Sjuker..

jaa, hemma från jobbet idag.. har noll ork.. världens hosta, hur snuvig som helst.. men febern har nog släppt nu iaf.. Therese ringde åh fråga om jag ville jobba imorrn, men jag tyckte det var bäst att vara hemma.. så jag håller mig frisk resten av året! =)

nääe, nu ska jag sova igen..
 
tja tja

har en massa att fundera på..

jaa, en hel massa, åh jag kan inte berätta vad det handlar om än... jag måste bara komma på vad det är jag vill.. åh vad som är bäst för mig, meen än så är det bäst jag ligger lågt.. tills jag vet hur det blir.. väga för åh nackdelar.. för det finns gott om båda 2!

längtar tills lördag annars, behöver vara ledig, så det ska bli grymt  skönt faktiskt! =) Hanna åh jag ska träna, nu måste vi verkligen börja komma igång, vi har bestämt att vi ska vara i form när vi åker över till USA!! =P

var på fyllan i lördags, jag åh Petra.. hade riktigt skoj! =) men som vanligt så får jag för mig att skicka sms, den här gången till Tobbe, fick svar som jag inte riktigt var beredd på, visste inte vad jag skulle svara.. Hur ska jag tolka dom egentligen? eller ska jag inte fundera så mycket på det.. jag vet faktiskt inte! Han fyller år idag förresten.. Tobbe åh miss Zandra fyller år.. =) Såå grattis till dom!

nääe, ska kanske sova vidare.. däcka i soffan! =)

tjaarå!

lugg!

jaa, jag har numera lugg igen.. inte haft på hur många år som helst känns det som.. så det tar väl ett tag innan jag vänjer mig.. men det ska nog gå bra! =P meen, nu vart jag ju verkligen sugen på åh göra nåt åt min hårfärg, får se om det blir hela håret eller bara slingor! =)

var åh träna igår! HAHA! det trodde jag faan inte egentligen.. =P meen 1½ timme var vi där åh! ska dit imorrn innan jobbet också, så borde egentligen sova.. meen känner inte för det, inte än! =)

nääe, nu tror jag att jag ska ta åh ockupera soffan eller nåt.. kramas med täcket i brist på annat.. =)

najti najt!

Träna?

Jaa, tänka sig, jag ska träna.. Hanna åh jag har bestämt att imorrn, då finns det  inga ursäkter längre.. vi har hittat väldigt många hittills, men nu får det vara slut! dags att komma igång, så nu jävlar! =) tror det blir Jocks, får se vad det kostar åh så, men det löser sig! =)

mycket utgifter nu framöver, meen det är nödvändigt! jag ska klippa mig på fredag.. börjar se rent utsagt förjävligt ut nu.. tänkte göra slingor också men blev snål när jag insåg att det skulle gå på över 1000 spänn, så tror jag ska be en kompis hjälpa mig istället! ;)

måste tanka bilen också.. antingen har nån varit åh slangat den eller så har jag hål i tanken.. för jag har kört 10 mil mindre än vad jag brukar på den här tanken, åh så mycket ska inte vinterdäcken göra.. får väl se om det blir likadant på nästa tankning eller om det är normalt igen då..

ska gå till konsumentombudsmannen också imorrn, åh se om dom kan hjälpa mig med jackan, för kärringen på Wear It vägrar ju!

Sen kommer Petra imorrn kväll.. =) ska bli trevligt.. men måste städa först, åh diska  åh jaa.. fixa till lite här! =) tur att jag är ledig imorrn, så jag borde inte ha några problem med att hinna med allt! ;)

nääe, nu ska jag vidare.. till soffan antagligen.. =P mys!

Jobbar 6 av 7..

yes, vilken rolig vecka va?? min enda lediga dag är på torsdag, just nu känns den väldigt långt bort.. men jag vet ju att det går snabbt, som vanligt.. har ju fått 2 pass på kolonial först åh där springer dagarna alltid förbi, sen är det ett pass i kassan onsdag åh kassan i helgen.. sen är det en ny vecka igen..

det här året har verkligen bara försvunnit.. jag tyckte inte det var så länge sen jag var med Johan, men det är 1 år sen nu.. shit, det är helt galet egentligen.. Han firade ju till åh med jul med oss förra året..

mycket har hänt det här året, men mest har jag verkligen bara jobbat.. försökt åh inte tänka på allt som varit jobbigt med pappa åh Johan åh allt sånt.. vet inte om jag lyckades särskilt bra med det egentligen.. meen aah vilket fall som helst, så var det, det här året som jag ÄNTLIGEN kom bort hemifrån.. det har verkligen känts så, det var verkligen ett helvete åh bo där.. jag älskar pappa, men jag hatar åh bo med honom, han får mig verkligen åh må skit.. han är så deprimerad att det liksom smittar av sig på mig.. åh jag ska ärligt säga att jag tycker det är skit jobbigt åh åka dit nu åh hälsa på.. jag mår dåligt om jag inte gör det, men jag mår lika dåligt när jag gör det.. så vad jag än gör så blir det liksom skit av det.. =(

det var inte meningen att det skulle bli ett sånt deppigt inlägg.. meen aah.. skit samma!

jag är bara så jävla besviken! Åh att Johan inte hör av sig, gör mig bara ännu mer förbannad..  

Irriterad!

