Fyndat!!

HAHA, jaaaa sjukt roligt!! =)) Var in i Birsta City idag, tänkte bara titta om jag hitta nå fint till helgen.. kom ut med 2 påsar, med 5 par byxor varav 4 var jeans, det bästa var att jag endast betalade 500 kr för allting!! =D HAHA! 70% rea på Veromoda! hihi, sjukt bra! jag som slitit ut alla mina jeans, nu har jag 4 nya par att göra hål i! ;)

sen blev det jobb till 22, som vanligt blir det kaos efter 18 när typ halva kassalinjen går hem.. =/ på 30 min går 4 kassörer hem + att folk har raster att ta ut vilket betyder att helt plötsligt så försvinner 5-6 stycken samtidigt, det känns kan jag lova! men ingen av cheferna verkar vilja lyssna på oss, när vi säger att detta inte fungerar, men vad ska vi göra? jag fick idag springa ner från min rast, för att växla, Stina själv kom inte ifrån kassan för att göra det.. Man borde väl ändå få ha rasten i fred åtminstone? meen, nu är jag så snäll så jag sprang förstås.. men annars??

Annars så är jag förkyld, IGEN! För typ den miljonte gången de senaste åren.. jag vet inte vad det är för fel på mig.. jag blir galen iaf.. jag som verkligen vill komma igång med träningen nu, så det märks nåt innan sommaren iaf! =P

hmm, det är en kille som har börjat hänga på jobbet, kommer in och typ handlar en glass eller nåt och kommer alltid till min kassa.. jag menar, vem åker till Maxi för att köpa en glass? (vad jag vet, så bor han i stan) verkar lite mysko.. han är kompis till en kompis, eller jaa eller vad jag ska kalla han för.. skit samma..  eller så är det som så att han alltid har handlat på maxi, men jag inte har lagt märke till det förrän nu, nu när jag vet vem han är alltså.. och så känns det som om han väntar tills jag öppnar min kassa eller nåt.. eller så är det också inbillning.. =P Vilket fall som helst så är han alldeles för ung för mig! HAHAHAHA! Lammkött!!

Vad har jag sagt, att jag ska lägga ner allt som har med killar att göra?? =P Blir ju bara galen ändå så! men men.. det är ändå kul att spana lite.. =)

"Söt" var förresten inne och handlade av mig idag.. och jag kan knappt hålla mig för skratt när jag ser han... men det här är nog bara Ernst som förstår.. tänker bara på när vi var på Gärde och han gick förbi och jag tyckte han var så sjukt söt så drog på världens flin, det var bara det att det inte var han som såg det utan hans kompis, som är typ hur ful som helst, så han trodde att jag flinade åt honom, vilket medförde att han försökte få min msn åh så!! =P efter det har jag inte vågat typ le åt en kille, det kan ju missuppfattas!!! =P Åh det var tider det!! Shit viilka bravader jag åh Ernst har varit på.. men Håsta är nog ändå höjdpunkten på allt! ;)

"Du där pappa dig så du inte där kramp eller nåt" Finaste sms:et jag nånsin fått! =P HAHAHHA!!!!

Nääe nu blir det till att sussa!! ;)

Najti najti!!!

Myskväll!

Jaaa, hade myskväll igår med Stajna och Elin!! =) mycket trevligt.. var ut och käka på Canton och bara snackade en massa om allt och ingenting!! ;) Sjukt god mat, tror jag fortfarande är mätt faktiskt.. skulle behövt att gå i 1 timme till igår kväll istället för kvarten hem.. =P men men..

nu blir det dusch, sen jobb till 20!

Och väntar fortfarande på sms.. suck! jag blir galen.. =P

hej så lääänge!!

SLUTSPEL!!

JAAAAAAAAAAA... jag glömde förresten nämna det förut i min väntan på sms... helt jävla galet egentligen efter den här säsongen som bara varit skit rent utsagt.. men grabbarna har visat dom sista 10 matcherna att dom verkligen vill vara med att leka i vår! Åh det räckte, det är så sjukt så det finns inte.. =)))=)))=)))

vid 2 tillfällen tidigare den här säsongen har Timrå legat på slutspelsplats 2 ggr av 54.. men dom ligger där i den omgången då det räknas och det är i omgång 55!!

