1 år har gått..

aah, natten mellan sönda och månda så var det 1 år sen jag träffade Tobbe! =) shit att tiden har gått så himla fort.. det är iaf en kväll/natt jag aldrig kommer att glömma! När du skrattade åt mig när jag sa att jag sålde jordgubbar! =P När vi satt åh prata i Berzelii parken.. =) Mysigt!

För mig är det lätt att komma ihåg datumet, var nämligen på syrrans födelsedag vi träffades! =) Förlåt igen för att jag jävlades med dig, men jag kunde verkligen inte låta bli! Det var som upplagt för det liksom! Jag gjorde det mest för att se vilken reaktion jag fick.. Men som sagt båda vet att det var riktigt speciellt! =)

Minne som en guldfisk har jag också ibland, men inte när det gäller datum åh så, det är väl tur att en utav oss kommer ihåg iaf! ;)

------------------

Annars så var jag på ICA Maxi igår, fick kläder åh sånt där, massa papper som ska skrivas på.. alla andra börjar ju jobba på riktigt idag, det skulle komma 3 lastbilar med varor, så dom har det dom gör! =P jag är glad att jag slipper hålla på att plocka åh så, inte för att jag har nåt emot det.. men plocka varor varje dag i några veckor är väl ingen höjdare direkt! Jag ska tydligen börja med att vara i kassan, när det är dags för mig att börja den 27:e! =)

Idag är jag ledig, så ska en sväng på vårdcentralen åh fixa lite! =) Sen är det ju tisdag, så ikväll är jag väl hos mamma åh kollar på Allsången och Morden i Midsomer.. =P

I helgen var jag ner till Hudik med mamma åh brorsan åh hälsade på syrran, vi var in en sväng på Stadsfesten och dom som säger att Gatufesten är dyrt dom har inte varit på stadsfesten! det kostade 250 kr att gå in på området, vilket bestod av 1 tält och 1 scen! På scenen spelade storstjärnor som Östen med  Resten, Nordman, Anna Sahlene, 250kg Kärlek och Smalare än Thord! Så som sagt, egentligen är det inte dyrt överhuvudtaget att gå in på gatufesten! =P

men det var iaf kul där! första vi träffade var syrrans "ex" Janne och hans kompis Jonas! =) pratade med dom en stund innan vi gick åh käkade.. sen när vi käkat, så gick vi in på området igen, tog en cider/öl.. satte oss vid ett bord, som råkade vara det precis bredvid janne åh jonas, det slutade med att dom kom åh satte sig med oss.. Jag bröt arm med Jonas, gick inge vidare, den karln var den mest vältränade människa jag sett på länge.. men jag skulle tydligen få 3000 av Janne om jag vann, så vi "låtsades" att jag vann, eller aah Jonas la sig, meen det gick inte Janne med på! taskigt värre! =P Sen körde Jonas åh Janne sten, sax åh påse om vem som skulle hälla i sig sin öl, det blev Janne! Då skulle Jonas köra det med mig istället, åh jag säger ju inte nej till en utmaning, det slutade med att jag fick hälla i mig min cider, som för det första var iskall så det gick knappt att få ner, sen hade jag nästan fulla glaset kvar, meen det gick iaf, till slut! =) Anyway, vi var med Janne åh Jonas hela kvällen, iaf jag.. =P dom skulle gå en sväng på krogen, så jag hängde med.. fast vi kom aldrig till krogen, bara till en bankomat, sen ringde syrran åh då skulle ju Janne tillbaka till området, så då blev det väl så då! =P

iaf, så var det väl i princip den kvällen.. fick vänta 45 min på taxi, ringde till folk men fick inge svar, så talade in meddelanden på telefonsvarare som jag aldrig brukar göra, lägger alltid på då! =P så man kan säga att jag var ganska full, åh trött.. fast inte lika illa som brorsan! =) han satt åh sov på trottoarkanten när vi väntade på taxi!

Åh Janne är förresten knäpp! han åh Jonas tog ju bussen hem till Delsbo, sen kom ju Janne på att han skulle sova med syrran, så då tog han en taxi till henne.. bara 500 kr! =P

mamma, syrran åh brorsan verkade tycka att jag skulle lägga in en stöt på Jonas, men aah det blev ju som det blev! =P Ingenting med det! =) HAHA!

nääe, det här går inte! får skriva om i onsdas en annan gång.. =)

herrå herrå!

