Lite tankar..

Det verkar inte bara vara jag som är förvirrad..

...alltså, Johan ville mysa med mig, men han vill satsa på Sarah.. Låter logiskt va?? I min värld, så lever man inte i ett bra åh fungerande förhållande om man vill mysa med andra tjejer.. då är det nåt som är riktigt fel! Men det kanske bara är i min värld.. jag verkar ju leva i en värld utanför alla andra..

sen varför träffa mig överhuvudtaget åh ge mig förhoppningar när man planerar livet med nån annan, typ en USA resa om sisådär lite mindre än 1 år..

sen skulle jag i och för sig inte kunna vara tillsammans med nån om jag tvivlade på förhållandet typ varannan månad eller nåt sånt! men som sagt det är ju bara jag det.. för min del skulle det inte vara värt det.. För att i ett sånt förhållande skulle inte jag må bra i.. Åh vad det verkar, inte Johan heller.. men det är bara min åsikt.. Men är man självdestruktiv så är man..

Sen frågar jag mig, vet Sarah om allt som hänt när Johan åh jag har träffats, eller har han sagt att vi "bara" har pratat, i så fall är ju hela förhållandet byggt på en lögn, så ska det inte heller vara... Ärlighet varar längst eller hur?? men fegheten kanske tar över, den här gången också...

äh, jag vet inte vad jag mer ska säga förutom om inte Johan berättar för Sarah vad som har hänt mellan oss när vi har träffats, så gör jag det..

Bye!


Less Less Less!

Jaa, varför ska jag vara så jävla dum för? jag visste att jag inte borde släppt in han i mitt liv igen ändå är jag så jävla dum åh gör det ändå, fast nästan alla har sagt åt mig att inte göra det.. så klart kunde det bara sluta på ett sätt, att jag blir sårad, igen åh igen  åh igen.. hatar när folk leker med mina känslor, åh det är precis vad Johan har gjort dom senaste veckorna! vad trodde han egentligen? att jag hade kommit över honom åh att vi kunde ses som vänner? Nääe, det har jag sagt till han om åh om igen att vi inte kan.. åh jag hade rätt! Det värsta var att han ville det precis lika mycket som jag, ändå så väljer han Sarah igen.. Men det är hans misstag som han kommer få leva med.. nästa gång det blir knackigt mellan dom så finns inte jag kvar! raderade han från min telefon igår.. alla sms åh hans telefon nummer, den här gången gjorde jag det ordentligt! Vill inte ha nåt med han åh göra överhuvudtaget! Han får inte det bästa av mig åh av Sarah.. han får bara Sarah!

Nääe, nu ska jag äta frukost åh sticka till jobbet..

Hej då!

tack!

tack till alla som har sagt grattis nu när jag har fyllt år.. både till er som kom på rätt dag åh ni som kom lite efter! =) Det är okej.. jag vet att det inte är lätt att komma ihåg födelsedagar åh nu i maj är det så grymt många dessutom! =P

var ute åh gick i 2 timmar igår med Hanna, gick upp till Sidsjön åh tillbaka, hur skönt som helst! =) vi lyckades komma iväg i precis rätt tid, när det fortfarande var varmt åh soligt.. Kom dock in några otäcka moln, men dom klarade vi oss undan! =)

Jobbade igår också.. var in lite extra så jobbade 6-10, kan säga att det är jobbigt att kliva upp runt 5 på morgonen =) hehe, jobbade ju extra i måndas också.. men då blev det ett lite längre pass, 6-16.. tänk att jobba 10 timmar åh ändå komma hem i tid.. =P det var faktiskt grymt skönt.. annars så slutar jag ju aldrig före 18.. (åh det händer 1 gång varannan vecka) jag jobbar oftast till 20.. men det gör mig ingenting, fast det skulle dock vara skönt åh få sluta 16 nån gång i kassan också! men men.. =) Så länge jag får jobba så är jag nöjd! Helst skulle jag jobba ännu mer.. minst 5 dagar varje vecka vill jag ju ha! har 5 ena veckan åh 3 den andra..  förut var det 6 den ena åh 4 den andra.. så det kommer ju kännas på lönebeskedet..

Hyresvärden var precis in här, skulle byta ett lysrör, men det gick ju inge vidare så han skulle komma tillbaka, var nåt fäste som hade gått sönder.. =P Men det tog iaf 1 vecka för han åh komma hit efter att jag hade ringt..

nääe, ska väl ta åh laga mat snart kanske.. blir nåt med köttfärs idag... men börjar ju inte förrän 12, så jag hinner nog! =)

träffade Petra igår också, var ut till henne efter min långpromenad, så satt hos henne åh kollade på tv åh snackade en massa skit, det var länge sen.. =) vi måste göra det oftare! Nästa gång får Petra komma till mig, hon har ju inte sett hur det blev i lägenheten, hon har ju bara varit hit när vi höll på att sätta ihop en massa möbler.. =P

just jaa... Sthlm, blir den 6 juni, ska bli såååå kul! =) Festa åh shoppa en massa, åh inte tänka på allt åh alla här uppe.. bara komma bort en helg! Meen, måste väl ta ledigt också kanske.. brukar ju jobba fredagar, eller så kanske jag ska försöka byta med nån.. fast dom flesta jobbar i och för sig fredagar, eftersom det är alltid är mest folk då.. =) men det ska väl lösa sig! =P Vi har ju inte ens fått schemat för den veckan än så.. men jag antar att det ser ut som det brukar göra.. =)

Nääe, frukost först kanske.. laga mat sen.. =P

tjaarå!

