Ser ut att trivas rätt bra.. =)





Sara hade gjort mig sååååå fin i håret!! =)

Så fina så!

 

Claudia är för övrigt typ världens härligaste människa!!!! =))))

 

 


Roxette!

Jaa, som ni vet så ska ju jag gå.. =P Åh igår ringde lillskiten från Sthlm och säger att han också vill gå.. så bokade 2 biljetter till igår kväll åt honom! Får väl se när pengarna kommer in.. =P Annars får jag ringa och skälla på han lite!!

Sista april idag... det är helt galet, den här dagen för 1 år sedan, satt Hanna och jag på flyget på väg hem... efter den bästa månaden nånsin i USA!! det är helt sjukt att vi har varit hemma i 1 år.. det har gått så fort! Åh Hanna har varit borta mesta delen av det, eller jaa.. iaf dom senaste typ 5-6 månaderna.. saknat henne som en tok! men det är så skönt för till veckan kommer hon heeeem!!! =D

Nääe, nu snart in i duschen och iväg till jobbet!!

Glömde!

Haha, jag skrev ju i lördags att jag inte fått nå svar, men nu har jag fått.. Nån var uppe med tuppen imorse så före 7 kom svaret! =P hahah...

Men ingen fler dröm än så länge, men den jag hade var förresten väldigt mysig! =)

tjarå!

Fyllan!

Hahahahahahah, jaa man säger tydligen mer än man tänkt här på fyllan! Men skitsamma.. =) jag har inget åh dölja egentligen, men vi får väl se om det går som jag vill den här gången!! =P

Nyss kommit hem från mamsen, åkte dit igår eftermiddag när jag vaknat till liv igen.. ;) fixade käk och bara satt och surra med henne och käre bror! Vart kvar där över natten också.. Mysigt!! =)

Hämtat ut biljetterna till Roxette idag också!! jag längtar som bara den! Tur att jag har mycket planerat i sommaren så tiden kommer gå fort till den 7 Augusti!

Nu ska vi se här vad planerna är framöver!!

8/5 Personalfest
15/5 Jag fyller 24.
25/6 Midsommar
5-10/7 Gatufesten
22-25/7 Göteborg+Pink+Takida
7/8 Roxette på IP!

Det lär väl droppa in en hel del till där emellan också!! =)


Konstig...

jaaaa jag är lite konstig av mig.. förstår ofta inte riktigt vad jag tänker med, eller så tänker jag kanske inte alls? men vilket fall som helst så borde man sätta alkolås på min telefon, för så mycket dumma sms som jag skickar till människor jag inte ens vill hålla på med börjar bli lite alltför vanligt..

men 1 sms ikväll iaf har jag skickat till den jag ville skicka till, men än så länge inget svar.. när ska jag våga ta första steget där då tro?? Personalfesten kanske?

Drömde till och med om han inatt.. spännande värre.. Me Like!

nääe nu ska jag gå och sova och kanske drömma om sötnöten igen? =)

najti najti...

En dröm...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Det är helt sjukt men det är en utav mina drömmar att få se Roxette live... och det är helt stört egentligen, men  dom kommer till lilla Sundsvall!! Och jag är bara så jävla glad! Nu måste jag fixa biljetter på fredag!!! ME LIKE!!! Skiter om ingen annan vill gå, jag kommer vara där! Jag var på IP och såg Gessle, jag var där och såg Gyllene Tider och nu ska jag äntligen få se Roxette.. och det är helt jävla gaaalet!!! =))))))))

Då kan jag äntligen checka av det från min lista.. =) Fast det är ju några artister kvar dock... =P

kram på er!

Så var helgen slut igen...

fattar inte att helgen ska gå så sjukt fort!! tyckte jag nyss åkte hem från jobbet i fredags och nu är det dags igen kl 8 imorrn bitti, shit jag måste kliva upp tidigt.. det är det värsta med att åka buss.. måste typ kliva upp 45 min tidigare! det är lite tärt måste jag säga! speciellt när jag älskar att sooova! =)

idag då, sovit halva dagen, tog en promenad för att vakna tll liv, sen klättrade jag ut genom fönstret och sov 1 timme i solen!! så jävla skönt att det börjar bli vår och det börjar bli varmt! =) Och snön är numera borta från taket, så nu ser jag ut igen.. nu ser jag nästan hela Sundsvall precis som det ska vara!!

funderar förresten på att odla lite grönsaker i vår.. kanske lite gurka och tomater?! =) tror dom skulle trivas där ute på taket faktiskt!! Så why not?? kom ihåg när vi gjorde det hos mamma när jag var liten, var sjukt gott!!

igår var jag ut, fast jag hade tänkt ha en nykter helg.. blev inte riktigt så då.. =P haha, men så sjukt jävla roligt var det! full som ett ägg dessutom! ;) åh fick ju kramas lite också! det är aldrig fel! Me like! Men som vanligt så försvann han sen, men så är det! Micke ska få skälla lite på han så blir det bra! =)

och så kom jag ju på nu, att jag skicka fyllesms, stackars människa! hoppas jag inte väckte honom.. Smart skaft nummer 1 det är jag det!! HAHA!

nej nu räcker det.. ha det så bra i solen allihopa!! =)

Snoorig!

Jaa, faan det vill aldrig släppa! Är så jävla less så det finns inte.. kände mig hyfsat bra igår igen, men nu är värre! jag som verkligen måste komma igång med träningen, har gått upp ett x antal kilo och det känns inge vidare.. =( kanske inte är så smart att käka pizza och sånt, men det är ju gott! =P och speciellt BiteLine! Yummi!

Nu ska jag klippa av mig håret igen! Sen Birsta med bästaste Maddo!! Me like!

så tjarå!

Utan bil...

haha, japp! nu har jag gjort det!! Nu har jag skrotat fååårrden! ;) känns sjukt konstigt att inte bara kunna kliva utanför dörren sätta sig i bilen och åka iväg... istället måste jag nu planera och promenera! =P men det är bra det! Tog en promenad hem från stan igår och idag blev det fram och tillbaka! mycket skönt, jag som älskar att vara ute åh gå! tycker bara att vädret ska bli bättre och mindre slask ute! ;)

varit på stan och tagit en fika med Hanna idag! Vi hade visst en del att surra om för 2½ timme bara försvann! =) men trevligt var det! Hon flyttar ju till veckan! =( tråkigt! men det kommer säkert bli hur skoj som helst för hennes del! kanske finns fler karlar som är nåt åh ha, än vad det finns i den här stan?! ;)

ahja, nu ska jag pilla mig i naveln och ladda inför helgen!! work work!!

bye!