Orkar inte..

Tänkte skriva, men nääe jag orkar inte.. jag ska inte börja analysera allt för mycket nu igen, så jag inte kan sova sen! som jag brukar göra.. bäst åh bara låta bli!

Jag är iaf förvirrad just nu..  =(


Vad tiden ska krypa fram..

Helt sjukt, den här veckan har gått så grymt sakta, kändes som om det var hur länge sen som helst som Johan åkte.. men det är bara lite mer än 1 vecka sedan.. Åh inte har han hört av sig! =( Inte ens ett litet sms.. bara för att få veta att han mår bra.. shit! Jag blir galen...

Vill inte ens sova i min egen säng längre, den känns så grymt stor  när man ska ligga där ensam, så har förflyttat mig till soffan, åh där får man inte sova istället, för det är en hund som springer fram åh tillbaka, men hellre det än att sova i min säng utan Johan..

Ledig idag, men skulle hellre jobba, då tänker man inte så mycket.. men ska ju snart iväg så.. Hockey ikväll =) inte blivit så många matcher för mig den här säsongen, eftersom jag jobbar jämt, har kommit fram till att jag nästan aldrig slutar före 19! Så mitt bästa pass är 11-19.. Stängt hela helgen, åh stänger imorrn.. så på 2 veckor stänger jag 4 ggr, jobbar 11-20 2 ggr, 11-19 2 ggr åh så 12-20.. Åh vissa andra klagar när dom får ett 10-19 pass, bara för att hon jobbar 8-16, typ jämt! tänk om jag hade det så bra också.. inte för att jag klagar, har inget emot att stänga åh så.. men skulle vara trevligt åh kunna komma hem i tid nån gång  åh kunna äta middag med familjen.. Jag äter ju alltid middag på jobbet nuförtiden.. lite tråkigt är det allt.. men men.. =) jobbar 4 dagar den här veckan, ledig helgen.. skönt! men jag skulle inte ha nå emot åh jobba faktiskt, har blivit lite jobb i januari med tanke på att jag låg magsjuk en helg.. =P men men så är det, får leva snålt nästa månad bara..

Var ut i helgen efter jobbet, med Petra, Emma åh Björn, var på avvan, träffade halva jobbet kändes det som.. =P fast riktigt så var det ju inte, men skoj var det iaf.. =)

nääe, ska jag göra nån nytta idag? Typ Tvätta.. =P

Ahh, bye!

Saknar..

Jaa, shit, saknar honom nå så grymt, speciellt nu när jag inte vet hur det kommer bli, om han har bestämt sig när han kommer hem eller inte.. eller om han vill fundera mer, men pallar jag det? Så grymt jobbigt åh inte veta.. Speciellt när jag vet precis vad jag vill.. men det spelar ju ingen som helst roll så länge han inte vill samma sak! Varför är det alltid så här, så fort jag kommer nån nära åh får känslor åh allt sånt, så börjar dom fundera, kommer på att dom vill va singel eller har känslor för exet eller allt vad det nu har varit.. så jävla typiskt! Varenda gång!

Det kommer bli 3 långa veckor i ovisshet..

Det här året som började så bra, åh nu vet jag inte alls vart det är på väg, singel igen? eller blir det Johan åh jag?

Han sa att hur det än blir så vill han finnas där för mig, precis som Tobbe sa.. men det går inte, förstår ni inte det? Jag kan aldrig gå vidare om ni finns i mitt liv.. Nu har jag i och för sig gått vidare från Tobbe, men det hade jag aldrig kunnat göra om vi fortsatt prata med varandra just då, nu skulle det dock inte vara några problem.. Nu finns det inga känslor där längre, men dom finns för Johan, hur mycket som helst, åh om han säger att han bara vill vara vänner, så går det inte.. jag klarar inte det! Det är som jag har sagt förut allt eller inget för min del!

ååh bara less på allt just nu..

Magsjuka..

Jaa, usch åh fy, har legat hela helgen, så inte blev det nå jobb för min del inte, fick gå tidigare i fredags för jag mådde hur dåligt som helst, sen var det bara att sjukskriva sig resten av helgen.. Faan vad jag hatar åh spy! Man mår ju bättre efteråt, men det är vidrigt, så vidrigt!

Det var förresten flera stycken som undrade om jag var med barn, men hallå? No way! Det är alldeles för tidigt för min del, åh för Johans del också.. =P Vi väntar vi.. =)


Den jäkeln åker förresten på lördag, fattar  inte hur jag ska klara 3 långa veckor utan honom, är så sjukt vad fort man vänjer sig vid att ha nån nära, han har ju i princip sovit här varje natt sen jul.. så jag är så van nu att sova bredvid honom, att jag inte vet hur det kommer kännas åh sova ensam..

Funderar på att sticka iväg en vecka medans han är borta bara för att få tänka på annat.. i och för sig lär ju jag jobba, jobba, jobba.. om inte så får jag väl ta på mig jobb! =) Men vi får se hur det blir..

Nääe, undra om jag ska göra mig i ordning snart, åh pallra sig mot stan åh jobbet.. jobbar 16-22 ikväll, jipppi! =P men måste hämta ut mobilen först, den var tydligen tillbaka nu, Äntligen! jag har saknat min mobil.. =P vi får väl se om allting är kvar på den eller om alla sms har försvunnit, men jag får nog räkna med att dom är borta, tyvärr.. =(  alla mina vackra sms från Älsklingen! Men men, jag kommer ju få nya att fylla den med så.. det får väl gå!

Äh, bye bye! =)

Så var det ett nytt år igen!

Åh det känns som om det här kommer vara mitt år.. =) 2008 är det år  då allt ska bli rätt i mitt liv..

Om allt går som jag vill, så får jag fast jobb på Maxi, jag hoppas åh tror att jag ligger bra till för det.. Sen är det i år dags för att flytta hemifrån, jag vet, jag har sagt det förut, men det går ju hand i hand det där, utan jobb har det tidigare varit ganska svårt att komma iväg, men får jag fast, då jäklar! =)

Nyss varit ute åh lekt i snön med Molle åh Johan.. =P Mysigt värre! =)

Nu sitter vi här vid varsin dator.. åh fipplar på! =)

Julen var kanon, nyår var kanon.. =) inget att klaga på, för jag var ju med min älskling! Som jag tycker om mest i heeeeela världen! ;) Sötisen min!

Nääe, kanske ska ta åh göra nå annat en stund..

Sitter aldrig vid datorn längre känns det som, men det är skönt.. jag har skaffat mig ett liv istället! =)

Byee!