Förvirrad...

mm, vet inte riktigt vad jag vill just nu.. om jag bara inbillar mig saker?! eller är det önsketänkande?! =) jag vet inte, men det skulle inte vara helt fel och testa och se vad som händer.. det kan ju faktiskt bli hur bra som helst eller så blir det inte det! =) men jag kanske ska ta en chans för en gångs skull!

de senaste 2 åren efter Johan har jag ju varit väldigt anti killar egentligen... inte vågat släppa nån nära inpå igen av rädslan att bli så sårad.. det har tagit sån tid att komma över honom så det går inte att beskriva! För första gången nånsin litade jag på en människa till 100% och det bet mig i arslet direkt den gången.. jag hoppas att jag aldrig mer behöver uppleva det igen!

men jag har tagit ett steg på vägen nu iaf.. tagit ett initiativ.. nu får vi se vad responsen blir! =)

nu blir det femmilen och jag håller alla tummar för svenskarna men mest för Anders Södergren! Han är så fin så det finns inte, han förtjänar verkligen en individuell medalj i det här mästerskapet!

hej så länge!

Massage...

jaa, har varit på massage ikväll efter jobbet.. och jag säger bara FY FAAAAAAN! gjorde så sjukt jävla ont så det går inte att beskriva..  och ändå så tryckte hon och massera hur lätt som helst.. mina axlar är tydligen som sten.. jag hörde henne mumla och sucka heela tiden.. =P första hon frågade var "hur gammal är du?" jag svarade snart 24.. fick till svar... ojojojojj... och en stor suck!

jag vet, min kropp mår inte bra.. kunde inte slappna av för 5 öre.. men förhoppningsvis så blir jag bättre nu då, om jag börjar ta mig dit lite oftare...

för dagen i kassan var olidlig, var så jävla nära att börja grina av smärtan i axlarna flera ggr.. helt sjukt, så här illa har det inte varit förut..

men nu blir det till att kramas med täcket.. och fundera på vad jag vill framöver! =)

kram på er!

OS!!

jaa.. har ju faktiskt inte ens kommenterat det än så länge.. trots att jag har sett det mesta!! =) och skrikit och hoppat som en dåre i soffan under vissa kvällar! Måste säga att det har gått sjukt bra hittills förutom skidskyttet! men så är det.. vi får vara glada för alla andra svenskar istället!! =)

Ikväll hoppas jag på Anna Holmlund!! =) Mer medaljer till Sundsvall det gillar vi!!

varit ledig idag också.. tränat med Petra, sjukt trött i armarna nu.. trots att jag inte körde stenhårt! =)) Ska väl komma iväg imorrn också, skivstång imorrn! Alltid lika roligt!

nääe kanske ska lägga mig nu.. kolla på OS och sen soova!!

Det kan bli spännande det här!! =)

kram på er!

vad tänker jag med?!

haha, hur ska jag kunna få sms av folk som inte har mitt nummer?! =P jaag vet inte... som sagt jag är ju lite förvirrad.. men det bjuder jag på! =) Kanske tänkte att jag kunde skicka med telepati eller nåt?! Who knows?!

Annars har jag precis återfått normal puls igen.. shit vilka grabbar vi har i OS!! =) Me Like!! Suttit och skrikit och klappat händerna som en liten toka! Åh det höll ju enda in i mååål!

Nääe nu kanske jag ska ta och sova också?!

meen vill inte soova ensam! tråååk!!

kram på er!

Sms...

...jaa sa ju precis att jag ville ha sms, kanske borde ha sagt att jag inte ville ha från pappa.. men så klart är det ju han jag får från! tragiskt!!

vill ha mer spännande sms... mer pirrsms.. =P

Är det så?!

haha, jaa jag har alltid sagt att jag är förvirrad och nu har det hänt igen!! =P

Vet inte vad jag ska tro just nu, hur ska jag tolka allt? eller är det bara önsketankar från min sida? men vill jag då verkligen det? Jaaaag vet inte! =P

äh skit samma! Det blir som det blir, kanske bara jag som inbillar mig trots allt?! =)

förresten så är sundsvallsborna heeeeelt galna när det gäller godis, helt jävla sjuk dag måste jag säga! Men inte ens när vi ger bort godis gratis är dom nöjda!

hörde en kärring i scanningen som sa "Skojar du med mig? måste vi betala för 42 gram?" efter att hon fått ett helt kilo godis gratis som annars ska kosta 79 kr nu fick hon betala typ 2,50 eller nåt.. Man kan ju bli brydd för mindre!

men men nu ska jag kramas med täcket!! =)

fast hade varit roligt med lite sms ikväll.. hmm... =P

kraaam på er!

