Fiskfest! =)

Tjo!

Jaa, bleev party party igår.. först hockey (inte för att det var nån höjdare direkt) sen åkte Hanna åh jag hem till henne, gjorde oss iordning åh började dricka lite.. spelade lite kort! ;) tänk vad kul man kan ha på 2 pers! seen, kom Angelica åh hämtade oss, så åkte vi ner på Bite Line åh käka.. träffade Coffa åh hans kompisar där.. När vi ätit så åkte vi hem till Angelica åh Coffa för att fortsätta förfesten.. spelade lite fia med hutt! Jag är faan bra på det där spelet.. fast jag blev ju lite utsatt också.. Angelica åh Hanna gaddade ihop sig! =P Efter att ha varit där ett tag gick vi ner till bowlinghallen för att spela lite.. Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med min insats! =) jag blev 2.a! i och för sig så hade jag väl kanske tränat lite, var ju bara 2? veckor sen jag var där senast.. (ingen riktig koll på veckorna =P) Efter bowlingen så var det krogen som gällde.. den här gången blev det Avvan.. riktigt skoj hade vi! Drack ännu lite mer.. Blev även bjuden på Jäger, shit vad det brände i halsen! =P Åh träffade Dan som jag inte träffat sen Gatufesten, skoj att snacka med han en stund.. sen träffade jag MLI åh Linn.. MLI frågade vad jag gjorde där, det är ju 23.. haha då svara jag att men hallå, jag är ju faktiskt äldre än dig! ;) Men som sagt riktigt skoj var det där, Hanna lyckades tappa bort lappen till garderoben, så vi fick vänta ett bra tag innan vi kom därifrån.. men killen där var ju riktigt trevlig (åh söt!) så det hade vi inget emot.. =) till slut så fick ju Hanna sin jacka iaf.. kanske var bra att vi har likadana, så han kunde kolla på min åh hitta rätt! (bara färgen som skiljer ju! =P) Efter Avvan, så var vi ju ganska hungriga, så vi drog till Subway.. där var det en gubbe, som tyckte att Hanna åh Jag såg halv hyfsade ut! (haha, tack för den!) Åh så var det några killar som frågade om vi hade blåtand.. åh vi måste ha sett ut som frågetecken alltså.. ingen av oss fattade nånting! =P men skoj var det iaf.. =) Så, kvällen var snart slut, tog en taxi hem till Hanna, käkade sen gick vi åh la oss.. måste ha somnat fortare än fortast iaf.. men måste säga att det var en grymt lyckad kväll! var längesen jag hade så skoj, skönt åh göra nåt skoj, åh få tänka på andra saker än känslor åh Roger..

hmm.. fick en uppmaning att jag skulle ut åh ragga igår.. men varför skulle jag göra det? det funkar liksom inte så i min värld, jag kan inte ragga på andra om jag redan har känslor för en person.. Har jag känslor för nån så är det den som gäller, även om situationen är väldigt konstig åh jobbig, så betyder inte det att jag kan gå ut åh ragga på andra.. det skulle bara kännas grymt fel att vara med nån annan, finns bara en person jag vill vara med just nu, en person som finns i mina tankar.. Så är det bara.. take it or leave it!

men men.. imorrn börjar utbildningen.. äntligen har man nåt åh göra på dagarna! =)

puss åh kram på er!


Sen, snart, senare..

Tjoho!!

Haha, jaa.. sen, snart, senare.. kan ju betyda olika för folk faktiskt.. snart för mig är typ inom 30 min iaf.. sen åtminstone samma dag, precis som senare.. fast jag har märkt att när folk säger det till mig så är det oftast inte så som jag tänker.. utan mycket längre oftast.. =P man börjar ju fundera liksom.. men men förr eller senare hör väl folk av sig! jag hoppas på förr! =)

annars så är det väl ganska lugnt, börjar förbereda mig inför måndag, det ska bli så grymt skoj! äntligen får man nåt åh göra.. =) man börjar bli lite smått knäpp av att bara gå hemma.. man orkar liksom inte göra nåt.. man går emellan datorn åh tv:n.. fram åh tillbaka!

