Ensamhet...

Hur kan man egentligen känna sig helt ensam, fast man har massor av underbara människor runt omkring sig.. Jag är där, men ändå inte där.. förstår ni vad jag menar? På nåt sätt så är det bara ett skal av mig själv som är närvarande.. Mitt inre är nån helt annanstans.. mina tankar är alltid någon annanstans... Jag är glad utåt sett, fast det finns dom som ser att jag inte är det.. men jag orkar bara inte prata om det.. Vill inte prata om det, för det betyder att jag måste tänka på det.. analysera allt, åh jag vill inte!

man kan le med hela ansiktet, men ögonen avslöjar en alltid..

Fixar en massa..

Jaaa.. man får ju liksom passa på  när man är ledig! =) Skickat in en flyttanmälan till Skatteverket.. (kom ju på att jag kan ju göra det via internet) Pratat med arbetsförmedlingen, eller rättare sagt gått ur den samma, vilket jag borde gjort för länge sen! =P Ska iväg nu till ICA Bommen åh prata med Pelle, åh fixa arbetsgivarintyg för det jag jobbade förra året, så jag kan få högre lön! =) Sen ska jag ringa till Per Lundgren åh så ska jag prata med Com Hem! Är det nåt jag har glömt nu? =P ääh, jag vet inte.. men mycket åh ordna iaf!

Sen har jag packat lite också, börjar bli en del kartonger nu.. jag har ju lyckats samla på mig en hel del saker genom åren! =P

Förresten, det är min bebådelsedag idag! =P Haha, tack Tobbe för att du påminde mig! =)

Tvätta måste jag också göra! =P Men det blir senare idag..

Åh så måste jag in en sväng till brorsan åh hämta alla burkar som jag ska panta! =) får ta det ikväll kanske!

ÅH så var det ju hockey igår =D hihi, nu har vi 1-0  i matcher, "bara" 3 segrar kvar! ;)  Grymt skönt åh få sätta HV på plats måste jag säga.. men konstigt nog var det dåligt tryck på klacken, undra om alla var för jästa efter all påskmat?! äsch jag vet inte, huvudsaken vi vann ju! =)

Nu ska jag vidare... =)

Till alla..

.. som inte insett storheten med hockey och Timrå IK säger jag bara, gå på en match i slutspelet, ställ er i klacken eller bredvid klacken, sätt er på sittplats vad som helst, men känn stämningen! det är helt jävla galet, därför säger jag åt alla som inte sett Timrå spela, att gå på en match! =) Ni kommer aldrig att ångra er!

Nu sova, kommer bli en jobbig dag imorrn, får väl räkna med att rasterna inte kommer att fungera, åh att det kommer vara galet mycket folk! Imorrn är väl den största dagen för oss inom handel på typ hela året, för er som inte visste det, så är faktiskt påsken större än julen, det spenderas alltså ännu mer pengar på mat, hur sjukt det nu än kan låta..

brorsan fyller ju år imorrn också, så blir kalas efter jobbet! =) Tårta!! MUMS! =D

----

BTW, sorry för att jag är så knäpp..

3-1 nu..

men det var bara för att dom inte ville vinna när inte jag var där! =) jag måste ju få vara med åh fira också! ;) åh det kommer vi göra imorrn!! *LEEER* =D

Vi har ju ändå övertaget om jag säger så.. Vi måste vinna 1 match, MoDo 3 av 3! ;) Så, oddsen talar för oss! =) weeho!

Äh, mer orkar jag inte babbla om idag! =)

Var ett tag sen..

...jag la upp några bilder så, håll till godo! =P

              

                                                               


                                                             


3-0 nu.. =P

Det här hade jag aldrig kunnat tro, inte ens i mina vildaste fantasier (åh dom kan vara vilda) men fantastiskt är det iaf! =) Helt galet.. ojojoj, vilken match dom gör igår alltså, 6-3 kunde lika gärna ha varit 10-3 eller vad som helst.. helt överkörda blev MoDo! ÅH det bästa är att vi gör mål, fast det kunde ha blivit ännu fler.. =P

Jag hoppas för allt i världen att jag kan byta pass imorrn så jag får åka till ö-vik, det kan ju avgöras imorrn liksom.. annars får jag åka upp på tisdag också.. =P Då är jag ju ledig, men vi siktar på ett avgörande imorrn! =) Självklart!

Var på max igår, nån som blev förvånad?! =P eeeh nääe.. =) Sen var jag med Ernst åh ida åh snackade massa skit i bilarna.. som vi gjorde förr, när vi nyss hade tagit körkort, var ute halva nätterna jämt! =)

Sundsvall vann handbollen idag också, så vi får hoppas att Olle åh gänget klarar kvalet, så dom får möta Tobbe åh hans gäng! ;)

----

Btw så verkar du göra allt för att såra mig.. =(

2-0 i matcher...

det ser väldigt bra ut just nu, meeen, vi måste fortfarande vinna 2 matcher till,  så än är det långt ifrån klart.. men vi kan säga så här, Timrå måste vinna 2 av 5 Modo 4 av 5, oddsen talar för Timrå.. men det här är hockey, allt kan hända!

