You may think I'm crazy..

Men jag kan inte rå för hur jag känner.. allt är ett enda virrvarr just nu.. men på nåt sätt så känns det bra.. jag kan inte säga vad som kommer att hända eller inte hända.. jag har inga förväntningar den här gången..

jag hade iaf den bästa natten på länge.. =) tänk vad skönt det kan vara att bara sova i soffan.. *skratt*

nääe, ska inte säga nå mer nu.. jag mår bara bra just nu! =)

kram på er!

Promenad...

Jaaa... typ nyss kommit hem från promenad nr 2 idag! =P haha, nr 1 var med Hanna J och gick upp till södra berget.. vi irrade runt där i skogen, men till slut kom vi fram till hotellet.. där blev det en glass! =) tack Hanna! den satt fint! Seen, försökte vi så försiktigt som möjligt ta oss ner igen, vi tog snabbaste vägen det vill säga, slalombacken! Shit, riktigt brant på några ställen, kändes som om jag var på väg åh stå på huvet.. men vi kom ner.. helskinnade dessutom! =)

sen var jag hemma några timmar åh vilade upp mig inför promenad nr 2 med Hanna T! =P mycket Hanna nu.. =) iaf, så gick jag runt 16.45 hemifrån, var hemma igen 19.15 så det blev en kort promenad på 2 ½ timme! =) alldeles lagomt! =P men blev inge uppför på våran promenad, vilket var tur, det hade nog inte mina ben pallat! det räckte med att ta sig upp för hela södra berget! =) men Hanna åh jag hamnade däremot nästan enda borta i Bergsåker, innan vi kom fram till att det kanske var en bra idé att vända hemöver.. =) sagt åh gjort.. vi vände och på vägen tillbaka gick vi längs hela storgatan, gissa vem vi mötte! HAH! Vi mötte Sarah, åh jag har nog aldrig blivit så utstirrad nån gång förut.. när vi hade gått förbi henne, tittade Hanna åh jag på varandra sen började vi asgarva! =P men men.. så kan det gå!

nu ska jag lägga mig i soffan åh kramas med täcket.. det tycker jag att jag har förtjänat idag! =)

bye bye!

Hockey!

Yees, ska snart iväg åh träffa Ernst på hockeyn.. andra matchen för säsongen åh vi möter Frölunda, vi får väl se hur det går, det har ju inte gått så bra för dom om man säger så än så länge.. förhoppningsvis så gäller det även efter ikväll! =) Då skulle jag vara nöjd åh glad iaf...

annars så¨har jag jobbat heeeeela dan... 6-16 är inget skoj pass, men på golvet så funkar det.. man kan jobba lite i sitt eget tempo! =) jobbade helgen också, men det stoppade ju mig inte från att gå ut.. blev kanske lite väl full.. tror det var tequilan som gjorde det.. På fyllan brukar jag ju göra saker som jag inte gjort annars, åh så var det även i lördags.. men men, sånt som händer.. Lärt mig att inte hoppas för mycket, eller förresten det är ingen idé åh hoppas på nåt som ändå aldrig kommer att hända.. meen, fick ju veta att kemin fortfarande finns där trots allt som hänt.. det är sjukt egentligen..

Nääe, byta om kanske sen börja pallra sig norröver.. =)

Berättar mer senare! =)

tjaaarå!

He's so beautiful..

Jaa, herregud, en människa borde inte få vara så snygg egentligen.. jag bara smälter när jag tänker på han! =P När jag träffade han första gången för jaa vad kan det vara 1½ år sen på dansgolvet på Aveny blev jag helt frälst! =) Våra blickar möttes åh det var som kemi på en gång.. han gick förbi mig, men det dröjde bara nån minut så var han tillbaka, kom fram åh presenterade sig åh allt.. visade sig att han heter Emil.. vi dansade ett tag.. sen försvann han.. men min kväll var gjord ändå! =) HAHA! Åh nu verkar han dyka upp lite överallt igen.. intressant! =) Åh jag har absolut inget emot snygga killar, speciellt inte honom! Skulle vara roligt åh träffa han igen.. =) Men annars har jag ju alltid mina fantasier.. dom kan jag leva på läänge! ;)

Nääe, in i duschen med mig nu.. måste svalka av mig.. =P (från promenaden ingenting annat! ;) )

Bye!

Tänkte..

Jaa, tänkte skriva men ändrade mig.. så säger bara godnatt istället! =)

Ont i nacken..

headbangade för mycket på festen igår tror jag.. =)

seg idag.. vet inte riktigt vad jag ska tänka eller känna  om nåt just nu.. är väl bara förvirrad som vanligt..

nääe, bäst jag inte säger så mycket idag tror jag..

natti natti..

Tidig morgon..

jaa, hyfsat segt det känns åh kliva upp 6.15 för att åka på en brandövning på jobbet.. som ärligt talat kändes helt meningslös för vår del.. jag menar, dom kunde väl åtminstone ordnat med lite kunder vi skulle fösa ut men inte ens det.. så det var ju hur lätt som helst... =/ men men.. sitter hemma nu åh väntar på att åka tillbaka till jobbet igen, ska ju jobba idag också.. men börjar inte förrän 11 så kändes fel åh sitta på jobbet.. så istället i princip bara hem åh vända.. har städat lite, ska duscha nu åh sen fixa lite käk! =)

varit jätte duktig åh varit ute åh gått med Hanna dom senaste dagarna, vi har sagt att nu är det skärpning! =) så en himla massa 2 timmarspromenader har det blivit åh så 1 timme i regnet.. =) vilodagar nu, så kör vi igen på lördag så jag slipper ha sån ångest sen på personalfesten..

haha, personalfesten jaa.. kommer bli skoj, shit.. full kommer jag bli! =)

nääe, nu duscha.. kram kram


Sommaren i bilder..

Sthlm med girlsen..

   

Cypern med Mammi åh brorsan

  

Syrran fyller 30!

  

Brorsan fyller 40!

  

Sthlm med familjen..

  

Gatufesten 2008!

   


Aah, det var några av sommarens bilder.. inte riktigt i rätt ordning, men men, håll till godo! =)

Trött..

Jaaa, skulle kunna säga att jag i princip har varit vaken sen 7 igår morse, kanske har slumrat 2 timmar sen dess.. börjar kännas i nu i skallen.. fnittrar åt allt.. fast det brukar jag ju göra annars också, men ändå! =P

haft det kanon på Cypern, varmt som tusan, svettigt, badat en massa, druckit sjukt mycket cola! åh faktiskt lyckats åh inte bränna mig! =) nice va?? =P'

nääe, orkar inte skriva nå seriöst just nu.. tar det imorrn när jag fått sova lite kanske.. =)

Tja tja..