Bryter ihop...

Fattar inte att man ena sekunden kan vara så grymt glad  och så i nästa så raseras allt.. ='(

Att pappa har problem att få ihop det hemma det har jag vetat länge.. han har varit utan telefon hela  sommaren.. (äntligen har han sagt upp abonnemanget) inget internet och sådär.. så jag fixade en ny telefon med kontantkort till han i söndags.. tänkte att nu ska allt lösa sig! Tji fick jag.. ringer han åh väcker mig idag och säger att dom har stängt av elen för honom och att han måste betala en räkning på 1334 kr.. men han har ju inte dom pengarna.. så jag betalar den, inga problem! 1 timme senare ringer han igen och säger att han missförstått... han måste betala 12000 till för att få tillbaka elen.. Finns inte en chans i världen att pappa ska få fram såna pengar.. Han kan ju inte vara utan el, då funkar ju ingenting.. inte kylskåpet, lyset.. nada.. det går ju inte.. så jag sa att jag betalar det där också.. så idag har jag lagt ut 13334 kr för att pappa ska få el hemma.. jag hoppas verkligen att dom sätter igång den på en gång! För nu har jag inga mer pengar.. Sparkontot är tomt.. Men vad skulle jag ha gjort?? Jag vet att det kommer dröja länge innan jag får tillbaka mina pengar, men pappa har ett helvete iaf... Tänker inte låta han vara utan el också!

Nääe nu ser jag inget längre tårarna sprutar...

hej då

Laddad!!

Jaa, nu är jag laddad för att sticka iväg.. vill att det ska bli helg! Nu på en gång!! =) Men först måste jag ju jobba 3 dagar till, seeen får jag vara ledig!! Ska bli så grymt skönt dock!!

Men kommer kännas konstigt att jobba imorrn, sista gången?! jag jobbar med Verro! Kommer bli tomt utan henne.. precis som det har varit tomt i sommar utan Hannis! ='(

Inge sms får jag idag heller... trååååk!! =P Vill ju få nu nu nu!! Hihi.. Meen jag ska försöka hålla mig, jag får inte skicka idag!! Måste ju se om jag får ändå ju.. ;) Eller jag har fått sms idag.. men från "fel" personer.. fast  Fredrik är ju inte så dum han heller i och för sig.. ;) haha.. men nu ska jag vara tyst! HIHI!

Nääe nu ska jag käka glass.. blev inge tvättning, var upptaget så får göra det på torsdag innan jobbet istället.. =)

Kram på er!

Bowling...

Jaa igår var jag ju med raringen Petra hela dan.. =) mycket trevligt.. vart bowling med ett gäng folk.. märks idag att jag är grymt otränad nu, jag har träningsvärk i rumpan! =P

Sen bort till Petra dricka lite och käka Bite Line.. var inte så sugen på att dricka igår dock.. eller jo jag var sugen, men mådde inge bra så blev inte så mycket för min del.. men var lika bra det kanske! Skulle ju jobba idag.. även om jag inte började förrrän 15 så brukar det kännas hela dan om man druckit sig redlös!

Umgicks med några killar från Fränsta igår... Patrik en gammal jobbarkompis till Petra hade tagit med sig 2 kompisar till festen.. det var mycket trevligt!! =) En utav dom var ju faktiskt lite söt! Hanna tyckte jag skulle lägga in en stöt.. men som sagt jag var inte riktigt i form igår.. Han verkade dock intresserad.. Får se, jag kanske träffar han mer ute framöver.. han brukar tydligen gå på Aveny! Han kände igen mig, men först visste han inte varifrån.. vi kom fram till att det måste vara från Avvan! =)

Nääe nu ska jag sooooova! Jobb imorrn igen... =)

kram på er!

Mallis!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Om en vecka den här tiden sitter jag och sippar på en drink på Mallis!!! =D weeei det ska bli så jävla skönt!!! Komma till värmen och bara vara.. slappa på stranden, dricka drinkar och äta god mat! Blir andra gången jag åker till Mallis, var där för 13 år sedan med mamsen.. Då kom jag ihåg att jag drack alkoholfria drinkar på "Den glade viking" tydligen så finns det stället kvar, så får väl försöka hitta dit igen! =) Tyvärr så jobbar ju Hanna så hon kunde inte följa med, annars hade vi haft en perfekt guide.. hon har ju ändå jobbat där i några  månader! =)

Utomlands jaa.. har varit på några ställen nu.. Få se nu om jag kommer ihåg alla..

