31/10-11

Måndag igen då.. imorrn är det första november och bara 2 månader kvar på det här året.. som, som vanligt bara har försvunnit?? =) 1 år som varit väldigt upp och ner känslomässigt.. Men för det mesta är det på rätt väg iaf!

Som jag skrev igår, så blir det några bortamatcher den här veckan och det ska bli så sjukt skoj! Imorrn är det Övik med bästaste grabbarna! Så jävla roligt jäämt!! =) Och på lördag sätter jag mig på tåget ner till sthlm.. jag och alla andra.. =) Brukar vara roligast så.. sist jag var med på en tågresa kände jag inte en människa när jag åkte ner men en hel drös med folk när jag åkte hem.. det är fördelen med att åka "själv" man måste umgås med alla andra! ;)

Annars så kanske morgondagen blir spännande på mer än 1 sätt.. =) Det ser jag framemot! Håll tummarna!!

Nu ska jag snart iväg och träna igen! =) Så himla skönt att komma igång! Varit iväg 5 ggr hittills senaste jaa 2 veckorna, kan jag hålla det så blir det grejt! =) 2-3 ggr i veckan är mitt mål!

Sen är det jobb som gäller 14-21.30 står på schemat för dagen! =)

Kram på er!

30/10-11

Söndag.. Snart iväg och jobba.. =)
Var ut igår med finaste kollegorna! =) Kvällen blev kanske inte direkt som vi tänkt oss, men trevligt ändå!

Hoppade hockeyn, tänkte jag skulle prova nå nytt.. och det gick ju vägen, dom vann ju!! =) Huvudsaken det!

I veckan blir det Övik på tisdag och Sthlm på lördag.. =) Ska bli såå skoj!!

Nääe, kanske berättar mer någon annan dag.. ;) Nu ska jag iväg!

23/10-11

Han säger att han slutat dricka och inte druckit på 6 månader.. men varför hör jag på 2 sek att det inte är sant.. 20-30 missade samtal... VARJE DAG.. byta nummer, jo men visst... men samtidigt så finns tryggheten där att jag vet att han lever så länge han ringer.. Skadat eller hur.. Jag vet att han inte är mitt ansvar längre och jag gör verkligen allt för att undvika honom men han är ändå pappa.. fast jag inte vill ha nåt med han att göra!

Får inte panik längre iaf när jag ser han.. och det är väl "tur" med tanke på att han är på jobbet varje dag..  Önskar bara att han kunde sluta hänga där, att Ingvar slutar ta med sig han dit.. vad förväntar dom sig egentligen? Att allting ska vara frid och fröjd? Men det har det ju inte varit på över 10 år.. Kommer aldrig lita på pappa igen och kommer aldrig mer vilja ha något med honom att göra! Det förstörde han när han söp ner sig varje vecka och det förstörde han verkligen förra sommaren när han slog mig med där jävla repet.. Men han inser inte det.. inser inte vad det är han har gjort och hur han har fått mig att må alla dessa år..

Hur jag inte velat ta hem vänner eller killar hem (när jag bodde hemma) för jag visste inte om han skulle vara nykter eller ligga däckad i sängen.. Det tog många år innan jag ens berättade för några av mina närmsta vänner att pappa var alkoholist.. Det var min hemlighet som jag försökte hantera på mitt sätt.. Ignorera det..

Den dagen jag flyttade hemifrån var en befrielse utan dess like, veta att jag skulle slippa åka hem och hitta pappa utslagen i sängen eller på golvet efter att ha tryckt i sig 3 liter vin på nolltid.. Men jag hade ändå dåligt samvete när jag flyttade därifrån, för jag lämnade/övergav ju Molle.. och det har jag fortfarande inte förlåtit mig själv för.. Och hur hemskt den än låter så var det skönt när mamma och jag tog beslutet att ta bort honom.. För då visste jag att han slapp lida nå mer iaf.. Men jag saknar honom varje dag... <3 Han var den enda anledningen till att jag åkte och hälsade på pappa överhuvudtaget dom där åren... Lilla solstrålen!

oj var inte meningen att det här skulle bli ett så tråkigt inlägg... men det är bara en sån där skitdag när telefonen ringer oavbrutet och jag orkar inte med det.. tårarna forsar och på nåt sätt måste jag uttrycka mig!

5/10-11

Förstår inte vart tiden tar vägen, helt plötsligt har det gått 1 månad till! Gjort en massa skoj i och för sig sen sist så det är kanske inte så konstigt! =)

En trip till Cypern med mamma och brorsan! Lika skönt som vanligt att bara vara, dock inte lika kul att ligga däckad i en förkylning hela veckan! =/

I helgen nu som var blev det en roadtrip med grabbarna till Lule! Hockey stod på schemat! Sjuuukt skoj har jag haft! Galna är dom! =) Sjuukt sköna människor jag jobbar med helt enkelt!

Och hur stora är oddsen att jag ska träffa på ett gammalt ragg när jag ute på krogen i Lule? Inte så stora, men så klart att jag ska lyckas! Haha, var typ 2 år sen sist, men roligt att se han faktiskt.. även om det aldrig blev nåt då och inte i framtiden heller.. =)

Nu är det tillbaka till vardagen ordentligt som gäller och jobba på som tusan! Snaaart jul! ;)

Och varför är det alltid så att när en karl dyker upp så kommer det automatiskt ett helt gäng till? Och jag som vanligt har inte en susning om vad jag vill.. med vem jag vill, om jag vill nåt, med nån utav dom? Förvirrad.com! Bara förnamnet!

Nääe, ska iväg med Becca på bio, så hej så länge! Hörs väl om 1 månad eller så!