Julklappar?!

ÅÅÅÅH! Jaag blir tokig! Det är såå himla svårt, har aldrig nån aning om vad jag ska köpa till nån =P Åh inte blir det lättare när ingen har önskat sig nåt! Som vanligt är brorsorna svårast! men får väl köpa nåt i klädväg som vanligt, nån snygg skjorta eller så! =) Så dom får lite stil grabbarna mina! =P

Annars så, blir det i princip bara jobb fram till jul, är ledig idag och nästa onsdag! Annars jobbar jag.. =) Meen, det blir bra pengar.. längtar tills jag får lönen för december, nån gång i Januari! ;) Det är tur att jag trivs så grymt bra på jobbet annars skulle det vara ganska jobbigt, men jag har ju alla mina små underbara människor där! =)

Åh, jag längtar tills ikväll för då kommer min älskling! =) Saknar min Mupp! Inte träffat han sen måndag morgon ju, åh det är alldeles för länge sen! Jag blir ju lite halvt galen när jag inte får vara med honom! =) Kramsjuk!

Åh tydligen så låter jag som en mus ibland, men han kan ju inte kalla mig för mus så nu kallar han mig för en råtta! Väldigt vackert! =P Men kan ju inte rå för att jag har lite konstiga ljud för mig.. =) Trodde han skulle storkna av skratt i söndags när vi låg där i sängen, men det var ju hans fel, taskigt åh försöka putta ner mig på golvet ju! ;)

Nääe, undra om jag ska åka på stan idag, eller om jag ska göra det på fredag innan jobbet.. börjar ju 16 då, så har ju mycket tid! =)

Funderar på att städa här hemma, tog ju mitt rum i lördags, så får se vad det kankse blir idag! =P

Nääe, nån nytta kanske man ska göra! ;)

Herrå herrå!

Åh förresten om ni har några julklappstips är det bara att höra av er! =) Vore jätte bra! =P