Follow me..

You don't know how you met me, you don't know why... *sjunger* ... and swim through your vaines lika a fish in the sea.. follow me.. you wont find nobody else like me.. ÅÅH! så grymt skön låt.. haha jag blir aldrig less på den trots att man har lyssnat på den i ett X antal år..  =)=)=)=)=)

jaa, vad ska jag säga.. ska snart på bio med Anders lille.. vi ska se "Se upp för dårarna" haha, den verkar grymt rolig.. =P jag kan tänka mig folket i tunnelbanan.. haha, jag skrattar ju bara jag tänker det på det! =) såå det blir kanon.. det bästa är ju att jag blir bjuden! =P hihi, det är alltid lika trevligt det!

annars har jag varit riktigt nyttig idag.. käkat en jäkla massa frukt! *stolt* haha, dom undrade om jag hade med mig hela fruktskålen idag.. åh det var ju nästan så! =) men man måste nästan käka nå frukt för att orka med dagarna.. man blir helt seg på eftermiddan.. idag kunde jag inte koncentrera mig, så det blev att jag bara satt åh rita.. en massa streck hit åh dit, väldigt vackert faktiskt! ;)

undra om jag har fått nå pengar från Försäkringskassan än då?! =P ääh, det lär väl ta ett tag, men jag skulle behöva dom nuuu.. huua, inte skoj att det är typ tomt på kontot.. meen, det kommer jag skita i, i helgen, för jag ska ut! så enkelt är det.. tänker inte sitta hemma den här helgen också.. man får ju spunk! jag får väl se till att jag blir bjuden på drinkar! =D meen, allt annat får jag väl betala själv som vanligt.. hihi.. frågan är dock vart vi ska gå, om det blir Avvan den här gången också, eller Olle kanske.. 360 är sista utvägen, så grymt less på det stället åh bara en massa småglin! men men..  man känner sig så jäkla gammal när 18:åringarna får komma in.. dom är ju så små! det är hemskt! =P

hmm.. som vanligt så verkar det vara svårt att svara, men jag orkar faan snart inte bry mig, men på nåt sätt så vill jag ha ett avslut, åh det kan jag inte få om han inte svarar.. så jag får väl ringa själv då! så jag slipper det här..

"Yeah we break up a little bit, make up a little bit, shake up a little bit - try some harder.." också en grymt skön låt.. älskar även karlns röst! ojojoj.. Andreas Johnson.. =)=)=)

aah, blev lite gott åh blandat idag.. måste sticka till brorsan nu, så vi kommer iväg sen.. =P


Pour Que Tu M'Aimes Encore..

tjo!

Jo det är en grymt vacker låt.. Celine Dion... =) så nu sitter jag här åh sjunger på franska.. Vackert? jaa, låten åtminstone! min sångröst kanske vi inte behöver nämna! ;)

Ehh, fortfarande ingen mobil, men det går att nå mig iaf nu! Har snott pappas mobil! Visst är jag snäll! så nu är det bara att höra av sig vet ni! ;) mobilen är lite för tyst för min smak..

Kanske blir utgång i helgen, jag får se.. har egentligen inga pengar.. men aah det löser sig kanske.. annars lär jag väl hänga hos mor lilla, det är ju tradition på fredagar åtminstone.. typ enda dagen i veckan som jag träffar henne ju! =( tråkigt nog..

Snart ska jag iväg till skolan, ska lämna in en rapport, stå åh snacka om praktiken och ha ett prov i försäljning och service! skoj va?? =)

Funderar på att ta bilen idag.. undra om det är kallt, då startar den ju inte.. (batteriet är knäppt!) Nämen, det var ju bara -5!!! rena värmeböljan, nästan så man svettas om man går ut.. fortsätter snöa gör det också.. jag som inte vill ha nån snö! men jag får väl trösta mig med att det snöar i södra Sverige också.. det är helt rättvist!! =) sen att dom inte kan hantera det är en annan historia.. men bor man i Sverige så måste man ju kunna hantera lite snö tycker man! =P Det ska jäkligt mycket till för att folk ska stanna hemma från jobb åh skolor här när det snöar.. men men, så är det kanske!

hmm, kanske borde gå ut med Molle.. ska duscha också.. måste käka.. aahja, jag är ju snabb så jag hinner!! =) inte som alla andra tjejer.. behöver inte flera timmar för att göra mig iordning.. brukar vara klar på 20 min.. eller aah kanske 30, men om jag vill kan jag vara klar på 15 min! såå.. det är bra, speciellt när man har bråttom åh kommer på att man ska iväg i sista minuten!

ahja, hejdå på er småfisar! =P

Skoj med Ernst!

