Jag vet..

..att jag inte skriver här lika ofta längre, men det har sina orsaker.. dels för att jag jobbar typ jämt! Vilket är jävligt skönt för då slipper man tänka på allting annat, åh sen när man väl är hemma så orkar jag bara inte! Ingen motivation riktigt för det.. Sen så finns det en person som jag inte vill ska veta allt, för jag vet att han fortfarande läser! men, så roligt ska han inte få det! Så, då blir det inte alltför djupt här helt enkelt!

iaf så är jag nyklippt, blev hyfsat kort, eller det är lika långt bak som jag hade innan, fast ännu mer uppklippt!

jobbat i minihuset idag, tagit hand om alla kunders ungar! =) var riktigt kul faktiskt, fast det var några ungar som jag höll på att bli tokig på, dom lyssnade inte alls på vad jag sa, trodde dom skulle förstöra inredningen där ett tag! Men sen var det en tjej som var så söt, hon kom fram åh frågade vad jag hette, sen fick jag ett litet kort av henne där det stod "Till Marie från Klara" åh så ett litet hjärta! =) var så gulligt så jag trodde jag skulle smälta där på direkten! så nu har jag sparat det kortet, ska sätta upp det i skåpet på jobbet! Kom på vid 15.30 att jag kanske skulle ha en rast också, så Johan bytte av mig! Han är för söt grabben! =P Jag skulle aldrig ha gissat på att han var 89:a! för det första så ser han äldre ut, åh han beter sig äldre än så också! =) men han kom ju aldrig tillbaka åh hälsade på mig sen, som han lovade! =P Ahja, får ta det nästa gång vi har samma pass, eller aah jobbar samtidigt, han har ju skolan att sköta också!

hockeyn har börjat också, grymt skönt att vi vann mot Modo igår, det är ett lag jag numera verkligen inte tål! när jag var liten så hejjade jag alltid på dom i slutspelet, men det var bara för att dom var från Norrland åh Timrå var inte med, på den tiden visste jag i och för sig inte ens att Timrå IK existerade! =) Men det vet jag i allra högsta grad nu! Skulle aldrig falla mig in att börja hejja på ett annat lag, det går bara liksom inte.. det är ganska många Timråiter på jobbet, dock finns det några Modosupportrar också, Elin tex! =P Får ta åh mobba henne nästa gång jag ser na! ;) Hon var ju även på matchen! HIHI!

Åh jaa, nu höll jag på åh glömma Gullungen var ju på matchen i torsdas! åh jag ville bara, jaa peta i hålet på tröjan! HAHAHAHA, shit va dumt det måste låta! =) men jag var på väg flera ggr! Åh som Ernst sa, vi borde ha bytt nummer den här gången, men det har liksom inte blivit av dom ggr vi setts! Den lille Gävlebon! =)

Var förresten ut med syrran, Petra, Björn, Peter, Viktor, åh Jörgen förra helgen! riktigt skoj hade vi, dock drog killarna från Aveny, inte riktigt deras ställe! =) men jag hade skoj, trots att jag i princip var nykter eftersom jag, som vanligt, skulle upp åh jobba på söndagen! Men hör åh häpna, jag är faktiskt ledig på söndag! (än så länge!!) =)=)

Åh eftersom Sofia tar mitt pass imorrn, så är jag ledig mån och tis också! =) skönt, känner att jag behöver 2 dagar i rad med ledighet! jag blir liksom helt slut i skallen!

det var en hel del mer jag tänkte säga, men det håller jag för mig själv! som sagt tidigare så vill jag inte att Tobbe ska veta allt! That's it!

nu ska jag snart ner åh kolla på Allt för byn, han är ju för grymt snygg karln! =)


