Jag vet, det var längesen..

Meeen, det finns en förklaring.. min dator paja, eller först trodde jag det var internet, men det visade sig till slut funka.. så det var datorn, men nu har Ingvar varit såå snäll och fixat det åt mig (det kommer väl en fet räkning snart).. så nu kan jag börja skriva igen..

det har väl hänt en hel del de senaste veckorna jag orkar inte gå in på allt.. men en del har varit bra, vissa saker har väl känts ganska jobbiga.. men tror att det var precis vad jag behövde höra för att gå vidare.. jag har liksom varit kvar i det gamla.. krampaktigt.. =/

har varit åh dansat..JAA! ni läste rätt, JAG har dansat.. Bugg åh foxtrot.. =P det var riktigt skoj.. lyckades ju träffa en kille där också, åh trot på faan så är han upptagen.. typiskt mig åh hitta såna.. men det blir värre.. han bor i Sthlm.. Jag vet inte vad det är med mig åh killar i Sthlm.. Först Tobbe.. sen Erik (även om det var bara en flört)  åh nu Jens.. ahja.. får se vad som händer den här gången.. nån gång ska det väl gå bra också! =)

åh vet ni vad.. på måndag sticker jag! =D Till Cypern.. Weeeeeeeiii! Ska bli så himla skönt åh bara komma bort i en vecka åh så.. sola åh bada åh bara vara.. =)

men nu, fixa till mig åh jobba..

bye!

Kalas åh Kalas..

Jaa, var på ett kalas i helgen.. Syrrans 30års fest, mycket trevligt tills jag själv började må lite väl dåligt.. =P men det är sånt som händer.. får skylla på glasögonen! =)

Sen blir det ett nytt kalas i helgen.. brorsans 40års fest.. shit va gamla dom blir! ;) hehe.. jag känner mig riktigt ung själv!

annars så jobbar jag verkligen som en galning.. ledig torsdag den här veckan.. (jag håller verkligen tummarna för att det fina vädret är tillbaka då!) sen är jag inte ledig förrän nästa helg.. så blir fre-fre igen.. =) men det går bra.. när man väl är där åh jobba så går det av bara farten.. åh sen så blir jag ju glad när lönen kommer!

åh jag ska ju åka utomlands nån gång vecka 35, så dom pengarna kommer verkligen behövas!! =) shit, det är ju snart vecka 35.. det går ju så fort allting, jag blir helt konstig.. redan inne på min 3.e arbetsvecka efter semestern..

nääe, nu lägga mig i soffan åh kolla om det är nå bra..  annars kanske jag borde sova egentligen.. meeen ääh inte än! =)