Gick åt skogen...

...med städningen alltså.. skulle dammsuga, men det är inte så lätt när det man försöker suga upp åker ut igen.. =( något fel på dammsugarn.. så typiskt! hittade inge konstigt med den heller, så nu måste jag väl köpa mig en ny eller nåt..

meen, har diskat nu efter jobbet iaf.. tänkte det var lika bra, orkar inte kliva upp imorrn åh göra det så.. skönt att ha det gjort nu, inte för att det var så överdrivet mycket, men ändå! =)

nääe, nu ska jag snacka lite till sen sova! =)

tja tja!

Stäääda..

Jaa, ska nu göra min favoritsyssla! Städa! WEEEEEEEI! eller inte.. men det behövs, speciellt eftersom syrran kommer i helgen, då kan det inte se ut som det gör just nu...

nääe, nu kan jag inte skjuta upp det längre.. stäääd!

Tjarå!

Frisk! (iaf nästan...)

Jaaa, näästan! Snorig som vanligt.. men det har jag ju varit i flera år, så det är jag ju van vid.. skulle nog kännas jävligt konstigt om jag nån gång under en period inte var snorig.. kommer inte ens ihåg senast det hände.. var nog grymt längesen iaf..

USA börjar närma sig, sakta men säkert.. =) fixade boende i NY i måndags, så vi ska bo på Broadway Hotel & Hostel! 200 kr natten, åh det verkar hur bra som helst.. om inte annat så ligger det centralt! gångavstånd till Central Park åh Empire State Building åh så vidare.. Så det blir nog perfekt skulle jag tro! =) Jag börjar bli riktigt laddad nu.. vi har ju fixat allt som behöver ordnas, blir buss ner till Arlanda åh tåg hem.. visst vi kommer få spendera en del timmar på Arlanda, men vi behöver ju iaf inte stressa! =P åh skulle flyget vara försenat när vi åker hem.. så har vi några timmars marginal vilket är skönt! man vet ju aldrig vad som kan hända!

nääe, nu ska jag softa i soffan.. =)

bye!

Röda Ögon..

Jaa, mina ögon ser ut som om jag har supit i flera veckor.. eller typ som om man har gråtit i timtal.. men jag har ju gjort varken eller.. =/ inte vackert.. men så är det.. varar inte längre iaf.. åh vätskar bara ibland.. så det går åt rätt håll åtminstone.. för imorrn ska jag jobba, pallar inte att vara hemma så grymt trååååkigt!

Nån som vill köpa min ford förresten?? =) Bara att säga till! ;)

kram på er!

Ögoninfektion..

jaa, är det inte feber åh förkyld så är det nåt annat.. vaknade imorse åh kunde inte öppna ena ögat.. har vätskat åh typ varat hur mycket som helst.. så jag kände inte riktigt för att gå till jobbet med 1 öga.. =( börjar bli bättre men fortfarande riktigt irriterat.. båda ögonen nu dessutom..

näe ska väl äta nåt kanske.. 

tja tja..

3 på en dag..

haha, måste vara nåt slags rekord för min del.. eller så betyder det bara att jag har jävligt lite åh göra... men vill inte gå utanför dörren så då får det bli så! Vinter ute! HUUUUA!

Har tittat på OTH idag!! vet att jag har sagt det tidigare men det är världens bästa serie!! kan ärligt säga att jag har gråtit minst 1 tår till varenda avsnitt.. minst 1! =P Så jävla bra.. vi får hoppas att det blir en säsong 7 också.. säsong 6 är ju snart slut tyvärr.. 6 säsonger.. shit redan?! helt galet egentligen! =)

imorrn förresten en stor dag! HAHA! är nämligen tillbaka i kassan då på jobbet.. kommer kännas kanon! jag slipper alla dom där jävla mornarna då jag måste kliva upp 5... det är ett helvete! (fast helt slipper jag dom ju egentligen inte, varje måndag fortfarande) jag kommer förhoppningsvis bli lite piggare efter jobbet av det.. hade jag inget liv innan så har jag haft definitivt inte haft nåt de senaste 2 månaderna.. galet trött varje dag.. somnat under OTH varje dag.. är mellan 16-17 på 5:an för er som inte vet det! ;) åh somnar jag under det, då är jag riktigt riktigt trött alltså! åh sen när man vaknat till har det liksom inte varit nån idé att göra nåt.. så då sitter man kvar där i soffan åh bara degar! =)

nääe nu ska jag kanske fixa lite käk.. nudlar vad sägs om det? =)

Mee!



Visst är man söt?! =P *skratt* Från en kanonkväll hemma hos mig med singstar åh massa drickande.. ;) inte ofta jag kan säga att jag är nöjd med en bild på mig själv men faan den här gången så! =)

Nääe det var allt..  

Inte igen..

nääe den här gången vet jag bättre, mycket bättre!

svinkallt ute, håller mig inne åh bara är..

tjarå!