Åh så börjar vi om igen..

Hur kan nåt som kändes så jävla bra förändras på ett par dagar?
Jag fattar ingenting och är fortfarande förvirrad..
Men det var väl inte meningen helt enkelt!
Så bra som det kändes har inte hänt på ett bra tag..
Och jag var helt 100 på att det var ömsesidigt..

Men tänk så fel jag hade, IGEN!

För övrigt så tycker inte jag att man säger att man längtar efter nån och tycker en person är underbar om man inte menar det, så hur kan det förändras från ena dagen till den andra?

Nåt annat måste ligga bakom, skulle vara spännande att veta vad!

Men som vanligt så rullar livet på.. ;) Förr eller senare står MR Right där! Det vet jag! =)

En känsla det var längesen jag hade..

Haha, tänk vad lite sms kan förändra ett humör på en grisblink.. Åh ska jag vara ärlig så har jag saknat det nå enormt! Känslan jag har nu har jag inte haft sen hösten 2011.. Åh jag måste väl säga att det är på tiden.. =) Meen inte hoppas för mycket nu, 1 sak i taget och 1 steg i taget, men känslan säger att det blir bra.. ;) Jag har ett leende på läpparna och det är väl gott nog? =)

Hur ska jag fortsätta?

Snart gått 1 vecka sen det blev klart att laget i mitt hjärta åkte ur högsta serien, jag kan inte beskriva känslan jag hade efter matchen.. Visste knappt vart jag skulle ta vägen när jag satt där på läktaren och luften gick ur mig..

Det är egentligen bara hockey men efter att ha gått på matcher sen 2002 så blir det en livsstil.. det blir liksom en del av livet.. Hockey kommer spelas nästa säsong också och jag kommer stå där precis som jag gjort dom senaste 11 åren.. Jag kommer skrika precis lika mycket om inte mer?!

Älska dom som mest när dom förtjänar det som minst..

Fick förra veckan dessutom något att fundera på, fick en förfrågan av en i supporterklubben, hon ville nominera mig som en kandidat till styrelsen.. Och jag vet inte om det är något jag vill.. Orkar jag engagera mig ännu mer? Självklart vill jag va med och påverka.. men det finns ett liv utanför hockeyn! =)

Åh jaa mycket att fundera på! Men längtar redan till hösten! =)