Party sugen.. =P

Jaaa.. det var lääänge sen nu ju! inte festat sen Gatufesten så nu börjar man bli sugen igen.. =) har ju i och för sig varit sjuk så inte kunnat festa, inte så bra att blanda pencillin med alkohol.. men ändå! får se om det blir nå i helgen jobbar ju heeela helgen! slutar i och för sig 15 på lördag åh börjar inte förrän 15 på sönda, men ändå! syrran fyller ju år, så vi ska väl fira henne kanske! =)

annars så saknar jag gosproppen, fick ju inte träffa han i fredas, dom tog en annan väg till fiskestället! =( trååk, jag såg ju framemot det.. meen han har lovat att komma upp till den 25 augusti! fast det är ju en hel månad bort! jag vill träffa honom nu nu nu! vi får hålla tummarna att tiden går fort tills dess! =)

har förresten köpt en ny mobil också, den är på väg.. =) en Sony Ericsson S500i! varit in på elgiganten 2 ggr för att köpa den, båda ggrna var den slut, så då köpte jag den på internet istället! orka vänta? =P eller snarare, orka åka ut till Birsta igen imorgon?! Svar Neeej! Ska väl i och för sig till stan imorrn, fotboll.. men aah nu är den köpt iaf! =) 500 kr billigare dessutom! =P

ikväll ska jag ut åh käka med Hanna åh gänget, den jäkeln åker ju till Mallis i 2 veckor! Jag vill också! =) hoppas hon lär sig blanda jätte goda drinkar nu då! =P så vi kan supa ner oss ordentligt när hon kommer hem.. eller aah iaf dricka gooda drinkar! =)

ska förresten tydligen festa nåt med Christian framöver.. haha, synd att jag jobbar varenda helg bara! =P skulle egentligen varit ledig nästa helg, men då bytte jag ju bort söndan mot gatufest söndan.. =) såå, då är det bara att jobba jobba jobba!

nääe, nu ska jag göra nå vettigt!

håller förresten på åh fixar med all min musik, fattar inte hur mycket skit jag har! =P

bye bye!

Åter i Sundsvall..

Jaa, har precis kommit hem från huvudstaden.. 1½ nästan 2 intensiva dygn! =) trots att det bara blev lite mer än 1 dygn i sthlm, så hann vi med väldigt mycket, var på skansen, kollade på djurena! mina favoriter var björnarna, men dom var lite tråkig, låg ju åh sov! åh förresten en myskoxe är förbannat stor!! träffade Tobbe också! =)=)=) var lääänge sen så det kändes lite konstigt, men samtidigt väldigt bra! Han fick ju träffa lilla mamsen åh brorsan också! riktigt trevligt hade vi det där på skansen faktiskt! vi satt ju åh käka till nästan 19.55, då sa vi att vi kanske skulle gå åh kolla på allsången ändå, så vi går dit, när vi kommer dit där artisterna går in, så står det en kvinna där åh undrar om vi vill sitta, självklart sa vi! =) Vi hamnade längst fram! Sån jääävla röta! =D men det ska man väl ha ibland! meen, vi satt på sidan, så vi slapp va med i tv! ;)

Markoolio var ju nära en vurpa på scen, men han räddade upp det jäkligt snyggt! =P kul var det iaf!

sen åkte jag förresten spårvagn för första gången tillbaka från skansen.. var ju kul det! =)

åh idag provade jag nåt annat för första gången, nämligen sushi! =) det var faktiskt gott, även om jag inte åt så mycket, men det har mer att göra med att jag är sjuk åh inte har någon större aptit just nu! Gott var det iaf! =) Åh väldigt trevligt sällskap, tyckte tiden bara flög förbi, var ju tyvärr tvungen åh gå, om vi skulle hinna med Grönan innan bussen gick hem.. men vi hann ju prata lite iaf! =) kändes bra! så vi måste göra om det snart! =)=)=)

grönan jaa, hann åka 2 karuseller, berg åh dalbanan var tyvärr inte öppen på grund av blåsten, men dom 2 vi åkte var kanon roliga! åh så gick vi lustiga huset.. =P det var riktigt riktigt riktigt länge sen!