åh, jag måste säga att jag blev jäkligt förvånad när Tobbe ringde i fredags, först åh främst så trodde jag att jag fick sms (hade den på ljudlös), men sen när den fortsatte vibrera, så trodde jag det var pappa (var ju hos mamma, åh han är ju som han är) sen när jag kollade på mobilen för att se vem som ringde så står det Tobbe-Sthlm, men inte tänker jag så långt.. trodde det var brorsan, men sen när jag svara kom jag ju fram till att det inte var så.. så då blev jag ju mest bara grymt förvånad.. sen när du frågade det där, då blev det liksom.. jaa konstigt i min skalle! jag trodde nästan du skulle ringa till pappa åh skälla ut honom eller nåt.. men det var ju inte så, vilket var bra tror jag! =) ahja.. som sagt du störde inte när du ringde, du får ringa när du vill, om du nån gång behöver prata! det vet du! Jag är bra på att lyssna.. =)

Annars så tycker Roger att vi tjejer är svåra att förstå.. jag tycker faktiskt vi är ganska logiska! =) meen, aah det är ju jag det.. jag kan ju försöka förklara kanske.. att jag inte sa att jag hade känslor för dig, beror nog mest på att vi hade sagt att vi skulle vara kompisar, åh sen fick vi se vad som hände.. då kändes det på nåt sätt att om jag skulle berätta hur det var, så skulle det på nåt sätt bli annorlunda mellan oss.. (åh jag hade väl rätt?) sen att din kompis inte har berättat förrän nu, förstår jag faktiskt mycket väl.. det är väl ungefär samma sak som med mig.. hon kanske kände att du inte va intresserad på det sättet, åh ville inte förstöra eran vänskap genom att säga som det var.. hon ville väl inte att nåt skulle förändras?! för jag tror att ens relation förändras om man säger nåt.. du kanske börjar tänka på vad du säger åh gör när du är med henne, eller varför inte med mig, åh det ville nog varken hon eller jag.. ÄH, jag vet inte om du förstår vad jag menar, men iaf.. det är bara min teori..

men men, om nån undrar över nåt, så är det faktiskt bara att fråga! =) det är inte så mycket svårare än så.. jag bits inte! (eller aah oftast inte iaf, hahahaahha)

Puss puss!


Glaaad!!

Woohoooo!!

Det här är en utav dom bättre dagarna på lääääänge! =D kom in på utbildningen, så nu har jag nåt åh göra 40 timmar i veckan 20 veckor framåt! såååå skönt! Åh så får man ju lite pengar också.. inte så mycket, men det är ju mer än vad man har just nu iaf.. =P åh chansen till jobb, blir ju mycket större efter kursen, så det känns grymt bra! hihi...

Meeen, höll på att få ett nervöst sammanbrott ett tag.. posten kom ju aldrig.. den brukar ju komma före 13, åh så när Emma fick svar åh posten aldrig kom, så började jag nästan tro att det var nån där uppe som har nåt emot mig.. men den kom ju till slut! Som tur va! jag sprang till brevlådan.. ojojojoj va glad man blev! Åh det bästa med allt är att Emma också kom med, så nu får vi chans att träffas mer än vad vi har gjort! så det är kanon skoj! =D hihih...

ääh jag håller mig till en glad blogg idag! =) såå kanske skriver mer sen eller imorrn eller nåt! =P

Va faan!