Nu tror jag faktiskt allt kan hända.. det kan bli en riktigt riktigt skoj vår! och jag bara längtar till torsdag!! åh vet ni vad, jag är leeeeedig! Så behöver inte låna ut mitt säsongskort, jag kan använda det själv och det gillar jag!!! =)

för er som undrar så har jag fortfarande inte fått sms.. =P eller jag har fått sms, men inte från den personen jag ville ha från.. ;) men men, jag får väl vänta lite till då bara!

kram och godnatt!!

SMS...

hahaha, ja det är helt sjukt, tänk att det kan vara så spännande att vänta på ett litet sms.. ;) men till slut kom det ju iaf.. väntade endast 8 timmar! =P hahaa.. Jag åh Sara har legat och latat oss hela dagen i min soffa! och då menar jag verkligen hela dagen, sen 08.00 imorse faktiskt.. =) 18.30 skjutsade jag hem fröken! Vi har hunnit med att se Grease, Wedding Crashers och Finding Neverland! sen massa annat strunt på tv.. och så väntade vi och väntade på att kl skulle bli 13, så vi kunde ringa till BiteLine och beställa lite pizza! Satt fint som faan måste jag säga!!

Nu ska jag fortsätta skicka lite sms, förhoppningsvis kommer svaren lite fortare framöver! ;)

kram på er!

Partaj!!

jaa.. det är ju lördag igen! ;) så varför inte?? ska snart börja göra mig iordning också.. =) Ska till Madde och käka middag, sen blir det fest.. Madde den sötnöten fyller ju år idag! Så det ska firas rejält!!!

Sen ska vi nog ner på Avvan ikväll, kommer inte ens ihåg senast jag var där, så länge sen var det.. jag som alltid var där förut.. men men =P

Sara ska låna min soffa inatt också.. Så hon slipper ta taxi ut i skogen! ;)

Nu dusch sen partaj! =D

yeeeey!

Skitdag!

jaaaa, inget har riktigt gått min väg idag.. från början till jaa nästan till slut.. (Timrå gjorde dagen lite bra iaf!) frustrerad som faan imorse när jag var ut till pappa, går inte att beskriva nästan, vad jag än säger eller gör så får jag bara skit tillbaka där just nu.. inget passar uppenbarligen..

sen åkte jag ut till Birsta, var väl okej.. Visste inte vad jag skulle säga, så sket i det helt! Tog sen en glass till förrätt och köttbullar på ikea till lunch! ;) mums mums! 16 kr.. bra skit!!

sen var det dags för jobb, längesen jag vart så förbannad! har ju fått det stora ansvaret att beställa påsar till kassan, men idag blev jag faktiskt helt jävla överkörd!! Kom ut på lagret, gissa vad som står där.. jo 2 pall med dragonspåsar som jag verkligen inte beställt! påsar som vi bara ska ha tills deras säsong är slut, vilket är väl typ max 2 månader.. men eftersom nån har varit så smart och beställt ändå, så kommer vi måste sälja dom där jävla påsarna typ fram till jul... så mycket går det av dom alltså! Vi köpte in 4 pall i dec, hade 1 ½ kvar av dom.. nu har vi alltså 3½ pall.. ska sägas att vanliga vita påsar går ungefär 1 pall i veckan.. SUCK!!!! Vet inte ens vem jag ska skälla på imorrn.. men men..

sen för att göra allting ännu bättre, så var jag borta i infon, så kommer det en kvinna och säger "ursäkta, men min dotter har kissat på sig, så det måste torkas!" undra vem som fick ta hand om det! JO jag så klart!! GRRR!

Suck och blä!

ääh, går och lägger mig och skiter i allting annat! Dags att radera ut ur hjärnan!!


Spökar?!

tror det spökar i min lägenhet.. vid flera tillfällen har saker ramlat ner i golvet utan att jag varit i närheten.. saker som legat på samma ställe i flera veckor utan att tidigare åkt i golvet.. är det nån som försöker säga mig nåt kanske?! jag vet inte.. skulle gå in i skrubben idag då låg det spaghetti över hela golvet därinne.. hmm.. den låg ju inte ens nära kanten, väldigt mystiskt måste jag säga!!

annars så har jag inte så mycket att säga, lika bra det kanske!? verkar ju bara bli fel ändå.. =P jag blir så galen!!! men men, that's life!

najti najti!