Upp och ner..

jaa, humöret går verkligen upp och ner... försöker se till att det mest är upp men det är inte alltid så lätt när pappa beter sig som han gör.. har inte pratat med han sen i söndags vilket är ovanligt.. har inte räknat hur många sms jag har fått men inte svarat på dom, orkar bara inte!!

annars förutom den delen i mitt liv så tycker jag att allting är kingen!! =) Jobbet flyter på bra, kommer iväg och tränar lite då och då! =P Ska skärpa mig ännu mer på den fronten!

kör en latardag idag, men ska nog åka iväg på att pass i eftermiddag! =)

kram på er!

Hmm..

...tänk att han kan förstöra så jävla mycket! har haft en hur bra helg som helst och så åker jag till pappa och så är allt bara som bortblåst... Blev så sjukt förbannad och ledsen idag så det finns inte!

Han blev helt jävla tokig stog och skrek och hade sig bara för att jag sa att jag inte ville äta middag med honom, var där vid 14.30 och var inte ett dugg hungrig men det gick tydligen inte för sig... Drog till mamma och grät som en tok, men tror ni inte han kommer dit då! ÅÅÅHHHH! Stod bara åh skrek på han.. men han lyssnar ju inte.. jag vet inte vad jag ska göra längre... Han har säkert skickat minst 30 sms idag men jag orkar bara inte.. bara han inte gör som han gjorde runt nyår och kommer hit imorrn bitti! Men jag orkar inte prata med han vill inte träffa honom heller..

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Heelg!!

Jaaaa, så skönt så!! =) Finally!!

Blir massa skoj hoppas jag.. bara jag kan bestämma mig för vart jag ska imorrn! många bud nu! väldans populär!! ;)

Åh jag ska åka till GBG i sommar! =D=D=D=D=D Ska se Pink och Takida på Ullevi!! Köpte biljetterna idag och det ska bli sååååå jävla roligt!! ME LIKE!!

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på en utav världens bästaste filmer, Erin Brockovich.. =)

Natti natti!

Psykolog...

...japp idag har jag träffat en! =P haha, via jobbet.. alla vi som har en ledarroll på jobbet ska träffa honom för att utveckla vårt ledarskap! det var väldigt intressant! =) och vi pratade nog mer om mig och mitt liv än om ledarskap men det gick ju det också! Skönt åh surra av sig lite för någon som inte känner en.. Var lite roligt att han blev glad och sporrad av att surra med mig.. men jag försöker ju vara positiv till allt som händer mig.. och det verkade han gilla! Ska bli roligt att se vad vi surrar om nästa gång, timmen idag försvann på ett litet kick iaf!

annars så har jag klippt av mig håret idag.. =) så här kort har jag inte haft sen nån gång i gymnasiet.. numera är det lika "långt" på båda sidorna.. inte bara halva huvet som innan!  Himla skönt måste jag säga!

nääe dags att sussa nu!

Najti najti!

Mysdag...

jaa, eller jaa.. mysförmiddag kanske jag ska säga egentligen!! =) Var åh fika på förmiddagen med världens bästaste elin! =) Me like! Surrade i flera timmar om allt och ingenting men mest jobbet som vanligt! Glad att jag har henne som stöd när jag är kassaledare.. vet inte vad jag gjort i somras annars! =P Surrade varenda dag om allt då!

Seen vart det inte lika mysigt längre... åkte till jobbet.. =P åh varit såå seg idag! Inte orkat engagera mig i mycket men till slut gick den här kvällen också! Hade medarbetarsamtal också, gick väl bra, skönt att det bara var Louise då kan jag surra på hur som helst! Lite svårare om cheferna varit med! är ju mycket gladare nu än vad jag var vid samma tidpunkt förra året.. men så trivs jag 100 ggr bättre i kassan än på kolonial så! =)

Nu ska jag ladda inför morgondagen då blir det träning! =)

och så ska jag kanske få träffa världens bästaste Niche!! =D Han har flyttat hem från Sthlm!!! Me LIKE!

kram på er och godnajt!

Spännande...

