27/2-11

Hallå!

Har varit en händelserik helg, vet knappt vart jag ska börja... men tog mod till mig och "frågade" i fredags, fick inte det svar jag ville ha, men kändes grymt bra ändå! Nu slipper jag fundera och kan spana vidare... ;)

Lördagen var Hasse snäll och kom och hämtade mig, åkte till hockeyn, en match som jag aldrig mer vill vara med om, kunde inte koncentrera mig på matchen, var livrädd för att fler aiksupportrar skulle ta sig in i klacken och slåss! Så jävla onödigt och pinsamt att man åker på resor för att jävlas och vara rötägg istället för att se på hockeyn och koncentrera sig på sitt lag! Kommer aldrig mer gå på en match om jag vet att det kommer komma aiksupportrar, det är faan inte värt att stå och titta sig omkring hela tiden utifall det skulle komma någon... =(

Efter matchen så skjutsade Hasse tillbaka mig till stan och till Suss, där blev det lite förfest, surrade en massa och drack en del! =) Seen åkte jag till Aveny och Suss och Becca for vidare till Oscar! Men jag ångrar inte för en sekund att jag valde Aveny! Shit vilken kväll! Grym stämning med Ständut Blakk på scen och vääääldigt trevligt sällskap, fick träffa Hannas klasskamrater för första gången och nu önskar jag att jag gjort det tidigare! Meen that's life! Mycket mys på dansgolvet blev det! Inte dumt alls! Så fiiin så!

Seen tog vi med oss hela gänget för fyllekäk nere på stan... men där lämnade vi sen grabbarna, dom fick ta en taxi till sitt sovställe och Hanna och jag åkte hem till mig! =) lugnast så även om jag absolut inte hade haft nåt emot sällskapet..

Idag har vi kollat på VM, tagit en promenad och kollat upp lokalen vi tänkte ha vår 50 års fest i och sen käkat middag på KebabCity, sen har jag halvsovit i soffan.. sköööönt!

Men känns jävligt skönt att jag är ledig imorrn också! Det kommer behövas! Hoppas på samma fina väder då så blir det en lååååång promenad!

nääe krypa ner i soffan igen kanske..

Förresten så är FB i mobilen sjukt beroende framkallande! men men! =)

Hej så länge på er!

Nostalgi...

Att det kan vara så sjukt tråkigt att vara hemma!! Inte gjort ett jota idag.. kollat på tv och lyssnat på musik! Minns sommaren och längtar till sommaren igen.. Ständut Blakk på gatufesten! Spelar den 26:e på Avvan! Jag måste bara dit! Passar perfekt! jag är ledig! =)

Men en låt som jag aldrig någonsin blir less på är den här..


As the snow flies
On a cold and gray Chicago mornin'
A poor little baby child is born
In the ghetto
And his mama cries
'cause if there's one thing that she don't need
it's another hungry mouth to feed
In the ghetto

People, don't you understand

the child needs a helping hand
or he'll grow to be an angry young man some day
Take a look at you and me,
are we too blind to see,
do we simply turn our heads
and look the other way

Well the world turns

and a hungry little boy with a runny nose
plays in the street as the cold wind blows
In the ghetto

And his hunger burns

so he starts to roam the streets at night
and he learns how to steal
and he learns how to fight
In the ghetto

Then one night in desperation

a young man breaks away
He buys a gun, steals a car,
tries to run, but he don't get far
And his mama cries

As a crowd gathers 'round an angry young man

face down on the street with a gun in his hand
In the ghetto

As her young man dies,

on a cold and gray Chicago mornin',
another little baby child is born
In the ghetto


Jag bara älskar älskar älskar den låten!! =)

8/2-11

Pepp var ordet! Tur jag har Elin och Emma!! <3 Får väl se hur det går! meen ett steg i rätt riktning iaf! =) Dom har rätt vad har jag att förlora egentligen?? Bara att ta chansen helt enkelt!

Mår bättre i kroppen, däremot har jag en jävla hosta som inte vill ge med sig, så fort jag tar ett djupt andetag så är det kört! Så därför försöker jag låta bli! Tjurig som man är vet ni! Född oxe! =)

Väntar på att dom ska höra av sig från Björnrike också! Har ju vunnit en stuga där uppe v10! För er som inte har koll på det så vann jag en tävling på radio guld! Gissa låten, hur lätt som helst när det var min favoritlåt Summer of 69'! Tar med mig systeryster, mamsen och Bitte! Får se om brorsorna också får för sig att följa med! Anders fyller ju 40 helgen efter.. Så det hade varit perfekt om han ville följa med! =)

Jaa känns lite konstigt fyller 25 i maj, jag ser mig fortfarande som 20, blir alltid lika förvånad när jag frågar leg på folk och dom är födda 92-93 och får handla.. i min värld så fick ju jag nyss börja handla sånt.. meen så är det ju inte riktigt! =)

Nääe, fortsätta sova i soffan kanske, hoppas på att få energin tillbaka! =)

/herrå!

7/2-11

hej på er!

var ett tag sen jag vet, känner inte riktigt för att blogga längre.. men ni håller koll på mig ändå via FB så jag tror ni klarar er! =)

Förkyld igen, inget ovanligt va?? Slitit som ett djur i helgen på jobbet, orken fanns ingenstans men viljan tog mig igenom helgen.. men kände att jag aldrig skulle orkat med idag så stannade hemma.. legat i soffan hela dagen och knappt tagit mig upp.. hosta var ordet idag.. vågar knappt ta ett djupt andetag för då är det kört..

Annars så är det väl mest lugna puckar..

Måste börja våga ta mod till mig, men rädslan att få ett nej är oftast större..

Blyg var ordet! Men så söt!

Var upp till Övik i torsdags sjukt skoj! Hade kanske behövt en spark i arslet! Emma försökte peppa mig men det gick inge vidare!! =P Måste komma på en bra idé för att lösa saken! 

hej så länge.. när jag nu skriver igen..