Meen åååh! Så här kan det ju inte vara.. Blir ju helt fel liksom.. Kimmo Kapanen i Hv71? näääe, det funkar inte i min hjärna, det ska vara Kimmo Kapanen i Timrå! Är det nån spelare som jag älskar, så är det just honom, åh att se honom i ett annat lag kommer kännas grymt konstigt! jag kommer ihåg hur mycket jag grinade när det var klart att han skulle lämna Timrå för att spela i Finland, åh nu är han tillbaka i Sverige men i helt fel lag.. Han är ju Timrås älskling.. allas våran Kapanen, Kapanen, Kapaaneeeen.. Åh vi möter Hv71 om en vecka hemma.. hur kommer det bli? Det är en spelare jag kommer hylla iaf.. åh kan inte tänka mig att han skulle bli utbuad på något sätt.. däremot hyllad! det är vad jag räknar med.. hmm, ahja.. det är hockey man får inte alltid som man vill.. men det är ändå fel.. hjärtat säger att det är fel!

ni tycker säkert att jag är knäpp, men det finns vissa spelare som man bara älskar, Kapanen är en sån spelare, Manderville en annan.. sen har vi ju Markus Matthiasson, Valeri Krykov.. var jobbigt när dom lämnade också.. men ändå värst med Kapanen.. han är ju så grym! Om Robert Carlsson, Sanny Lindström, Per Hallin, Pär Styf eller Kalle Koskinen skulle lämna laget skulle det också kännas konstigt! dom har ju spelat i laget enda sen jag började gå på hockey.. man vill ju ha dom kvar.. även om Koskinen kanske har sett sina bästa dagar.. men han är ju ändå Kalle K för det liksom! åh Styf det känns som om han är jätte gammal.. men han är ju bara 28.. är väl för att han spelat så grymt länge i Timrå.. som om han alltid har spelat där.. Jag är en nörd, jag vet.. men jag älskar mitt Timrå IK! =)

Dåliga dagar?

Tjo!

Jo alla har vi väl dåliga dagar åh bra dagar, ibland har vi dagar som är riktigt dåliga åh ibland dom som är riktigt bra.. igår var en sån dag som var riktigt dålig, eller den började så iaf.. men den slutade helt okej.. =) var ute åh traska med Ernst, skönt åh prata av sig en del.. vi förstår varandra på nåt sätt! eller aah vi har samma syn på vissa saker.. typ killar åh allt som har med det att göra! =) hon ser det likadant som mig angående det här med att om nån skulle välja nån annan så beror det ju så klart på att jag till exempel inte räcker till, eller att hon har nåt som inte jag har! såå, nu är det bevisat! det är inte bara jag som tänker så! Såå, vad du än säger så är det på nåt sätt mitt "fel".. Like it or not! åh jag säger inte det här för att du ska få dåligt samvete, utan det bara är så! tycker inte om när andra har dåligt samvete över mig, jag klarar mig alltid, visst jag har mina dåliga dagar, meen, jag är ju fortfarande här eller hur?! =)

men, kan förresten säga att jag vill inget hellre än att flytta just nu, åh när Ernst åh jag prata så mycket om det igår blir man ännu mer sugen på att flytta.. sen om det blir själv eller med jaa, varför inte Ernst, det får vi väl se! =P men flytta det ska jag, bara jag får nå pengar så.. =)
 
förhoppningsvis så kommer jag in på utbildningen, då har jag nåt att göra det närmsta 20 veckorna iaf.. åh så får jag ju lite pengar, de räcker i och för sig inte till att flytta, men jag får väl söka socialbidrag om inte annat.. det löser sig alltid, det brukar det göra! Åh, man är ju i princip garanterad jobb efter utbildningen, åh det tycker jag låter kanon! meen, jag ska komma in först.. på tisdag vet vi! =) såå, håll tummarn nu!

åh har fått bort en sak från mitt samvete iaf.. =) har köpt en ny stol till Annkan! hihi, jaa, har man sönder nåt så tycker iaf jag att det minsta man kan göra är att köpa en ny, så nu är det gjort! Meeen, hon fick sätta ihop den själv.. Lite kvällsgöra efter jobbet sådär! =P får väl se om jag snackar med Marie, vi var ju 2 som gjorde så att den gick sönder.. men som jag ser det så ska Marie börja prata med mig åh inte tvärtom.. fast det är klart, jag är väl så grymt skrämmande att hon inte vågar.. hon kanske tror jag kommer äta upp henne eller nåt, vem vet?! än så länge har hon ju inte hört av sig iaf...

