Äntligen har det rullat igång..

Jaaa!! äntligen har hockeyn rullat igång, visserligen redan gått några matcher men varit så mycket annat som hänt så inte orkat reflektera riktigt över det!

Men nu känns det som om jag är på rätt spår! tänker inte gräma mig över det som hänt senaste veckorna! Det är det inte värt! Bättre att se framemot nya äventyr och vänskaper! =)

ååh hockeyn är ju som sagt alltid min fristad! =) Där är jag hemma på riktigt!! Även om jag är där själv, så känner jag mig aldrig nånsin ensam där! Många fina vänner har jag hittat där ute genom åren! =)

Imorrn hoppas jag på mer folk än senast! Björklöven, hemma en löningsfredag borde ju locka lite folk iaf!

Svänger fort i bandy!

Det går inte att förklara hur mycket som har hänt i mitt liv den senaste tiden, har svängt så fort uppåt och neråt och fram och tillbaka! Jag har knappt hängt med själv i svängarna och jag förstår om folk runt omkring verkligen inte har hängt med och funderat på vad faan jag håller på med! =) Var mycket därför jag skrev och förklarade precis vad som hänt dom senaste dagarna igår, vet inte hur många som frågat mig vad faan som hände och jag har ju inte haft nå bra svar.. Var lika förvånad jag också! Men tänker inte ödsla någon mer tid att fundera över det.. Sånt som händer! Jag hoppas nu att allt får vara lugnt ett tag! Ta ett steg i taget och bara vara! Förr eller senare dyker den rätte upp! Åh vem vet, jag kanske redan har träffat honom! Bara det att jag inte insett det än! ;)

Idioti!

Ligger här så förbannad så jag vet knappt vart jag ska ta vägen..

Men jag kanske ska ta det från början, i våras träffade jag en kille, kändes hur bra som helst och jag föll pladask! Några dagar senare får jag ett sms där det står " tycker inte vi ska ses mer, glöm bort mig bara" och jag stod där som ett fån och fattade ingenting!

Sen under sommaren har han vid flera tillfällen bett om ursäkt och försökt förklara sig och till sist frågat mig om jag kan tänka mig och träffa han igen.. Åh jag tänker, jaa han skulle ju inte be om ursäkt hela tiden om han verkligen inte menade det!

Så jag går med på att ses igen! Föll pladask igen, har nog aldrig fått så mycket smicker och stora ord från nån så direkt.. Och det kändes till och med så bra sa han att han skulle kunna flytta ihop med mig direkt.. HAN ändrar direkt status på fb och jag några dagar senare!

Sen åker jag bort en vecka, kommer hem och får igår ett sms där det står.. "tycker inte vi ska vara tillsammans längre, har inte samma härliga känsla som från början, förlåt!" - ETT JÄVLA SMS!! Är vi tillbaka på högstadiet igen eller vad är det frågan om.. Och har sedan dess kokat inombords, så jävla förbannad över fegheten och att han inte ens är man nog att se mig i ögonen när han gör slut!

Och hur en känsla kan försvinna på 1 vecka är för mig obegripligt och än har jag inte fått någon förklaring.. För han hade ju visst ingenting att säga mig, när jag igår for dit för att fråga vad faan han håller på med! Och för att få tillbaka min nyckel hem, som han visst tyckte vi skulle lämna i postlådan så vi slapp ses! Kan inte ens vara ledsen, för att jag är så jävla förbannad!!

Och jag hade nog tagit det bättre om han istället bara sagt, "Du kan vi ses, vi måste prata om en sak" MEN ETT JÄVLA SMS!!!!