Vad ska man skriva idag då? =P

haha, jaadu, har inte så mycket att skriva egentligen (har jag sagt det förut eller? =P) men känns som att jag borde skriva, för att det var några dagar sen.. har blivit lite seg på att skriva men det kan inte hjälpas, ingen idé att skriva när det inte har hänt något intressant liksom! =)

jag är ju bara på ICA åh hemma nu så.. =P det händer inte så mycket saker som är alltför intressanta där, mer än att folk frågor hur mina föräldrar mår, åh jag har ingen aning om vilka personerna som frågar är! igår frågade en karl mig om jag fortfarande bodde hos pappa på Åmon, åh jag kände inte ens igen karln! =P i och för sig så är jag jävligt lik min pappa.. till åh med mamma sa ju när jag föddes att "men Karl-Inge det är ju du!" så det sitter väl i! men sen har folk börjat sagt att jag är lik mamma utseendemässigt åh det förstår jag fortfarande inte, jag tycker själv att vi inte är ett dugg lika varandra, mer än till sättet då, för där märker man verkligen att jag är mammas dotter! helt sjukt va lika man kan vara egentligen!

Åh så syrran då, vi är ju som natt åh dag egentligen, men när det gäller vissa saker så är det skrämmande alltså.. jag var på stan med henne för ett tag sen åh vi gick till var sitt hörn av affärn, sen kom vi tillbaka till varann med likadana tröjor fast olika färger åh båda säger på en gång, "den här tröjan var snygg" sen kollade vi på varandra åh typ börja skratta.. för annars så har vi helt olika smak när det gäller kläder! jag använder bara jeans (åh mina mjukisbyxor som är en bra bit för långa!! =P men jag älskar dom ändå!) åh så helst nå svart.. syrran är mer för grönt, brunt åh rött, färger som jag väldigt sällan använder.. (rött är det bara på hockeyn! =P) åh så vill hon ha byxor som sitter löst eller vad man ska kalla det för, jag vill ha tajta jeans! =P tycker det är grymt snyggt när man hittar ett par jeans som sitter perfekt.. jag hade ett par såna, men jag får tyvärr inte på mig dom längre.. lite deprimerande faktiskt, mina favorit jeans åh jag får inte på mig dom! helt totalt jävla omöjligt! såå, jag har satt upp ett mål, jag ska komma i dom efter sommaren! (har i och för sig inte kunnat haft dom på 1½ år men ändå, efter sommaren borde ju kunna gå tycker man!) haha, gu va intressant det här kändes, eller inte! =) meen ni får stå ut.. jag bara kommer in på en massa konstiga saker det kan inte hjälpas!

förresten, nu ska ni få veta nåt ingen av er vet! Åh det är tyvärr inte så spännande som det låter, men för min del så är det ett stort steg framåt! Vi ska sälja huset.. så det betyder att jag måste flytta! Äntligen!! =) fast jag måste ju ha ett jobb åh allt sånt innan, men äntligen så kanske jag får tummen ur arslet åh kommer härifrån! Nu tänker ni säkert, det var på tiden! åh jag måste faktiskt hålla med er om det.. för shit va less jag är på att bo här! jag håller på att bli helt tokig alltså.. meen, om några månader så är jag inne i stan åtminstone, bort från Skogen åh Njurunda! ;)

ååh, en sak till, ska kanske åka ner till sthlm den 9:e! =P ska bara övertala Ernst åh kanske några fler? om att vi verkligen borde åka ner då.. vi har ju pratat i flera år om att vi ska åka till sthlm åh gå på fotboll, så nu kanske det äntligen blir av! =)=)=) jag håller tummarna för det.. vore grymt skoj med en liten roadtrip!

ääh, nu ska ni inte få veta nå mer! =P

såå bye bye!!!

Ont i fötterna!

Tjoho.. varit en seeg dag idag! =P men man har väl mått som man förtjänar efter igår.. blev mer dricka än vad jag hade tänkt, men fattar egentligen inte hur jag kunde klara mig från att däcka, med tanke på att jag inte är särskilt van att dricka så mycket som det blev igår.. Hade ju köpt 1 flaska Bacardi Apple åh 2 cider, det är slut nu.. Okej, jag drack inte upp hela flaskan själv, fick god hjälp av Hanna, Angelica åh Johan, men ändå.. drack säkert upp mer än halva flaskan åtminstone själv.. så jag var hyfsat lullig igår! =P kommer inte ihåg en del saker som jag har sagt åh så.. vet att jag skickade sms, men kommer knappt ihåg vad jag skrev i dom! haha, låter väl stabilt va?? =)