ääh, jaa, lite bättre eller aah gladare idag iaf! åh va inte oroliga för mig.. jag mår bra! bara lite less på livet ibland, man kan inte vara glad jämt! men förhoppningsvis så ljusnar det till veckan.. jag är inte så bra på att prata om det, vet liksom inte hur jag ska förklara.. så om ni frågar kanske ni inte får nåt bra svar.. (speciellt inte genom mail skulle jag tro, men men.. det är som det är)

ahja, puss puss!

Trygghet?

Jaa, är det nåt jag vill ha så är det trygghet.. jag vill ha nån som jag kan luta mig mot, som finns där för mig dom dagar då jag mår skit, nån som gör mig glad, som får mig att tro på att det blir bättre.. nån som det är okej att ha skitdagar med, utan att den sticker.. trygghet, det är vad jag behöver.. låter kanske tråkigt.. men nääe det är viktigast för mig just nu..

är förresten flera stycken som sagt åt mig att jag måste flytta de senaste dagarna, åh jag vet att dom har rätt, men det är inte bara så enkelt.. för det första så måste jag ha pengar för att kunna flytta.. åh utan jobb är det ganska svårt faktiskt.. men tro mig, jag vill inget hellre än att flytta.. pallar inte att bo så här längre.. det ger mig ingen trygghet, åh jag mår bara sämre åh sämre, orkar inte göra nåt längre, orkar inte söka jobb, orkar ingenting.. har ingen motivation alls.. allt känns bara jobbigt..

åh är det nåt jag är bra på så är det att hålla masken, inte visa hur man mår egentligen, utåt sett är man samma gamla Marie, hon som är glad, snäll åh trevlig.. Bla bla bla.. men inuti, där skriker jag! där är jag inte alls lika glad, vet inte hur jag ska förklara.. tror inte det går att förklara..

är ganska less på att höra "Ja men Marie, du är ju så snäll åh trevlig åh bla bla bla" vem bryr sig egentligen? När det ändå aldrig räcker till.. "jag tycker om dig, du är en utav dom mest underbara människor jag har träffat, du är söt åh så vidare" men det räcker inte heller till.. vad krävs av en egentligen? Alltid får man ändå höra ett "men.." det är alltid nåt som fattas.. kan säga att det är ganska frustrerande.. vad ska man göra för att nån där ute inte ska säga.. "men.."? åh när nån väljer nån annan, så är det ju på ett sätt mitt "fel", det visar ju att jag inte räcker till.. att den andra personen har nåt jag inte har..

hmm, skit samma, jag orkar bara inte just nu.. är bara less på allt, allt, allt!


pallar inte..

jaha.. vad ska jag skriva? har inte så mycket att säga egentligen, mer än att jag valde att även den här gången lyssna på min hjärna istället för hjärtat! orkar bara inte gå igenom samma sak igen, åh riskera att ännu en gång bli sårad.. jag vet hur jag fungerar åh skulle jag lyssnat på mitt hjärta, så skulle jag få ännu mer känslor åh riskera att bli ännu mer sårad.. så det bästa, som det känns just nu är att bara låta bli, helt åh hållet.. alla som känner mig vet att jag har svårt för att prata om mina känslor, så även den här gången.. vet bara inte hur jag ska förklara, hur jag ska få ut känslorna i ord.. då blir det så här istället..

för på ett sätt så känns det som om jag är "slagen" på förhand, att jag inte har nån chans.. så varför ska jag engagera mig, när det känns som om jag inte får något tillbaka? jag orkar inte bara ge åh ge.... du sa att vi kanske inte skulle höras av så mycket.. men då frågar jag mig, hur många ggr har du hört av dig de senaste 2 veckorna? jag får ihop det till 1 telefonsamtal.. annars är det jag som har hört av mig åh när jag har gjort det känns det som om jag stör.. för man får ju knappt ett svar tillbaka! så orkar jag inte ha det.. man ska inte behöva känna så.. så då orkar jag inte höra av mig heller, så får det bli som det bli..