ääh, det var väl sthlm det, är det nå ni undrar över så fråga på! =)

ska väl sussa snart, så jag orkar upp åh slita lite imorrn! ;)

såå, natti natti!

Allt på en gång..

jaa, det känns nästan som så, förkyld, hosta, ont i halsen och dessutom öroninflammation! kan det bli bättre? satt iaf på akuten igår kväll, för att få träffa en läkare så jag kunde få pencillin mot öroninflammationen, vi får hoppas att det hjälper nu då! även att jag har jobbat ändå, så jag är hur trött som helst nu.. men bara jobb 1 dag till sen är jag ledig i 2 dagar, inte för att det kommer bli så mycket vila då heller men ändå! =)

ska ju åka till sthlm! 07.05 går bussen på tisdag morgon, då åker jag, brorsan åh mamsen ner till huvudstaden.. blir väl skansen då tror jag, vi ska iaf se allsången på plats då på kvällen! =) kul  åh känna stämningen på riktigt, sen på onsdag lär det bli grönan, innan vi far hem på eftermiddagen!

får se om jag träffar Tobbe? har inte fått nåt svar, så han kanske inte vill träffa mig, vad vet jag.. just nu känns det verkligen som så iaf.. =( men men.. det är ju upp till honom..

nääe, nu ska jag sova så jag orkar jobba imorrn!

bye bye!

Sjuuk..

Trodde jag skulle kunna jobba idag, men blev jätte dålig igår kväll, gick åh la mig runt 23, frös som en idiot, fast jag var hur varm som helst! =( så låg där i 1½ timme åh kunde inte somna.. sen vaknade jag efter 2 nån gång, av att jag svettades istället, så var tvungen åh kliva upp åh käka en alvedon, men det hjälpte inte mycket.. så då låg jag vaken 1½ timme till.. sen när klockan var 7 imorse, ringde jag till jobbet åh sa att jag blir hemma! Så idag blir det nog inte många knop..

Verkar som det blir Sthlm på tisdag, allsång åh allting.. =) ska bara hitta ett bra hotell, som inte är alltför dyrt åh ligger hyfsat centralt! =P Vi ska förresten på grönan också.. får se vad vi åker då! =P berg och dalbanan kanske?! =D

var hos mamsen igår, blev bjuden på grillat.. hur gott som helst! meen, jag var ju tvungen åh gå in, medans dom andra satt kvar ute.. ville inte frysa åh bli ännu mer sjuk, fast det hjälpte ju inte, eftersom jag sitter här nu!

drömde förresten en otäck dröm, skulle gå upp för trappen hos mamma, men missade översta trappsteget så jag ramlade baklänges åh bröt ryggen! =/ sen, hamna jag på sjukhuset åh tidningen kom åh frågade vad det värsta var med att jag blivit förlamad.. mitt svar: "Att inte längre kunna ställa mig på ståplats åh heja fram Timrå under en match" som sagt, hockeyskadad! meen, då läste ju Timråspelarna det i tidningen, så dom kom åh hälsade på mig och gav mig ett årskort på handikappläktaren! Så då var jag nöjd igen, bestämde mig för att jag skulle ta med Ernst på matcherna, hon får ju liksom gå gratis med mig då! i min dröm så blev jag väldigt populär där på sjukhuset, alla kom åh hälsade på mig, till åh med gosproppen.. sa till honom "var jag tvungen att bryta ryggen för att du skulle komma hit?" hmm, men som sagt, det är ju bara en dröm alltihopa..

nääe, nu orkar jag inte skriva nå mer.. herrå herrå!

Stockholm?

 

jaa, kanske åker dit till veckan, jag åh brorsan satt åh kolla på Allsång på Skansen, då fick vi för oss att vi skulle åka ner, men ingen allsång tror jag, men däremot Grönan! =) På tisdag alltså, jag är ju ledig tis-ons åh brorsan har semester, kanske får med oss mamsen också! =P Ska bara hitta ett inte alltför dyrt hotell!

har ju som sagt varit hos mammi ikväll, fick middag, kollade lite på tv.. Molle fick nå spunk! Vi kom fram till att brorsan åh jag skulle bli bättre kommentatorer till friidrotten, för dom som var ikväll sa ju bara fel hela tiden! =) åh jag fällde kommentarer som dom 2 sek senare sa på tv:n.. dom måste ha hört mig eller nåt! ;) Mamma satt åh asgarva, då började jag med så vi satt där alla 3!

