Fortsättning..

Jaa, hann ju inte berätta klart igår.. darlingen och jag var ju tvungen att åka iväg en sväng!! Har för övrigt sovit där i 2 nätter nu, verkligen inte velat vara hemma.. men nu är jag det iaf! På ett sätt skönt, men jag är ändå orolig.. det känns så tragiskt att jag ska behöva vara orolig över att träffa min egen pappa... =(

Men iaf, han är iaf hemlös nu, vet inte vad han har gjort mer, men nåt måste ha hänt eftersom dom slängde ut han i måndags.. han har tydligen inte ens fått med sig några kläder.. Just nu är han på frälsningsarméns härbärge, men han får bara sova där inatt, sen måste han hitta ett nytt boende.. vilket känns i princip omöjligt.. Socialen ringde och frågade om han kunde bo hos mig, men jag berättade vad som hänt i sommar och då förstod hon varför jag vägrar! på ett sätt känns det hemskt, men jag måste tänka på mig själv nu känner jag! Jag vet hur jag mår när jag är i närheten av honom och så vill jag verkligen inte vara!!

Seen ska ju jag åka nu också.. åker ju på fredag morgon och kommer hem den 5/10.. så det skulle inte ha gått iaf, aldrig att han skulle få själv i min lägenhet, då är jag snart bostadslös också..

Men det är som Verro säger, man ska inte behöva vara förälder åt sin egen förälder och det är så sant så! Och så många chanser pappa har fått genom åren, så känns det som om att nu är det nog!

Jag är iaf så sjukt glad att jag har alla mina fina vänner!! tack för att ni finns där!! Och Sara är en ängel som har låtit mig bo där hos henne!! Hade nog brytit ihop av oro annars..

Ska bli skönt att få komma iväg nu iaf och få tänka på annat och bara ha en massa skoj! Ska stänga av telefonen också är det tänkt! Så, vill ni mig nåt så kan det vara lite svårt att få tag på mig, men skicka ett sms så hör jag av mig när jag slår på telen igen!

Som sagt först Sthlm över helgen, sen Cypern på måndag!! Jag längtar sååå!!!

meen nu sussa kanske..

Tack för att ni finns!!! *kärlek*

Rädd!?

jaa, det är hemskt att säga det egentligen, men igår blev jag faktiskt det! Pappa skickade massa sms om att han ville bo hos mig och jag svarade bara att jag inte var hemma.. sen fick jag sms om att han var utanför min port! Som tur var, var jag på jobbet.. men det sa jag inte.. utan bara att jag inte var hemma.. men blev hur orolig som helst för att han skulle dyka upp på jobbet igen.. kan säga att det var inte lätt att koncentrera sig på kunderna i kassan! Mina blickar var mer riktade åt utgången... =/

Men han har iaf ingenstans att bo längre!!

Berättar mer senare!!

Komma bort från verkligheten..

Precis bokat cypern resan, ska bli såååå jävla skönt att få komma bort från livet ett tag.. ingenting går direkt som jag har tänkt just nu.. Hyffsat less på allt!

Dessutom så ska jag tjuvstarta ledigheten med en helg i Sthlm med mina fina flickor Sara och Verro!! Kommer bli suveränt!! Tur jag fick väääldigt bra lön nu, så att jag har råd! =) Det blir till att snåla nu fram till nästa helg!! Men jag hinner ju få lön på fredag vilket är tur! Men jag måste ju betala räkningarna och allt sånt innan jag åker också! =) Förhoppningsvis så dyker det inte upp några fler innan nästa vecka!

Sen är det diet som gäller fram tills jag åker! Tur jag jobbar dygnet runt så jag inte hinner tänka på massa annat gott! Har blivit sjukt mycket onyttigt i höst, och det märks på vågen! Men nu är det vatten och grönsaker som gäller i 1½ vecka iaf! ;) Kanske det försvinner 1 kilo eller 2! =P Ska försöka komma iväg och träna nåt också.. men vaknade med halsont idag och det är ju ingen bra start!

men nu måste jag sussa.. jobb imorrn också förstås! =)

Yeey!

Kraam

Why??

Åååh vad jag blev less igår, men jag orkar knappt bry mig.. Överdrivet är ju bara förnamnet, men skit samma! Men jag måste säga att jag blev rätt förvånad över vad vissa säger... Att dom inte kan hålla sig till sanningen? Mycket ska man få höra tydligen! Besviken blir jag dock! Högstadie nivå? Svar ja!

-----

Meen, annars så har jag haft en bra helg, förutom att jag verkligen måste byta telefonnummer, vore skönt att få vara ifred nån tid på dygnet, men nu när pappa är ute igen och friskförklarad som han påstår så går telefonen varm, jag gjorde misstaget att svara igår, vilket jag ångrar nu.. men inte mycket att göra åt!

-----

Mycket trevlig fredagkväll med Johanna, Elin och Malin, vi borde göra det oftare, det är sååå synd att fina Johanna har flyttat tillbaka till Motala.. =) jag saknar henne så!

igår var jag till Becca och käkade middag, vi började surra så mycket att vi glömde bort tiden.. men vi hann gå ut också!  Kristoffer fick jaga på oss lite.. =P

ääh kram på er!




eller vill man?

var ju glad i några dagar iaf.. sen kom pappa ut från psyket och det var slut på friden.. och tror jag börjar få stressmage eller nånting, den mår inge vidare iaf.. är hungrig men så fort jag äter kan jag bara ta någon tugga sen mår jag illa.. det enda jag får i mig är godis och dricka.. jätte nyttigt och bra!! och ingen energi för 5 öre!

snart ger jag bara upp och skiter i allt...

det går ju bara åt helvete ändå..

Så vill man bara ha mer..

ååååh, jaa verkligen!! =) haft 2 mysiga kvällar i rad nu! jag hoppas på fler.. =) hihihi.. det var inte lätt att somna inatt kan jag säga.. men jag hade ett leende på läpparna iaf! ;)

------

annars så fick pappa komma ut från psyket igår på permission! =/ inte lika roligt.. var inte förberedd på det! jag och mamma hade ju åkt till hans lägenhet för att städa ur kylskåpet från gammal mat och mitt i alltihopa så dyker han upp i dörren.. men ingenting verkade ha förändrats, reagerade precis likadant som för 3 veckor sen när jag sa emot! Han vill ju att jag ska ta ett lån på 2,2 miljoner för att han ska köpa ett hus.. =( bara tok!

------

Ska iaf äntligen få gå på hockey ikväll och imorrn!!! Så kul ska det bli! har fått biljetter av brorsan, så det är perfekt! Ska åka och hämta dom lite senare!! så laddad! Och premiären har jag fixat så jag kan gå på också, ska köpa biljetter till den idag också har jag tänkt, så dom inte tar slut!! Blir inget säsongskort i år, kommer inte löna sig tyvärr, räknade ut att jag kommer gå på 4 matcher innan jul med det schema som jag har haft tidigare!

------

Har bokat tid för klippning idag också! Det behövs, shit vad det växer.. får se, jag kanske byter frisyr igen.. det har jag ju gjort typ varje gång de senaste gångerna så! ;)


nu blir det frukost och dusch!

kraam på er!!