Blir galen!

jaa, varför kan inte killar säga rakt ut vad dom vill istället för att göra som dom gör.. hur ska jag veta om dom inte säger nåt? är det tänkt att jag ska vara synsk eller?

gaah! sen gör dom en sak först, sen säger dom en annan sak när det typ är försent.. KARLAR!

annars var helgen verkligen kanon!

tack för allt mina kära vänner! =)

tjarå!

Changeling..

Jaa, var på bio igår med Elin åh Ronja, mycket trevligt! =) först var vi åh käka på Bite Line, grymt gott som vanligt.. men vet inte om jag vill äta tacobuffe där nån mer gång, stackars Ronja.. rå köttfärs! Usch!

undra vad alla andra tänkte när vi kom in på bion.. tog säkert 10 min innan vi satte oss ner, vi hade lite problem med popcornen, drickorna, jackorna.. jaa det mesta! åh så klart när vi äntligen kommit i ordning, så kom det folk som skulle sitta innanför oss.. typiskt! bara att ta sig upp igen åh börja om.. =P mycket skratt blev det iaf, precis vad jag behövde! =)

sen var filmen väldigt bra också, men jag blir så jävla förbannad när jag ser såna filmer.. att människor verkligen kan göra såna saker.. det är helt jävla galet! några tårar kom det också.. sorgligt värre!

nääe, nu ska jag duscha sen hockey.. allt för att slippa tänka på allting  som är jobbigt just nu.. därför jag ska jobba imorrn också, slipper jag fundera på allting annat, bara att koncentrera sig på jobbet..

tjaarå!

Kan det vara så?

Åh, jag vet varken ut eller in.. mamma åh jag satt åh diskuterade pappa för ett tag sen.. jag tyckte han hade blivit så skröplig, kan knappt gå åh så.. eller han kan gå, men det kallas väl mer för att hasa sig fram.. sakta går det iaf.. mamma trodde att han fått parkinson, nåt jag inte ens tänkt på att det kan vara, har alltid tänkt att det är spriten åh det andra som gör det, men nu när jag tänker efter så stämmer det.. det kan vara parkinson.. :'(

var in på en sida för att läsa om parkinson åh symtomen åh så.. allting stämde in.. det är så tragiskt.. farfar hade det också.. =( jag vet inte vad jag ska göra, om pappa ens har tänkt tanken att det kan vara det?

shit jag kan inte hålla tårarna tillbaka nu.. va faan ska jag göra? :'(

Trötter..

jaa, borde gå åh lägga mig, men känns fel åh sova före 10 på en lördag kväll.. men jobbar man så jobbar man.. hyfsat less på att kliva upp varje morgon iaf, nu börjar jag uppskatta mina helvetes pass 11-20.. Jag vill tillbaka! Är inte lika glad längre.. tycker inte det är lika kul att gå till jobbet.. såå, jag vill tillbaka till kassan! Ge mig glädjen tillbaka.. Ge mig orken tillbaka.. jag är bara trött åh grinig heeela dagarna! Börjar gråta för minsta lilla.. Så här vill jag inte ha det!

Ska förresten gå en buggkurs i vår.. så nu jävlar blir det dans i sommar! =)

Nääe det här går inte.. tårarna kommer igen..

god natt!

nytt år.. nya äventyr..

jaa, så är det väl.. det är inte långt kvar till Hanna åh jag sticker över havet åh landar i New York.. =) jag längtar som en galning.. ska bli skönt åh få komma bort åh bara göra nåt annat åh tänka på annat i 1 månad!

annars har väl året börjat rätt bra, jag känner att jag är mer öppen för folket runt omkring mig.. blev nervös igår när jag träffade en person på hockeyn, jag vet inte vad som händer med mig när jag träffar honom men jag blir blyg av nån jävla anledning, vilket är väldigt dumt, för han verkar vara likadan.. meen jag blir varm inombords.. om jag bara vågade ta chansen..  jag måste våga börja prata med honom.. (inte bara på fyllan) Skärpning Marie! =)

nääe, nu ska jag softa vidare.. väntar på att Petra ska komma..

tjaarå raringar!