GBG i bilder

Snott lite bilder från Claudia så länge, mera kommer senare!! =)

























GBG!!!

Åååh, då var jag hemma igen.. kan säga att jag ville verkligen inte åka hem, har haft det så sjukt roligt!! Kommer knappt ihåg senast jag skrattat så mycket!! =) Men folket jag hade med mig gjorde ju att resan blev grejt!!

Redan kl 06.30 på tåget till sthlm kom första garvet när Anna skulle försöka sig på lite huvudräkning.. 1 x 1 det blir väl 2 va?? åh vad är egentligen 10 x 10? =P

Sen verkade jag tro att vi var utomlands när vi kommer till gbg och det första jag säger till taxichauffören är att "we're five" haha, det har jag också fått hööra heeeeeela helgen, men det bjuder jag på! ;)

Pink och Takida sjukt bra!!! Ville inte att det skulle ta slut, fast man hade så ont i fötterna att man inte visste vart vi skulle ta vägen.. meen lite får man väl pina sig om inte annat!! ;)

lördagen började lugnt, sen Liseberg på eftermiddagen, jag kände mig som ett litet barn på julafton när jag äntligen fick åka Balder!! Jag älskar verkligen Berg och dalbanor!! =) Sjuuukt sug i magen!! Sen åkte jag Höjdskräcken, där var det nästan ännu mer sug i magen, men vilken kick!! =D Kristoffer och jag skrattade nog oss igenom varenda karusell nästan... hihi!! ;) men Anna däremot, har nog aldrig hört nån skrika så mycket förut.. hon började skrika innan vi ens åkt iväg i en utav berg och dalbanorna, var hur många som helst som vände sig om och kollade på henne, vi andra satt bara och garva! ;)

efter liseberg kom vi hem runt 22 då var det bara att få i sig lite käk, fixa sig iordning och börja dricka! =) ojojojojojoj vilken natt det blev.. jag, Anna och Emma kom hem kl 6 på morgonen.. var lääääängesen jag hade så skoj på krogen, men vi dansade och drack, drack lite till och dansade lite till.. blev bjuden på shots och drinkar så vi drack enda in i det sista, tills kl var 5.. vi kunde ju inte gå 04.55 var tvungen att vara kvar.. men vi hade ju trevligt sällskap! ;)

Hahaha, träffade en karl som var kunglig hovleverantör! HAHAHAHHAHAH han hade levererat popcornmaskiner till några av drottningens sjukhus i Sverige! ;) Spännande eller hur?! för övrigt så hette han Johan (oväntat va?) och var sjukt lik Johan Bohlin på jobbet.. Men jag fick ju en puss eller 2 iaf! =P

Sen var vi sjukt sega igår när vi skulle åka hem.. mådde som man förtjänade, illa så in i helvete!! men, det gick faktiskt bra att åka tåg, trodde jag skulle vara inne på toan hela resan men inte! Men så klart så skulle det börja strula på vägen hem, blev stående med tåget i flen i över 1 timme, vilket gjorde att vi missade vårt tåg från sthlm hem till Sundsvall, kom fram till sthlm 19.30 istället för 17.45.. vi hade fått veta på tåget att vi skulle få åka en ersättningsbuss hem, men vi visste inte när den skulle gå eller vartifrån, om vi hann äta eller inte osv.. gick och prata med infon på sj, dom visste ingenting, kl gick, vi var säkert 40-50 pers som stod och väntade, ingen visste nånting, förrän 21 då stod det på skärmen att vi skulle åka 21.30. Då var det hur många som helst som inte hade vågat gå och handla nåt att äta eftersom man inte ville missa bussen.. men som tur är så hade vi gjort det iaf, hade dött om jag inte fått äta nåt igår kväll, eftersom jag inte var så matsugen tidigare på dagen! ;)

kom hem runt 03.15 inatt istället för 22 igårkväll, sjukt trött.. kanske sovit 4 timmar per natt sen förra onsdagen.. så jag stängde av telen och sov som en klubbad säl till 12.30!! =)

nu ska jag hem till mamsen och hämta bilen.. =)

Sen är det tillbaka till verkligheten och jobbet imorrn kl 15.. jippi!! =)

Polisen..

Jaa så mycket som jag har pratat med dom senaste veckorna har jag nog inte gjort i hela mitt liv... Ringde förstås och väckte mig 06.30 imorse, ringde även igår kväll runt 20.. tydligen så går jag inte att få tag på enligt pappa, men det är bara det att jag inte vill prata med honom, efter allt som hände förra veckan kommer det ta lång tid innan jag vill träffa honom igen, eller prata med honom överhuvudtaget..  Blåmärkena börjar ju försvinna nu iaf..

Annars så, är väl livet ok.. =) ser framemot helgen så jag får komma bort från allt.. massa skoj i GBG!!

Massa skoj inbokat framöver förresten.. =)

22-25/7 - GBG
6-7/8 - Takida, Lundell + ROXETTE och Baseballs
4-11/9 - Semester, sista minuten resa?
24-26/9 - Sthlm med Sara och Verro!!!

Sen händer det säkert nå mer skoj på vägen..

Soooommar...

OJ igen, haha va tiden springer iväg och jag glömmer bort att blogga.. men men!!

Semester iaf, sjukt skönt måste jag säga, men tyvärr bara 1½ vecka kvar nu, går ju så jävla fort..

Förra veckan gatufesten för heeeeeeela slanten, full mån-lör, men har man semester så har man! ;)

Denna vecka började skit, pappa är störd i huvudet.. men jag tänker inte träffa han nå mer nu, kanske till rättegången eller om han skulle komma till mamma när jag är där.. men frivilligt?? aldrig!!

Annars är det mys på stranden, fixa brännan och vara med vännerna.. tur jag har er!!!

Nu sussa lite kanske.. =)