Tjo Tjo!

jaaa, igår så var jag åh Ernst för en sväng till Birsta, käkade på donken, såg för övrigt Pyret! ojojojojojojojojoj vad snygg man kan vara.. =) *drägla* snackade en jäkla massa skit, eller aah vi snackade killar som vanligt! =P haha, vi är duktiga på det.. jag menar hur många är det som kan sitta på Donken i flera timmar, det är nog bara Ernst åh jag.. fast vi var i och för sig inte där så länge igår, vi skulle ju på hockey!!! =D vi vann igen, så grymt skönt, meen guu va nervös man kan bli! seeeen, så åkte vi tillbaka till birsta (jag hade min bil där) där satt vi åh snacka i Ernsts bil ett bra tag.. var ju länge sen vi snackade liksom, hon har ju knappt varit hemma på sistone! ;) men i och för sig så är det på tiden att du åh Micke är tillsammans! det har man väntat på ett tag, så jag är grymt glad för eran skull! =D

meen, som sagt mitt kärleksliv existerar ju inte ens.. tråkigt nog! =/ det är grymt jobbigt kan jag säga att gång på gång få känslor för killar som inte har det tillbaka.. det har ju som sagt hänt vid ett flertal tillfällen, det är väl den största orsaken till att jag har så svårt att prata om mina känslor, har väl i princip aldrig fått ett svar jag vill ha, tillbaka.. så, nu ligger jag lågt eller lägger ner, beroende på hur man ser det..

Annars kanske Ernst ska fixa ihop mig med en kille i Härnta! HAHA, vi får se hur det blir med den saken! ;) jag följer ju som sagt inte så ofta med upp dit så.. men man vet ju aldrig, vi kanske hamnar på samma fest nån gång..

eller så kanske jag kör på det där med att fika på stan! HAHAHA det var ju den bästa idén på länge, eller hur då Ernst?! ;) Bästa raggningsrepliken nånsin.. "har inte vi setts förut?!" åh sen.. "ja nu vet jag, i mina drömmar" hahaha, ååh va illa.. ;) meen, man kanske borde testa.. får börja med att fika på stan så jag vet vart grabben brukar fika nånstans! =P eeh, som det kanske märks, så är inte jag åh Ernst så jätte seriösa när vi är tillsammans.. eller vi är seriösa också.. vi kan liksom vara både och! men det viktigaste är ju att vi båda är smartast i stan, åh att vi har grymt skoj ihop! ;)

Var förresten tvungen att testa Roger i fredas, vet att jag har sagt att jag inte skulle höra av mig till honom, men jag kunde inte låta bli (typiskt mig), skulle se om han svarade, åh hör åh häpna det gjorde han.. vilket jag inte trodde han skulle göra, eftersom han inte gjort det innan.. men han sa iaf en sak som gjorde mig förbannad åh förvirrad, det var nämligen så att jag skickade ett sms till han för några veckor sen åh sa att jag behövde prata, men han ringde aldrig upp eller svarade på sms:et.. sen så igår så sa han att han var ledsen att han inte ringde upp då, men han ansåg tydligen att vad det än var så skulle jag reda ut det själv, grejen var den att det inte var nåt jag behövde reda ut, utan något jag ville att han skulle veta... Men, om nån säger till mig att den behöver prata med mig, så ringer jag faktiskt upp eller skickar ett sms åtminstone, man kan ju inte veta vad den vill egentligen.. Det gör man iaf med nån man bryr sig om..

ahja, så är det.. blev lite blandat idag, lite positivt åh lite negativt.. men ni har ju bra koll på mig iaf! ;)

puss puss på er!


Helt slut..

