Lugnt..

Jaa, läget är lugnt för tillfället, pappa är fortfarande kvar på psyket.. varit där dom senaste veckorna! dom håller på att utreda vad för slags demens han har råkat ut för! Skönt på ett sätt att han är där, men samtidigt så är det sjukt jobbigt! och jag har dåligt samvete varje dag att jag inte varit dit och hälsat på han, men jag har inte orkat! Det är så mycket lättare att bara lägga allt åt sidan för tillfället... inte engagera sig! Åker jag dit och träffar han så blir ju allt så verkligt på något sätt..  Det är ju inte så här jag vill känna när jag tänker på honom!

-------

Annars så jobbar jag mest, som vanligt!! Men hade en ledig helg nu iaf som var!! Mycket skönt måste jag säga! Jag åh Hanna var på Bergsåker, spelade bort lite pengar, men inget vann vi den här gången! =P Taskigt!! Men det kanske leder till nåt annat iaf.. vi får väl se! ;) Vad var det jag sa? Otur i spel tur i kärlek? vem vet? =) Spännande iaf!!

------

Ska försöka fortsätta kolla på filmen nu, massa sms hela tiden så det är svårt att koncentrera sig! =)

Hej så länge!!

Spännande?

haha, jaa statistiken i min blogg sköt i höjden idag.. =) från att det är 4-5 som läser till över 30... lite skillnad..

men har iaf ingenting nytt att komma med, lugnt på jobbet och lugnt på pappa fronten! Det vill säga inte hört nå mer från sjukhuset..

I let u know!!!

kram på er!

Så kan det gå..

haha, jaa när jag var på väg till jobbet idag, så körde jag förbi en kille, åh så klart måste jag ju kolla om han var snygg eller inte, vilket jag inte tyckte att han var när jag tittat närmare, men det tog några sek innan jag insåg vem det var, tyckte han kändes bekant, men hjärnan ville inte riktigt koppla.. var visst Johan... haha! Tänk att det snart är 3 år sedan.. shit vad tiden går.. =)

Annars så jobbar jag mest, skönt att koppla bort allting annat, även om det var svårt förra veckan när pappa till och med kom på jobbet, men som sagt polisen fick komma och hämta honom i tisdags och sen dess har jag inte hört av honom!! Shit va lugnt och skönt det har varit.. han har nämligen lagts in på psyket igen, eller jaa, han ville det själv, men han har varit på en annan avdelning, där man inte får ha mobiltelefon! Hallelujah!! Sen så ringde läkaren idag till mamma runt 15 och sa att han skulle åka hem idag, eftersom han själv inte ville stanna.. så då var det bara för dom att släppa hem honom, även fast dom ville ta massa tester.. men tydligen så kom han inte så långt för några timmar senare ringer dom igen och säger att pappa har tagits in för tvångsvård.. då hade han börjat bråka med taxichauffören när han skulle åka från sjukhuset! Så, så långt kom han!

Men det är så skönt, så dom verkligen kan utreda vad det är som är fel! För nånting har hänt i hans skalle, en frisk människa reagerar inte som han gör när man säger nåt som inte passar honom! Så länge man håller med honom går det bra, men säger man emot eller nej så är det kört, då blir han aggressiv på en gång.. Det är nästan så att han beter sig som en 5åring som inte får som dom vill... Men det är ju inte nån hjärnblödning eller propp iaf, det har dom redan kollat, men antagligen nån slags demens eller kanske alzheimers? Det känns skönt att vi snart kan få svar iaf..

Och så länge han är där inne så slipper jag oroa mig för mamsen, det har nästan varit värst, att veta att hon är ensam och inte vetat vad pappa kan ta sig för.. menar hon har inte så mycket att sätta emot om han får för sig nåt... hon har ju redan världens fetaste blåmärke på benet efter honom.. förhoppningsvis får hon besked om besöksförbudet snart, men det lät lovande tycker jag den här gången iaf, när hon pratat med polisen!

nääe, sussa kanske, en dag till med jobb sen 1 dag ledigt sen 2 jobb och 2 ledigt!!! längtar till helgen!!

Natti natti!!

Kaos...

Jaa, så känns det just nu.. iaf i min hjärna, vet snart inte vad som är upp eller ner.. Tur jag har mina kära vänner som finns där för mig, både hemma och på jobbet!! Ni ska veta att jag är grymt tacksam för allt, även om jag kan vara dålig på att säga det ibland...

Varit på afterwork ikväll, det var välbehövligt med en hel eftermiddag att bara vara och inte ens behöva nämna pappa!! Bara surra om allting annat åh garva lite.. =) eller lite åh lite, väldigt mycket måste jag säga!! hihi...

Sussa vore kanske en idé också...

hade egentligen tänkt och skriva massa annat, men jag kanske tar tag i det imorrn.. började fundera på massa saker när jag tog min promenad hem från stan ikväll, men frågan är om jag borde skriva här.. äh, jag får se imorrn!! =)

natti natti