Jaa facebook är faan bra.. =) Man kan ha koll på folk utan att dom själv vet det.. =P Dom behöver inte ens ha Facebook.. hihi.. Bilder är roligt, speciellt när jag slipper vara med.. Och bara kan kolla på alla andra! Me Like!!

Nuu sovdags, varit vaken sen 05.50 och sovit ca 4 timmar inatt... Jävla graannnar! Jag blir galen.. men men!

Natti natti sötungar!


Favoritbild!!

Jaa har suttit och kollat bilder på Fejjan, finns 190 foton på mig där.. det är lite sjukt med tanke på att jag hatar att vara med på kort.. men vilket fall som helst så har jag hittat min favoritbild av dom där 190.. det är från personalfesten i Bergsåker för ett bra tag sen.. =) Sjukt rolig kväll förresten men iaf så är kortet på mig och Johanna.. =))

Så här ser vi ut!




Sen finns det en annan bild som jag reagerade på nu, jag är så sjukt blond på bilden! =P Tänk om jag kunde ha den hårfärgen året runt då skulle jag vara nöjd, den är iaf från i våras/somras.. Hos Becka! Med mig och Johanna.. (den här gången en annan Johanna! =P)




Och jaa! Det är min riktiga hårfärg!! =) aldrig nånsin faktiskt färgat håret.. =P

kram på er!!

Tränat!! =)

Jaa, nu ska jag faan skärpa mig! Haft lite svårt att ta mig i kragen och komma dit nu när hanna har flyttat och det märks fasiken på en gång på kroppen, så nu är det bättring som gäller! =)

Var på ett styrka/medel pass ikväll, sjukt jävla roligt! Killen som ledde det var riktigt bra dessutom jag blev sjukt motiverad av honom och så var det inte allför svåra rörelser som det brukar bli på dom andra passen, jag kunde lätt hänga med på allt, fast det var sjukt jobbigt! =)))

Har förresten en ny favoritlåt för tillfället.. Rise Against - Hero Of War! den är det rysningsvarning på!! =) Me like! Spotify is the shit! Man kan faan nästan hitta allt där.. åh det är sjukt bra, annars så letar man lite på youtube så finns det alltid där istället.. =)

Imorrn blir det möte på jobbet.. (på min lediga dag, som vanligt!) sen tänkte jag för första gången i mitt liv pallra mig på ett spinningspass! =) så det ska bli himla intressant!!

Nääe, krypa ner i soffan och mysa lite med tända ljus blire nu! =) Perfa!!

kram på er!

Jobb jobb!

Ovanligt va?? =) men varit ledig i 3 dagar så kan ju inte klaga egentligen.. Men blev kvällspasset åt Erica istället för 12-20 så jag fick sova lite extra, känns dock som jag kan sova dygnet runt nuförtiden!!

Kör kvällspasset fredag och lördag också.. men men det gör inget, kanske lika bäst efter den här helgen! Fy faan va illa jag mådde efter fredan och ångest fick jag när jag kolla på kontot.. Men kul hade jag ju iaf det är väl huvudsaken det?? Sen tog det i och för sig en hel dag på lördan för att komma upp, men till slut så.. åkte på hockeyn med Ellinor, mycket trevlligt! haha, men bussresan hem var  nog roligare än själva matchen! ;) Fulla gamtanter på bussen som hade allsång! =P

Sen gick vi i kylan upp till Becka och Johanna, lite förfest, men jag var ganska opepp! Så drack en drink där.. sen kom Johan och då vart jag ännu mer opepp.. Suss frågade om det var okej innan han kom och jag har inte träffat han på ett halvår så visste inte hur jag skulle reagera, men uppenbarligen så tycker jag fortfarande (2 år senare) att det är sjukt jobbigt att träffa han.. även om jag inte pratade direkt med honom, lika bäst det kanske.. Vilket fall hela gänget gick till Oscar och där kände jag mig bara less, så jag och Claudia drog hem tidigt.. Vilket gjorde att jag mådde bra på söndan, men som sagt fortfarande sjukt trött.. och less som ni kanske märkte på mitt inlägg.. men men, mamma kan göra allting bättre!! =)

Nu ska jag käka frukost!! Hej så länge på er!

mamma är bäst!

jaaa, älskar min mamma!! Åkte till henne igår och det är så skönt att få vara där och bli ompysslad och inte tänka på nåt annat, få massa go mat och grejer! Me Like! =))

Men nu NCIS!