A road i'v taken before..

Jaa hälsat på min syster i helgen, alltid lika mysigt! Även om det inte är långt till Hudik har det ändå inte blivit så många resor ner tyvärr! Men har tänkt att ändra på det.. Även om det inte alltid är så lätt att få ihop med helger och så vidare! =)

Blev iaf påmind om hur tråkig den där vägen är att åka.. Finns inget roligt alls att se på vägen.. =P Förra året den här tiden hade jag 4 mil enkel resa till jobbet, det är nåt jag inte orkar med igen iaf! även om jag trivdes super i skogen så blev jag isolerad där ute, kändes som om det var för långt för att bara åka iväg och ta en fika med en kompis! Så det är nåt jag har tagit till mig.. =)

Självklart vill jag nån gång i framtiden ha ett hus nånstans.. men hyfsat centralt får det nog allt ligga! =) Bommen känns som en bra gräns! Speciellt sen när nya e4an kommer, så gör det ju saken mycket lättare, eller fortare om inte annat!

Too late...

It's not too late
It's not tomorrow
Let go of the hate
Let go in sorrow

In patience ray (?) - Hoping to se you
Please don't escape - I want to hold you

'Cos the one thing I have is a burden to bare
Remorse is hunting I swear

Keeping the faith but rob (?) lonesome
For speedy again
It feels so wrong

Restless were for something that's over
Trying to rest try to be sober

But, the one thing I have is a burden to bare
Remorse is hunting I swear

I wanna wake up with you - yeah!
Hold me closer I've been

All the things we been through
Before it's too late
Be mine - be mine!

By nights for you call
I must be dreaming
Empty walls - empty feelings

A deamon of fear kills the big wild
Shameful tears - soon it's allright

Hear:

I want to wake up with you - yeah!
Hold me closer I'm here

All the things we been through
Before it's too late
Be mine - be mine!

I'm leaving tonight
The loneliest guy
Our love is gone for alltime
Calling therefore all that I have

Now it's too late
Now it's tomorrow
I can not hate
Let go of my sorrow

'Cos the one thing I have is a burden to bare
remorse is hunting I swear

'Cos the one thing I have is a burden to bare
Remorse is hunting I swear

I wanna wake up with you - yeah!
Hold me closer I'm here

All the things we been trough
Before it's too late
Be mine - be mine!

I wanna wake up with you
All the tings we been trough
Before it's too late
Be mine - be mine!

Stalker?

Börjar känna mig som en stalker.. det är inte meningen, men en viss person dyker upp överallt typ hela tiden helt plötsligt! Och svårt att låta bli att bry sig när man tycker han är snygg som fååå!

Kramsjuk!

Mm just ikväll skulle jag mer än gärna ha någon att kramas med i soffan.. Bara hålla om någon, inget annat.. utan bara vara! Det är liksom inte samma sak med täcket eller kudden även om dom inte heller är så dumma.. Men någon som kramar tillbaka vore ju trevligt!

Ni som har följt min blogg från början vet att jag har försökt förklarat skillnaden på att vara kramsjuk och att vara sugen på nå annat. För jag tror att, skulle jag säga till en kille att "ursäkta men jag är kramsjuk" så tror han nog att jag vill ha nå mer.. Men KRAMAS är precis det jag vill! Kanske kan sträcka mig så långt som att skeda, vore okej det också.. men sen är jag nöjd! =)

Bara så att ni vet liksom!

Kan inte sova..

Åh sällan jag börjar kolla klipp på tuben och sen inte kan somna.. men finns sååå mycket som är så himla bra! Har alltid älskat den här låten och i den här versionen har dom verkligen samlat världseliten från alla hörn! https://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI

Och så går det inte som man vill!

Jaa har ju pratat mycket på sistone om att chansa och det måste jag säga att jag har gjort, mycket mer än vanligt.. Hoppades på ett svar även om det skulle vara ett nej, men inte fått nå svar alls..

Så skenet bedrar uppenbarligen, någon som du tycker verka vara bra kanske alltså inte alls är det.. Typiskt! Jag som hoppades på det bästa, en ärlig chans åtminstone!

