29/2-12

Från typ 2 läsare per dag till helt plötsligt 42 igår.. jag måste ha skrivit nå spännande eller så var väldigt många nyfikna av sig.. =) Jag mår ju som sagt grymt bra just nu med min älskling.. Trodde inte det fanns någon som han, men han har bevisat motsatsen! Och det är jag galet lycklig över! =)

Annars så flyter mest livet på, jobbar och jobbar och jobbar typ lite till.. och allt med pappa är väl lite upp och ner.. det går i vågor, ibland är det helt tyst och sen kan han ringa 10 ggr igen.. me jag börjar vänja mig eller vad man ska säga.. Men hoppade dock 2 meter upp i luften när han kom och knacka mig på axeln igår på jobbet.. Även fast jag vet att han inte är aggressiv längre.. men det sitter ändå kvar efter allt som hände den där sommaren..

Nääe men det här går ju inte, krypa ner och kramas med hjärtat resten av kvällen! <3 myyyyyyys!!

Kram på er!

28/2-12

Jaa, jag vet... tiden springer iväg! men jag har inte tid att sitta vid datorn längre.. =) jag har ju liksom skaffat mig ett liv istället.. Fortfarande galet kär och även nybliven sambo med min älskling.. och nu tänker du, shit?? redan?? Meen va faan, är det rätt så är det! Och det är jag helt säker på att det är.. Saknar honom efter bara några timmar från varandra! Och nu tycker ni att jag är töntig, men det bjuder jag på! Aldrig känt så här för någon tidigare och jag är så galet lycklig över att jag har hittat rätt!!

Åh så har jag ju flyttat tillbaka dit allt började.. Lilla Njurunda! =) fast nu bor jag lite mer i skogen än nånsin förut.. meen trivs som fisken i vattnet här ute! Och huset börjar verkligen bli fint! Snaaart är köket färdigmålat och det är så grymt skönt!! =) Men har lite ångest över alla mina grejer som står överallt! Skulle vilja packa upp allt och få lite ordning, men köket ska bli klart först! seen blir det rensning!

Nu har jag förresten äntligen köpt mig en bärbar.. =) det tog ju bara några år sådär.. men men, bättre sent än aldrig kanske! ;)

nääe jag kanske ska göra lite nytta idag också.. har ju bara jobbat 8-16, sen till lägenheten och städat ur det sista där och sen hem till min mysis och lämna bilen så han kan åka på träningen!! =)

Kram på er alla fina!!