Living my life!

Wooho! Galet bra dag idag.. Massa jobb, massage, hämtat lite grejer, snackat lite skit och bara njutit en del! ;)

Tycker om mitt liv just nu och jag har saknat mig! Varit borta sen i november men nu är jag äntligen tillbaka!! ;)

Längtar efter att träna igen och tycker det är underbart att jag kan umgås med mina älskade vänner utan att planera flera veckor i förväg för att få ihop det! =)

Såg förresten en sjukt snygg kille på vägen hem idag, tänkte nästan stanna vid vägarbetet och säga hej! ;) Annars så var det nå sjukt mycket snygga killar ute i lördags.. =) men jag spanade mest och flirtade lite grann.. ;) tihih!

Kraaam på er! <3

Trötter!

Sliten efter en jobbhelg och dessutom utgång, men oj så kul jag hade! =) Tack mina fina för det! Var först hos mig och surra massa skit om allt och ingenting! Sen ner på Oscar där vi fortsatte surra och spana på en massa folk! ;) sjukt mycket snygga karlar! Titta får man ju alltid göra! =) Kvällen avslutades med Becca och lite nattkäk! Mycket bra!

Ikväll var det först ingenting, sen ingenting och sen kaos på jobbet! men men.. jag har blivit lite lätt utstirrad i ss, men inget jag kunde göra! Och utskälld för att jag inte kunde komma till panten, men svårt när man är fast i kassan.. Lite lätt hjälplös känner man sig!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, kl ringer snart.. men det går inte att bara lägga sig när man kommer hem, lite måste jag få varva ner först! =)

Kram på er!

När är för tidigt?

I min värld har jag precis blivit singel, knappt gått 2 månader och det skulle på nåt vis kännas konstigt att redan nu träffa någon annan, skulle kännas respektlöst mot det förhållande jag hade med A..

Samtidigt så är det dags att gå vidare och skulle det dyka upp någon så skulle det kännas underbart.. Även om jag tycker det är skönt att just nu få tid för mig själv och hitta mig själv igen så är det klart att jag saknar någon att krypa upp i soffan med, någon att laga mat med.. för det är verkligen skit tråkigt att laga mat till sig själv! Meen när den rätte dyker upp igen så gör den det.. Jag har inte bråttom, men jag börjar bli redo! =)

Släppa och gå vidare!

Haft en mycket bra dag, med massa surr som får mig att inse att jag har gjort helt rätt val att vara själv.. Och det är så grymt skönt att få det bekräftat, även om det är jobbigt att vara ensam så är det inte värt det! Men det skulle visst krävas en lillasyster för att inse det! ;)

Åh tro mig, jag har lärt mig massor om mig själv de senaste 8-9 månaderna och inser att man ska kunna säga ifrån utan att man blir sågad vid fotknölarna och dumförklarad! Och att man inte ska behöva be om ursäkt för att man är orolig eller bryr sig! Jag är trött på att säga förlåt för något som jag inte har gjort eller för att jag finns överhuvudtaget egentlligen..

Så nu blir det ändring på det! Släppa och gå vidare och växa som människa! <3

Så var det gjort..

Första passet efter semestern och den här dagen kändes typ lika lång som hela semestern.. Men men! =)

åh igår var en tung dag, mitt humör svänger verkligen upp och ner.. och fast jag mått bättre än på länge dom senaste veckorna så kan jag inte rå för att jag saknar honom.. Men det kommer aldrig bli vi igen och det vet jag, men det kommer ta ett tag tills jag slutar att sakna..

För som sagt även om det är ensamt och tråkigt så har jag känt mig lugn och inte varit orolig alls dom senaste veckorna och det är en känsla jag har saknat.. Var några månader sen sist som jag kände att jag fixar det här, det är lugnt! Och det är en skön känsla måste jag säga.. Hatar att oroa mig och inte veta vad som ska hända eller hur det ska gå, men sen jag blev singel igen så kom den känslan av trygghet tillbaka! Och det tycker jag om!

Kram på er! <3

Semester...

Tjoho! Vad det går fort när man har roligt.. ;) Semestern är snart över och det känns som om jag hunnit med massor!

* Flyttat och jag trivs hur bra som helst, inser nu hur mycket jag saknat att bo centralt!
* Gatufesten.. Även om det inte blev 6 dagars i år som förra så var dom 2 dagarna jag var nere sjuuuuukt roliga!! =)
* Massa Mat... Ätit sjukt massa god mat på semestern, samtidigt som jag lyckats gå ner nästan 5 kg.. tycker jag är rätt bra jobbat!
* Vänner.. Älskar er allihopa bara så ni vet! Massa mys ju!

Trots att jag var helt inställd på att den här semestern skulle bli skit efter allt som hände innan måste jag säga att det faktiskt är den bästa semestern jag haft! Gjort något varje dag men ändå fått sova, ta det lugnt och bara vara själv!

Så tack alla mina fina för att ni finns och förgyller mitt liv! <3

Nu är det dags att gå vidare och skriva nya kapitel i livet.. Vem vet vad världen har tänkt sig för mig! Men jag är sjukt nyfiken på vad det kan vara! Jag är mer än redo! =)

Kram på er!