Att chansa lite..

När jag gick i högstadiet började jag gå på hockey.. En match och sen var jag fast.. Men jag har aldrig varit någon som jagat autografer eller sprungit fram till spelare bara för att dom spelar i mitt lag... Har alltid haft åsikten att dom ska få vara ifred, för varför skulle dom vilja prata med en vanlig tjej som mig?

I många år så har dom handlat av mig i princip dagligen, men 9 ggr av 10 så nämner jag inte ordet hockey, dom behöver inte veta, att jag vet, vilka dom är.. För en stund så låter jag dom bara vara vanliga människor som inte behöver snacka hockey med kassörskan på ica..

I veckan gick jag ifrån min väg lite grann.. Och tog en chansning.. Det är inte alltid dom går som man vill, men jag är glad att jag äntligen klev ur min bubbla och vågade fråga! =)


Ja eller nej?!

Ibland vill man bara ha ett svar, positivt eller negativt spelar ingen roll, bara det kommer.. Värsta som finns är att gå runt och fundera på nånting.. Fundera på om man verkligen har en chans eller om det bara är ens hjärna som hoppas på det.. Eller fundera på vad man gjorde för fel..

När man för en gångs skull tagit en chansning, vill man inte gå och fundera på om man är knäpp eller inte. Utan bara ha ett rakt svar.. Ja eller nej! Bättre att vara ärlig i min värld! =)

Såå nu är det bara att hoppas på att jag får ett svar!

Lite medgång gör skillnad!

I den här stan är jag känd som hockeytjejen eller "ica maxi", det är så folk förknippar mig, så det är inte så konstigt att jag får surra hockey varje dag på jobbet, med kollegor men framförallt med mina kunder! Och innan de 2 senaste matcherna var varenda min nedåt, alla var pessimistiska och less.. Sen hände nåt.. Timrå vann 2 raka matcher och helt plötsligt börjar alla tro igen.. Men kanske mest, dom börjar hoppas igen! Sjukt roligt att se att så lite kan göra så stor skillnad! Hoppas grabbarna på isen inser det också!

Det här laget betyder sååå mycket för så himla många människor, unga som gamla, tanter och farbröder, småpojkar och tjejer.. Alla vill att Timrå ska spela i Elitserien även nästa säsong åh med 9 matcher kvar har alla börjat hoppas igen! Jag hoppas innerligt att viljan i laget kan försätta berg! Jag tror och hoppas med hela mitt hjärta att det ska gå vägen.. Jag är optimist och fortsätter vara det tills "the fat lady sings"!

Vore ju så kul om gubbarna fick komma och fortsätta vara glada när dom ska surra med mig på jobbet! Även om dom inte sett mig på så många borta matcher i år.. =P

Tror det var efter en bortamatch mot Brynäs förra säsongen som typ 15 pers kom fram till mig på jobbet dagen efter och frågade om det var mig dom hade sett på tv.. =) Alltid lika roligt och det gör mig ingenting! Surra hockey kan jag iaf! ;)

Men det är en skön känsla när en gubbe på 70+ kommer fram till en, knyter näven och säger "nu jävlar" med glimten i ögat! =) Då insåg jag att det inte bara är jag som verkligen tror på under och verkligen tror på det här laget!


Abstinens!

Insåg idag att jag bara sett 1 bortamatch den här säsongen med grabbarna, bottenrekord för min del.. =( Men det har liksom inte passat in! Varit bortrest mycket när det har varit passande bortamatcher vilket är lite typiskt! Har alltid tyckt att det är så mycket roligare att se hockey på bortaplan..