Ingen fara med mig! ;)

hehe, det var bara en stukning, men usch va jobbigt det var i söndas, kunde ju inte ens röra foten, åh hur jag än gjorde så gjorde det ju ont, men var iaf till akuten åh kolla så det inte var en spricka eller nåt..  hur som helst så hoppade jag därifrån på kryckor, men redan på måndan så kunde jag använda foten, gå.. eller aah halta?! visst gick jag fint Ernst! ;)

i måndas jaa.. var först till stan åh käka lunch med Christian.. vi var på Big Boy, haha tror inte jag varit där på 10 år! =P sen åkte jag hem till mamma, fast på vägen hem, så bestämde Ernst åh jag att vi skulle åka till Timrå.. så när jag varit hos mamsen ett tag så åkte jag tillbaka inöver stan! =) såå nu är säsongskortet fixat, åh i år igen så är jag "ungdom"! varför betala 2000 när man kan betala 1000? =P dom kollar ju inte ens! åh visst kan jag se ut som 19?! ;)

har jag förresten berättat att jag numera är en stolt "ägare" av en Ford Scorpio Kombi! =P det är en sjukt stor bil, om man jämför med mina små golfar.. =) meen, aah vi var ju så illa tvungen.. ingen idé att lägga ut 15000 på gamgolfen, bättre att köpa en annan bil! åh forden har bara gått 14000 mil, att jämföra med golfens 27000.. =P men som sagt, jag har inte gett mig in på nå svårare parkeringar åh sånt än.. det fick Christian erfara i måndas, tog några varv där på parkeringen till Big Boy! =P haha, måste sett lite fel ut.. men men! jag vill ju inte göra nå dumt med ny bilen! =)

jobbat idag, på Maxi, känns riktigt bra.. trivs med folket! kände i och för sig dom flesta sedan innan, åh dom jag inte kände är hur sköna som helst! =) kul att jobba i kassan, när det är lite folk.. ibland kan det bli så sjukt lugnt att man inte vet vad man ska göra, speciellt när vi är så pass många som jobbar  också! i lördas fick jag till åh med gå tidigare, för det var knappt en människa i butiken.. skulle sluta 22, åkte väl 21.40.. det räckte gott åh väl med 1 kassa.. istället för 2 åh så självscanningen då förstås! =P

skulle förresten hyra film i lördas på statoil.. men dom hade slutat med vhs =P haha, jag är inte så modern än att jag har skaffat mig en dvd.. det kommer väl det också, men aah finns annat att lägga pengarna på! =)

typ på bilskatten som jag betalade idag.. 1500 spänn bara försvann sådär.. jag får vara glad att lönen kommer på tisdag! åh nu kom jag på, måste gå in åh hämta lönebeskedet imorrn.. =) så jag vet vad jag får!

förresten, det är jävligt svårt att "gå" med kryckor! =P mamma höll på att vika sig av skratt i söndas! =)

näåäe, nu har jag flummat klart för idag!

natti natti!

Skadad..

Shit, har nog aldrig haft så ont i hela mitt liv.. kan inte ens stödja mig på foten.. ='( måste åka till akuten åh kolla upp det! skulle ha jobbat ikväll, men det går ju inte om jag inte ens kan gå!

skulle gå ner för trappen till källaren igår kväll, trodde att jag var på sista trappsteget, men det var ett kvar.. så jag klev snett med den högra foten åh den bara vek sig... sen dess har jag inte kunnat använda den, fick krypa till soffan, har fått krypa upp för trappan idag.. eftersom det inte finns nånstans att hålla i sig så kan jag inte hoppa på 1 ben.. fast det gör till åh med ont när jag hoppar på 1 ben!

har iaf ringt efter mamma, hon jobbar egentligen, men hon sa att hon skulle komma.. shit hon kan knappt ha hört vad jag sa, så jag grinade.. jag brukar inte grina om jag har ont, men nu är det omöjligt att stoppa tårarna!

kan inte ens röra på foten nu, alldeles stel! =(

nääe, huuua... det blir akuten snart..

