Semester - Vad är det?

jaa, som det ser ut som kommer jag inte ha nån semester överhuvudtaget.. fullt upp på ICA Bommen fram till den 23 Augusti åh den 27 augusti då blir ICA MAXI istället! =P  eller kanske både och? vi får se hur det blir, beroende på hur mycket jag får jobba på Maxi, men pratade med Pelle idag och det lät som om jag får jobba i Bommen också, trots att dom är konkurerande butiker.. men aah det beror ju på hur många timmar det blir åh allt sånt! =) det känns riktigt bra iaf, pröva nåt nytt.. som inte är "tryggt" för bommen, det är tryggt, men det känns som  om jag behöver röra på mig,  komma ifrån lilla Njurunda! ;)

en viss person sa att jag borde flytta ifrån sundsvall, jag frågade vart då? fick till svar vart som helst, men varför inte sthlm?! =P haha, vi får väl se.. om den dagen nånsin kommer! =)

sthlms resan får vi också se hur det blir med, har inte pratat nå med Hanna på ett tag, så vi får väl ta tag i det där.. men det verkade ju som om Tobbe skulle bort just den helgen, det är ju typiskt för oss faktiskt! men det kommer kanske fler helger som man är ledig på, vem vet?!

nääe, nu ska jag sova.. hur trött som helst, har sovit i mammas soffa i några timmar också åh klockan är inte ens 22 på en fredag kväll, jag tror jag jobbar ihjäl mig! =P

men, natti natti!

Midsommar åh lite annat..

Jaa, så var det avklarat då! Midsommar, äta åh dricka.. vara med familjen! det blev lyckat i år, trots att jag i fredas var så trött så jag vid 22.30 gick åh la mig i soffan åh halvsov! =) gick bara inte att hålla sig vaken! var ut till Galtström på dan, hur mycket folk som helst var det där, 500-600, fick knappt plats med bilen, så vi ställde den hos Ingemar träffade en del bekanta där, tradition att vara där på dan under midsommar! =P sen for man hem åh käkade, sill, lax  åh färsk pärer! så var man  nöjd igen! sen blev det en del drickande, några drinkar, lite kubb spel.. lite svensk musik! =) åh så Geni så klart!

igår for vi ner till Galtström igen, Sara skulle ju gifta sig, så vi var tvungen åh tjyvkolla! ;) hon var så fin så, barna hennes var så söta i sina svarta byxor åh västar! =) vi tog sen en sväng till cafét fikade lite, där ringde min telefon stup i ett, först pappa, sen syrran som sa att dom var på väg, åh så efter det brorsan som undrade när vi skulle åka hem.. =) såå, vi for hemåt, satt ute i solen..sen kom brorsan så då spelade vi kubb, sen började vi gö iordning för grillning, Elisabet åh Janne kom, det v ar trevlligt! god mat, åh kubb spel! =P

idag, läste jag i tidningen vad sthlmare vet om Medelpad, uppenbarligen ingenting! haha, ingen visste var det låg, nån trodde att det låg nånstans utanför Europa! vad får dom lära sig i skolan där nere egentligen?? det kan inte vara mycket iaf! =P

ääh, nu ska jag vidare..

bye bye!

Jobb Jobb Jobb

jaa, trodde jag skulle få va ledig den här veckan, men så blev det förstås inte! först skulle jag bara jobba torsdag, sen v ar jag in på affärn i fredas då undra Pelle om jag kunde jobba imorrn också.. åh så igår kväll då ringde Hanna åh frågade om jag kunde jobba några timmar ikväll! =P så från att vara helt ledig, så blir det en hel del jobb.. men helgen ska jag faktiskt vara ledig, frågar dom så säger jag nej! iaf fredag och lördag.. =)

Sen börjar det ju stenhårt nästa vecka 5 dagar, över 40 timmar.. =) men det blir bra med pengar iaf! Jag längtar till jag får lön!! det är det bästa med att jobba ju.. eller aah det är ju därför man jobbar! ;) Så man kan hitta på lite saker, först ut är ju gatufesten, sen har vi pratat om en tripp ner till sthlm typ den 22 Juli! åh så jaa, man vill ju leva överhuvudtaget liksom! =)

gatufesten förresten, har jag berättat det?! =D=D Takida kommer ju! till slut gav dom med sig åh bokade dom, dock är dom på fredan kl 19.30, då är man ju oftast kvar på förfesten, men vi får se hur vi löser det! jag vill inte missa dom, dom är bara bäst bäst bäst live!! om inte annat så får man väl gå tillbaka till förfesten när dom spelat klart! ;)