ääh skit samma.. jag ska väl gråta lite till.. känns som om det börjar bli en vana!

Hur ska man veta?

Åååh, jag blir knäpp! Känslor gör en förvirrad, jag vet just nu inte vad jag ska göra, allt känns bara konstigt.. hjärtat säger en sak, hjärnan en annan, vilket av dom borde man lyssna på? kan ingen berätta det för mig.. lyssnar jag på hjärtat känns det som om jag kommer bli sårad, lyssnar jag på hjärnan gör jag som jag alltid gör när nån kommer för nära... stänger ut den! gör så att den personen inte vill vara  med mig.. allt för att inte bli sårad, fast jag ändå på ett sätt blir det.. men enligt min hjärna inte lika mycket som jag annars kanske skulle kunna bli.. Låter det konstigt? det är bara typiskt mig..

sen har jag en förmåga av att tänka alldeles för mycket, åh jag analyserar allt, då menar jag verkligen allt.. tolkar allt på olika sätt, oftast på ett negativt sätt, vilket gör att jag kan bli en smula paranoid! men det är bara så jag fungerar, gillar man det  inte så skit samma! det är inte mitt problem, jag har försökt bättra mig men jag kan faan inte, så det är liksom bara take it or leave it!

sen börjar jag bli ganska trött på dåliga ursäkter.. jag vet inte hur många fler jag orkar med.. är det inte bara lättare att säga som det är? istället för att hitta på saker som bara gör folk irriterade! ahja, skit samma jag tror jag bara lägger ner snart!

hmm, undra om man ska ta åh duscha så man kommer bort härifrån? *leeesss*

Ja, nej, vet ej..

Neej, vet faktiskt inte vad jag ska skriva... kände bara för att skriva helt enkelt.. jag är inte så logisk jämt! =) men det ska man väl inte vara heller! =P

Har förresten köpt mig en vinterjacka idag.. kanske var på tiden? =) en bra investering iaf, så jag slipper frysa, åh låna Rogers kläder! =P även om jag säkert va grymt söt i hans mössa! men jackan ville jag inte låna.. haha, tok! förstår faktiskt inte hur jag kunde ha min gamla jacka hela förra vintern.. jag måste ha varit sjuk eller nåt! hihi..

spelade förresten biljard i lördas, lite lustigt, sa dagen innan till Roger att jag inte har spelat på hur länge som helst, åh är typ helt värdelös! =P meeen, det var riktigt skoj faktiskt! måste jag ta åh göra oftare.. =) kostar ju inte direkt mycket heller.. Vi tänkte egentligen bowla.. (jag, Lina, Malin åh Jens) men, vi orkade inte vänta över 1 timme på en bana, så det blev biljard istället! inte mig emot.. det var ju skoj så! =P

Hockey var det i lördas också.. VI ÄR TILLBAKA!!! =) hihi, var så grymt skömt, 2 segrar i rad, det var grymt länge sen känns det som, åh sen är det alltid de bästa segrarna mot MoDo, usch åh fy! förstår faktiskt inte dom människorna som kan hålla på det skitlaget! Finns bara 1 lag man kan hålla på om man är frisk i skallen åh normal som en annan åh det är Timrå! Bara så att ni vet! =) Om ni nån gång mot förmodan skulle ha tvivlat på det alltså! ;) har ni aldrig varit på en Timrå match i E:on Arena, då har ni missat nåt kan jag säga.. grym stämning, är så man får gåshud ibland! åh så, så klart det bästa laget som finns på isen! det kan faktiskt inte bli så mycket bättre än så! =)

ska förresten på AMS imorrn.. *ångest* jag har ju inte direkt legat i åh sökt jobb.. måste faan ta åh skärpa mig! men det löser väl sig, det brukar det göra.. på ett eller annat sätt! =P nu när jag bestämt mig för att hoppa av psykologin, kanske man kan få alfakassa iaf.. inte för att jag har nån större förhoppning om det men.. vi får väl se hur det blir! än så länge så överlever jag ändå!