Alla heter ju samma sak! =P

Haha, jaa, varför kan inte folk ha olika namn för, just nu tycker jag att alla verkar heta typ Johan! Micke är också väldigt vanligt, men faan det blir ju förvirrande helt enkelt.. =P

träffade en Johan i lördas, en idag på jobbet, annars känner man väl ett X antal stycken till också! men men, det är bara att hålla isär dom helt enkelt! =)

var ut i lördas, var lääääääääänge sen jag var så full, till åh med minnesluckor, kom tex inte ihåg vad jag skrev i sms:en till Christian, visste bara att jag skickat.. =P eller aah hade för mig det iaf.. sen kommer jag inte ihåg att jag tog ut pengar, vet att jag skulle göra det, men aah just den stunden har försvunnit! =) Så, aah.. det är som det är!

Sov ju hos Petra, vi kom väl hem till henne 06.15 tror jag! =) var på efterfest hos nån Peter, som gick spid! det var jag, petra, han åh så Johan då! ;) Somnade lite halvt i Johans knä! grymt trött! =)

--------------------------

Jobbat idag.. ett kanon roligt pass, 14-22! så jag var hemma för 1 timme sen ungefär.. lite segt, men va faan.. det känns ju bra när lönen kommer sen! ;)

imorrn är jag ledig, jobbar sen ons, fre-sön! =) bra att det är mer än mina 5 timmar! =P

----------------------------

nääe, nu ska jag sova.. sitter bara åh gäspar! =P

så natti natti!

Så var man hemma igen då!

1 vecka i underbart varma cypern! =) hur härligt som helst, skulle kunnat stanna där länge länge länge, synd att det är så förbannat dyrt bara! =P eller aah det är som i Sverige..

Har iaf solat, badat, ätit, druckit, solat lite till åh kollat på friidrott! =P men mest har vi bara tagit det lugnt, verkligen haft semester, åh det var sååå skönt! med tanke på att jag inte varit ledig sen nån gång i januari, åh då var jag arbetslös! några ggr sen dess har jag varit ledig 2, kanske 3 dagar i rad.. men jag skulle nog kunna räkna dom gångerna på 1 hand!

aah, jag fick en del färg iaf, dock har den försvunnit, eller den håller på, flagnar på axlarna åh armarna, det är så tråkigt! när man äntligen fått färg så får man inte behålla den! =/ men men, brun på magen iaf! den har än så länge inte börjat flagna, åh jag skulle faktiskt våga visa mina ben, utan att vara rädd för att blända nån! ;)

annars då, jaa vi åkte båt en dag, såg veckans snyggaste kille.. (det här var på söndan) Alex hette han, åh han sommarjobbade på den där båten.. hur fin som helst! han skulle jag kunnat tagit med hem! =P

blev iaf en chock när vi landade där på cypern, det var runt 23 tiden och fortfarande 27 grader varmt, kan sägas att det inte blev kallare än så under nätterna, så oftast så svettades man hur mycket som helst! gick knappt att ha kläder på sig, åh så envisas dom med att typ ha skinndynor på alla stolar åh sånt, vilket medför att när man suttit ett tag åh ställer sig upp så ser det ut som om man kissat på sig eller nåt, fast man bara är svettig! =P

fick förresten 18 pund aav hotellet! =) 18 pund är ungefär 300 kr, det var nämligen så att en utav städerskorna hade råkat slå ner min parfymflaska i golvet så att den gick sönder, åh då skulle prompt hotellet ersätta den, så han frågade hur mycket jag betalat för den åh jag sa 300 (egentligen köpte jag den för 50 kr i Bulgarien) så då fick jag det! Man får väl inte vara dum heller, dock var det min favorit parfym, så måste väl kanske köpa en ny, eller så väntar jag tills jag använt alla dom andra parfymerna jag köpte i Bulgarien, blev ju ett helt gäng! =P

Haha, det var lite roligt dock när han från hotellet skulle prata med oss om det där, brorsan åh jag satt åh kolla på friidrott nere vid baren på hotellet, då kommer han åh kollar på vår rumsnyckel åh viftar med sig brorsan, tydligen så frågade han om parfymen var hans frus, han trodde alltså att jag åh brorsan var gifta! =P men brorsan förklarade att vi bara är syskon, så då viftade han dit mig istället, så jag fick lösa det hela! =)

som sagt en väldigt rolig vecka.. jag hoppas att jag kommer iväg snart igen! =P

hej så länge!