meen, iaf var hos Angelica på förfest, hur skoj som helst, först var det bara jag, Hanna åh Angelica där, då körde vi dansmatta åh gitarr! haha, för er som inte har spelat gitarrspelet.. (man ska följa noterna som kommer upp, olika hårdrockslåtar) då har ni missat nåt, perfekt förfest grej, eller varför inte dagen efter! (gjorde jag ju på nyårsdan!) som en dansmatta kan man säga fast man spelar gitarr! =)=) det var första gången Hanna körde det, gick väl inte så jätte bra från början, men hon kom in i det, åh blev riktigt duktig! =P sen kom Coffa, Johan åh Johannes, så då skulle dom också vara med.. Johan kom in i det ganska snabbt, men jag vettetusan vad Johannes höll på med! =P men men, det var skoj iaf!

sen så skulle vi gå iväg mot stan, mellanlandade på en fest, som inte var särskilt rolig, sen när vi skulle gå därifrån så ville dom som var på festen att Johan skulle vara kvar, men vi (jag, angelica åh hanna) ville nåt annat, så det slutade med att alla stod åh drog i varsin arm på stackarn! haha, meen vi "vann" iaf.. =) så vi gick därifrån, tog en sväng på statoil var ju tvungen åh köpa mer grogg virke.. på vägen mellan statoil (bergsgatan) åh Aveny, så drack vi upp halva flaskan med bacardi, det var ganska bra gjort tycker jag! =P sen var det i och för sig en skvätt kvar, den drack vi upp oblandad i kön till aveny, Daniel fick även han smaka (en som jag jobbar med på ICA, träffade han i kön där, jag vill inte veta vad han säger imorrn! =P) åh jag sa väl en hel del till honom, var som sagt  inte nykter, åh då tänker jag inte riktigt på vad jag säger, så det flög väl ut en del saker.. jag kommer inte riktigt ihåg vad, för mitt minne är inte det bästa, men det var nåt om att han var gammal (28) åh inte borde få komma in på Aveny där åldersgränsen är 23! =P men iaf, till slut kom vi in.. åh vi hade hur skoj som helst, dansade mest hela tiden! =) Var förresten inte bara Daniel som var där det var fler folk från ICA, Sandra, Jessica åh Nichlas.. sen var det säkert nån fler, men i så fall så missade jag dom! =P

Åh, jag är ju duktig jag, jag blir less på mig själv, varför ska jag bli intresserade av killar som jag inte kan få? eller som är upptagna, nu gjorde jag det igen igår... men men, han var i och för sig inte helt oskyldig han heller.. det var inte bara jag som flirta.. åh det är en lång historia.. men han har iaf tjej..  =/ tyvärr.. men that's life.. fast

Vilken underbar dag! =)

Jaaa, hur skönt som helst ute.. när jag var ut med Molle imorse kändes det nästan som om man var utomlands, eller det luktade så.. jag vet inte hur jag ska förklara, men speciellt är det! sen har jag, mamma åh Molle varit ute i Galtström, suttit där åh fikat i solskenet.. det är mysigt värre det! Är sååå härligt, varmt åh skönt! =)=)

annars då? joo, trött som jag vet inte vad.. vet inte vad det är med mig, men har inte orkat nånting den här veckan.. knappt tagit mig upp på morgonen, sen när man kommit hem från praktiken (på ICA) så har man suttit här en stund, sen lagt sig i soffan, åh varenda kväll har jag somnat.. i måndas klockan 20! helt sjukt, jag orkar liksom inte hålla mig vaken, så jag har missat dom program jag velat se.. meen, det är inte hela världen i och för sig! meen, det vore ju bättre om jag somnade i sängen åh fick sova där än att somna i soffan åh inte sova så bra..

sov annars hos mamma inatt.. orkade/orkar inte vara hemma.. så jag tog med mig Molle igår kväll åh åkte dit.. kollade på lets dance.. tror ni jag kunde hålla mig vaken? svar nej.. somnade i soffan hos mamma åh där blev jag kvar.. men hellre det än att vara här hemma! =( fast det som var riktigt konstigt det är att han inte har ringt en enda gång, varken till mamma eller mig, annars brukar det ju ringa var 5:e minut i princip åh så blir man utskälld! så det var faktiskt lite skönt, men man reagerade ändå på det..

ikväll då? joo, ska kanske ut, får höra vad Hanna säger.. =) meen, det vore sååå skoj! för vi har alltid grymt skoj, Hanna åh jag när vi partajar det går bara inte att misslyckas med det! se bara på gatufesten.. =P åh alla lördagar efter det!!! =)

funderar på att åka ner till sthlm också... nån helg framöver, när det blir det får vi se.. måste väl spara ihop lite pengar först kanske! =P

men men, nu ska jag ut i solen, eller kanske ta en dusch?? ääh, vi får se hur jag gör! =)

puss åh kram på er!! ;)

Faan Faan Faan!