Jag åh Ernst (åh några till) ska förresten på Boda Borg framöver, förhoppningsvis till helgen.. vi har snackat om det hur länge som helst men det har liksom aldrig blivit av konstigt nog! meen, det är ju som vanligt när det gäller oss, vi säger att vi ska göra en massa saker sen kan man komma på 2 månader senare, just faan det var det vi skulle göra! =) Filmkväll också! det får vi inte glömma.. =P

Förresten har ju glömt åh säga vad jag gav för nyårslöfte.. =P till att börja med så ska jag dricka mindre, har inte råd att dricka så mycket som det blev ett tag förra året, inte när jag inte alls har nån inkomst! sen ska jag dra ner på allt onyttigt.. läs hamburgare, pizza, godis åh chips! åh så den där klassikern, jag ska försöka träna mer! fast det är egentligen inte så svårt.. eftersom jag inte tränade nåt förra året! HAHA! men jag ska hitta nå skoj att göra, nåt som inte är långtråkigt.. =P jag har lätt för att lessna liksom! men som allt annat så löser sig väl det också! =)

haha det blir som vanligt när jag sätter igång, har inget att skriva från början, åh innan man är klar känns det som om man har skrivit hur mycket som helst.. men som vanligt kanske ingenting vettigt! =P

men men, puss på er alla som bryr er! ;)

Livet är allt bra konstigt..

Tjo!

haha, jaa vad ska man säga? att det känns som om historien upprepar sig? att jag har varit med om det här förut.. men den skillnaden att den här gången har jag möjlighet att göra det bästa för att det ska bli som jag vill.. =P har man känslor för nån så har man.. som jag ser det är det väldigt svårt att styra! åh man kan ju inte bara lägga sig ner åh dö, utan man ska kämpa! det som är menat att hända det händer..  det kanske inte alltid slutar som man vill, men då var det väl inte meningen då! den här gången hoppas jag att det inte slutar som sist! =)

har varit en bra dag hittils, fast en himla massa att tänka på.. =) tog en sväng ut till Birsta, hittade en jacka jag vill ha, men den fanns förstås inte i min storlek där, så får väl ta en sväng förbi stan imorrn åh se om den finns där istället! =P sen var jag in på Silvan, ska köpa en ny stol till Anna.. men det får bli en annan dag.. så att det blir rätt! skulle vara lite fult om jag köpte fel! hihi.. men det löser sig, det gör det alltid!

sen har jag även bestämt mig för att jag lägger ner det här med psykologin, känns bara onödigt eftersom jag har noll motivation.. speciellt eftersom jag fick underkänt på omtentan, åh ska lämna in en fördjupningsuppgift på måndag åh har inte ens börjat.. sen ska jag egentligen ha tenta den 19.. men har inte börjat läsa boken, så det känns bara så onödigt alltihopa.. har iaf kommit fram till att halvfart åh distans inte passar mig! jag har inte den förmågan att sätta mig ner åh läsa just nu! =P

som sagt det här med känslor kan vara ganska struligt.. det vet ju jag om nån! =) så det är väl därför jag är så lugn med allt som blev... men inte så mycket att göra åt ju! =P jag har ju känslor för Roger, åh nu vet han om det , åh jag vet vart han står.. sist jag hade känslor för nån (alla vet väl vem jag menar!) =) så ville jag ha mer känslor än vad jag hade, åh det gjorde att jag trodde att det var så också.. klart jag hade mycket känslor för Tobbe, men som sagt ibland vill man bara ha kärleken... den här gången tänker jag iaf ta det lugnt, åh känna efter ordentligt.. tror det passar mig bra åh med allt som är så passar det nog Roger också! ;)

ääh, nog filosofiskt för idag! =)

ska surfa vidare! ;)

puss på er gullpluttar!!

