaf!!
 


-25...

jaa, det är såååå varmt och härligt ute! =P haha, usch! -5 räcker långt tycker jag.. meen så är det ju vinter också! stackars bilen bara, den mår inge bra, segstartad varje gång trots nytt batteri! tänk om jag inte köpt ett nytt? då hade jag varit tvungen att åka buss! Hemska tanke! =P nääe usch va bekväm jag är! meen så har jag ju haft bil och körkort i över 5 år också.. shit vad åren bara försvinner.. 28 oktober 2004 är ett tag sen nu.. galet!

jobbat idag, började sjuuuukt lungt så var på frukten och hjälpte Sara i 2 timmar, sen behövdes jag i kassan.. fick vara på mitt favoritställe också.. korvmojjen! (huvva!) meen den här dagen försvann den också.. och jag är för snäll, skulle varit ledig imorrn, men Sivan är sjuk så en annan ställer upp förstås! meen är ju ledig på måndag iaf! =) weeeei! och nästa helg är min första lediga helg på typ 6 veckor, jobbat 5 raka helger nu! meeen det blir fin lön iaf! eller jaa, fina löner eftersom det är under dec och januari! =)

hmm, ljusen har slocknat, undra om jag ska tända nya eller försöka sova istället?! =) äh skiter i både och! =P Kryper ner i soffan och kraamas med täcket i brist på annat (annan)..

Saknar min raring också, shit, det är sjukt konstigt att Hanna är där i Hemavan utan mig! Saknar bilsurret! Måste ta och ringa henne nån dag, inte för att det har hänt så mycket här... men måste ju uppdatera henne lite iaf! Om nyår åh sådär..

Nyår jaa, jag säger bara.. Jag ville bara ha! =) Men men!

Just ja, vi har jävligt kul på jobbet också... eller aah Stina har jävligt kul åt mig iaf.. tittar upp från kassan så ser jag henne stå och asgarva åt mig.. åh jag fattar inte vad jag gjort! =P men men! kul att man kan roa nån iaf! =)

nääe, nu hägrar soffan!

kram på er! =)

Helt kompani..

jaa, gjorde mat när jag kom hem för ett helt kompani, tyckte inte det var så mycket men när jag blandade ihop allt blev det galet mycket! Så tog 2 tallrikar till middag, har lunch + middag imorrn och antagligen lunch på torsdag också! ;) meen nu slipper jag ju laga nå mer mat den här veckan typ! =P

Nääe nu kramas jag med täcket i brist på annat..

telefonen är alldeles för tyst! trååååk!

Summering..

..jaa dags att summera 2009..

började med massa jobb och planering av USA resan, som verkligen blev årets höjdpunkt! det roligaste jag nånsin gjort utan att tveka! Sjukt kul från första dagen till sista! =) Skulle utan att tveka göra om det, och helst skulle jag vara borta ännu längre! Men nästa tur kanske går till en annan världsdel!

Sen kom man hem till Sverige igen 1 maj, då var det bara tillbaka till vardagen igen, började jobba som en idiot igen och sen kom sommaren med nya utmaningar på jobbet, den här gången som Kassaledare, som har flytit på bättre än vad jag trodde det skulle göra! men det har varit kul, blev dock många jobbkvällar i somras och ingen semester så jag njöt inte direkt av sommaren, som man kanske vill göra, men det gick bra att jobba också!

Så var det gatufesten, för första gången var jag nere alla kvällar under veckan, sjukast var nog att måndan och tisdan nog blev hårdast! =) för det var ju jobb som gällde också! men kul var det ändå.. Ständut Blakk is the shit! Bara så ni vet.. =) Kom att tänka på det för nån dag sen, tror inte jag såg en enda artist på hela veckan.. höll mig i tälten(t) vilket som vanligt nästan är roligast! =)

Camp Granön blev som vanligt galet, men vädret var inte på vår sida så istället för fest på ön blev det på gräsmattan hos Idebrings, men det gick det också.. full som ett ägg, skickade sjukt många dumma sms, som jag fortfarande blir mobbad över, Patrik den jäveln! =P haha, näe skämt åtsido, inget jag bryr mig om direkt..

Sen fortsatte jobbet, tog en tur till Sthlm med kära mor och bror, Allsången igen, som börjar bli lite av en tradition! Mycket trevligt.. Njöt av värmen i sthlm!

Augusti kom och gick, en tur till Mallis som verkligen inte blev som vi tänkt oss.. stackars mamma, jag har fortfarande rysningar när jag tänker på hennes fall i rulltrappan! Men brorsan och jag hade det bra ändå.. hittade en restaurang som passade precis i våran smak, med underhållning och en bar där vi kunde sitta och bara vara.. och jag kunde spana på en sjukt fin kille som jobbade i grillen.. hade kunnat hända en hel del där, men vågade inte riktigt! =P Annars så var det mest stranden och lite kortspel som gällde! =)

September försvann, jobbade mest.. började träna igen.. sjukt skönt dock har ett X antal förkylningar stört mitt i all träningen.. oktober fortsatte likadant.. samt november, men där avslutade vi fint med en tripp till Åland, som var sjukt rolig, men kanske inte riktigt blev som jag tänkt mig, men det är sånt som händer! =)

December var bara jobb blandat med lite träning, inte så mycket festande faktiskt.. nästan ingenting förutom nyår! Som var en utav dom bästa kvällarna på hela året! helt galet, sjukt trevligt folk och det hände saker som jag aldrig kunde tänka mig, folk som fick ihop det med varandra som verkligene var oväntat! Petra tog en tur på en stjärtlapp ner till mig.. (jag och emma åkte bara en liten bit) Sen försökte man sova.. men jaa det gick som det gick..

Nu är det dags för ett nytt år och nya utmaningar, i stort sett var förra året ett bra år.. dom dåliga sakerna skiter vi i och kommer bara ihåg det som var bra! =)

träffade några killar, men inga som det blev seriöst med.. som jag brukar säga, jag ligger lågt! det kan ju bara bli bättre på den fronten i år iaf, vilket jag tycker är positivt! =)

ääh, det får vara allt... over and out!

Nytt År - Nya Utmaningar!

Men först lite bilder från igår kväll.. =)










En sjukt rolig kväll iaf!! =) men orkar inte skriva nå mer om den än så..

Ska analysera förra året och detta år som kommer en annan dag! =)

kram på er!