Okej, den värsta besvikelsen har lagt sig, men usch va tungt det var igår.. Jobbigaste hemresan jag  nånsin har varit med om, åh det har blivit några resor! Meen, det kan också ha berott på sällskapet.. Usch åh fy va less jag var på karln, allvarligt talat så trodde jag att jag skulle strypa mig själv eller honom där ett tag.. tror att jag fick höra hela hans livs historia åh jag kan ärligt säga att den skiter jag fullständigt i! men han skulle ju prompt berätta, så han pratade åh pratade åh pratade.. det tog 3 timmar på hemvägen, när vi var i Timrå, då sa han att jag såg lite less ut! MEN HALLÅ!!!!! det hade jag varit de senaste 3 timmarna.. jag var väldigt tydlig med att visa det också.. men den dumme faan insåg det inte.. det enda jag svarade på allt han sa under resan (var ju även under vägen upp, men då var jag ju inte på dåligt humör, även om jag lite smått blev på grund av honom) var typ, ja, neej, jo det kan ju vara så ibland! något annat orkade jag inte engagera mig i att säga! men jag menar, vem faan bryr sig om hans katter? Det skiter jag fulltständigt speciellt när jag precis har sett Timrå förlora en 7:e avgörande match i kvartsfinalen mot MoDo.. Det enda jag ville under resan hem var att bli lämnad ifred, ville inte prata just då, åh definitivt inte med en karl som jag inte tål! Usch åh fy, jag skulle kunna spy på han! men men, förhoppningsvis dröjer det LÄNGE LÄNGE LÄNGE tills jag blir tvingad att träffa honom igen..

äh, det var allt från mig..

Är less nu, ingen hockey på 6 månader! Meen, får väl bli fotboll istället.. är ju snart dags för det åh..

Over and out!

Åhh så underbart! =D

Jag vet, jag vet.. det är inte klart än! men det känns bara så jävla bra just nu, vi leder med 3-2 i matcher, åh kan förhoppningsvis avgöra på hemmaplan på fredag! det vore såå grymt underbart det! =) Grabbarna gör en kanon insats idag, 5 mål, det är inte ofta när man pratar om Timrå men det var en bra match att göra det i!  Åh min favorit Peter Regin, gjorde 2 mål! ;) Nam nam nam..

annars så är jag sjuk! var hemma igår (men då var jag ledig) skulle ha jobbat idag, men helt omöjligt.. lär bli hemma imorrn också som det känns! har knappt ätit nåt sen lunchen i måndas.. även att jag hade feber när jag kom hem från matchen, gick åh la mig, sen vaknade jag åh trodde jag skulle kliva upp åh gick rakt in i gallret så jag väckte både Molle åh pappa, visade sig att klockan var 04.. så det var bara att gå åh lägga sig igen.. men det är hemskt när man typ börjar hallucinera sådär.. åh det jobbiga är att i ena stunden fryser jag hur mycket som helst, för att i nästa hålla på att svettas ihjäl.. riktigt illa! meen, jag börjar bli bättre iaf.. Ingen feber just nu, däremot ont i halsen, hosta åh en jävla snuva! meen, sånt som händer!

nu ska jag försöka sova så får vi se om jag blir frisk nån gång! =P

förresten, så ville dom på bussen ha med Happyer idag också.. men det gick ju inte! haha, dom verkar ha koll på mig dom där grabbarna, det var mer än vad jag visste.. men där ser man liksom! =P

bye bye!

Back to school..

Tjo!

jaa, imorrn så är det "skola" igen, eller aah, föreläsningar åh sånt! inge jobb i veckan vad jag vet än så länge iaf.. det är skönt åh jobba, men aah, jag har på nåt sätt saknat folket från utbildningen! Jag trivs så grymt bra med dom, så det är inte klokt, har blivit van men humorn, åh allt sånt! meen, får ju träffa dom 1 vecka nu iaf.. sen är det praktik igen i 5 veckor! Blir ica  igen.. sen får vi se vad det blir sista praktikperioden! meen, det löser sig! =)

har varit en lugn helg, knappt varit hemma nånting.. (har inte velat vara hemma, jag behöver väl inte berätta varför) sov hos mamma i fredas, sen var jag hem en sväng igår innan hockeyn, sen sov jag hos mamma igen igår! meen, aah, det är som det är..

förresten, har lånat en mobil av mamma nu, så det går att nå mig när ni vill om ni vill! =) så skicka ett sms för faan! ;) eller ring.. bara ni  hör av er så!

