OJ!

OJ!! var visst ett tag sen, inte ens tänkt på att blogga i och för sig.. =)

har inte heller hänt så mycket, mest jobbat faktiskt.. jobbar 5 dagar till nu sen semester i 3 veckor!! Ska bli så grymt skönt jag bara längtar... =)

Först är det gatufesten, sen tänkte jag vila vecka 28 sen gbg v:29..

annars så skiter jag i allt!! =P Karlar kan vi väl lägga ner helt va?

Vadå förvirrad...

...varöfr ska det vara så svårt för?? Hallå jag fattar ingenting.. ge mig bara ett rakt svar, ska det vara så himla svårt?? svaret jag fick igår, var ju bara ännu mer förvirrande än vad jag var innan...

arg var jag igår också.. eller frustrerad, hur man nu ser det..  inte ofta jag är så..

vill du, eller vill du inte? hmm...

Nu jobb, till 22 imorrn till 22... har förresten fått schemat för några veckor framöver, jag kommer absolut inte ha något socialt liv överhuvudtaget! Bara så ni vet..

jobbar i helgen, ledig nästa sen jobbar jag helgerna vecka 25 och 26, sen blir det semester 27-29! =D börjar jobba tisdag vecka 30 jobbar 6 dagar, v31 jobbar 6 dagar v32 jobbar 6 dagar.. v33 jobbar 4 dagar.. semester!! ledig helg dessutom.. (än så länge alltså...)

nääe hejdå på er!!

Ledig helg...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Äntligen.. var ju bara 3 veckor sen jag hade ledig helg senast, men känns som evigheter.. grymt skönt! och det ska firas med grillning och utgång! =) inte varit ut sen personalfesten, så det kan ju faktiskt vara dags igen tycker jag då..

annars så är jag lite småsnorig och så.. var kanske inte det smartaste draget av mig att springa vårruset förra veckan, jag hade ju sagt till mig själv att jag skulle ta det lugnt och gå runt, men blev så jävla taggad så jag sprang nog lika mycket som jag gick, vilket gjorde att förkylningen inte släppte och min häl mådde skit.. =P

har inte hälsat på pappa sen 14 maj, han börjar bli lite grinig nu.. men jag har verkligen ingen lust.. och jag får så dåligt samvete över det.. så måste väl åka ut dit imorrn.. om jag orkar!

jobbar ju 6 dagar till veckan, så då lär jag väl inte orka pallra mig dit heller.. insett att jag kommer jobba som en idiot fram till semestern och sen kommer jag jobba som en idiot efter semestern också.. kan det inte bara bli vecka 27 på en gång?? nu nu nu nu nu nu!!

annars så vet jag inte riktigt vad som händer, trodde nästan P hade dött i veckan.. men så kom det ett sms igår, men jaa jag vet inte hur jag ska göra.. men jag vill ju, åh vad jag vill.. men lite respons tillbaka vore trevligt... men som sagt upp till han nu... undrar om han inser det själv?

Fick förresten order igår om att skriva blogg, så därför vart det idag.. Tobbe lille är nyfiken där nere i huvudstaden! =P

Nääe nu ska jag duscha, springa ner på stan och systemet och kanske hitta nå snyggt att ha på sig! ;)

kram på er!