 

Hallå hallå!! (det här skrev igår kväll, men gick inte att spara! =P)

JO faan också, helt slut i kroppen/skallen jaa allt idag.. blev en riktigt lång dag ju, hade tänkt att komma ifrån ICA i tid för en gångs skull.. men icke.. när man kom dit 08.00 imorse, så var det första chefen fråga om jag kunde jooba till 19.. vad skulle jag säga liksom? kunde ju knappast säga nej, inte om jag vill ha jobb, åh det vill jag ju! meen, jag tror faktiskt jag ligger riktigt bra till för det.. jag har visat framfötterna de här 2 veckorna.. alla berömmer mig åh tycker att jag är jätte duktig.. men kan inte hjälpa att jag lär mig fort! =P haha, kunde ju nästan kassa på 2-3 timmar så.. alla siffror börjar sitta fast i skallen nu.. 4011-bananer, 4389-apelsiner, 4806-tomater åh så vidare! hehe..

men det gjorde ju egentligen ingenting att jag fick jobba mera, hade ju ändå ingen anledning att åka hem, var faktiskt skönare att vara på jobbet en sån här dag.. Alla hjärtans dag, har aldrig varit min dag så.. den här gången fick jag ju koncentrera mig på andra saker iaf! även om dom flesta köpte rosor, gelehjärtan, nallar, kort åh så vidare! så lite påmind blev man ju.. men men.. var förresten en kille (Mirelles lillebror tror jag) han kommer alltid till min kassa när jag sitter där (shit det låter som jag har gjort det hur många ggr som helst =P) han önskade mig iaf en trevlig alla hjärtans dag.. det var gulligt av honom! jag blev riktigt glad faktiskt! =) meen, som sagt det är en sån här dag man vill ha nån, åh man blir ännu mer påmind om hur ensam man egentligen är..

Brorsan kom förresten åh hälsa på idag, han var ute åh handla själv! =P han har ju kommit på att han faktiskt kan köra bil, även om armen är gipsad! stackarn, han har gått runt sådär 1½ vecka snart.. tydligen så ska gipset vara kvar ett tag till.. måste vara jobbigt att ha hela armen i gips, från handleden till axeln i princip.. den klantskallen halkade ju när han skulle hem från krogen, så han slog armbågen ur led, tänjde ut nå ledband åh så.. men han skulle inte till sjukhuset, nej nej, det var faktiskt taxichauffören som övertalade honom om att han borde åka dit! tur var väl det! =) Meen, tycker brorsan är duktig nu, han sitter i och för sig mest hemma åh kollar på sport, men han har kommti överens med sig själv om att han inte ska dricka öl under den här månaden han är sjukskriven, åh för att vara brorsan så är det riktigt bra! Han ska testa åh se om det gör någon skillnad på vikten.. det borde det göra, även om han bara ligger hemma på sofflocket, men han äter ju inte så mycket heller, kräm, nyponsoppa och youghurt! =P fast det räcker väl kanske det..

shit va jag skriver, det här funkar inte, jag ska ju upp imorrn.. meen, imorrn ska jag iaf säga att jag ska gå hem runt 16, åh på freda, ska jag fasiken hem i tid! =)

men men, herrå på er! =P

puss puss på lillnäsorna!


Fairytale Gone Bad..

Grymt bra låt! =) den går runt runt runt runt.. älskar den lille finnens röst! =P Rösten är nästan viktigast när jag lyssnar på musik, Robbans (sångaren i Takida) är också helt grym! man får liksom rysningar.. har kommit fram till att jag mest gillar killars röster, vet dock inte vad det beror på, men om nån frågar mig vad jag gillar för musik, så räknar jag garanterat bara upp manliga sångare/grupper.. mysko, men så är det! Förresten en annan bra låt.. The Arks nya, The Worrying Kind.. (melodifestival låten) Ola Salo kan faan inte göra dåliga låtar, helt sjukt va bra dom är! Fast jag måste även säga att hon lärarinnan Marie Lindberg var grymt duktig, kände på mig att hon skulle gå vidare! åh tänk jag hade rätt! =) Åh, nu kom jag på, jag lyssnar ju på Cascada, där är det ju faktiskt en tjej som sjunger.. men det är väl ett undantag liksom! hihi... 

annars så funkar det kanon på ICA! haha, jag är ju lättlärd om inte annat.. har fått gjort semlor idag, lyckades bättre idag än förra veckan, eller, jaa, jag smetade inte ner hela mig själv åh alla grejer med grädde den här gången iaf! =P HAHAHA, jag hade grädde överallt sist! åh jag som inte ens äter semlor, brukar bli 1 per år.. tycker inte om mandelmassan... grädden åh bullen är ju god annars, men som sagt mandelmassan förstör det hela! =)

fortfarande mobil lös.. får väl se hur länge jag blir utan.. det känns lite konstigt, men det är väl ingen som saknar mig ändå.. annars är det väl bara att ringa hem eller msn! bara att skriva även om jag står "inte vid datorn" jag kan ju vara där, åh kanske inte.. ni märker om jag svarar eller inte helt enkelt! ;)

nääe, måste nog gå ut med lille Molle ponken.. sen blir det slagga, börjar i och för sig inte förrän 9 imorrn, men sömn är alltid grymt skönt! =P åh, jag lyckas faktiskt somna ganska fort nuförtiden, utan att ligga 3-4 timmar åh fundera, det är jag ju annars grymt bra på! men, jag blir bara knäpp av att fundera en massa, såä det är bäst att bara lägga allt åt sidan, får ta itu med allt en annan gång!