Så var man 1 år äldre igen..

eller jaaa, just nu 1 år och 1 dag! =) var ju igår jag fyllde år! Hade en kanon dag.. började med att bli väckt 6.40 av radio P4.. så jag var med i radio, lät hyfsat yrvaken tyckte jag då, men brorsorna frågade om jag hade blivit förvarnad! =P haha, det var lite annorlunda, åh nåt som jag inte alls var  beredd på! men det var roligt åh lyssna på sen (som tur är finns allt på internet) för jag kände inte igen min egen röst, det lät helt fel för min del! =) men men..

Sen fortsatte dagen med en sväng på Ikea åh systemet med Petra (ingen handling på systemet  för min del) sen for vi på jobbet, för jag skulle ju handla till middagen, där kom alla fram åh sa grattis! (mina arbetskamrater alltså) åh jag funderade på hur faan dom kunde veta det.. det visade sig att Anna-Lena hade hört mig på radion, jag som hopppades att ingen skulle höra! =) men men...

sen for jag hem, åh gjorde en supergod tårta! Åh fixade till tacos.. han även spela lite Guitar Hero mellan varven.. måste ju träna så jag kan spöa alla som kommer hit åh ska möta mig! ;)

nääe, nu ska jag käka frukost.. sen om några timmar blir det jobb! =)

Bye bye!

2 timmars promenad..

jaa, visst är jag duktig.. tog en lång promenad.. =) mend et var så grymt skönt, fast det kändes ibland som jag skulle blåsa bort.. =P men det var väl behövligt! Åh nu har jag precis käkat middag.. lax åh potatis! =) Mums! =D Ni ska bara veta vad jag har börjat laga mat.. sen jag flyttade tror jag bara att det är 2-3 ggr som jag handlat mat på jobbet.. åh det blir mycket billigare så här! Åh godare! =)

Köpte förresten 2 par jeans igår, så nu har jag typ inga pengar kvar.. ena paret kostade 180 åh det andra 600.. men jag behövde ju nya så.. mina som jag brukar ha har börjat förfalla!=P

Nääe, nu ska jag softa i soffan.. =)

blev lite trött efter promenaden..

tjaarå!

Dags för klippning...

Jaa.. månaderna går ju så fort.. det var tydligen 4 månader sen jag klippte mig sist, så jag tror det är dags nu igen! =) men det är en sån tråkig utgift, även om det blir mycket bättre när det väl är gjort.. Så lite senare idag då försvinner det en bra bit på huvudet igen! ;)

Hade kanon skoj i helgen förresten.. =) Hängde i köket, med Hannorna och Erika! =) Det är i köket man ska vara, eller hur?? =P Sen på Aveny så var det massor av folk, medelåldern var väldigt hög, men det hade ju varit klassåterträff.. 67:orna.. =P men mycket annat folk också.. 

Det var segt att jobba på söndan, men det gick det också! =)

Nääe, fixa käk nu! sen iväg till Birsta för klippning innan jag börjar jobba.. =)

Tjaarrå!

Jobb och utgång.. =P

Jaaa, känns det igen?? =) haha, shit tror jag har varit ute varenda helg de senaste veckorna, har nog faan blivit varje helg sen jag flyttade! =P Åh jobba ska jag ju göra också, men det löööser sig, man får ta det lite lugnt bara, åh försöka ta sig hem i en hyfsad tid, fast känner jag mig själv rätt så lär jag ju stänga stället! =) Brukar jag ju göra..

Ständut Blakk på Avvan, det väcker minnen det, haha Hanna åh jag i Dallans tältet på Gatufesten.. =P ojojoj, shit va kul vi hade! =)=)=) Massa killar träffade vi också.. hehe, men det var ju trevligt! ;) Stackars Hanna! HAHAHAHA!

Nääe.. laga mat kanske, eller ska jag duscha först?! äh, inte spelar det nån roll.. =P

Tjaarå!

Fixat lite.. =)

Jaa, har varit på fixar humör idag.. =P Plockat bort en massa kartonger (plockat ur en del och bestämt vilka som ska ner i förrådet..) åh lagt ner en massa grejer i min fina kista! =) det blev bra, massa papper åh sladdar som man inte behöver varje dag passade bra där.. åh jag får ner mycket saker där! =) KANON!

På bra humör idag, tisdan var ingen höjdare, jag borde egentligen inte ta åt mig av vad Eva säger, men jag är sån, suger upp allt negativt som sägs om mig, det positiva hör jag knappt..

anyway, vi verkar fungera likadant Tobbe åh jag, hör av oss när vi är på fyllan! ;) men men, som sagt du är välkommen, det kan jag säga även när jag är nykter.. frågan är, vill du fortfarande komma då? =) Har ju varit med om ett X antal ggr att du vill träffa mig på fyllan, sen när du nyktrat till så ångrar du dig.. så om vi säger så här, jag tror inte på dig, förrän du är här! =) När det nu än blir, vad var det du sa? När jag minst anar det? =)=) Haha, låter mycket spännande det, vi får väl se hur det går med det!

tvättat ikväll också, tänkte upp imorrn också åh fortsätta.. 2 maskiner till blir det nog då.. =P åh jag måste shoppa imorrn också, måste verkligen hitta några nya jeans, mina håller på att falla ihop snart, väl använda kallas det för! Åh jag använder ju bara jeans numera, om jag inte har mina mjukisbyxor på mig (ni vet, dom där som är alldeles för långa.. ;) Tobbe vet iaf! =P) så det är alltså dags för nya.. Tyvärr så kostar ju jeans skjortan, meen jag måste verkligen!! =)

 Nääe, är väl dags åh krypa ner kanske, om jag ska upp åh tvätta imorrn.. SNARK!!!!! =P

Natti natti my sweet friends.. =)