ÅÅÅÅÅÅH!  Jag blir så less... köpte en jacka för ungefär 2 månader sen nu, för några veckor sen så började dragkejdan dela sig, så jag lämnade förra veckan in den till Wear It där jag köpt den, fick sms i måndags att den var fixad åh var dit åh hämtade den på tisdan, igår när jag skulle ta på mig den, ska böja mig ner åh ta upp ett papper på golvet, vips så spricker dragkedjan igen.. jaha tänkte jag, får väl gå tillbaka igen då.. så var dit idag, men nu vägrade hon göra nåt, för enligt henne var det inge fel på dragkedjan, hon stod åh ryckte lite i den på mitten av dragkejdan, men det är ju faan längst ner den delar sig, så så klart så delade den sig inte då.. då började hon anklaga mig åh säga att det var jag som inte satte i dragkedjan ordentligt innan jag ska dra upp den, sen frågade hon om den inte varit för liten? jag blev så jävla förbannad, jag kan för väl för faan stänga en jacka ordentligt! ÅH för det andra så är den förstor..Hur faan kan det vara mitt fel att den delar sig??? vilket fall som helst så vägrade hon ta emot den igen, om jag inte var nöjd med det så skulle jag gå till konsumentverket.. Jävla kärring jävel! riktigt jävla otrevlig var hon också, så där nedlåtande liksom! Ska aldrig nånsin mer handla i den där affärn! FY FAAN!

Bravader i helgen..

jaaa, jag måste ju förresten berätta om mina bravader! =) haha, herregud så det kan gå när man är på fyllen åh sen bakis dagen efter! iaf, så var jag hyfsat full i lördags, försökte åter igen fixa ihop Hanna med Jon, vet inte om jag lyckades, men har iaf träffat Jon nu åh jag vet verkligen vad han tycker om Hanna! =) seen, så tyckte Hanna att jag skulle ge en jobbar kompis till henne en kram.. Shit jag vågade inte! Han var så jävla fin, så jag blev nästan helt knäsvag, jag tyckte jag var riktigt full, men uppenbarligen inte tillräckligt! =P lite sjukt, jag har inga problem med att jaga killar åt andra på fyllan, men när det gäller åt mig själv blir jag helt plötsligt blyg! ahja, jag kanske träffar honom en annan gång, får hoppas det går bättre då!

Seeen, gjorde jag världens vurpa på väg från krogen, ner till Taxi (eller först olles) gissa vart! Jo! Precis på järnvägsspåret, jag var snabbt uppe iaf, vilket var tur, för typ 15 sek senare så börjar klockan ringa åh ett tåg var på väg.. hade fått hyfsat panik annars, shit, tänk åh bli överkörd av ett tåg! AJ! säger jag då!

på söndan, mådde jag inte särskilt bra, tur att jag började 13 istället för 10.. vilket fall som helst, så skulle jag hämta min bil hos Petra innan jobbet, så tog bussen ner till stan, åh så skulle jag byta.. klev på 3.an till GranloHOLM, trodde jag.. men det visade sig vara 3:an till Granlo.. så jag hamnade liiiiiiite off där, fick lite panik, skulle ju börja jobba om mindre än 35 min, så klart var ju bussen tvungen åh vänta nästan 10 min i granlo innan den kunde åka därifrån, sen gick den inte förrän 12.45 från stan till GranloHOLM! vilket fall som helst så kom jag till slut fram, åh sprang till bilen åh gasade iväg till jobbet.. ringde till Yvve åh sa att jag skulle bli några min sen, lyckades med att stämpla in 13.06, vilket jag själv tyckte var riktigt bra gjort.. efter allt jag varit med om..

Meen det värsta var nog den där busschaffören, jag blev nästan skraj... han var väldigt pratsugen, åh började babbla om att kvinnor i Sverige inte klär sig feminint längre, åh att ungdomar bara är otrevliga osv.. han berättade också att han gillade att prata med kvinnor, åh få höra deras syn på saken.. (som att jag bryr mig ett skit om det??) det ska tilläggas att jag var ensam på bussen, åh det blev riktigt obehagligt där ett tag.. jag gjorde lättnadens suck när en tjej klev på bussen, åh han inte längre vågade prata med mig..

jobb dagen blev riktigt seg, glad att jag var i ss, hade inte pallat kassan hela dagen.. korta inhopp räckte gott åh väl! =) det är faan inge kul åh jobba bakis, allt kändes som om det gick i slowmotion eller nåt.. varken hjärnan eller kroppen hängde med som den brukar göra.. =) men men..

nääe, nu ska jag inte surra nå mera.. ska slagga i soffan.. =)

bye bye åh najti najt!

I had a dream..

..jaa frågan är om jag ska göra som i drömmen eller bara skita i det? jag är faktiskt bra sugen.. meen frågan är om jag borde.. får fundera på det under dan!

Johan är iaf en feg jävel! fast det visste jag ju egentligen redan, frågan är bara varför jag trodde det skulle vara annorlunda nu? meen, som sagt han borde nånstans inse vad som är rätt, men han är uppenbarligen alldeles för feg för det!

Sarah var in på jobbet i söndas, jag stod åh snacka med Sandra i scanningen, så jag berättade att det där var hon, hennes första reaktion passar nog kanske inte att skriva här, men hon visste också vem det var, precis som jag visste första gången jag såg henne.. Njurunda är ganska litet.. Sandra hade inte mycket gott åh säga om henne om jag säger så! Hon ställde en massa frågar som jag själv ställt mig om åh om igen, men som jag aldrig kommer få svar på, för Johan hade inge svar, han är bara så jävla feg helt enkelt!

nääe, nu ska jag göra nå annat, typ åka på massage!

bye!