ääsch, det här funkar ju inte.. såå herrå rå rå på er! =P

Love and kisses! ;)

Skit samma..

Är bara less just nu, det enda som funkar är praktiken, jag trivs faktiskt hur bra som helst! vill nästan inte gå därifrån, kanske mest för att jag tänker på massa annat än Roger åh allt annat jobbigt när jag är där.. man har liksom nåt att göra hela tiden, eller man försöker se till att ha nåt att göra! Kanske kommer få jobba vecka 10 också.. jag håller tummarna för det, pengarna är välkomna! =) kanske det är nåt i mitt liv som blir som jag vill.. har ju som sagt kommit fram till att nån där uppe har bestämt sig för att jag ska ha känslor för killar som inte vill ha mig.. det har ju hänt mer än 1 åh 2 åh 3 ggr.. men det börjar bli ganska tröttsamt, så jag får väl helt enkelt ge upp det där med kärlek.. eller förresten det har jag redan gjort..

vet inte om jag kommer kunna lita på nån igen, känns som om att varje gång jag gör det så blir jag bara besviken åh sårad, så det är lika bra att hålla inne med alla känslor åh bara lita på sig själv, då är det ingen som sårar en genom att säga att den har känslor för någon annan iaf.. Jag har alltid haft svårt att lita på människor, men den senaste tiden har det blivit ännu värre! Jag som var på rätt väg, åh så blir det samma sak igen.. behövs så lite för att jag ska sluta mig, men den här gången så var det inget litet som gjorde det.. Så nu har jag slutat hoppas, eller rättare sagt jag ska försöka sluta hoppas, men vad ska man göra?

Jag har känslor för Roger, mer än vad jag trodde.. det har jag märkt den senaste månaden, trodde inte att jag skulle sakna honom som jag gör, saknar hans leende, hans skratt.. shit va patetiskt det låter, men kan ju inte hjälpa det.. det är som det är! men jag tänker inte vara den som hör av mig, inte en gång till.. Känns så lönlöst när man inte ens får svar på sms, så vad är det för mening liksom?

ahja, nu ska jag bort härifrån..


Trötthet..

Tjo!

Nu är man hyfsat seg iaf.. fast man har typ suttit hela dan, andra dan på ica.. =) suttit i kassan i princip hela tiden, åh jag har klarat mig helt själv! =) har bara behövt fråga några ggr.. så det känns bra det! men det sega är att jag börjar 07.00 imorrn! så det är bara att gå åh lägga sig snart så man orkar upp! =P ska vara på lagret imorrn,  plocka upp varor åh så! meen, förresten ingen Icakille.. undra om han har slutat? var ett tag sen jag såg han nu.. han skulle tydligen kolla på en lägenhet i Hudik idag! HAHAHA fy faan vilken koll jag har! =) men det är som vanligt man vet det man vill veta.. åh man vill veta saker om honom, föör man kan inte vara så mycket snyggare.. shit jag blir helt knäpp! =) fast jag pratar ju inte lika mycket om han som förut, fast det kanske inte är så konstigt, har ju pratat om andra.. som Tobbe åh Roger.. =P men men, jag håller tummarna för att han inte har slutat så jag får träffa han nu när jag är där! om inte annat så får jag nåt att titta på! ;)

var på bio igår, såg En Natt På Museét! riktigt rolig var den.. hihi.. =) skulle egentligen sett den i lördas, men då var jag hos Petra åh kollade på Melodifestivalen åh en Beck film.. så det blev igår istället.. men det gjorde ju inget det.. var lugnt åh skönt på bion! =P

förresten, om ni undrar varför jag inte svarar på mobilen så är det för att jag håller på att byta till halebop, men måste ju låsa upp mobilen först innan det börjar funka.. åh mitt simkort till comviq har blivit avstängt.. såå det tar väl några dagar till innan allt är fixat, men det ska väl bli bra förhoppningsvis! =) när det väl är klart som sagt..