åker upp till Ö-vik imorrn, ska stötta mina älsklingar! I vått åh torrt! =) HAHAHA, mamma tyckte att jag skulle lägga in en stöt på Anton Strålman förresten, han ska ju till NHL nästa säsong, men jag förklarade att han ska bli pappa i sommar, så det var nog ingen bra idé! tycker i och för sig att han är lite liten för att bli pappa, han är ju "bara" 86:a som mig.. meen, det är ju hans liv så! =P Ska jag satsa på nån hockeyspelare så får det faktiskt bli Peter Regin! Han är ju het karln, trots att han är från Danmark! =) meeen, jag förstår faktiskt vad han säger så! ;) inte för att jag hade tänkt att lägga in en stöt på nån hockeyspelare, men va faan det vet man ju aldrig! Äh, nu bara yrar jag igen, lyssna inte på mig!

Hmm.. äh har inget mer åh säga, så over and out! =)

Hockeyslutspel!

JAA! Äntligen kommer det man väntat på i 1 år.. =)) slutspel! hihi, bland det bästa som finns.. så grym stämning åh allt så man blir ju nästan helt knäpp! har man aldrig varit på en hemmamatch med Timrå, så borde man verkligen gå på en under slutspelet, jag lovar det finns inget som slår det! alla är så grymt jäkla taggade! Jag får rysningar bara jag tänker på det..

Vi möter ju MoDo i år, det kom ett litet glädjetjut när det var klart, ville inte möta LHC! Matcherna mot MoDo är speciella, det är derby, det är hatstämning, om det är bra stämning annars, så blir det ännu bättre under dom matcherna.. puuh, undra vad det här slutar nånstans?! =)

meen, som jag ser det så kommer det bli grymt tufft, blir inte ett dugg förvånad om det går till 7 matcher, åh då hoppas jag verkligen att Timrå tar hem den här serien, så man slipper bli mobbad! Så Ernst slipper bli mobbad, nääe.. vi ska visa att Timrå är bättre än Banjolirarna.. Visa Micke att han håller på helt fel lag, han måste ju snart inse det tycker man.. =)

Är ju några Timråsupportrar på utbildningen också.. så det är lite skoj att man får snacka hockey! =) haha, dom blev lite förvånade när jag sa att jag bara har missat 1 hemma match på 5 år.. dom trodde nästan inte på mig, dom visste att jag gillar hockey, men inte att det var så "illa" ;) Björn kom idag åh frågade om en bild i Sportbladet, det stod att det skulle vara Robert Carlsson i Timrå, men bilden visade Robert Carlsson i SSK, så jag fick säga där att det var fel bild! Jaa, faktiskt, jag känner igen dom även utan hockeyutrustning! jag känner faan igen dom bakifrån, på håret eller vad som helst!

sittplatsbiljetterna tog förresten slut på 90 sek! Det är helt sjukt det.. därför är det grymt skönt att man inte behöver tänka på det där, man har sitt säsongskort så man kommer in! spelar ingen roll liksom.., kom ihåg när man skulle köa åh greja.. det var väl ingen höjdare direkt! Linda som går utbildningen med mig, jobbar extra på Entré, hon sa att det var några som hade köat sen 6.30 imorse för att få biljetter.. dom släpptes 10! är väl tur att st öppnar 8.. så dom slapp köa ute.. fast i och för sig, alla lär väl inte ha fått plats där inne ens! =P men som sagt, det råder hockeyfeber här uppe.. synd att det inte går in mer folk när det är såna här matcher.. det var som dom sa, vi skulle lätt kunna fylla globen! =) Det är grymt det..

Även att jag slutar 18.00 imorrn, åh matchen börjar 19.. jag får väl antingen gasa som en dåre, eller sluta tidigare.. meen Peter sa att det skulle gå bra att gå tidigare så jag får väl prata med Solveig åh Niklas, höra om det är okej för dom! Missar även borta matchen på torsda.. jobbar ju till 18 då också.. men inte mycket att göra åt, ska iaf åka på månda är det tänkt.. även om skolan slutar 16, men jag tror jag får gå tidigare.. jag menar Helene är ju Timråsupporter hon också.. =P

iaf, jag tippar 4-3 i matcher till Timrå.. jämt åh spännande precis som det ska vara i ett länsderby åh kvartsfinal!

meeen, nu kör vi!!