har förresten varit sjuk idag, så inge jobb för min del, har hur ont i halsen som helst, satt åh frös här förut när det var 25 grader inne, åh jag hade dessutom täcke! sen går smärtan i halsen liksom upp till örat, har inte hjälpt med ipren, får väl ta en alvedon innan jag lägger mig så jag kan somna!

kollat på Pearl Harbor idag, var väldigt länge sen man såg den, åh den var lika bra som vanligt! =) grina gör man ju när han dör också.. ojoj.. Ernst kommer du ihåg när vi såg den här nere?! Vi satt åh grina ikapp, men ingen av oss ville riktigt erkänna det! ;) faan vi grina väl till Pretty Woman den kvällen? fast det brukar jag i och för sig alltid göra när jag ser den.. (har blivit en 15-20 ggr nu!) =)

annars då, jo pratade lite med gosproppen! Han verkar vara sjuk han med, hosta stackarn! =( inte bra det inte.. vi ska ju vara friska så vi kan träffas! =) men vi satsar på typ 24 augusti då? ;) se till att inte boka nåt där! då är du bara helt enkelt upptagen med mig! =P

Pratade lite med Christian också, skickade några väääldigt vackra bilder från Studio 54 förfesten, haha, snygg peruk där alltså! =) meen, jag behöll den jag själv va med på, kan ju inte låta vad som helst hamna där ute! ;)


Nääe nu är det dags att sova! =) natti natti!!


 


Songs for you..

When You Say Nothing At All...

It's amazing
How you can speak
Right to my heart
Without saying a word,
You can light up the dark
Try as I may
I could never explain
What I hear when
You don't say a thing

The smile on your face
Lets me know
That you need me
There's a truth
In your eyes
Saying you'll never leave me
The touch of your hand says
You'll catch me
Whenever I fall
You say it best
When you say
Nothing at all

All day long
I can hear people
Talking out loud
But when you hold me near
You drown out the crowd
(The crowd)
Old Mr. Webster
Could never define
What's been said
Between your
Heart and mine

(You say it best
When you say
Nothing at all
You say it best
When you say
Nothing at all)

The smile on your face
The truth in your eyes
The touch of your hand
Let's me know
That you need me

(You say it best
When you say
Nothing at all
You say it best
When you say
Nothing at all)

The smile on your face
The truth in your eyes
The touch of your hand
Let's me know
That you need me

(You say it best
When you say
Nothing at all
You say it best
When you say
Nothing at all)

En låt som passar väldigt bra in på hur jag känner för dig, jag behöver bara höra din röst så mår jag bra, vi behöver inte ens säga nåt, det räcker med att veta att du är där på andra sidan.. så får jag alltid ett leende på läpparna!

Folk säger till mig att jag borde ge upp dig, men jag kan inte.. min hjärna säger att jag borde, men mitt hjärta säger nåt helt annat! Jag väljer att lyssna på mitt hjärta, så får vi se vad det tar mig, sa till en person ikväll att jag måste ge det en chans, annars kommer jag gå och fundera på hur det skulle ha blivit, jag ville hellre veta, om det finns nån framtid!


If I Let You Go..

Day after day
Time pass away
And I just can´t get you off my mind
Nobody knows ... I hide it inside
I keep on searching but I can´t find
The courage to show ...
To letting you know ...
I´ve never felt so much love before
And once again I´m thinking about
Taking the easy way out ...


But if I let you go
I will never know
What my life would be
Holding you close to me
Will I ever see
You smiling back at me
How will I know?
If I let you go ...


Night after night
I hear myself sayin´
Why can´t this feeling just fade away?
There´s no one like you ...
You speak to my heart...
It´s such a shame we´re worlds apart ...
I´m too shuy to ask ...
I´m too proud to lose
But sooner or later I gotta choose
And once again I´m thinking aboutTaking the easy way out ...


Once again I´m thinking about ....
Taking the easy way out ....

Ytterligare en låt som passar väldigt bra! Grymt bra faktiskt.. shit snart kommer tårarna.. Varför är du inte här hos mig? Jag saknar dig så..