Lite Bilder, håll till godo! =)


Tjoho, tyckte det var dags att lägga upp lite bilder här, så det blev på dom allra närmaste just nu! =)



                 


                


                


                


    

Nytt år - Nya Känslor..

Jaha, då får man säga hej till 2007 då! =) ett nytt år, med nya möjligheter, ett nytt liv? På ett sätt kommer ju mitt liv förändras när jag väl börjar plugga.. men det är ju ändå ett bra tag kvar tills dess, så vad som händer innan det har jag ingen aning om! =P

nyårsafton igår, var inte särskilt nyktert, men jag hade faktiskt jätte kul, trots att vi inte var särskilt många, men det var nice att bara sitta åh dricka åh snacka en massa skit! (en jäkla massa skit! =P) började dricka runt 17.30.. så man var ganska lullig runt 12 slaget, men alldeles perfekt egentligen! skumpan var grymt god, var nog bra att jag bjöd alla på den, hade jag druckit upp den själv så hade jag nog inte mått så bra sen! =) men iaf, innan 12 slaget, så hängde jag en del med Elena, första gången jag träffade henne igår, hon var riktigt schysst, skoj hade vi iaf! Med Robix åh så vidare! =) haha, vi var inte så stabila! =P meen, vad spelar det för roll egentligen? det är ju nyår så man ska vara lite full då liksom! huvudsaken man inte däckar åh missar allting, det vore ganska tråkigt faktiskt.. men det var ingen som däckade igår! Försökte även supa ner Olle, men det gick inte så jätte bra tror jag.. men jag fick ju i han lite sprit iaf! =) sen efter 12 slaget var man ju tvungen åh börja fundera på hur man skulle sova, om man skulle åka hem eller inte.. kan säga att jag hade ingen större lust att gå till bussen.. ville ju inte lämna festen heller! hade ju så skoj! meen, det löste sig till slut, Olle han är snäll han! (ungefär som Åhlander han är bra han, eller hur Tobbe? ;) min fina norrländska! haha) jag fick sov hos honom, vi gick väl åh la oss runt 5 imorse, satt åh snackade en massa sport innan vi somna, giffarna diskuterade vi mest! hehe.. men innan vi stack hem så hamna vi på efterfest hos Robix, träffade en Njurunda bo som inte kände igen mig, haha *nööjd*, vi skulle käka på Big Boy men vi kom fram till att det var stängt åh alldeles för långt att gå till MAX! så efter det gick vi hem istället.. klockan var ju ändå 03.30 så.. var faktiskt skönt med en promenad då.. (jag hade även tänkt efter igår åh inte tagit på mig högklackat! =P) lite kallt kanske, men vi gick ju förbi min bil, så då kunde jag ta fram vantar åh en halsduk, det behövdes kan sägas! =) det var väl lite kort sammanfattar nyårsafton, hur som helst så hade jag jäkligt skoj! =P

sen är det ganska pinsamt åh se hur en viss person beter sig.. Är det så jäkla svårt att be om ursäkt? tydligen, eftersom hon inte ens vågar träffa mig eftersom jag var sur! Herregud! hur barnslig får man bli? eller ska vi säga fjortis istället? för det är precis så som hon har betett sig den senaste veckan, hon gick för långt på juldan, åh har inte ens vett att be om ursäkt till mig, åh inte heller till Anna! Kan säga att ingen av oss är särskilt glad på henne.. men det minsta man kan göra är faktiskt att be om ursäkt, istället för att låtsas som att ingenting hänt! åh stå åh gömma sig som en liten barnunge! ahja, just nu så känns det bara skönt att slippa henne!

annars så vet jag inte om jag borde säga nåt om en sak, kanske är bäst att prata med Roger först? istället för att han får läsa det här.. hmm, förvirrande igen! alltid förvirrad! =(

men men, nytt år.. nya erfarenheter, så vi säger väl bara ha ett jävligt bra 2007! =)