* Cypern x 3
* Teneriffa x 2
* Mallis x 2 (jag räknar med nästa vecka redan nu)
* Gran Canaria
* Fuertoventura (Stavas det så?)
* Kreta
* Lefkas
* Bulgarien
* Turkiet
* USA
* Frankrike

hmm, nu står det still.. undra om det är några fler ställen?? Känns som om det är nåt ställe jag glömt.. men men! =P

Allt händer när jag jobbar...

..jaa är det inte att jag blir inlåst i bunkern, så ringer dom från SOS Alarm eller så varför inte, det börjar regna in! =P som igår eftermiddag.. stod i godan ro och surrade lite med Josie, Sandrey och Emma.. helt plötsligt säger Emma, meeen det regnar ju in! Mycket konstigt eftersom solen lyste alldeles nyss, tittar ut och det verkligen vräker ner!  Regnet studsar upp från asfalten.. och det regnar verkligen in, precis vid ingången där kunderna kommer in, vilket medför att det blir livsfarligt att gå där! Halkrisken blir vääääldigt stor, så ringer till Anna, hon tror jag skämtar med henne, men inser snabbt att det faktiskt regnar ute och att det regnar in!

Så det blir till att börja torka upp det där vattnet, springer och hämtar städmaskinen, aldrig kört den förut men Josie och jag klarade det där bra.. =) Efter en liten stund, ringer det från special, då är det tydligen fullt med vatten där också! Tar med mig städmaskinen dit bort, men får en chock över hur mycket vatten det var där.. hela köksavdelningen var dränkt i vatten, fast inte från taket, utan där kom vattnet genom golvet.. var en brunn precis där och det bara pumpade upp vatten!

Kan säga så här, tur att det var lugnt på jobbet för vi fick spendera 1½ timme till att få upp allt vatten.. Svettigt som tusan! Först springa runt med den där städmaskinen, som jag verkligen fick kämpa med, den var tyngre än jag trodde + att det är runt 25-30 grader inne på specials sida.. svetten rann ordentligt! Men till slut var allt vatten borta.. Nu var det bara att hoppas att det inte skulle hända igen.. =P meen som tur var så klarade vi oss.. Dom kom och fixade taket och vattnet verkade hinna undan från brunnen! =)

Meen, som sagt vi hade ju nåt att göra i 1½ timme.. =)

kram på er!

Ahja, tar det sen!

Haha, jaa jag sa ju att jag skulle köra nyktert ett tag.. blir inte riktigt så nu då.. var ju ut i söndags, träffade en hur fin kille som helst, nu ska jag bara komma på ett bra sätt och lära känna honom! =)

Ska ut ikväll efter jobbet.. =) imorrn ska vi nog på Casinot och käka 3:rätters och grejer.. sen lördag lär det bli fest igen! =) men jag lever ju bara 1 gång, gäller att ha så kul man kan under tiden! ;)

Men först är det jobb ikväll som gäller! =) hoppas det är lika lugnt som igår, så ska det nog gå bra! =)

kram på er!

Ispremiären...

Så var årets ispremiär avklarad! ÄNTLIGEN! jag har väntat hela sommaren.. =) nu börjar man verkligen få abstinens, saknar hockeyn, stämningen på läktarna, att få skrika av mig lite!

Fick träffa lilla Matilda för första gången igår, självklart måste vi lära lilla tösen i tid att Timrå är det laget som gäller, hon ska inte få förstöras av sin pappa och bli Modoit.. det går inte! =) Tänk att lilla Ernst har blivit mamma, som hon har tjatat i alla år! ;)  Snart är det bara jag åh Hanna kvar i "gänget".. Marie får ju om några månader hon också.. Vad är det som händer egentligen?? ALLA skaffar ungar.. Jag har sagt fler än 1 gång, att vi borde öppna dagis på jobbet.. nu är det ju några fler små bebisar på väg.. =)

Nääe det här går inte.. åka till jobbet.. börjar om 40 min.. =)

såå tja tja!