I Will Be Right Here Waiting For You

Oceans apart, day after day
And I slowly go insane
I hear your voice, on the line
But it doesn't stop the pain
If I see you next to never
how can we say forever

Wherever you go, whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all The times
That I thought would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now
Oh can't you see it baby,
You've got me going crazy


I wonder how we can survive, this romance
But in the end if I'm with you, I'll take the chance

Oh you can't see it baby
You've got me going crazy


Vill ha dig i mitt liv!







Så var årets Gatufest över!

BÄST: Ständut Blakk i Dalton's tältet.. så jävulskt grymma! Allsång på hög nivå! =D=D
SÄMST: Vädret, fy faan va blöt jag var i fredas, det plaskade i skorna när jag gick!

Träffat en del folk, Christian i torsdas när jag var nykter, han hade tydligen saknat mig, tyckte det var längesen vi setts! Sen stod han åh peta på mig när Ständut spelade, kommenterade att jag borde sluta ringa honom (har inte ens hans nummer) =P åh så skulle vi ses på fredan.. så blev det också, hittade honom återigen i Dalton's tältet (det är där allting händer!) den här gången var jag ganska  onykter, syrran sa det, hon trodde inte jag hörde, men det gjorde jag! =) jag sa direkt "näääe, jag är inte alls full!" ;) meen, alla som var där vet att jag var det! iaf, hade det trevligt med Christian, umgicks med han hela kvällen, visade sig att han också bor på Haga (har ju slaggat hos Hanna hela helgen) så han promenerade med oss hem.. pratade med syrran dagen efter, hon undrade om vi bytt nummer nu då, men svaret är nej, det har vi inte! Janne tyckte jag skulle skriva en lapp och stoppa i hans ficka, men det har jag inte gjort, kan ha berott på att jag inte träffade honom igår.. men skulle nog inte ha gjort det iaf! =) igår, regnade det inte lika mycket iaf, träffade en massa roligt folk, en östersunds bo som bodde på campingen i Indal, vid namn Jon! hur fin som helst, men han var ju tvungen att åka, tråkigt nog.. sen träffade jag åh Hanna ett gäng grabbar, eller det var så här, Hanna åh jag skulle gå åh träffa Johanna när vi var på väg från dalton's tältet så mötte vi ett gäng grabbar, som skulle bjuda oss på cider, fast det visade sig att dom inte hade några kontanter på sig, så jag betalde cidern till Hanna åh mig! =) men vi hängde med dom resten av kvällen, vi skulle köra Singstar på efterfesten, vi blev utmanade! Hanna hade det trevligt med Henke.. men iaf, blev ingen singstar utan tacos hos Hanna istället, Henke  åh Jimmy följde med på "efterfest".. kan säga s´å mycket som att jag inte sovit många timmar i natt.. men tar igen det sen nån gång! =) var ju trevligt iaf..

så nu är man som sagt seeeg, men orkar inte ta nå mer om gatufesten just nu, så undrar ni över nåt är det bara att fråga, så får vi se om jag kan svara! ;)

heerrå herrå!


Städryck!

HAHA, tror ni på mig?! Jaa, det är faktiskt sant, jag har städat! =) fick nått ryck ikväll, så nu är allt upplockat från golvet åh dammsugit har jag gjort också.. torka åh sånt får bli imorrn! =P blev så fint så! får väl se hur många dagar jag kan hålla det den här gången.. brukar se likadant ut efter typ 2 dagar.. men men, det ska nog bli bra ska ni se! ;) shit, man är helt svettig, full fart var det! sköönt! var ut på Molle på en långpromenad först också.. sen har jag tvättat åh grejat på! riktigt duktig har jag varit! =)

annars så har jag inte varit hemma idag, varit ute i Galtström med Mamsen åh brorsan, åkt tåg, varit en sväng på fiskodlingen, åh käkat på cafeét! haft det allmänt mysigt bara! =)=) som vanligt så fick jag köra, men det gjorde inget, hade ingen lust att dricka nåt idag ändå så! =P

jaa, annars så är det bara jobb jobb,  åh så gatufesten förstås! =) shit va veckorna har gått fort, tyckte det var så långt kvar, åh nu så är det här! skoj skoj!

meen, nu ska jag göra nå vettigt igen, typ som att prata med Ernst! ;)

natti natti!