Seg seg seg...

jaa, ska snart åka iväg och jobba igen.. ska bara göra mig iordning och sådär! sen blir det kvällsskiftet! och imorgon blir det morgonskiftet! =) kommer vara död efter jobbet!! hoppas bara att jag kan somna ikväll, det brukar vara det svåraste när jag jobbat sent och börjar tidigt!!

annars så har jag inte så mycket att säga.. förvirrad som vanligt! =P Men som sagt det kanske bara är jag som inbillar mig saker.. eller önsketänkande!!  =)

jag kanske bara ska sluta engagera mig? =P

kram på er!

Vad blir det denna dag??

Tänkte börja dagen med hårdträning, men känner mig inte riktigt frisk så det sprack direkt.. kanske blir en långpromenad i solen istället?! =)

funderar på att ta en sväng till Birsta också, spendera upp lönen! =P det är ju inte helt fel och det är alltid skoj med lite nya grejer i garderoben!

sen ikväll ska jag till Sara, filmkväll! ska bli nice! =)

och imorrn börjar jobbandet.. men först ska jag luncha med världens finaste lilla Elin! =) Me LIKE!!

fre-fre börjar med jobb till 22, 15, 22, 21, 22, 15, 22 och 20 detta är alltså mina sluttider under den veckan! =P haha, såg inte så upplyftande ut direkt! men jag kommer ju ha gott om tid att träna innan jobbet iaf! ;)

hej så länge!

Steeeel!

hmm, jaa det är helt sjukt egentligen vad mina axlar inte mår braa.. var och tränade ikväll.. Skivstång vilket jag tycker är sjukt roligt och ett bra sätt att träna upp styrkan på.. men varenda gång vi körde med hantlarna upp till axelhöjd vid sidan om kroppen, klickar det till i lederna.. =P det kan väl inte vara så bra va??

och mina knän är en historia för sig.. måste verkligen bygga upp styrkan igen! meen det är lite jobbigt när det gör ont varje gång man gör ett utfall eller nåt... men det är väl att härda va?? =)

imorrn är jag ledig, sen blir det jobb fre-fre för min del.. ett extrapass på tisdag.. meen kommer gå fint! är ju 5 kassaledartider av dom, så då kommer jag inte pressa kroppen lika som jag får göra i kassan.. =)

ska pallra mig till Lea igen också, måste gå på massage oftare det är helt klart!

har förresten glömt att säga att pappa ÄNTLIGEN har sålt huset, skrevs på i måndags! så om några veckor kommer jag aldrig mer kliva in i det där huset som har varit vårt sen 1989.. shit! det är lite galet egentligen, men sjukt bra för pappa.. jag hoppas han kommer känna sig lugnare framöver!

meen nu blir det till att sova.. =)

kramas med täcket som jag brukar säga till Claudia! ;)

najti najti!

030310

Jaaa.. tänk vad månaderna springer iväg... den här tiden förra året höll Hanna och jag på som mest och förberedde vår resa till USA, det är helt jävla galet att det snart har gått 1 år.. =) det har bara försvunnit dessutom!

nu vill jag dock helst bara att det ska bli vår och sommar, men tittar man ut på snömängden som är där utanför så känns det sjukt långt bort ska sägas! Helt galet vad snö det har kommit den här vintern, jag var nöjd redan då när det började snöa några dagar innan jul.. men det har ju inte slutat sen dess känns det som! försöker jag titta ut genom mitt fönster så ser jag bara snö.. ingenting annat! 

hade besök igår kväll också.. Johan och Anton hade tydligen tråkigt nere på stan och ville våldsgästa någon, jag hade ju inget bättre för mig efter jobbet så varför inte?! =) jag banga ju i måndags så då fick jag skärpa mig igår.. satt och surrade om allt och ingenting kändes det som, men dom där 4 timmarna bara försvann på ett litet kick! Vi får väl se vad som händer nu.. om det händer nå mer?!

nääe nu dags för work igen.. ledig imorrn dock, sen jobbar jag fre-fre... weeeei! =)

tja så lääänge!