Just ja, undra om det blir något sthlms besök den helgen?! bör nog veta det snart! =) är ju bara 2 veckor kvar, shit va tiden springer iväg! =P måste fixa 3:dagars också, åh börja bunkra upp med sprit! gatufest veckan kommer jag ju inte ha tid att handla, jobbar ju till 18 nästan varenda dag! om man inte smiter iväg på lunchen då, men det är enklast att börja handla nästa vecka, kommer ju ändå bara dricka fredag och lördag så man behöver ju inte handla så jätte mycket! =)

ääh, nu måste jag nog sova snart.. är hur seg i skallen som helst, åh så måste man ju upp imorrn!

förresten har bestämt mig för att jag ska vänta på att du hör av dig nu..så får vi se om det händer eller inte! du visste ju inte vad du skulle säga till mig, men nåt måste du faktiskt ha att säga, om inte annat så har jag saker att säga, så jag kan prata och du lyssna! =)

nääe, nu blir det baj baj åh god najt!

Lite nya bilder.. =)

yes, var ju ett tag sen jag la upp bilder här, så nu är det dags.. är lite blandade bilder från dom senaste månaderna! har inte orkat lägga in dom på datorn förrän nu! =P jag har varit lite sådär halv lat av mig.. sen ville jag väl helst inte se dom! meen, nu är det gjort iaf!

var en massa drickande i helgen, i fredas hos Emma som fyllde år! var dock väldigt seg den kvällen så åkte hem med 00.15 bussen! gick runt på stan ensam i typ 30-35 min, men ringde till Ernst så jag inte skulle vara helt ensam! ringde först sthlmarn, men som vanligt så svarade han inte! förstår egentligen inte varför jag fortsätter testa men.. jag kan ju inte hjälpa vad jag känner så! ibland så önskar jag att jag kunde, men mitt hjärta har uppenbarligen en helt egen vilja när det gäller det där!

i lördas träffade jag några från klassen ute i Sidsjön, var kanon skoj, vi grillade åh så! snackade en jävla massa skit  om folk! HAHAHA stackars människor! seen, började vi snacka en jävla massa sex, vi körde jag har aldrig.. haha, det finns dom som har gjort det mesta! =P var iaf hur skoj som helst, kom ner till stan runt 1 då skulle dom som var kvar ut på krogen, det kändes lite onödigt för min del eftersom min sista buss skulle gå vid 2, så jag drog mig ner till bussen istället åh var återigen ensam på stan! förstår inte hur jag lyckas men.. =P

igår var jag med mamma åh Molle hela dagen, var ute i Galström i över 2 timmar.. så Molle skulle bli riktigt trött, sen sov mamma och jag i soffan.. =) sånt som händer på en söndag eftermiddag!

idag har vi varit på stan åh jag har shoppat en hel del! 1 par skor, 2 tunikor, lite smink, åh smycken (2 halsband åh 2 par örhängen) blev faktiskt inte så dyrt! allt var ju på rea så var jag nöjd! skulle dock ha kunnat köpt mycket mer, meen orkade inte hålla på åh prova åh så.. får göra det nästa gång jag tar en sväng på stan!

aah just ja, bilder var det ja! =)

   

                  
                             

Bilder på mig åh girlsen! =)

Nu ska jag surfa vidare! ;) tjaarå!

Ledig!!

Wooho, för en gångs skull är man lite ledig.. skööööönt! =) i och för sig har jag prov imorrn, men det ska väl inte ta sån himlans tid! sen på torsdag blir det ganska lugnt, redovisning på fredag åh partaj på lördag! =P

har förresten bytt bort min söndag på gatufesten, så nu är jag ledig lördag och söndag! tack för det Viola!! hade varit död på söndan annars.. man vill ju festa, inte bara på fredagen utan hela helgen liksom!

eeh, annars har det väl inte hänt så mycket tror jag.. mest varit lugnt, man har ju jobbat/haft praktik mest! åh festat lite granna då.. í lördas! var lite folk ute dock, men annars var det skoj! åh för övrigt så lyckas vi med allt.. =P Brandbilen, ambulansen åh polisen kom! HAHAHAHA, Hanna, Petra åh jag smög därifrån vi! =)

ääh, det här går inte.. tror jag ska lägga mig i soffan åh slå på nån bra film! =)

eller förresten, kanske borde städa istället?? aah, jag gör det först, måste dammsuga!

 bye bye!

