Back on track!

Börjar äntligen komma tillbaka dit jag vill vara! Där jag var för över ett år sedan, innan jag blev galet kär och började göra allt för någon annan än mig själv!
 
Många av er som läser vet precis vad som hänt det senaste året och många har nog inte en aning.. Men på det sättet jag är tillbaka är så skönt för jag börjar äntligen känna att jag kan unna mig saker igen utan att ligga efter.. vilket jag gjort alldeles för länge! Men bestämde mig när jag gjorde slut att jag inte skulle låta det påverka allt jag hade planerat under förra året..och under framtiden!
 
Det har varit tufft som faan men med viljan så går allt! Eller jaa NÄSTAN allt.. Blev aldrig någon utlandsresa med min familj, sjukt frustrerande och jag har varit så arg så arg.. Både på mig själv och A.. Men mycket på mig själv att jag var så dum och aldrig sa nej.. utan bara lät han göra som han ville.. Arg på mig själv att jag lät det gå så långt.. Men som sagt jag var kär och jag skulle ha gjort i princip vad som helst just då.. Innan den där dagen då jag vaknade upp ur koman och insåg vad jag höll på med!
 
Men som sagt jag börjar äntligen komma ikapp mig själv, känna mig trygg att det kan hända nå oförutsett men jag fixar det ändå, jag känner att även om jag ska till Sthlm, Gbg, utomlands och Ullared så behöver jag inte jobba arslet av mig längre (även om jag kommer göra det ändå) för att det ska gå runt! Livet är på rätt väg helt enkelt!
 
Kram på er!

What i want..

Hatar att såra folk och göra någon besviken..
Och hur mycket man än önskar att den där känslan fanns där så kan jag inte svika det jag tror på och det jag längtar efter..

Ni vet den där pirrande känslan när man träffat någon ny, den där längtan över att få ett sms eller när man försöker låta bli att själv skicka ett.. Bara för att man inte vill verka för på eller att man vill för mycket på en gång..

I min värld är det där en känsla som man känner på en gång! När man sitter på en dejt och man verkligen vill veta allt om den där personen som sitter bredvid en! Och man går därifrån och helst vill skicka ett sms direkt, men gör det inte utan väntar och ser när man får ett istället! När man går från en dejt med ett leende på läpparna, då vet man att det kanske är rätt, det kanske kan bli nåt! Sen är det bara att hoppas att det är ömsesidigt..

Jag träffade i fredags en helt underbar kille, som verkar vilja göra allt för mig, men den där känslan jag söker infann sig aldrig, det kändes som om jag var ute med en vän och hur mycket jag än önskar att det inte var så, kan jag inte tvinga mig själv till något annat.. Jag hatar att jag måste göra honom besviken, men jag söker efter något mer!

Take a chance?

Ta en chansning och släppa in någon jag inte hade tänkt?

Ärligt talat är jag nervös, alltid så från början när man inte riktigt känner varann och man tänker hela tiden på att inte säga nå fel eller komma på nå bra att prata om.. Men i min värld känner man rätt direkt om det skulle funka eller inte.. Det är bara det där första steget och allt det nya som jag tycker är jobbigt.. =) Ta en fika på stan, bio, bjuda hem nån? Så mycket att fundera på!

Kanske därför jag ligger vaken om nätterna, jag funderar och analyserar för mycket!

Äääh god natt!