Guenerina...

Jaa, antagligen har ingen av er nån aning om vad det är för nåt.. men det är en utav mina favoritlåtar just nu.. =P haha, fråga mig inte varför, men tycker den är härlig.. vill bara dansa i nåns famn när jag hör den.. =)

Just jaa, har ju glömt åh berätta hur det gick med "dejten" HAHA! =) jaa, Lars-Erik kanske inte riktigt är min typ.. han är jätte snäll åh sådär.. men träffat han 2 ggr nu, åh det finns liksom ingen kemi.. ni vet sådär att man känner i magen så fort man träffar nån.. det pirrar liksom inte, åh då är det ingen ide tycker jag! =P meen vi gjorde iaf kladdkaka, grabben visste inte ens hur man slog på ugnen tydligen! Då förstår jag varför han ville ha hjälp! Slutade med att jag sov över.. men som sagt, vi kommer bara vara vänner.. men jag har ju mina "kvinnliga behov" som han så fint uttryckte det.. hehe! meen nääe, blir inge mer sånt heller!! =) trots att han ville både i onsdags åh i lördags.. men det är väldigt ointressant när folk bara hör av sig på fyllan..  När jag tänker efter lite så som jag brukar göra.. får sluta med fyllesms!! =P Inte så konstigt att jag är singel.. haha..

nääe nu ska jag väl hoppa in i duschen, sen iväg åh klippa  mig.. sen blir det jobb till 22!! weeei!

tjarå!

Dejt?!

Haha, jag vet inte om man kan kalla det för det, men jag ska iaf till Lars-Erik åh baka ikväll!! =P HAHA! Det blir intressant.. Jag som aldrig bakar, men nån gång måste jag väl lära mig jag åh.. hehe! Kan bli vad som helst det..

Men först ska jag träffa mina favorittjejer Hanna åh Madde! vi har ju så mycket åh prata om, knappt hunnit träffa Madde sen vi åkte, hon har ju varit ute åh rest nu när vi kom hem.. den skiten! =P Såå vi måste berätta om USA åh hon om Barca!! kan bli en lååång fika! =)

Annars så jobbar jag som vanligt.. Mycket! Ska förresten hjälpa till åh vara kassaledare i sommar, har vetat om det sen innan jag åkte till USA, men blev inte officiellt förrän igår.. så nu får jag prata om det! Känns bra, hoppas att mina kära kollegor accepterar mig bättre än Sandra.. men det tror jag! =) Mycket att lära sig dock, meen det blir nog inga problem skulle jag tro, det är väl infon i så fall..  med allt spel åh posten åh det!

nääe, nu ska jag fortsätta göra mig snygg.. ;)

tja tja!

1 år har gått...

..sen jag fyllde år senast alltså!! =)

sakta men säkert börja jag närma mig 25.. (än så länge bara 23 dock..)

käkat tårta igen den här veckan, en sån vecka när typ alla fyller år! =) trevligt dock!

blir inte så mycket firande i helgen, jobbar så..

satsar på onsdag istället, då ska jag åh Hanna slå ihop åh fira! =) det är ju röddag på torsdag, så det är säkert många som är lediga.. (inte jag dock, oväntat va?) själv så börjar jag jobba 16 på torsdan, så att gå ut på onsdan är ju inga problem.. jag har ju nästan en hel dag att ta igen mig på så! =)

nääe, snart kommer Hanna.. (det är många Hanna nu.. ) vi ska fixa med bilderna från USA! blir skoj..  är lite skillnad åh se dom på datorn.. kommer garva ihjäl mig!!

tja tja!

Jag vet...

att jag är dålig på att uppdatera nuförtiden.. men har inte orkat skriva.. =P

träffat gosrumpan Petra den här veckan, fixade middag i tisdags åh va på bio igår.. =)

var förresten åh åt tårta hos Hanna i tisdags, mycket trevligt.. åh hann precis till mötet på jobbet, dom satt åh väntade på mig där, dom jäklarna hade börjat lite tidigt! =P

var till Galtström åh käkade middag med familjen i söndags, mycket trevligt.. sjukt gott som vanligt! Pasta med oxfile.. MUMMA!! jag måste skaffa receptet på den, har käkat den varje gång i flera år nu! =)

Har haft familjen på besök här ikväll, bjöd på tacos.. åh tårta förstås! mycket god blev den.. =) undra hur långt jag måste gå för att bli av med dom kalorierna?? en bit antagligen..

imorrn kommer Hanna för att fixa med bilderna från USA..

sen pappsen för en tårtbit, innan jag åker till jobbet och kör en  stängning!! =)

nääe, nu softa en stund i soffan innan sovdags!! =)

natti natti!

Tillbaka till verkligheten...

Jaa, tillbaka till jobbet åh vardagen igen.. känns lite konstigt.. hade ju mer än gärna varit borta ett tag till!! =) hade det ju så grymt bra där borta, det går nästan inte att förklara, det är bara Hanna åh jag som förstår!!

alla frågar vad vi har gjort, åh jag vet inte vad jag ska säga.. det är sjukt, vi har ju gjort så mycket, men det är så  svårt åh börja nånstans att berätta.. så det verkar kanske som vi inte gjort nåt! eller som om vi inte gjort nåt skoj.. fast vi har ju bara gjort såna saker.. det är nästan lättare att säga vad vi inte har gjort, även om det är en hel del det också!!

nääe, nu in i duschen, sen jobb 11-20.. jippi!! =)

tja tja

Så mycket att skriva om..

Meen, jag vet inte om jag orkar.. =) iaf inte just nu.. kanske tar det eftersom.. Men hade det iaf sjukt bra i USA, går nästan inte att beskriva.. det är bara Hanna åh jag som förstår!! Inte en enda dag som var tråkig, alltid hände det nåt som gjorde dagen sjukt bra.. kan ha varit nån galen människa, eller bara nåt så enkelt som att ligga på stranden åh glassa!! =)

För er som inte har läst på resdagboken, så kan jag säga att vi har gjort sjukt mycket saker, knäppt mycket mycket kort och träffat en massa galna människor som knappt går att beskriva!

NY, vart ska man börja, det är galet på nå sätt, vi gick åh gick åh gick! Det är jävligt långt mellan gata 101 åh 34 kan jag säga.. vet inte hur många ggr vi gick fram åh tillbaka.. (tur att det är platt iaf) nån dag gick vi i 10 timmar fram åh tillbaka på dom där gatorna! sjukt slut i bena, meen var ju bra för kroppen, vi gick nog ner nåra kilo var under dom dagarna..

Sen Vegas. galet det också.. folk överallt, kasinon överallt! åh en massa sjuka byggnader till hotell!! =) sjukt fulla var vi också, drinkarna drejjade som sagt bra där! Softa vid poolen åh spana in en massa snygga killar var nåt vi verkligen gillade här!! =P

Sen LA, Hollywood, Beverly Hills, Sunset Strip, Rodeo Drive, Melrose... Santa Monica!
Hermosa, sjukt fin strand, sjukt vältränade killar..  Himmelst goda (och grymt starka) drinkar!
Och världens galnaste Daphne!!

San Francisco, branta backar, ont i vaderna, Cable Car, Golden Gate, sjukt höga träd, branta backar igen, Alcatraz, shoppa, galen tequila flaska.. branta backar!

haha, kort sammanfattning!! =)

kommer mera.. åh lite bilder kanske.. fast har ju lagt upp dom på Facebook så det får nog räcka!