Shopping..

yes! har varit i Birsta och shoppat idag, var lääänge sen känns det som.. åh det behövs, borde egentligen handla mer, men får göra det till veckan när jag ändå kommer vara i stan åh så! =) har iaf köpt en ny tröja, den är svart, vit åh grön.. jätte fin! var till åh med tvungen att ta på mig den på en gång! =P köpte även lite strumpor åh leggings.. Åh så klart, det viktigaste Takidas nya skiva.. Bury the lies! ett riktigt kap faktiskt, men Rocks har ju alltid bra priser så..  Takida är ju det enda band jag kan tänka mig att stödja genom att köpa skivan.. åh 140 kr kan man lätt lägga ut för det! ;)

även käkat jordgubbar idag.. Alice var så snäll, jag behövde nämligen inte betala! =D haha, det är bra att vara en föredetta jordgubbsförsäljare ibland.. åh kan säga att dom var hur goda som helst, den där litern tog slut typ på vägen in till stan, eller aah jag åt på vägen hem också! =)

nu sitter jag åh lyssnar på Takida, dock inte den nya skivan, den sitter kvar i bilen.. meen jag har ju kommit fram till nåt riktigt tråkigt åh det är att dom verkar inte spela på gatufesten i år! =( hur ska jag klara det?? hur ska gatufesten klara sig utan Takida?? jag menar, det är ju liksom inte samma sak utan dom.. men, vad ska man göra?? får väl hoppas på att dom kommer hit ändå, en annan kväll! dom är ju bara bäst bäst bäst live!! =)

ääh, skit samma.. jag skriver mer sen.. efter fotbollen kanske!

herrå herrå!

Trötter..

mm, det är segt nu.. snart dags att sova! men är för en gångs skull ledig, känns som om jag inte gjort nåt annat än att jobba på sistone.. kommer inte ens ihåg senast jag var ledig 2 dagar i rad! så imorrn ska jag verkligen ta vara på min lediga dag! =) förresten fått schemat för i sommar också.. blir inte mycket ledighet.. men nån helg var det faktiskt, så då kanske man kan hitta på nåt med girlsen! vi har ju pratat om en party resa till sthlm så! =) vi får se vad som händer..

ska förresten jobba gatufesten, vilken överraskning va?! =P är ledig lördag iaf.. alltid något.. men börjar jobba 8.30 på söndan, det kommer vara grymt grymt segt att kliva upp då, men det är väl bara att härda! får sova när man kommer hem på eftermiddan sen, för på måndan är det upp åh jobba igen! haha, kommer inte bli mycket till sova den veckan, meen, det överlever man! sova kan man göra när man blir gammal! ;)

sista veckan med praktik nu förresten, shit vad dom här månaderna har gått fort, tyckte det alldeles nyss var januari och kursen började nu är det snart mitten på Juni och kursen är slut.. kommer känns vemodigt, kommer sakna alla underbara människor! man har ju vant sig vid att träffas nu, även om det var några veckor sen sist! men som tur är ska vi hitta på nåt skoj när kursen är slut, tror det skulle bli grillning åh så! =) trevligt värre det! Måste faktiskt säga att kursen verkligen blev lyckad, tror alla har fått jobb, åtminstone i sommar.. och det är alltid en början! Hörde idag att Linh Loc fått jobb också, äntligen!! =) han har ju haft otur med sina praktiker.. så skönt att han äntligen hittade en där han fick jobb!!

nääe, nu ska jag sova faktiskt.. så jag blir frisk! varit sjuk i över 1 vecka nu, men jobbat iaf.. orkar inte vara hemma för mycket.. räcker med att jag låg 2 dagar förra veckan!

så god natt nu!

Röd!

Yes, har lyckats bränna mig, bra gjort va?? det känns en del, men jag överlever nog.. lite skönt på nåt sätt också, man känner att man varit ute i solen åh att det tar! =) äntligen är sommaren här! även att det ska bli ännu varmare.. meen, som vanligt ska man vara inne åh jobba på! fast det kanske är bra egentligen, med tanke på hur mina armar åh så ser ut just  nu! =P

gjorde en dubbel idag också, den gick åt skogen.. ingen tur i spel.. åh uppenbarligen inte heller i kärlek!

nu blir det till att sova, så jag orkar upp imorrn!

natti natti!