Det var iaf en grymt skön seger igår, ni skulle ha sett mitt lilla glädjeskutt på jobbet när jag fick höra att Timrå gjort 2-0! haha, undra om det var många kunder som såg mig då? =P Äh det bjuder jag på! =)

Fick´ju jobba över igår, så kom inte hem åh kunde kolla på matchen förrän en bit in i andra, men men, fick se några timrå mål iaf, åh huvudsaken är att vi vinner! ;)

Nääe, ska väl käka frukost kanske, åh sådär.. måste åka åh besikta om bilen också! =)

Åh, jobbar heeeela kvällen.. =P

Helt Galet!!!

Ojojojojojojojoj! Det var helt galet igår, vi hamnar i 2-0 underläge i andra perioden åh då känns allt bara skit, timrå har haft mängder med chanser men pucken ville inte in, den studsade hela tiden rätt för Modos del, åh för Karol Krizan (ni vet han som tror att han är en filmstjärna där i målet) men till slut så fick vi utdelning, drygt en minut in i 3:e så skjuter Peter Regin, ett kanonskott som går rakt upp i krysset! =) Nam Nam Nam! Helt galen stämning på läktaren just då, men det skulle bli ännu värre, eller ännu bättre hur man nu ser det! =P med 1 ½ min kvar av 3:e så får vi pp, vi tar timeout åh plockar ut Backe ur målet, alltså spel 6-4, tar bara drygt 10 sekunder så sitter pucken där i nät, ett till kanonskott! Den här gången av Riku  Hahl, tror alla fick glädjefnatt där! Både spelarna och vi på läktaren, det var riktigt så man fick rysningar, skulle vilja höra hur det lät egentligen.. kanske finns nån själ där ute som lyckades spela in det hela.. Vi kan ju hoppas iaf! =) Seeen, i förlängningen så gör Tenkrat det avgörande målet, åh om glädjen var stor vid 2-2 så går den inte att beskriva just nu.. Det är bara HELT GALET!!! 

Var bara så grymt jävla skönt, speciellt som matchen utvecklade sig åh att vi låg under med 2-0.. men det är som vi sjunger där på läktaren... "VI är Timrå åh vi ger ALDRIG upp" =)=)=)=)=)=)

Nääe, nu ska jag åka åh jobba.. hihi, kommer flyta på bra idag känner jag! =)

Slutspel!!

Jaaa! Äntligen börjar det.. ÅH Åter igen blir det ett Slag om Västernorrland, men den här gången är det faan i mig vår tur att gå segrandes ur striden! =) MoDo hade marginalerna på sin sida förra året, det måste betyda att Timrå har det i år! Vi ska vinna för Robbans, Kalles  åh Sannys skull! för deras sista?! säsong i Timrå! Så är det bara.. Det finns bara vinst på kartan! =)

Laddad till tusen kan jag säga, Ernst åh jag ska åka dit som vi gjorde i "gamla dar" innan spelarna kommer! =P Nu ska vi ladda helt enkelt! =)

Louise ringde för en stund sen åh frågade om jag kunde jobba ikväll, åh jag hatar att säga nej till jobb, men den här gången fick jag göra det! Jag vill verkligen gå på hockey.. =) Det här har jag väntat i 1 år på nu, åh med tanke på hur lite matcher jag kunnat gå på under säsongen, så vill jag verkligen gå nu när det är slutspel! =)

Äh, jag skriver mer ikväll när vi vunnit! =) Jag säger som Peter, vi vinner med 7-0! =P

Max, max åh max igen..

Jaaa.. usch har blivit mycket max på sistone, inte bra för mig, men grymt jävla gott! det är farligt det.. för det syns verkligen att jag har ätit mycket skit åh motionerat väldigt lite de senaste månaderna, vill verkligen inte veta hur många kilon jag har gått upp sen jag började på Maxi, det är nog ett X antal, tyvärr!

Men det är iaf därför som jag har bestämt mig för att imorrn ska jag ut åh gå! JAG SKAAAA! Får inte skylla på väder eller nå annat, så var på mig nu, se till så jag kommer iväg! =P Har ju mycket tid på mig innan jag börjar nämligen.. 13-20 imorrn så.. Ut åh gå helt enkelt!

Annars då, joo tycker att det ska bli 1 april så jag får flytta nån gång.. fast det går ju fort egentligen men jag vill att det ska gå ännu fortare! =) Vill köpa möbler åh allt annat sånt skoj! Personalfest då också =P; skoj skoj! Slipper jag åka hem till Njurunda, kan jag gå hem när partyt är slut! =) (ska i och för sig jobba också, men det går bra det!)

Nääe, ska sova tror jag så jag orkar kliva upp åh gå ut åh gå imorrn bitti! ;)

--------------

Btw, om en viss julklapp används med en viss person, så kan du verkligen dra åt helvete!

det var allt jag hade åh säga!

Byee!