ååh, nääe undra om man borde sova.. eller förresten ska kolla på sporten först! =) viktigt viktigt! Sportnörd? jajjamen, åh en stolt sådan också! =)=)=)

men anyway, goodnajt!


Bilder av dig.. (när kylan tar tag)

Precis så här känner jag mig just nu..

Bilder av dig (när kylan tar tag)

Kan du inte svara mig
varför allt har ändrat sig
det verkar som allt e slut - förbi
kanske kan jag en dag glömma
alla känslor som jag har
men bilderna av dig lever kvar

En gång var det bara jag
som kunde lysa upp din dag
solen kunde aldrig gå, i moln
nu vill du att jag ska glömma
livet som det en gång va
men bilderna av dig lever kvar

Jag minns din kyss,
o allt jag saknar
jag känner din mun
så het för en sekund
o ögonen ler
varje gång jag vaknar
bilder av dig
när kylan tar tag

du va aldrig riktigt nöjd
Nej, aldrig ens i himlens höjd
fast jag än försökte ge dig allt
här står jag nu övergiven
o du ger mig inga svar
men bilderna av dig lever kvar

jag minns din kyss
o allt jag saknar
jag känner din mun
så het för en sekund
o ögonen ler
varje gång jag vaknar
bilder av dig
när kylan tar tag

jag står ensam här vid ett vägskäl i livet
undrar vart jag ska gå
o ingen hindrar mig att ta klivet
ingen hindrar mig, Nej ingen hindrar mig att bara gå

Jag minns din kyss
o allt jag saknar
jag känner din mun
så het för en sekund
o ögonen ler
varje gång jag vaknar
bilder av dig
när kylan tar tag
 bilder av dig, när kylan tar tag

Ärlighet?

Jaa, ska det vara så svårt.. varför inte bara säga som det är istället för att vara tyst? det gör bara saken ännu värre, jag blir ännu mer förbannad! Jag tar hellre sanningen än som det är just nu.. även om jag vet att sanningen kommer såra mig.. så var inte så jävla feg, säg som det är! Har nog aldrig varit så här arg åh frustrerad i hela mitt liv.. Åh det enda som hade behövts för att undivka det var att höra av sig.. men det är väl så grymt jobbigt, tar en massa tid, åh så just det.. man måste vara ärlig! Du har sagt att du inte vill såra mig, men sorry Roger det är det enda du har lyckats med.. Gång på gång på gång.. så varför inte bara säga som det är, så slipper vi allt det här.. Så kan jag gå vidare.. glömma åh släppa taget.. radera ur minnet.. vad man vill..

sa i förra bloggen att alla killar är skitstövlar.. okej, alla killar är inte skitstövlar, men dom flesta jag har träffat tyvärr.. jag tror jag drar dom till mig! Känns som att kärlek inte är menat för mig.. för alla andra men inte för mig.. det blir ändå aldrig som jag vill! det slutar ändå alltid åt helvete!

ääh, men jag ger upp helt enkelt!

Jag vet inte..

Hello..

jaa, jag vet inte, du säger att du ska ringa, men fortfarande inget samtal.. du måste iaf ha riktigt långa sen, eller så vågar du bara inte prata med mig?! Jag skulle verkligen uppskatta att få veta hur allt ligger till, istället för att få reda på saker från andra.. men det kanske är för mycket begärt? vad vet jag.. Jag vill bara veta hur det blir, så jag kan gå vidare liksom.. veta hur jag ska förhålla mig.. det minsta man kan begära är väl att du åtminstone hör av dig? du hade kunnat skicka ett sms eller vad som helst, istället för ingenting.. vad tar det att skicka ett sms 2 min? det måste du ha haft tid med tycker man, men uppenbarligen inte.. åh det känns som att jag stör, eller är efterhängsen om det är jag som hör av mig igen.. så det är faktiskt upp till dig! åh hör du inte av dig, är du bara en skitstövel som alla andra killar..

annars är allt kanon, trivs bra på utbildningen, folket är kanon! åh har ju hittat min praktik för dom första 2 veckorna så det känns lugnt nu, man var stressad där ett tag men nu är man på rätt nivå igen! =)

äh, det var väl allt jag ville.. får väl se vad som händer åh fötter!