Missförstå mig inte nu, älskar såklart att kolla hockey hemma också.. men det är såååå mycket roligare att ta en 3 poängare på bortaplan och spöa hemmaklacken! ;)

Har ju blivit rätt många bortamatcher genom åren, en som fastnat på minnet är en till Karlstad en lucia för mååååånga år sedan (Jaaa jag vet, jag börjar bli gammal!) fråga mig inte hur matchen slutade för det har jag ingen aning om! Jag vet bara att en person tyckte det var lämpligt att kissa på hemmastå! =P Vi skrattade gott iaf! Och så såklart så glömde vi Hyland! Tror vi hade åkt typ 3 timmar innan vi insåg att vi var en kort på vägen hem.. ;) Vi som var nyktra på den här resan skrattade gott åt alla andra iaf! =)

Har ju som sagt besökt några arenor genom åren, men fortfarande många kvar att besöka! Scandinavium vore häftigt! Nån gång kommer jag dit också! Jag loooovar!

För är det nåt jag inte är, så är det medgångssupporter, snarare tvärtom jag tycker det är viktigare att gå nu en sån här säsong då inget går vägen.. Tyvärr så verkar jag vara ensam att tänka så med tanke på att lagets publiksiffror hemma blir sämre och sämre! Och jaa, jag har missat många hemmamatcher också den här säsongen, men hade jag haft möjlighet så hade jag stått där på hemmastå och skrikit halsen av mig! För det är nu grabbarna behöver vårat stöd! Det är nu vi ska visa att våra hjärtan är röda och vita! Och bära fram laget sista biten in i mål den här säsongen!

Jag är fortfarande optimist, så länge vi har chansen så kommer jag tro på ingemansland, även om det är långt dit! Men som Gunde brukar säga "Ingenting är omöjligt"! Och tror inte vi supportrar på det, hur ska vi då få laget att tro på det? Neej dags att vi skärper till oss, både hemma och borta! Det här laget kan göra underverk!

För hur det än är och hur det än slutar den här säsongen kommer jag alltid vara galet stolt över att vara RÖD och VIT!

Åren går..

Varje år har nåt speciellt som jag förknippar det med..
 
2006 var det år då jag ändrade min framtid som jag var på väg mot..
2007 la jag grunden till att lämna livet med pappa..
2008 flyttade jag äntligen hemifrån
2009 hade jag en underbar semester i USA
2010 var den värsta sommaren i mitt liv
2011 föll jag pladask
2012 insåg jag att jag var värd så mycket bättre än så
 
Och nu sitter jag här 2013 och är sjukt nöjd med livet.. Även om det är tråkigt ibland att vara singel så måste jag säga att jag trivs otroligt bra ändå.. Och inser att jag verkligen växt som människa de senaste åren!
 
Och i söndags fick jag för mig att göra något som inte riktigt är likt mig.. Jag har alltid varit den som tittat och beundrat från sidan av, rädd för att få ett nej eller någon ska tycka att jag är galen! Men i söndags tyckte jag att det var dags att spräcka den barriären och våga sig på nåt nytt! För vissa kanske det är en skit sak men för mig otroligt stort att jag vågade säga till någon "du, jag tycker du är sjukt snygg! Ville bara att du skulle veta det!" så den kvällen var jag galet nöjd med mig själv! Dessutom så förväntade jag mig inte ett svar men jag fick det och hade aldrig trott på det själv innan..=) Men för en kväll hade jag ett stort leende på läpparna iaf!
 
Så om ni har något ni inte riktigt vågat säga till nån, säg det! Ni vet aldrig vad ni får för svar! Tänk om ni missar en underbar människa för att ni inte vågat satsa och lämna ut er själva.. Det värsta som kan hända  är ju faktiskt bara ett nej, men då vet ni iaf att ni gjort allt ni kan och behöver aldrig tänka.. "Men tänk om?"

Valen då påverkar mig än..

Har tänkt mycket på senaste tiden hur mycket ens val påverkar en även flera år senare.. Vad hade hänt om jag valde den andra vägen den där sommaren 2006.. Antagligen så skulle mitt liv ha sett helt annorlunda ut..

Valet jag gjorde då är det inte många som vet något om.. Just då hade jag inte tänkt berätta för någon alls men det blev inte så till slut.. Och det är jag glad för idag, det stödet jag fick var guldvärt!

Det är inte ofta jag funderar på det här, eftersom jag aldrig ångrat det beslutet.. men man kan ändå inte låta bli att fundera vad som hade hänt med mitt liv om jag gjort ett annat val då!