T I K - Warriors of Sweden.. *sjunger*


Kan man ju fråga sig.. =)

HAHA.. jaa det var ju några dagar sen jag skrev nu, skulle skriva innan helgen men då funkade det ju inte, åh sen har jag ju knappt varit hemma! =)=) i fredas, fick jag ju så lov att ta det lugnt eftersom Peter ringde åh frågade om jag vill jobba på lördan.. åh jag kan ju inte direkt säga nej, så det var bara att göra det! fast jag har ju inte direkt nåt emot att tjäna lite extra pengar! =P

seen, efter jobbet, så åkte jag hem, käkade åh duscha, sen var det bara att åka vidare till Hanna på förfest! riktigt skoj hade vi.. måånga intressanta diskussioner som vanligt! åh så en hel del drickande så klart! ;) Vi gick iaf ut sen, Aveny, riktigt skoj! HAHA, även att jag träffade mina syskons pappa, det kändes lite tokigt så där.. men så är det.. skiljer ju "bara" 41 år mellan oss så! =P haha,. Hanna åh Madde trodde jag skulle ragga på han, men jag skulle ju bara hälsa.. men jag förklarade ju sen vem det var så då fattade dom! =)

sen blev jag uppbjuden av en kille som var hur liten som helst, trodde jag skulle dö av skratt där på dansgolvet, ville bara därifrån, men vad skulle jag göra?! ville ju inte va taskig! sen var han tydligen stelopererad också.. man får höra mycket! hehe.. seen så träffade jag Dan åh Micke.. var väl som det var med det.. Dan stod åh stirra på mig, jag såg nog mest brara frågande ut åh typ undra vad han ville.. dansade lite med Micke, men jag är ju inte intresserad av honom, men han verkade vara det av mig?! Jag vette tusan alltså..

Meeen, iaf.. Hanna åh jag var ju på dansgolvet, åh så kommer det en kille som ska gå därifrån, så vi får ögonkontakt, kan säga att den killen var grymt jävla snygg.. så först blev jag lite besviken att han gick förbi, men det tar typ 1 min så är han tillbaka, åh typ presenterar sig åh så! =P Emil heter han iaf.. så vi började dansa.. hade det riktigt trevligt där på dansgolvet! =) sen så försvann han, meen hittade han i baren åh då började Hanna snacka med hans kompis, så dom fick ihop det.. det slutade iaf med att Emil försvann (typiskt) åh Tom följde med Hanna åh mig hem till Hanna! =P åh jag måste säga att det finns en hel del mysko killar, han är en utav dom.. jag skrattade som en jäkla idiot åt han.. kunde bara inte hålla mig för skratt! =) han måste varit påverkad av nåt annat än alkohol, eller så hade han 2 personligheter.. nåt utav dom iaf! =P

iaf, så mådde jag väl inte såå jätte bra igår, huua, det är inte bra att blanda för mycket, åh vin gör ju inte saken bättre, men man mådde väl som man förtjänade kanske! det är ju inte särskilt ofta jag blir bakis.. får väl va glad för det iaf! =P

var ganska eller snarare väldigt pratsugen när jag skulle gå ifrån krogen i lördas, så jag ringde både till Tobbe åh Ernst men inge svar, fast jag kan i och för sig förstå det.. jag menar klockan var väl nästan runt 4.. men inte tänkte jag på det, jag var ju vaken, då ska alla andra vara vaken också.. speciellt när jag är onykter! =P men men, jag hoppas att jag inte störde nån iaf.. det var inte meningen!

anyway det var väl helgen det.. i veckan är det jobb, jobb åh lite mer jobb.. nämen tis-fre, så man får tjäna lite extra pengar, det är alltid välkommet.. jag får ju bra mycket mer när jag jobbar, än dom pengarna jag får från Försäkringskassan när jag går på utbildningen! =P såå, det är bara att se glad ut, fast det som är lite jobbigt är att jag ska vara i charken, åh jag har ju faktiskt ingen aning om vilken skinka som är vilken, men det ska väl lösa sig kanske! =) får väl fråga Solveig eller Niklas.. om jag skulle behöva det.. det är ju egentligen bra att jag får lära mig charken också.. för då kan jag ju hoppa in överallt.. jag kan ju kassan också! så man blir väl mer "attraktiv" på det sättet.. alltid något det! =)

ahja, nu får det räcka med det..  =P

tänker inte berätta allt här heller! ;)